Αλι και τρις αλι απο του ανεπαγγελτους που κρινουν επαγγελματα και εργαζομενους...
Οι εκλεκτοι δεν εχουν προνομια, ειναι τα προνομια...
Ε κανω και πλακα βρε αλλα οκ με την αυστηρη εννοια της επιστημης δεν,,,
Ευτυχως για μενα δεν εχω συναντησει γιατρουςσαν ασθενης που απειλειται η ζωη του! Εχω συναντησει ομως καποτς κοινωνικα και αλλους στο πλαισιο τσεκ απ η μικρο η μεγαλυτερης ασθενεις,,,ουτε σωτηρες ειναι ουτε σχεση εχουν με επιστημη ,,,οκ δεν θα την κανω τη συζητηση αυτη εδω,,,αν θες ανοιξε θεμα
Παράθεση:
Ενα δικιο το εχεις !!!
Σχόλιο # 36 από vidar70Μια επιστημη σαν την Ιατρικη πυ σωζονται ζωες ανθρωπων μεσω αυτης, τι να μας πει. Και φυσικα ενας γιατρος σιγα το επαγγελμα, σιγα τα αγχη που εχει και τι να μας πεις εμας τα...??? συγνωμη τι επαγγελεσθαι εσεις?? Καλα θελεις και τα γραφεςι ή κανεις πλακα?
Βανα, ανθρωποι ειναι και οι γιατροι και ανθρωπινα ελαττώματα εχουν. Η αληθεια ειναι οτι πολλοι απο αυτους εχουν μια ,,, αρρωστη σχεση με το χρημα . Αλλα οκ ισως διαλεξαν αυτο το επαγγελμα και για να χουν μια καλυτερη ζωη, για να τα καταφερουν περασαν πολλες δυσκολιες, πολλα χρονια σπουδων κλπκλπ και τωρα ,,,παιρνουν το «αιμα» τους πισω ,,,
Εγω κατανοω οτι για να αντεξουν αυτη τη δουλεια, ισως ειναι μονοδρομος να γινουν σκληροι απεναντι στον ανθρωπινο πονο (αυτο μπορω να στο πω και απο προσωπικη εμπειρια,,, στα νιατα μου). Η καθημερινη τριβη με τον πονο και το θανατο δεν αντιμετωπιζεται ευκολα με αλλο τροπο! Ασε που βλεπουν πια τη ζωη με αλλα ματια,,, Οποτε, εγω δεν περιμενω συναισθηματικη στηριξη απο το γιατρο οταν αρρωστησω, περιμενω μονο, δλδ ελπιζω, να ξερει καλα τη δουλεια του,,,
Αυτο που αναφερεις οτι δλδ βλεπουν «αφ υψηλου» τους υπολοιπους, προσωπικα δεν το εχω αισθανθει,,,ισως επειδη δεν αφηνω περιθωρια σε κανεναν να με δει ετσι και αν εχει τετοια σταση, πουλαει μουρη δλδ εγω ποτε δεν αγοραζω ! οκ εχω συναντησει 5-6 (που λεει ο λογος) ανθρωπους-οχι γιατρους, που ναι θα μπορουσαν να με δουν αφ υψηλου, αλλα ειδικα αυτοι δεν το εκαναν ποτε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από vanarabit
πάλι χάθηκε στη μετάφραση!
...
ΣΕΒΑΣΤΗ η άποψη σου ..
Σε ο,τι με αφορά δεν την συμμερίζομαι ...
ΚΑΙ λίγα έγραψα πριν σε συνάρτηση με όσα έχω βιώσει,
και βίωσα πέρισυ ,όταν γυρνώντας ένα βράδυ από το γυμναστήριο,
έπεσα και έσπασα στο δεξί πόδι τον αστράγαλο ...
Ακόμη τρέχω με όσα δεινά με βρήκαν μετέπειτα,
ακόμα πληρώνω ..
Για εμένα σε ο,τι αφορά την προσωπικότητα τους είναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από Kristina_Βανα, ανθρωποι ειναι και οι γιατροι και ανθρωπινα ελαττώματα εχουν. Η αληθεια ειναι οτι πολλοι απο αυτους εχουν μια ,,, αρρωστη σχεση με το χρημα
. Αλλα οκ ισως διαλεξαν αυτο το επαγγελμα και για να χουν μια καλυτερη ζωη, για να τα καταφερουν περασαν πολλες δυσκολιες, πολλα χρονια σπουδων κλπκλπ και τωρα ,,,παιρνουν το «αιμα» τους πισω ,,,
Εγω κατανοω οτι για να αντεξουν αυτη τη δουλεια, ισως ειναι μονοδρομος να γινουν σκληροι απεναντι στον ανθρωπινο πονο (αυτο μπορω να στο πω και απο προσωπικη εμπειρια,,, στα νιατα μου). Η καθημερινη τριβη με τον πονο και το θανατο δεν αντιμετωπιζεται ευκολα με αλλο τροπο! Ασε που βλεπουν πια τη ζωη με αλλα ματια,,, Οποτε, εγω δεν περιμενω συναισθηματικη στηριξη απο το γιατρο οταν αρρωστησω, περιμενω μονο, δλδ ελπιζω, να ξερει καλα τη δουλεια του,,,
Αυτο που αναφερεις οτι δλδ βλεπουν «αφ υψηλου» τους υπολοιπους, προσωπικα δεν το εχω αισθανθει,,,ισως επειδη δεν αφηνω περιθωρια σε κανεναν να με δει ετσι και αν εχει τετοια σταση, πουλαει μουρη δλδ εγω ποτε δεν αγοραζω
! οκ εχω συναντησει 5-6 (που λεει ο λογος) ανθρωπους-οχι γιατρους, που ναι θα μπορουσαν να με δουν αφ υψηλου, αλλα ειδικα αυτοι δεν το εκαναν ποτε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από Kristina_Βανα, ανθρωποι ειναι και οι γιατροι και ανθρωπινα ελαττώματα εχουν. Η αληθεια ειναι οτι πολλοι απο αυτους εχουν μια ,,, αρρωστη σχεση με το χρημα
. Αλλα οκ ισως διαλεξαν αυτο το επαγγελμα και για να χουν μια καλυτερη ζωη, για να τα καταφερουν περασαν πολλες δυσκολιες, πολλα χρονια σπουδων κλπκλπ και τωρα ,,,παιρνουν το «αιμα» τους πισω ,,,
Αυτο που αναφερεις οτι δλδ βλεπουν «αφ υψηλου» τους υπολοιπους, προσωπικα δεν το εχω αισθανθει,,,ισως επειδη δεν αφηνω περιθωρια σε κανεναν να με δει ετσι και αν εχει τετοια σταση, πουλαει μουρη δλδ εγω ποτε δεν αγοραζω
! οκ εχω συναντησει 5-6 (που λεει ο λογος) ανθρωπους-οχι γιατρους, που ναι θα μπορουσαν να με δουν αφ υψηλου, αλλα ειδικα αυτοι δεν το εκαναν ποτε!
Παλι εγινε κορκοδειλος...
Το θεμα ειναι οτι τα λάθη των γιατρων τα σκεπαζει το χώμα... έτσι θεωρούνται όλοι εγκριτοι επιστήμονες
μέχρι αποδειξης του εναντιου... όσο για την θεματοθετρια που έχει προτίμηση στους γιατρους αφού είχε
στα social media