Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θέλω να Χωρίσω

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

paranomos

# 41 στις 28/1/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.519
'Aρεσαν+: 0%

Ευαίσθητα ναι χορνετ..και φεικ νιουζ.

Ειναι ζηλιαρης.

Εξ ιδιων κρινει τα αλλοτρια

Megalodondas

# 42 στις 29/1/2022
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Δεν σού είπαν και λίγα..

Κρίμα το διάβασμα και τα παντελόνια πού φοράς θα σού έλεγα εγώ..Γίνε άντρας και φέρε στα ίσα την οικογένεια που δημιούργησες.. Πρόσφερε, αγάπησε, γίνε εσύ ή θυσία και το παράδειγμα κι αν έρθει το τέλος να σιγουρευτείς πως έχεις πιει "το ποτήρι το πικρό" μέχρι την τελευταία σταγόνα!Ξύπνα!! 
Αρέσει στο μέλος Iraklis_pouaro

Enikos

# 43 στις 29/1/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Παω απο ανθρωπο σε ανθρωπο και του κανω προξενια, ντιλιες..."οχι αυτην, αλλα αυτην, οχι αυτον, αλλα αυτον" με την λεκανη ετοιμη...

Μετα καβαλαμε το τρικυκλο με τον σταθμαρχη, ο ενας στο τιμονι, ο αλλος στην καροτσα με τα ντενεκεδακια και κανουμε τσαρκες...

Συστηνομαστε για αληταμπουρες...

Με τα πλασεμπο της πιεσης πιασμενα με λαστιχακι πισω απο το καθρεφτακι του τρικυκλου...

Και τη λεκανη σταντ μπαι μην τυχει κανα εξτραδακι...

Η ισχυς εν τη ενωσει κι ετσι...

vanarabit

# 44 στις 29/1/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

##

Η ισχύς εν τη ενώσει .. 

https://www.youtube.com/watch?v=Ztr2Oj-FVVw

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Enikos

Παω απο ανθρωπο σε ανθρωπο και του κανω προξενια, ντιλιες..."οχι αυτην, αλλα αυτην, οχι αυτον, αλλα αυτον" με την λεκανη ετοιμη...

Μετα καβαλαμε το τρικυκλο με τον σταθμαρχη, ο ενας στο τιμονι, ο αλλος στην καροτσα με τα ντενεκεδακια και κανουμε τσαρκες...

Με τα πλασεμπο της πιεσης πιασμενα με λαστιχακι πισω απο το καθρεφτακι του τρικυκλου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Enikos

paranomos

# 45 στις 29/1/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.519

Να χανεις το τρενο της ζωης...

και να σου φταιει ο σταθμαρχης...

Πικραα..μεγαλη  πικραα..

Δυστυχια..

Αρέσει στο μέλος girl_aloud

ios1234

# 46 στις 30/1/2022
author
Ανδρας / 56 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Πικέρμι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 9

Θέλω να χωρισω

Φίλε.. δεν γνωρίζω τι ηληκια έχεις.Γνωριζω πως οι άντρες δυσκολευονται να πάρουν εύκολα την απόφαση να χωρίσουν.Αν λέω αν ισχύουν αυτά που μας γράφεις και αγαπάς το παιδί σου..και δεν θέλεις να μεγαλώνει σε ένα σπίτι που η μαμά βρίζει τον πατέρα της(τι ωραίο προτυπο) και έχεις μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια και όνειρα για το μέλλον σου..γίνε άντρας πάρε αποφάσεις και χώρισε.. Ναι θα σου γίνει ψυχολογικος πόλεμος, θα υπάρξει πόνος,αλλά θα περάσει.. Ο χρόνος όλα τα θαμπώνει...Μετά θα βρείτε και οι δύο τα πατήματα σας...και το παιδάκι γρήγορα ξανά τους ρυθμούς του...Απλά αφού είσαι ήρεμος εσύ. Να είσαι ο κυματοθραυστης του θυμού της στην αρχή.. Και εννοείται χωρίς ίχνος σωματικής η ψυχολογικής βίας από μέρος σου...Καλή δύναμη...αλλά βρες την μέσα σου και προχώρησε..
Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Enikos

# 47 στις 30/1/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αυτοδιοριστηκα σταθμαρχης...απολογουμαι εξ ονοματος...και λυπουμαι για το τρενο...

Το ζω, ο Καβαφης της λαικης των Πετραλωνων...

