Τους γάτους πάντως τους στειρώνουμε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από EnikosΚαλα ολα αυτα. Εσυ θεματοθετρια τι ουσιαστικο προτιθεσαι να κανεις?...
Η εισβολέας δεν είναι όμορφη - εαν η θεματοθετρια είναι αντικειμενική στα λεγόμενα της προς εμάς και όχι υποτιμητική - , αλλά έχει λέγειν, πράγμα που αντισταθμίζει αυτή την έλλειψη και σε συνδυασμό με μια προσεγμένη εμφάνιση προσπαθεί να εξισορροπήσει αυτό που της λείπει.
Δεν ξέρω εμφανισιακως πως αυτοπροσδιορίζεται η θεματοθετρια, αν υπερτερεί της ανταγωνίστριας...αλλά μήπως ο άντρας της της δείχνει με αυτόν τον τρόπο εμμεσα πως παραμελεί τον εαυτό της ή πως θα ήθελε ενδεχομένως να τη βλεπει και την ίδια;
Μπορεί ο συγκεκριμένος άντρας να μη θαμπώνεται από ομορφιά προσώπου, μα από ομορφιά λόγου - κάτι στο οποίο υστερεί ίσως η γυναίκα του - οπότε τίθεται το αβαδιστο, αβασανιστο, αβίαστο ερώτημα με ποια κριτήρια τη διάλεξε και γιατί του είναι πλέον αδιαφορη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από MiltosRNLI1930Εαν δεν περιγραψετε εξωτερικα την εισβολεα ,εμεις δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα .Στο Θεμα σας ειδικα αυτο εχει σημασια Πειρασμοι υπαρχουν παντου ,αλλα να δουμε τα γουστα του επιχειρηματια και θα σας βοηθησουμε οσο το δυνατον .
Δεν μπορει να κατανοησει η δεν θελει, το "κλιμα" στο επαγγελματικο περιβαλλον του συζυγου...
Ουτε το οτι εσυ αποτελεις παραδειγμα αποφυγης των παντρεμενων, στην εργασια αλλα πιστευω και εξω...
Μια και εχεις ζησει σε ανδροκρατουμενες υπηρεσιες,, φυσικα και εχεις δει τον "μαγικο" τροπο με τον οποιο ανερχονται διαφορες "κυριες"...
Εγω νομιζω οτι η θεματοθετρια γνωριζει ολα αυτα που της επισημαινεις, αλλα...
Ε, γυναικα ειναι, οφειλει να ειναι ψυλλιασμενη με οσα συμβαινουν...περαν του επικτητου "μωρε θα σε κανω να χορευεις στο ταψι εγω, που μου κοιτας οτι κ . . ο σουλατσαιρνει σε ακτινα ενος χλμ!!!"...
Το μονο που την σωζει νομιζω, ειναι να αναλογιστει σοβαρα με τον εαυτο της, τι μπορει να κανει μπροστα σε απλες μπατ μεγαλοποιημενες ενδειξεις η για να ησυχασει η για να παρει "μετρα"...
Εκει με τα "μετρα" βεβαια, ζοριζουνε τα πραγματα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Kristina_Ειπες οτι ηταν ενα τραπεζι που εκαναν για το προσωπικο του! Επαγγελματικο δειπνο ηταν,,,για το προσωπικο ειναι και οι δυο ΜΑΖΙ τα αφεντικα τους,,,και γω δεν σε καταλαβαινω,,,δλδ καταλαβαινω τι λες, αλλα δικιο δεν εχεις
βρε κοριτσι μην εισαι τοσο κτητικη,,,κανενας ανθρωπος δεν ειναι κτημα μας! Αποδεξου οτι δουλευει Χ ωρες την ημερα, πολυ περισσοτερες απο οσες τον βλεπεις εσυ,,,και μεσα στη δουλεια υπαρχουν σχεσεις (οχι ερωτικες) που ειναι σημαντικες, σε αυτο το πλαισιο της εργασιας ειναι σημαντικες! Πιο σημαντικες πχ απο το να μιλησει στο τηλ μαζι σου για καθημερινα (μη σημαντικα) θεματα
Λες δεν ειναι ωραια κλπκλπ αλλα τη ζηλευεις, πιθανον ζηλευεις το γεγονος οτι την εκτιμα/θαυμαζει/σεβεται ο αντρας σου η/και ζηλευεις την επαγγελματικη της επιτυχια,,,οκ συμβαινει,,,ολοι μας ενδεχεται καποια στιγμη να ζηλεψουμε καποιον,,,απλα σου λεω να βρεις τροπο να το ξεπερασεις γιατι διαφαινεται οτι θα χαλασεις το γαμο σου,εξαιτιας αυτης της ζηλιας
μέγα λάθος...
