Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ένας εισβολέας στον γάμο μου .

Επιλέξτε σελίδα: (1-12)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Iraklis_pouaro

# 21 στις 20/1/2022
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 197
'Aρεσαν+: 0%

Τους γάτους πάντως τους στειρώνουμε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Enikos

Καλα ολα αυτα. Εσυ θεματοθετρια τι ουσιαστικο προτιθεσαι να κανεις?...

Αρέσει στα μέλη alisida, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 2 μέλη.

Heptamer

# 22 στις 20/1/2022
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Η εισβολέας δεν είναι όμορφη - εαν η θεματοθετρια είναι αντικειμενική στα λεγόμενα της προς εμάς και όχι υποτιμητική - , αλλά   έχει λέγειν, πράγμα που αντισταθμίζει  αυτή την έλλειψη και σε συνδυασμό με μια προσεγμένη εμφάνιση προσπαθεί να εξισορροπήσει αυτό που της λείπει.

Δεν ξέρω εμφανισιακως πως αυτοπροσδιορίζεται η θεματοθετρια, αν υπερτερεί της ανταγωνίστριας...αλλά μήπως ο άντρας της της δείχνει με αυτόν τον τρόπο εμμεσα πως παραμελεί τον εαυτό της ή πως θα ήθελε ενδεχομένως να τη βλεπει και την ίδια;

Μπορεί ο συγκεκριμένος άντρας να μη θαμπώνεται από ομορφιά προσώπου, μα από ομορφιά λόγου - κάτι στο οποίο υστερεί ίσως η γυναίκα του - οπότε τίθεται το αβαδιστο, αβασανιστο, αβίαστο ερώτημα με ποια κριτήρια τη διάλεξε και γιατί του είναι πλέον αδιαφορη...

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από MiltosRNLI1930

Εαν δεν περιγραψετε εξωτερικα την εισβολεα ,εμεις δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα .Στο Θεμα σας ειδικα αυτο εχει σημασια Πειρασμοι υπαρχουν παντου ,αλλα να δουμε τα γουστα του επιχειρηματια και θα σας βοηθησουμε οσο το δυνατον .

Αρέσει στο μέλος girl_aloud

Enikos

# 23 στις 20/1/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Δεν μπορει να κατανοησει η δεν θελει, το "κλιμα" στο επαγγελματικο περιβαλλον του συζυγου...

Ουτε το οτι εσυ αποτελεις παραδειγμα αποφυγης των παντρεμενων, στην εργασια αλλα πιστευω και εξω...

Μια και εχεις ζησει σε ανδροκρατουμενες υπηρεσιες,, φυσικα και εχεις δει τον "μαγικο" τροπο με τον οποιο ανερχονται διαφορες "κυριες"...

Εγω νομιζω οτι η θεματοθετρια γνωριζει ολα αυτα που της επισημαινεις, αλλα...

Ε, γυναικα ειναι, οφειλει να ειναι ψυλλιασμενη με οσα συμβαινουν...περαν του επικτητου "μωρε θα σε κανω να χορευεις στο ταψι εγω, που μου κοιτας οτι κ . . ο σουλατσαιρνει σε ακτινα ενος χλμ!!!"...

Το μονο που την σωζει νομιζω, ειναι να αναλογιστει σοβαρα με τον εαυτο της, τι μπορει να κανει μπροστα σε απλες μπατ μεγαλοποιημενες ενδειξεις η για να ησυχασει η για να παρει "μετρα"...

Εκει με τα "μετρα" βεβαια, ζοριζουνε τα πραγματα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Kristina_

Ειπες οτι ηταν ενα τραπεζι που εκαναν για το προσωπικο του! Επαγγελματικο δειπνο ηταν,,,για το προσωπικο ειναι και οι δυο ΜΑΖΙ τα αφεντικα τους,,,και γω δεν σε καταλαβαινω,,,δλδ καταλαβαινω τι λες, αλλα δικιο δεν εχεις βρε κοριτσι μην εισαι τοσο κτητικη,,,κανενας ανθρωπος δεν ειναι κτημα μας! Αποδεξου οτι δουλευει Χ ωρες την ημερα, πολυ περισσοτερες απο οσες τον βλεπεις εσυ,,,και μεσα στη δουλεια υπαρχουν σχεσεις (οχι ερωτικες) που ειναι σημαντικες, σε αυτο το πλαισιο της εργασιας ειναι σημαντικες! Πιο σημαντικες πχ απο το να μιλησει στο τηλ μαζι σου για καθημερινα (μη σημαντικα) θεματα