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

Xampos34

# 48 στις 30/1/2022
author
Ανδρας / 37 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Μάνδρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 52

1 με ποια κριτηρια επιλεγουμε συντροφο , 2 δινεις χρονο σε μια σχεση ,3 εγω βλεπο εναν βαρετο ανθρωπο αν καθεσαι ολη μερα κε διαβαζεις φυσικο ειναι να χτυπησει  μπιελα την γυναικα δεν το καταλαβενεις και μονος σου,4 την βοηθας με το παιδι και της δουλειες του σπιτου δεν ειναι κακο να αλαξεις και εσει καμια πανα,5 αφουγκραζεσαι της αναγκες της μπαινεις στην θεση της να την κατανοησεις και να την καταλαβεις ,6 και  κυριωτερον οπως εισαι μα οπως εισαι πας και την περνεις αγκαλια καθεσται κατω και το συζητείται και καλης τα πεθερικα η τους γονεις σ να κρατησουν το παιδι και την παιρνεις να βγειτε εξω μια βολτα γτ απο οτι καταλαβα εισαι μονο μεσα με ενα βιβλιο στο χερι 

Bella-chiao

# 49 στις 26/4/2022
author
Γυναίκα / 41 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
με μια ερώτηση θα δώσεις απάντηση στον εαυτό σου: αντέχεις να ζείτε στο ίδιο σπίτι μέχρι να έχετε εγγόνια; Φυσικά η απάντηση είναι όχι.

Οπότε ξέρεις ήδη ότι έχετε ημερομηνία λήξης.

Το ερώτημα το δεύτερο είναι πότε περιμένεις να ελευθερωθείς και γιατί όχι να την ελευθερώσεις και την ίδια ώστε να βρει αυτό που θέλει;;; όταν περάσουν τα χρόνια;;; Τώρα που είσαι νέος να χαρείς τη ζωή σου και να χαρεί τη δική της. 

Τα νεύρα σε μια γυναίκα πηγάζουν από ελλείψεις στον άντρα πχ καλού σεξ, δοτικού σε αισθήματα συντρόφου, αδιάφορου εραστή κλπ ή από ανασφάλειες δικές της πχ νιώθει κερατωμένη, άσχημη, όχι ικανή στη δουλειά κλπ. Μπορεί να φταίνε τρίτοι,πχ πεθερικά, όμως οι τρίτοι δεν ''μπαίνουν'' στην κρεβατοκάμαρα αν δεν τους ''καλέσεις''.
αντί να ρωτάς εμάς, στο κρεβάτι σου κοιμάται, στο τραπέζι σου τρώει, το μπάνιο σου χρησιμοποιεί η αληθινή απάντηση και λύση του προβλήματος. ρώτα την.

Uhtred323

# 50 στις 27/4/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

ρε μεγαλε για στακα  στακα λιγο οταν την  γνωρισες δεν ηξερες οτι  ειχε  τετοια συμπεριφορα δλδ μετα    απο  3.5  χρονια το καταλαβες,αν οταν  την γνωρισες ειχε τετοια συμπεριφορα και εσει την δεχτηκες  τοτε ηταν δικο σου το λαθος, τα έχω χωνέψει σε βαθμό να μην με ενοχλούν και να μην νευριάζω οταν λες τα εχω χωνεψει ολα σημενει  οτι δεν εχεις  βαλει  ορια  που  αυτο μπορω  να το εκλαβω οτι σημενει οτι εισαι  αδυναμος χαρακτηρας,   Δεν έχω να συζητήσω μαζί της κάτι σοβαρό, και να έχω όμως δεν θα το συζητήσω τι  εννοεις δεν   εχεις να συζητησης μαζι της  τιποτα σοβαρο και  αν εχεις δεν θα το συζητησης δλδ μας λες οτι  αν  εχετε καποιο προβλημα δεν  θα  κατσετε  κατο  σαν  ζευγαρι να βρητε την  λυση, αισθάνομαι ότι χάνω τα χρόνια μου μαζί της και από μέσα μου εύχομαι να μου ζητήσει όμορφα και πολιτισμένα να χωρίσουμε δλδ τη εννοεις  χανω τα χρονια μου και ευχομαι να  μου  ζητησει να  χωρισουμε φιλε εγο ξεκαθαρα βλεπο εναν αδυναμο  χαρακτηρα που δεν εχει μαθει στη ζωη του να διαχειριζεται καταστασης και ζητας  απο την γυναικα  σου να αναλαμβει εκεινη της ευθυνες τον πραξεων σου  θα επρεπε να ντρεπεσε πραγματικα. 