τα υπόλοιπα απορρέουν από αυτή σου την επιλογή...
Παράθεση:
Εγώ πάντα τον στήριζα στην επαγγελματική του πορεία , παραγκωνίζοντας την δίκη μου εργασία .
Σχόλιο # 1 από Melina_49
Και παλι σουλουμουτουκουμιαζουνε ομως...
Ρουμπος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Iraklis_pouaroΤους γάτους πάντως τους στειρώνουμε...
επίσης, να ξέρεις ότι κανένας δεν μπορεί να εισβάλλει σε έναν γάμο όταν και οι δυο σύζυγοι ασφαλίζουν καλά τις "πόρτες" του ...
Παράθεση:
Ένας εισβολέας στον γάμο μου .
Σχόλιο # 1 από Melina_49
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από HeptamerΗ εισβολέας δεν είναι όμορφη - εαν η θεματοθετρια είναι αντικειμενική στα λεγόμενα της προς εμάς και όχι υποτιμητική - , αλλά έχει λέγειν, πράγμα που αντισταθμίζει αυτή την έλλειψη και σε συνδυασμό με μια προσεγμένη εμφάνιση προσπαθεί να εξισορροπήσει αυτό που της λείπει.
Δεν ξέρω εμφανισιακως πως αυτοπροσδιορίζεται η θεματοθετρια, αν υπερτερεί της ανταγωνίστριας...αλλά μήπως ο άντρας της της δείχνει με αυτόν τον τρόπο εμμεσα πως παραμελεί τον εαυτό της ή πως θα ήθελε ενδεχομένως να τη βλεπει και την ίδια;
Μπορεί ο συγκεκριμένος άντρας να μη θαμπώνεται από ομορφιά προσώπου, μα από ομορφιά λόγου - κάτι στο οποίο υστερεί ίσως η γυναίκα του - οπότε τίθεται το αβαδιστο, αβασανιστο, αβίαστο ερώτημα με ποια κριτήρια τη διάλεξε και γιατί του είναι πλέον αδιαφορη...
Απ'οτι φαινεται η θεματοθετρια δεν υστερεί σε λογο .
Το αντιθετο..
Εχει πολυ συγκροτημενη σκεψη..χωρις υπερβολες στο λογο της.
Με το "λέγειν" ο σύζυγος εννοεί και εκθειάζει μάλλον τη δεινότητα του μπλα μπλα, της πειθούς της εισβολέως - προσόν που προφανώς είναι κρίσιμο για το αντικείμενο πώλησης της επιχείρησης.
Και που αποτελεί και θέλγητρο για τον ίδιο - και θα επιθυμούσε ίσως και για τη σύζυγό του.
Άλλο αυτό και άλλο η εκφορά λογου, για την επάρκεια της οποίας στη θεματοθετρια, δε δύναμαι σαφώς να διαφωνήσω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από paranomos
Απ'οτι φαινεται η θεματοθετρια δεν υστερεί σε λογο .
Το αντιθετο..
Εχει πολυ συγκροτημενη σκεψη..χωρις υπερβολες στο λογο της.
Κατσε να καμω σχολιο, κριτικης επι κειμενου που δεν εχω παρει χαμπαρι τι θελει να πει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Melina_49
για παράδειγμα είμαστε σε ένα τραπέζι που διοργάνωσαν για τους εργαζόμενους της εταιρείας τους και ο σύζυγος της κυρίας ξαφνικά έπρεπε να φύγει και μένει μόνη της αυτή και γυρνάει και λέει στον άντρα μου που κάθεται δίπλα σε μένα , μόνη μου έμεινα εγώ έλα να κάτσεις δίπλα μου . Αυτός βέβαια κάνει ότι δεν το ακούει κι επικρατεί σιωπή . Μετά που γυρίσαμε σπίτι ήταν μέσα στα νεύρα και μου μιλούσε υποτιμητικά ?
