Καλησπέρα σας , είμαι σε απόγνωση και θα ήθελα τη βοήθεια σας . Με τον άνδρα μου είμαστε παντρεμένοι 13 χρονια και έχουμε 2 παιδιά . Παντρευτήκαμε από έρωτα , τουλάχιστον από τη δίκη μου πλευρά , μεγάλο έρωτα ? εκείνος είναι εργαζόμενος σε μια εταιρεία και λόγω της δουλειάς του χρειάζεται να ταξιδεύει σε άλλες πόλεις και να μένει σε αυτές μέχρι και βδομάδα . Τα τελευταία 5 χρονια δημιούργησε μια εταιρεία δίκη του με μια συνέταιρο . Από την αρχή αυτού του συνεταιρισμού ο άνδρας μου είναι πολύ ενθουσιασμένος και το θεωρεί μεγάλο κατόρθωμα ? Εγώ πάντα τον στήριζα στην επαγγελματική του πορεία , παραγκωνίζοντας την δίκη μου εργασία . Το θέμα μου είναι ότι η κυρία αυτή ( επίσης παντρεμένη με παιδιά και πλούσιο σύζυγο ) έχει ξεπεράσει τα όρια και με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση όλη αυτή η σχέση . Πολύ συχνά πηγαίνουν με τον άντρα μου ταξίδια και διανυκτερεύουν σε αλλεσ Πόλεις για επαγγελματικούς λόγους ?Έχω θέσει στον άντρα μου το θέμα και με λέει φαντασιόπληκτη. Μέχρι που του είπα ότι η θα το λήξει με αυτή την εταιρεία η χωρίζουμε και η αλήθεια είναι ότι κατέβασε ταχύτητες ? αλλά φυσικά δεν το έληξε ? Εμενα όμως τα σημάδια μου φωνάζουν αυτό που δεν θέλω να πιστέψω ? ίσως γιατι έχω μπερδευτεί από τη συμπεριφορά τους ? κάνουμε αρκετές φορές οικογειακα παρέα και όλα μοιάζουν φυσιολογικά . Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατι έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την ψυχική μου υγεία ?
Δε θέλω με τίποτα να υποπτευθω πως ο (γάτος) άντρας σου βρήκε έναν σατανικό /εξόχως αποδοτικό / βέλτιστο τρόπο να συνδυάσει γυναίκα και ..."αίσθημα" και δη να θολώνει τα νερά με τρόπο που όχι μόνο δε θα κινούσε υποψίες στη γυναίκα του, μα θα είχε και τις ευλογίες της!!!.
Ο άντρας της συνεταίρου τι λέει για όλα αυτά; Είναι ήσυχος ή μήπως κι αυτός βολεύεται από την απουσία της γυναίκας του και έχει προσλάβει κι αυτός μια - κρυφή αυτός βεβαια! - "συνεταίρο" για τις μοναχικές νύχτες;
Για δες μήπως οι 4 σας έχετε γίνει μια ωραία ατμόσφαιρα, δίχως να το έχεις πάρει χαμπάρι...
Αγαπητή μου,δεν σε αδικώ,γιατί ο καθένας θα αισθανόταν άβολα όταν ο/η σύντροφος του πήγαινε επαγγελματικά ταξίδια tet a tet.
Λαμβάνοντας υπόψη βέβαια πως η απιστία μπορεί κάλλιστα να συμβεί και στην καθημερινότητα,εάν και εφόσον ο οποιοσδήποτε δεν είναι ικανοποιημένος από το γάμο του (χωρίς αυτό να λέγεται για να ρίξω ευθύνη σ εσένα φυσικά),δεν θα περιμένει ένα ταξίδι για να "παραστρατησει".
Η προσπάθεια του να μιλήσει με υποτιμητικα λόγια για την εμφάνιση της κυρίας,είναι ένα δείγμα προσπάθειας συγκάλυψης των πραγματικών του συναισθημάτων,
χωρίς αυτό βέβαια να αποτελεί λόγο καταδίκης του.
Συνήθως εμπιστευόμαστε το ένστικτο μας σε τέτοιες περιπτώσεις.
Αφού λοιπόν αφουγκραστεις με προσοχή τις γενικές του αντιδράσεις, βρες τρόπο να μάθεις την αλήθεια.
Στην ανάγκη ψάξε και παρατήρησε.Τα λάθη γίνονται πάντα,ακόμα και από τους πολύ προσεκτικούς.
Απλά εθελοτυφλουμε και τα παραμερίζουμε.