Αρέσει στο μέλος girl_aloud

vanarabit

# 51 στις 27/4/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

#

26-1-2022 ..

Σήμερον ...27-4-2022 ...

Καλησπέρα φίλε ..

Τι έγινε τελικά ;;; Χώρισες ...;;;

Μια "αγωνία" την είχα και "είπα" να περάσω να σε ρωτήσω ...

Χριστός Ανέστη ..

girl_aloud

# 52 στις 27/4/2022
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Απαντήσεις: 239
Κατηγορεις τη γυναικα σου για χιλια δυο, αλλα κι εσυ απο την αλλη δεν φαινεσαι (τουλαχιστον απο τα γραφομενα σου) για ανθρωπος ευκολος στη συμβιωση. Η ευθυνη οταν αποφασιζεις να παντρευτεις, δεν ανηκει μονο στη γυναικα σου, οπως και η ευθυνη να χωρισεις δεν ειναι αποκλειστικα δικη της. Εσυ που εισαι μεσα σε ολο αυτο; το να προσπαθεις να τη βγαλεις καθαρη επιρριπτοντας ολη την ευθυνη στον αλλο, ειναι το πιο ευκολο και "ανωδυνο" και το πιο δειλο. Δειχνει ξεκαθαρα την αδυναμια σου να διαχειριστεις τη ζωη σου, οπως σου ειπαν και πιο πανω. Αντι να εχεις την απαιτηση απο τον αλλον, να αναλαβει την ευθυνη της δικης σου ζωης, ανελαβε την εσυ (μπας και σταματησεις καποια στιγμη να λες οτι χανεις τα χρονια σου...)
Αρέσει στα μέλη Helenaki4, Uhtred323

alisida

# 53 στις 27/4/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Αυτή η ιστορία,μου θυμίζει εκείνη του Ορεσιβιου...Τι να απέγινε άραγε ...?
Αρέσει στα μέλη Helenaki4, Persefoni__

Bella-chiao

# 54 στις 27/4/2022
author
Γυναίκα / 41 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Jjames
Έχεις δίκιο...Αδιαφορώ και δεν αντιδραω μήπως και κάποια στιγμή ξενερώσει και μου ζητήσει να χωρίσουμε...

δλδ δυο ξένοι στο ίδιο σπίτι. πραγματικα απορώ... ο εγωισμος του ανθρωπου που φτάνει;;; και σε ειχα συμπαθησει ρε γμτ...

tango4two

# 55 στις 3/7/2022
author
Ανδρας / 63 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 1

το εχω ζησει και μαλιστα ισως εντονοτερα.

πεθαινα καθε μερα, αν το αναβαλεις σημερα ,αυριο θα ειναι δυσκολοτερο.

βρες και μιλησε με ενα εμπειρο δικηγορο να σε καθοδηγησει... τοσο απλα , μη το κανεις πιο δυσκολο.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Jjames