Τώρα για να μαστε και δίκαιοι, νορμαλ απαίτηση δεν τη λες αυτή κατά τη γνώμη μου. Αφού αυτή έμεινε μόνη της, το νορμάλ θα ήταν να σηκωθεί και να πάει να κάτσει μαζί τους και όχι να έχει την απαίτηση ο άλλος να αφήσει τη γυναίκα του μόνη της σε ξένο περιβάλλον για να καθίσει μαζί της, ανεξάρτητα με το τι είδους τραπέζι ήταν αυτό. Αφού τα "αφεντικά" δεν το κανόνισαν από την αρχή να έχουν καθίσει μαζί στο ίδιο τραπέζι, όχι κατά τη γνώμη μου δε στέκει ότι ο άλλος έπρεπε να σηκωθεί να πάει να κάτσει μαζί της. Στην τελική αυτή ήξερε όλο το προσωπικό της εταιρίας ενώ η θεματοθέτρια ήταν σε ξένο περιβάλλον. Δε σημαίνει βέβαια αναγκαστικά ότι αυτή την πέφτει στον άνδρα της θεματοθέτριας. Μπορεί απλά να είναι εγωκεντρική και ανάγωγη
Ουυυ εχω δει πολλες και πολλους μπορω να σου πω
αλλα αυτη η κυρια δεν εχει αναγκη να ανελθει αφουυυ ειπαμε ειναι συνεταιρος παντρεμενη με πλουσιο συζυγο
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από EnikosΜια και εχεις ζησει σε ανδροκρατουμενες υπηρεσιες,, φυσικα και εχεις δει τον "μαγικο" τροπο με τον οποιο ανερχονται διαφορες "κυριες"...
Ναι αν οντως εκφραστηκε σαν «απαιτηση», θα συμφωνησω, ευγενικο δεν ηταν! Αλλα αγνοουμε τοσα στοιχεια που δυσκολο να το κρινουμε,,,πχ μπορει να μην ειχε θεση διπλα τους, μπορει να του ζητησε να παει για λιγο γιατι ηθελε κατι να του πει, μπορει να φοβοταν να παει η ιδια εκει κλπκλπ
Η θεματοθετρια της εχει τετοιο αχτι που πιθανοτατα το χει καταλαβει και εκεινη
Και μεταξυ μας και εμενα αυτο το αχτι με ξενιζει,,,εγω στη θεση της θεματοθετρια θα τα χα βαλει με το συζυγο μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από RedinkΤώρα για να μαστε και δίκαιοι, νορμαλ απαίτηση δεν τη λες αυτή κατά τη γνώμη μου. Αφού αυτή έμεινε μόνη της, το νορμάλ θα ήταν να σηκωθεί και να πάει να κάτσει μαζί τους και όχι να έχει την απαίτηση ο άλλος να αφήσει τη γυναίκα του μόνη της σε ξένο περιβάλλον για να καθίσει μαζί της, ανεξάρτητα με το τι είδους τραπέζι ήταν αυτό. Αφού τα "αφεντικά" δεν το κανόνισαν από την αρχή να έχουν καθίσει μαζί στο ίδιο τραπέζι, όχι κατά τη γνώμη μου δε στέκει ότι ο άλλος έπρεπε να σηκωθεί να πάει να κάτσει μαζί της. Στην τελική αυτή ήξερε όλο το προσωπικό της εταιρίας ενώ η θεματοθέτρια ήταν σε ξένο περιβάλλον. Δε σημαίνει βέβαια αναγκαστικά ότι αυτή την πέφτει στον άνδρα της θεματοθέτριας. Μπορεί απλά να είναι εγωκεντρική και ανάγωγη
μα να μην πούμε τον γνωστό νταλκα μας, ότι όλες είναι π.,..,... επειδή δεν κάθονται σε μας;
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Kristina_Ουυυ εχω δει πολλες και πολλους μπορω να σου πω
αλλα αυτη η κυρια δεν εχει αναγκη να ανελθει αφουυυ ειπαμε ειναι συνεταιρος παντρεμενη με πλουσιο συζυγο
Παράθεση:
Για τις πρακτικες λεω, στα εργασιακα περιβαλλοντα, οι οποιες δεν περιλαμβανουν μονο τροπους ανελιξης, αλλα και του κλιματος το οποιο προφανως γνωριζει η εδω θεματοθετρια...
Φυσικα αυτα τα γνωριζουν οσοι εχουν εργαστει σε τετοιες μεγαλες υπηρεσιες η γενικως ανθρωποι που εχουν εργαστει σε εταιρειες και οχι οι καθ' εθιμο...αεργοι...
Παράθεση:
Ναι, ναι...ειναι αορατα τα γκριζλια...τα γουαναμπι seal...
Μελινα..να ρωτησω κατι..
Η εταιρεια που εφτιαξαν..πως παει;
Εχει ανοδικη πορεια;
Εχει κερδη;
Η μονο λειτουργικα εξοδα...βενζινες, διοδια, ξενοδοχεια κλπ.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media