Εύχομαι όλα να είναι στο μυαλό σου,όμως μην το αναφέρεις και πολύ συχνά και του βάλεις ιδέες
πραγματικά λύση στις απορίες σου, βάλε ντέντεκτιβ. Εμείς οι δόλιοι τι να σου πούμε αφού δεν τους ξέρουμε;
Το γυναικείο ένστικτο σπάνια πέφτει έξω...
Σε τέτοιες περιπτώσεις...Άλλος ένας γάμος που φυλλορροεί...
Εαν δεν περιγραψετε εξωτερικα την εισβολεα ,εμεις δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα .Στο Θεμα σας ειδικα αυτο εχει σημασια Πειρασμοι υπαρχουν παντου ,αλλα να δουμε τα γουστα του επιχειρηματια και θα σας βοηθησουμε οσο το δυνατον .
Ως γυναικα που δουλεψε στο παρελθον σε καποτε πολυ ανδροκρατουμενο χωρο, πολλες ωρες μαζι και σε πολυημερα επαγγελματικα ταξιδια κλπ κλπ, εχω αναλογες εμπειριες ζηλιας απο της συζυγους που εμεναν σπιτι, παροτι εγω ουτε κατα διανοια εδινα αφορμη (οι τελευταιοι αντρες στη γη να ταν δε θα εμπαινα στο κοπο). Οι συγκεκριμενες συζυγοι ακομη και τωρα ζηλευουν, μετα απο 20+ χρονια, μια-δυο μου το χουν ομολογησει κιολας (γνωριζουν πια οτι δεν προκειται εγω να κανω κατι με το συζυγο τους, αλλα υπερβαινει τις δυναμεις του η ζηλια).
Στην περιπτωση σου, δεν ξερω τι συμβαινει μεταξυ τους, ξερω μονο οτι με αυτη σου τη συμπεριφορα σιγουρα ηδη το εχεις βαλει στο μυαλο του αντρα σου!!! Το αν τελικα κανουν σχεση η οχι, θα εξαρτηθει μονο απο το αν ο αντρας σου ειναι του γουστου της,,,και θα «φταις» τελικα εσυ
Η ζηλια ξεκινα απο μεσα μας,,,θα πρεπει να το διαχειριστεις μονη σου.
Απλα τα πραγματα: αν τελικα εχει εξωσυζυγικη σχεση, ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα σαι,,,χωρισε αν μπορεις η αν δεν το μπορεις ζησε συμβατικα! Μονο μην καθεσαι να μαραζωνεις με την, ισως παραλογη, ζηλια σου
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Melina_49
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τη βοήθεια σας . Εχω παρατηρήσει πολλά όλο αυτόν τον καιρό ? για παράδειγμα είμαστε σε ένα τραπέζι που διοργάνωσαν για τους εργαζόμενους της εταιρείας τους και ο σύζυγος της κυρίας ξαφνικά έπρεπε να φύγει και μένει μόνη της αυτή και γυρνάει και λέει στον άντρα μου που κάθεται δίπλα σε μένα , μόνη μου έμεινα εγώ έλα να κάτσεις δίπλα μου . Αυτός βέβαια κάνει ότι δεν το ακούει κι επικρατεί σιωπή . Μετά που γυρίσαμε σπίτι ήταν μέσα στα νεύρα και μου μιλούσε υποτιμητικά ? επίσης άλλο ? είχε δουλειά για μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη με την εταιρεία στην οποία εργάζεται και με παίρνει τηλέφωνο την ώρα που προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη να μου πει ότι ξέρεις με πήρε η τάδε ? και πετάει κι αυτή με την επόμενη πτήση για Θεσσαλονίκη γιατί εχει αρρωστήσει μια ξαδέρφη της και έρχεται να της συμπαρασταθεί . Εγώ εννοείται τσαντιστηκα και του μιλούσα στα επόμενα τηλέφωνα με ύφος ? και μετά από αυτο απλά δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο ? το έπαιξε θιγμένος !!!Ολα αυτά με έχουν τρελάνει και σκέφτομαι συνέχεια τα παιδιά μου που είναι ακόμη μικρά .
Μα απο την αρχη μαζι επρεπε να καθονται!!! Ειναι δυνατον να κανεις τετοιες σκηνες? Τι εικονα εδωσαν στους εργαζομενους με το να την αφησει μονη, για να μην ζηλευεις εσυ???