Λες δεν ειναι ωραια κλπκλπ αλλα τη ζηλευεις, πιθανον ζηλευεις το γεγονος οτι την εκτιμα/θαυμαζει/σεβεται ο αντρας σου η/και ζηλευεις την επαγγελματικη της επιτυχια,,,οκ συμβαινει,,,ολοι μας ενδεχεται καποια στιγμη να ζηλεψουμε καποιον,,,απλα σου λεω να βρεις τροπο να το ξεπερασεις γιατι διαφαινεται οτι θα χαλασεις το γαμο σου,εξαιτιας αυτης της ζηλιας

Αρέσει στα μέλη Heptamer, Melina_49

la-mer

# 24 στις 20/1/2022
author
Ανδρας / 19 / Παντρεμένος
Βραζιλία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

μέγα λάθος...

τα υπόλοιπα απορρέουν από αυτή σου την επιλογή...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Melina_49

Εγώ πάντα τον στήριζα στην επαγγελματική του πορεία , παραγκωνίζοντας την δίκη μου εργασία .  

Αρέσει στα μέλη Lolita68, zvh2015 και σε ακόμα 4 μέλη.

Enikos

# 25 στις 20/1/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Και παλι σουλουμουτουκουμιαζουνε ομως...

Ρουμπος...

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Iraklis_pouaro

Τους γάτους πάντως τους στειρώνουμε...

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

la-mer

# 26 στις 20/1/2022
author
Βραζιλία

επίσης, να ξέρεις ότι κανένας δεν μπορεί να εισβάλλει σε έναν γάμο όταν και οι δυο σύζυγοι ασφαλίζουν καλά τις "πόρτες" του ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Melina_49

Ένας εισβολέας στον γάμο μου .

Αρέσει στα μέλη Lolita68, girl_aloud και σε ακόμα 3 μέλη.

paranomos

# 27 στις 20/1/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.519

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Heptamer

Η εισβολέας δεν είναι όμορφη - εαν η θεματοθετρια είναι αντικειμενική στα λεγόμενα της προς εμάς και όχι υποτιμητική - , αλλά   έχει λέγειν, πράγμα που αντισταθμίζει  αυτή την έλλειψη και σε συνδυασμό με μια προσεγμένη εμφάνιση προσπαθεί να εξισορροπήσει αυτό που της λείπει.

Δεν ξέρω εμφανισιακως πως αυτοπροσδιορίζεται η θεματοθετρια, αν υπερτερεί της ανταγωνίστριας...αλλά μήπως ο άντρας της της δείχνει με αυτόν τον τρόπο εμμεσα πως παραμελεί τον εαυτό της ή πως θα ήθελε ενδεχομένως να τη βλεπει και την ίδια;

Μπορεί ο συγκεκριμένος άντρας να μη θαμπώνεται από ομορφιά προσώπου, μα από ομορφιά λόγου - κάτι στο οποίο υστερεί ίσως η γυναίκα του - οπότε τίθεται το αβαδιστο, αβασανιστο, αβίαστο ερώτημα με ποια κριτήρια τη διάλεξε και γιατί του είναι πλέον αδιαφορη...

Απ'οτι φαινεται η θεματοθετρια δεν υστερεί σε λογο .

Το αντιθετο..

Εχει πολυ συγκροτημενη σκεψη..χωρις υπερβολες στο λογο της.

Αρέσει στα μέλη zvh2015, Melina_49

Heptamer

# 28 στις 20/1/2022
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Με το "λέγειν" ο σύζυγος εννοεί και εκθειάζει μάλλον τη δεινότητα του μπλα μπλα, της πειθούς της εισβολέως - προσόν που προφανώς είναι κρίσιμο για το αντικείμενο πώλησης της επιχείρησης.