Θέλω να Χωρίσω

Γεια σε όλους,

Με την γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι 2.5 Χρονιά και έχουμε ένα παιδί 2 χρονών, την γνωρίζω 3,5 χρόνια.Παντρεύτηκα μαζί της γιατί θέλαμε και οι δύο να κάνουμε Οικογένειά στην αρχή ένιωθα έλξη για εκείνη ,αλλά μετά τον γάμο έσβησε αυτή η έλξη πολύ γρήγορα.Εγώ σαν χαρακτήρας είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος μου αρέσει η ησυχία και να διαβάζω πολύ, Η Γυναίκα μου δεν είναι έτσι. Είναι άτομο νευρικό με έντονα ξεσπάσματα και πολύ αθυρόστομη, βρίζει σχεδόν όλη την ώρα , χειρότερα από έναν άνδρα.Είναι ασταθείς στην γνώμη της και την συμπεριφορά της και ποτέ δεν κάνει σχέδια για το μέλλον, εκείνης το μέλλον είναι πότε θα πάμε στην μάνα της.Από όλα αυτά που σας γράφω μέχρι τώρα, τα έχω χωνέψει σε βαθμό να μην με ενοχλούν και να μην νευριάζω (προσπαθώ όσο μπορώ,δεν είναι εύκολο)Δεν ξέρω γιατί αλλά μαζί της κατάλαβα ότι θέλω να είμαι μόνος μου κι ας είναι για το υπόλοιπο της ζωής μου,ότι δεν θέλω την συντροφικότητα της και ότι θέλω την ησυχία μου. Δεν έχω να συζητήσω μαζί της κάτι σοβαρό, και να έχω όμως δεν θα το συζητήσω για πολύ... αισθάνομαι ότι χάνω τα χρόνια μου μαζί της και από μέσα μου εύχομαι να μου ζητήσει όμορφα και πολιτισμένα να χωρίσουμε (φτάσαμε αρκετές φορές στον χωρισμό και εκείνη πάντα ουρλιάζει και με βρίζει). Να πω ότι όλοι όσοι μας γνωρίζουν με έχουν συμβουλέψει να την χωρίσω και πως κανένας άνδρας δεν θα καθόταν με τέτοια συμπεριφορά .(πραγματικά στην αρχή νόμιζα ότι είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα).Δεν έχω την δύναμη να την χωρίσω,δεν είναι για το παιδί μου,αυτό ξέρω ότι θα το αγαπάω και θα το βλέπω όσο περισσότερο μπορώ και ότι είναι καλύτερο να έχει έναν ευτυχισμένο πατέρα από έναν δυσαρεστημένο.Τέλος πάντων δεν θέλω να γίνομαι φλύαρος,Δεν μπορώ να πάρω την δύναμη να κρατήσω μια σταθερή στάση στο να την χωρίσω, ειλικρινά υπάρχουν φορές που την λυπάμαι κιόλας.Δεν ξέρω τι να κάνω...

Αρέσει στο μέλος TheSpell

alexandriani1

# 56 στις 3/7/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Χωρίς να σημαίνει ότι εγκρίνω τέτοιες συμπεριφορές που περιγράφει ο θεματοθέτης, ωστόσο προσπαθώντας να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου θα πω ότι για να φτάσει μια γυναίκα να βρίζει και να γίνεται ιδιαίτερα αθυρόστομη, μήπως έχει και λόγους; Θέλω να πω, τι την φέρνει σε τέτοιο σημείο; Γιατί θα μπορούσε πχ ένας άνδρας που κοροϊδεύει τη σύντροφό του συστηματικά και όποτε εκείνη διαμαρτύρεται εκεινος την βγάζει τρελή, να έρθει εδώ και να γράφει "η γυναίκα μου με βρίζει και με πρήζει".

Επίσης η δυσκολία που ενδεχομένως εμφανίζουν κάποιοι -κυρίως άνδρες- στο να προχωρήσουν έναν χωρισμό, είναι πάντα η ευθύνη απέναντι στα παιδιά και ο φόβος μην διαλύσουν την οικογένεια, ή μήπως τους φαίνεται ξεβόλεμα για πολλούς λόγους;

Επ' αφορμή που ανασύρατε το θέμα, τα γράφω

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από tango4two

το εχω ζησει και μαλιστα ισως εντονοτερα.

πεθαινα καθε μερα, αν το αναβαλεις σημερα ,αυριο θα ειναι δυσκολοτερο.

βρες και μιλησε με ενα εμπειρο δικηγορο να σε καθοδηγησει... τοσο απλα , μη το κανεις πιο δυσκολο.

Enikos

# 57 στις 3/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αμ τι...

Uhtred323

# 58 στις 6/7/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

οταν μια γυναικα βριζει και μιλαει ασχημα στον ανδρα της σημαινει οτι εχεις κανει λαθη τα οποια  ειτε δεν τα εχεις καταλαβει η τα παραβλεπες επειδη δεν σε ενδιεφεραν 

MiltosRNLI1930

# 59 στις 6/7/2022
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Aυτος ο Χαμπος που εξαφανιστηκε τωρα το καλοκαιρι ?

alexandriani1

# 60 στις 6/7/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Πέρα στους πέρα Χάμπους

που είναι οι ελιές

είν΄ένα μοναστήρι

που παν' οι κοπελιές...

Μάλλον κλείστηκε σε μοναστήρι, αλλά έχει στείλει ως αντικαταστάτη τον συμφοιτητή του από το Χάρβαρντ

Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από MiltosRNLI1930

Aυτος ο Χαμπος που εξαφανιστηκε τωρα το καλοκαιρι ?

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost