Σε διαβεβαιώνω ότι εξελίσσεται διαρκώς
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από HeptamerΈχει και βύσμα USB Type c και ταχυφορτιση;
Όμορφο μέρος ΕΔΩ ..
Να αρχίσετε όμορφες συζητήσεις ..
Ωραία θέματα .. να ΣΑΣ διαβάζουμε ...
Να ανταλλάσσουμε απόψεις ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από EnikosΜε προκαλει το θεμα αυτο τρεις μερες τωρα, να φανω δηκτικος και ειρωνικος παλι...
Πριν κατι ημερες, μου ειπαν "...που 70 χρονων ανθρωπος εχεις κολλησει τοσα χρονια σε ενα φορουμ", βαζοντας διπλα απο την φραση και μια ιατρικη διαγνωση, για να γινει ακομα πιο φονικο το σχολιο...
Καθησα και σκεφτηκα, την περιπτωση του να υπαρχει καποια αληθεια σε αυτη την μομφη...
Ανθρωποι ειμαστε παρασυρομαστε, μπορει κατι παθολογικο να εχει ολο αυτο...
Αυτο που μου εμεινε σαν συμπερασμα, μετα τοσες μερες σκεψης, ειναι το οτι δεν εχει κατι κακο το να περνας καλα καποιες ωρες, αντι του να πηγαινεις σε ενα καφε ας πουμε καθημερινως, για τους λογους που παει καποιος σε ενα καφε καθημερινως...
Δεν μου εχει κανει κατι κακο δηλαδη το να ειμαι εδω, ωστε να χρειαστει να παρω μετρα και μαλιστα ιατρικης φυσης...
Οσο για τον συσχετισμο ηλικιας-μεσου, θα ηθελα να πω δυο λογια περα ως περα αληθινα...
Η ζωη μου υπηρξε απο εντονη εως εξωφρενικα γεματη, απο πραγματα, καταστασεις, παραστασεις, ταχυτητες, πληροφοριες και εικονες, που αλλοι ανθρωποι απλα φανταζονται...
Ολο αυτο, σε συναρτηση με τις αντοχες και τα ορια μου τα οποια δοκιμαστηκαν και ξεπεραστηκαν παρα πολλες φορες επι 35 ετια, με οδηγησαν στο να θεωρω περιττα πολλα πραγματα, επειδη μου ειναι ηδη γνωστα η επειδη γνωριζω εκ των προτερων οτι δεν θα μου προσφερουν και κατι καινουργιο, για να μπω στην διαδικασια να ασχοληθω με αυτα, τα οποια γνωστα ηδη ερεθισματα...
Δεν ξερω τι εικονα δημιουργειται απο τον τροπο που ζω, που κινουμαι η απο τις απλουστατες εως αφαιρετικες συνηθειες που εχω, αλλα ενα ξερω και το ξερω πολυ καλα...
Δεν υπαρχει χωρος για περισσοτερα πραγματα...
Ειναι ασφυκτικα γεματος...
Και...
Μου αρεσει πολυ να επικοινωνω με αυτον τον τροπο, επειδη ειναι διδακτικος αν το εχουμε καταλαβει...
https://www.youtube.com/watch?v=t_FYDJz5GIE&ab_channel=mosthandsomeman
Δεν εχω την τύχη να είμαι δεινόσαυρος του φόρουμ, προχτές έκλεισα ένα χρόνο... μου αρέσει το φόρουμ, η
ανταλλαγή απόψεων, είναι διδακτικο, ψυχαγωγικο, δεν λεω όχι ακομα και στα ειρωνικα η σατυρικα σχολια..Τι μου θύμησες ρε φιλε !!!
Τι?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από PALAIOKWSTAS_Τι μου θύμησες ρε φιλε !!!
Εεεε .. να ... Να είχαμε να λέγαμε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από PALAIOKWSTAS_Τι μου θύμησες ρε φιλε !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από EnikosΤι?...
Επειδη επεσα κι'εγω στην ''παγίδα'' της νεοτερης εκδοσης κοινωνικων δικτυων και των συνεπειων τους, με αυτη την αναρτηση αναπολησα εκεινες τις εποχες, οταν πριν 18 χρονια πρωτομπηκα σ'αυτο το σαιτ. Περα απο την ''ψηλαφηση'' τοτε του νεου μεσου που λεγοταν διαδικτυο, εμενα μου εδωσε την ευκαιρια να μαθω ορθογραφια, γραφοντας απο τοτε στα Ελληνικα (ακομα μαθαινω δηλαδη} μιας και ειχα βγαλει μονο το Δημοτικο. Και φυσικα ολες εκεινες τις ομορφες στιγμες ''επαφης'' εδω μεσα αλλα και δια ζωσης.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media