Και που αποτελεί και θέλγητρο για τον ίδιο - και θα επιθυμούσε ίσως και για τη σύζυγό του.

Άλλο αυτό και άλλο η εκφορά λογου, για την επάρκεια της οποίας στη θεματοθετρια, δε δύναμαι σαφώς να διαφωνήσω.

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από paranomos

Απ'οτι φαινεται η θεματοθετρια δεν υστερεί σε λογο .

Το αντιθετο..

Εχει πολυ συγκροτημενη σκεψη..χωρις υπερβολες στο λογο της.

Αρέσει στο μέλος Melina_49

Melina_49

# 29 στις 20/1/2022
author
Γυναίκα / 41 / Παντρεμένη
Απαντήσεις: 23
Τόσο καιρό συγκρατιέμαι γιατί κάνω τη σκέψη ότι αυτή μπορεί να θέλει να κάνει κουμάντο και ο άντρας μου κάνει την παλαβή και υποχωρει για να μην προκαλέσει τριβές με τη δικαιολογία ότι ενδιαφέρεται παρα πολύ για τη δουλειά του.Του είχα πει όμως ότι μαζί ταξίδι δεν θα ξαναπάνε . Και το τήρησε , ίσως επειδή είχαμε και την περίοδο της καραντίνας , μέχρι που ήρθε η μέρα και μου ανακοίνωσε το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη . Και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αυτό που ανέφερα παραπάνω . Μόλις προσγειώθηκε με πήρε τηλ να μου πει , ότι κι αυτή πετάει με την επόμενη πτήση για Θεσσαλονίκη , εντελώς τυχαία ; Κι αν δεν υπάρχει κάτι γιατί με πήρε να μου το ανακοινώσει ; Όπως ανέφερε και η κυρία παραπάνω , τι με νοιάζει εμενα που πάει αυτή ;

Enikos

# 30 στις 20/1/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Κατσε να καμω σχολιο, κριτικης επι κειμενου που δεν εχω παρει χαμπαρι τι θελει να πει...

https://www.youtube.com/watch?v=j9xzEYf28MA&ab_channel=VERTIGO913

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Melina_49

Redink

# 31 στις 20/1/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Melina_49
για παράδειγμα είμαστε σε ένα τραπέζι που διοργάνωσαν για τους εργαζόμενους της εταιρείας τους και ο σύζυγος της κυρίας ξαφνικά έπρεπε να φύγει και μένει μόνη της αυτή και γυρνάει και λέει στον άντρα μου που κάθεται δίπλα σε μένα , μόνη μου έμεινα εγώ έλα να κάτσεις δίπλα μου . Αυτός βέβαια κάνει ότι δεν το ακούει κι επικρατεί σιωπή . Μετά που γυρίσαμε σπίτι ήταν μέσα στα νεύρα και μου μιλούσε υποτιμητικά ? 

Τώρα για να μαστε και δίκαιοι, νορμαλ απαίτηση δεν τη λες αυτή κατά τη γνώμη μου.  Αφού αυτή έμεινε μόνη της, το νορμάλ θα ήταν να σηκωθεί και να πάει να κάτσει μαζί τους και όχι να έχει την απαίτηση ο άλλος να αφήσει τη γυναίκα του μόνη της σε ξένο περιβάλλον για να καθίσει μαζί της, ανεξάρτητα με το τι είδους τραπέζι ήταν αυτό.  Αφού τα "αφεντικά" δεν το κανόνισαν από την αρχή να έχουν καθίσει μαζί στο ίδιο τραπέζι, όχι κατά τη γνώμη μου δε στέκει ότι ο άλλος έπρεπε να σηκωθεί να πάει να κάτσει μαζί της.  Στην τελική αυτή ήξερε όλο το προσωπικό της εταιρίας ενώ η θεματοθέτρια ήταν σε ξένο περιβάλλον.  Δε σημαίνει βέβαια αναγκαστικά ότι αυτή την πέφτει στον άνδρα της θεματοθέτριας.  Μπορεί απλά να είναι εγωκεντρική και ανάγωγη 

Αρέσει στο μέλος zvh2015

Kristina_

# 32 στις 20/1/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Ουυυ εχω δει πολλες και πολλους μπορω να σου πω

αλλα αυτη η κυρια δεν εχει αναγκη να ανελθει αφουυυ ειπαμε ειναι συνεταιρος παντρεμενη με πλουσιο συζυγο

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Enikos 

Μια και εχεις ζησει σε ανδροκρατουμενες υπηρεσιες,, φυσικα και εχεις δει τον "μαγικο" τροπο με τον οποιο ανερχονται διαφορες "κυριες"... 

Αρέσει στο μέλος la-mer

Kristina_

# 33 στις 20/1/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Ναι αν οντως εκφραστηκε σαν «απαιτηση», θα συμφωνησω, ευγενικο δεν ηταν! Αλλα αγνοουμε τοσα στοιχεια που δυσκολο να το κρινουμε,,,πχ μπορει να μην ειχε θεση διπλα τους, μπορει να του ζητησε να παει για λιγο γιατι ηθελε κατι να του πει, μπορει να φοβοταν να παει η ιδια εκει  κλπκλπ 

Η θεματοθετρια της εχει τετοιο αχτι που πιθανοτατα το χει καταλαβει και εκεινη

Και μεταξυ μας και εμενα αυτο το αχτι με ξενιζει,,,εγω στη θεση της θεματοθετρια θα τα χα βαλει με το συζυγο μου

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Redink

Τώρα για να μαστε και δίκαιοι, νορμαλ απαίτηση δεν τη λες αυτή κατά τη γνώμη μου.  Αφού αυτή έμεινε μόνη της, το νορμάλ θα ήταν να σηκωθεί και να πάει να κάτσει μαζί τους και όχι να έχει την απαίτηση ο άλλος να αφήσει τη γυναίκα του μόνη της σε ξένο περιβάλλον για να καθίσει μαζί της, ανεξάρτητα με το τι είδους τραπέζι ήταν αυτό.  Αφού τα "αφεντικά" δεν το κανόνισαν από την αρχή να έχουν καθίσει μαζί στο ίδιο τραπέζι, όχι κατά τη γνώμη μου δε στέκει ότι ο άλλος έπρεπε να σηκωθεί να πάει να κάτσει μαζί της.  Στην τελική αυτή ήξερε όλο το προσωπικό της εταιρίας ενώ η θεματοθέτρια ήταν σε ξένο περιβάλλον.  Δε σημαίνει βέβαια αναγκαστικά ότι αυτή την πέφτει στον άνδρα της θεματοθέτριας.  Μπορεί απλά να είναι εγωκεντρική και ανάγωγη 

Αρέσει στο μέλος Enikos

Melina_49

# 34 στις 20/1/2022
author
Γυναίκα / 41 / Παντρεμένη
Απαντήσεις: 23
Μα δεν καθόταν μόνη της σε ένα τραπέζι . Στο ίδιο τραπέζι καθόμασταν αλλά αυτή απέναντι μας . Και ήθελε να κάθεται δίπλα της ο άντρας μου , όχι απέναντι και δίπλα μου , προφανώς .

la-mer

# 35 στις 20/1/2022
author
Βραζιλία

μα να μην πούμε τον γνωστό νταλκα μας,  ότι όλες είναι π.,..,... επειδή δεν κάθονται σε μας;

Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Kristina_

αλλα αυτη η κυρια δεν εχει αναγκη να ανελθει αφουυυ ειπαμε ειναι συνεταιρος παντρεμενη με πλουσιο συζυγο

Παράθεση:

Enikos

# 36 στις 20/1/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Για τις πρακτικες λεω, στα εργασιακα περιβαλλοντα, οι οποιες δεν περιλαμβανουν μονο τροπους ανελιξης, αλλα και του κλιματος το οποιο προφανως γνωριζει η εδω θεματοθετρια...

Φυσικα αυτα τα γνωριζουν οσοι εχουν εργαστει σε τετοιες μεγαλες υπηρεσιες η γενικως ανθρωποι που εχουν εργαστει σε εταιρειες και οχι οι καθ' εθιμο...αεργοι...

