Ακριβώς όπως τα λες είναι sissy108. Ο, τι ακριβώς λες εγώ το έζησα. Ζούσα ενοχικά για τα δήθεν παράπονα μου, για τις δήθεν υποψίες μου, για τη δήθεν έλλειψη κατανόησης και για τη δήθεν κατανόηση από την υπάλληλο. Έκανα μια τεράστια προσπάθεια για να αλλάξω. Και τελικά αφού όντως άλλαξα (έδειχνα κατανόηση, δεν παραπονιόμουν κλπ) παίχτηκε πάλι κατι με μια άλλη. Και το πρωτο που του είπα ήταν «τελικά τόσο καιρό ζούσα σε ένα ψεμμα, ότι δήθεν έφταιγε η συμπεριφορά μου. Το πρόβλημα το είχες τελικά ΕΣΥ».Μας δημιουργούν ενοχές για να λειτουργούν ελεύθερα. Οποίος αγαπάει, τον άνθρωπο του τον ηρεμεί με πράξεις. Η πικρή αλήθεια.
Αντι να το συζητας με τις φιλες σου δεξια και αριστερα , βαλε εναν ιδιωτικο ντεντεκτιβ να σου φερει στοιχεια. Θα χαλασεις καποια ευρω αλλα θα παρεις σιγουρες απαντησεις , ολα τα αλλα ειναι να κλαιμε μαζι παρεα και τι μας εκαναν και κανουν οι αντρες. Θα μπει και η επιστημονισσα και θα μας τα ψαλλει.
Ευχαριστω για το λαικ στην απαντηση #131# αλλα δεν μου απαντησες οσον αφορα την συνταγη με τα κουλουρακια,
Εστω οτι ειναι (αν και παρα πολυ αμφιβαλω! Και το γεγονος οτι θεωρεις οτι επειδη διαβασες γι αυτο, μπορεις και να το αναγνωριζεις δε με πειθει,,,μαλλον με κανει να ανησυχω)
Αλλα εστω,,,εστω οτι ειναι gastlighting,,,εστω και ετσι,,,επειδη στο δικο μου μυαλο το πρακτικο, τα πραγματα παντα ειναι απλα,,,θα σε ρωτησω κατι,,,γιατι λοιπον αφου ολα ειναι οπως φοβασαι, γιατι, γιατι καθεσαι και τα υπομενεις? Τα συζητας εδω μαζι μας, πρηζεις και το συζυγο, ισως και καμια φιλη η συγγενη,,,και τελικα καθεσαι εκει και,,,να χαμε να λεγαμε
Σορρυ μελινα αλλα η σταση σου αυτη δεν ειναι καθολου υγιης, ανεξαρτητα αν ο συζυγος σε απατα με τη συνεταιρα η με αλλη εταιρα η οχι! Αυτο που κανεις εσυ, αυτο στο οποιο υποβαλλεις τον εαυτο σου, δε δειχνει υγιες,,,δεν εχει νοημα να σου πουμε τπτ αλλο εμεις
(Ασε που, μη νομιζεις, δεν ειμαστε και ολοι εδω υγιεις, οποτε μη δινεις και βαση σε ολα οσα σου γραφουν,,,βλεπω καποια ποστ να σε προτρεπουν σε επικινδυνα η/και παρανομα μονοπατια κλπκλπ)
Παράθεση:
Σχόλιο # 134 από Melina_49
Το ξέρω ότι είναι gaslighting . Είχα διαβάσει παλαιότερα γι αυτή την τακτική και μπορώ να πω πλέον ότι ξέρω να την αναγνωρίζω ? δυστυχώς .
ΚΑΙ εσύ τώρα ...
Θέλεις να μας την "πέφτουν" και τα βιβλία τώρα .. ;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από vidar70Αντι να το συζητας με τις φιλες σου δεξια και αριστερα , βαλε εναν ιδιωτικο ντεντεκτιβ να σου φερει στοιχεια. Θα χαλασεις καποια ευρω αλλα θα παρεις σιγουρες απαντησεις , ολα τα αλλα ειναι να κλαιμε μαζι παρεα και τι μας εκαναν και κανουν οι αντρες. Θα μπει και η επιστημονισσα και θα μας τα ψαλλει.
Βρε ηρακλη...
Τι πουαρο εισαι;...
Βρες αν την απαταει ο αντρας της...
Εχει σκασει το μελινακι απο τις αμφιβολιες...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media