Εσυ γιατι τσατιστηκες και γιατι του μιλουσες με υφος? Τι σε αφορα εσενα που ειναι εκεινη??? Ειλικρινα απορω με τετοια συμπεριφορα γιατι παραμενει διπλα σου! Αν μου το εκανε καποιος αυτο ,,αντε μια φορα, αντε δυο, τριτη δε θα χε
Φιλεναδα δες το πιο χαλαρα για το δικο σου καλο (την ψυχικη σου ηρεμα) και για να μην χαλασεις μονη σου το γαμο σου, αν δεν το χεις καταφερει ηδη
Ανησυχεις επειδη «τα παιδια σου ειναι μικρα», αναλογισου καλυτερα οτι εκεινος δυναται να προσφερει, οικονομικα, στα παιδια σας (και οχι στα παιδια Σου μονο), οφειλονται κατα ενα, πιθανον μεγαλο, μερος και στη συνεργασια του μαζι της και σεβασου το.
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Melina_49
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τη βοήθεια σας . Εχω παρατηρήσει πολλά όλο αυτόν τον καιρό ? για παράδειγμα είμαστε σε ένα τραπέζι που διοργάνωσαν για τους εργαζόμενους της εταιρείας τους και ο σύζυγος της κυρίας ξαφνικά έπρεπε να φύγει και μένει μόνη της αυτή και γυρνάει και λέει στον άντρα μου που κάθεται δίπλα σε μένα , μόνη μου έμεινα εγώ έλα να κάτσεις δίπλα μου . Αυτός βέβαια κάνει ότι δεν το ακούει κι επικρατεί σιωπή . Μετά που γυρίσαμε σπίτι ήταν μέσα στα νεύρα και μου μιλούσε υποτιμητικά ? επίσης άλλο ? είχε δουλειά για μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη με την εταιρεία στην οποία εργάζεται και με παίρνει τηλέφωνο την ώρα που προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη να μου πει ότι ξέρεις με πήρε η τάδε ? και πετάει κι αυτή με την επόμενη πτήση για Θεσσαλονίκη γιατί εχει αρρωστήσει μια ξαδέρφη της και έρχεται να της συμπαρασταθεί . Εγώ εννοείται τσαντιστηκα και του μιλούσα στα επόμενα τηλέφωνα με ύφος ? και μετά από αυτο απλά δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο ? το έπαιξε θιγμένος !!!Ολα αυτά με έχουν τρελάνει και σκέφτομαι συνέχεια τα παιδιά μου που είναι ακόμη μικρά .
Ενας εξυπνος, δυο συνεταιροι και ενα κοροιδο...
Ωραια ταινια ..Καλα ολα αυτα. Εσυ θεματοθετρια τι ουσιαστικο προτιθεσαι να κανεις?...
Την απατάει-Απόδοση 1,01
Δεν την απατάει-Απόδοση 100
Ποντάρετε!!!
Ειπες οτι ηταν ενα τραπεζι που εκαναν για το προσωπικο του! Επαγγελματικο δειπνο ηταν,,,για το προσωπικο ειναι και οι δυο ΜΑΖΙ τα αφεντικα τους,,,και γω δεν σε καταλαβαινω,,,δλδ καταλαβαινω τι λες, αλλα δικιο δεν εχεις βρε κοριτσι μην εισαι τοσο κτητικη,,,κανενας ανθρωπος δεν ειναι κτημα μας! Αποδεξου οτι δουλευει Χ ωρες την ημερα, πολυ περισσοτερες απο οσες τον βλεπεις εσυ,,,και μεσα στη δουλεια υπαρχουν σχεσεις (οχι ερωτικες) που ειναι σημαντικες, σε αυτο το πλαισιο της εργασιας ειναι σημαντικες! Πιο σημαντικες πχ απο το να μιλησει στο τηλ μαζι σου για καθημερινα (μη σημαντικα) θεματα
Λες δεν ειναι ωραια κλπκλπ αλλα τη ζηλευεις, πιθανον ζηλευεις το γεγονος οτι την εκτιμα/θαυμαζει/σεβεται ο αντρας σου η/και ζηλευεις την επαγγελματικη της επιτυχια,,,οκ συμβαινει,,,ολοι μας ενδεχεται καποια στιγμη να ζηλεψουμε καποιον,,,απλα σου λεω να βρεις τροπο να το ξεπερασεις γιατι διαφαινεται οτι θα χαλασεις το γαμο σου,εξαιτιας αυτης της ζηλιας
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Melina_49
Μα τι εννοείτε ; Γιατί έπρεπε να κάθονται μαζί ; Για φαγητό είχαμε πάει , δεν ήταν σε κανένα επαγγελματικό ραντεβού η στην εταιρεία τους . Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω . Επειδή δηλαδή έφυγε ο άντρας της έπρεπε να πάει ο δικός μου άντρας να κάτσει δίπλα της ?;
Καλα...σε λιγο μαζι σας και με βωβο κινηματογραφο...
Παντομιμα και εκπληξη του κοινου...
Για τα υψηλα νοηματα της τεχνης...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media