Παράθεση:

MiltosRNLI1930

# 37 στις 20/1/2022
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

https://www.youtube.com/watch?v=8b1ZuK9aWlM

Πως θα συγκεντρωθει ο ανθρωπος Μανταμ στις επιχειρησεις του οταν σκεπτεται τη γκρινια ?
Αρέσει στα μέλη tzoulia59, Enikos

Enikos

# 38 στις 20/1/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ναι, ναι...ειναι αορατα τα γκριζλια...τα γουαναμπι seal...

Ο Αρκτουρος  εχει το προβλημα!!!...

Αρέσει στα μέλη giorgos170, MiltosRNLI1930

Rania00

# 39 στις 20/1/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μελίνα μου θα σου αρχικα ότι είσαι φάουλ ως προς ότι παραμελεισες τα δικά σου θέλω, την δική σου επαγγελματική πορεία για του συζύγου..Τώρα τι κάνεις εργάζεσαι ή είσαι μόνο με τα παιδιά όλη μερα?Έπειτα έχεις χίλια τα εκατό δίκιο ως προς την αντίδραση σου προς την κυρία..Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να πει κάτι τέτοιο..Συνεργάτες είναι και ήσασταν σε ένα χαλαρό φαγητό..Δεν ήταν επαγγελματικό που συζητούσε με πελάτες και επρεπε να είναι μαζί με τον άντρα σου ..Αυτο καταρχήν δείχνει ασέβεια προς εσένα..Καμία γυναίκα που σέβεται τον ευατο της και κυρίως την οικογενειακή κατάσταση του συνεργάτη της δεν μιλάει έτσι, παραμεριζοντας έτσι τον άλλον θαρρείς και ειναι μόνο αυτή..Ειλικρινά εγώ πολυ ευγενικά εκείνη την ώρα θα της έλεγα ότι ο άντρας μου είναι με την γυναίκα του και αν αισθάνεται μόνη της μπορεί να έρθει μαζί σας να καθίσει και όχι να έρθει μαζί σου..Αυτή την άφησε ο δικός της δεν θα φέρνει το ίδιο άσχημα και εκείνος...Η συμπεριφορά της είναι άκρως αυταρχικη αλλά δεν κάνουμε και στην άκρη την συμπεριφορά του άντρα σου ..Αν εκείνος ειχε θέση εξ αρχής κάποια όρια τα οποία πάντα μπαίνουν όταν μιλάμε για επαγγελματικές εργασίες δεν θα είχε αυτό το θάρρος..Δουλεύω και εγώ σε ένα κυρίως ανδροκρατουμενο χώρο ...Ποτε δεν έδωσα το δικαίωμα όμως με διαχητικοτητες γιατί πρώτων ο ένας λόγος φέρνει τον άλλον και η μία πράξη φέρνει την άλλη και κάπου χάνεται όλο αυτό και δεύτερων το να δίνω εγώ το παραμικρό δικαίωμα αυτόματα προσβάλω τον άνθρωπο μου ,τον συντροφο μου και σε μια κοινή μας έξοδο δεν θα τον σεβαστούν ούτε εκείνωνΠου θελω να καταλήξω?Όλα είναι θέμα ορίων..Η συνεργασία υπάρχει και αν θέλει να υπάρξει και η συνεργασία και η οικογένεια θα τεθούν όριο στην κυρία και θα τεθούν σε τέτοιο βαθμό που θα είναι ξεκάθαρος ο άντρας σου πως θα σου φέρετε αυτή και τι θέση έχεις εσύ στην ζωή του ..Καμία φορά τα λόγια και οι καβγάδες είναι άτοπα. Θέτοντας τα όρια αυτόματα θέτεις και την θέση που έχει ο σύντροφός σου στην ζωή σου και δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες..

paranomos

# 40 στις 20/1/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Απαντήσεις: 1.519

Μελινα..να ρωτησω κατι..

Η εταιρεια που εφτιαξαν..πως παει;

Εχει ανοδικη πορεια;

Εχει κερδη;

Η μονο λειτουργικα εξοδα...βενζινες, διοδια, ξενοδοχεια κλπ.

Αρέσει στα μέλη zvh2015, tzoulia59
Επιλέξτε σελίδα: (1-12)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.