Ευαίσθητα ναι χορνετ..και φεικ νιουζ.
Ειναι ζηλιαρης.
Εξ ιδιων κρινει τα αλλοτρια
Δεν σού είπαν και λίγα..
Κρίμα το διάβασμα και τα παντελόνια πού φοράς θα σού έλεγα εγώ..Γίνε άντρας και φέρε στα ίσα την οικογένεια που δημιούργησες.. Πρόσφερε, αγάπησε, γίνε εσύ ή θυσία και το παράδειγμα κι αν έρθει το τέλος να σιγουρευτείς πως έχεις πιει "το ποτήρι το πικρό" μέχρι την τελευταία σταγόνα!Ξύπνα!!Παω απο ανθρωπο σε ανθρωπο και του κανω προξενια, ντιλιες..."οχι αυτην, αλλα αυτην, οχι αυτον, αλλα αυτον" με την λεκανη ετοιμη...
Η ισχύς εν τη ενώσει ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από EnikosΠαω απο ανθρωπο σε ανθρωπο και του κανω προξενια, ντιλιες..."οχι αυτην, αλλα αυτην, οχι αυτον, αλλα αυτον" με την λεκανη ετοιμη...
Μετα καβαλαμε το τρικυκλο με τον σταθμαρχη, ο ενας στο τιμονι, ο αλλος στην καροτσα με τα ντενεκεδακια και κανουμε τσαρκες...
Συστηνομαστε για αληταμπουρες...
Με τα πλασεμπο της πιεσης πιασμενα με λαστιχακι πισω απο το καθρεφτακι του τρικυκλου...
Και τη λεκανη σταντ μπαι μην τυχει κανα εξτραδακι...
Η ισχυς εν τη ενωσει κι ετσι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από EnikosΠαω απο ανθρωπο σε ανθρωπο και του κανω προξενια, ντιλιες..."οχι αυτην, αλλα αυτην, οχι αυτον, αλλα αυτον" με την λεκανη ετοιμη...
Μετα καβαλαμε το τρικυκλο με τον σταθμαρχη, ο ενας στο τιμονι, ο αλλος στην καροτσα με τα ντενεκεδακια και κανουμε τσαρκες...
Συστηνομαστε για αληταμπουρες...
Με τα πλασεμπο της πιεσης πιασμενα με λαστιχακι πισω απο το καθρεφτακι του τρικυκλου...
Και τη λεκανη σταντ μπαι μην τυχει κανα εξτραδακι...
Η ισχυς εν τη ενωσει κι ετσι...
Να χανεις το τρενο της ζωης...
και να σου φταιει ο σταθμαρχης...
Πικραα..μεγαλη πικραα..
Δυστυχια..
Αυτοδιοριστηκα σταθμαρχης...απολογουμαι εξ ονοματος...και λυπουμαι για το τρενο...
1 με ποια κριτηρια επιλεγουμε συντροφο , 2 δινεις χρονο σε μια σχεση ,3 εγω βλεπο εναν βαρετο ανθρωπο αν καθεσαι ολη μερα κε διαβαζεις φυσικο ειναι να χτυπησει μπιελα την γυναικα δεν το καταλαβενεις και μονος σου,4 την βοηθας με το παιδι και της δουλειες του σπιτου δεν ειναι κακο να αλαξεις και εσει καμια πανα,5 αφουγκραζεσαι της αναγκες της μπαινεις στην θεση της να την κατανοησεις και να την καταλαβεις ,6 και κυριωτερον οπως εισαι μα οπως εισαι πας και την περνεις αγκαλια καθεσται κατω και το συζητείται και καλης τα πεθερικα η τους γονεις σ να κρατησουν το παιδι και την παιρνεις να βγειτε εξω μια βολτα γτ απο οτι καταλαβα εισαι μονο μεσα με ενα βιβλιο στο χερι
ρε μεγαλε για στακα στακα λιγο οταν την γνωρισες δεν ηξερες οτι ειχε τετοια συμπεριφορα δλδ μετα απο 3.5 χρονια το καταλαβες,αν οταν την γνωρισες ειχε τετοια συμπεριφορα και εσει την δεχτηκες τοτε ηταν δικο σου το λαθος, τα έχω χωνέψει σε βαθμό να μην με ενοχλούν και να μην νευριάζω οταν λες τα εχω χωνεψει ολα σημενει οτι δεν εχεις βαλει ορια που αυτο μπορω να το εκλαβω οτι σημενει οτι εισαι αδυναμος χαρακτηρας, Δεν έχω να συζητήσω μαζί της κάτι σοβαρό, και να έχω όμως δεν θα το συζητήσω τι εννοεις δεν εχεις να συζητησης μαζι της τιποτα σοβαρο και αν εχεις δεν θα το συζητησης δλδ μας λες οτι αν εχετε καποιο προβλημα δεν θα κατσετε κατο σαν ζευγαρι να βρητε την λυση, αισθάνομαι ότι χάνω τα χρόνια μου μαζί της και από μέσα μου εύχομαι να μου ζητήσει όμορφα και πολιτισμένα να χωρίσουμε δλδ τη εννοεις χανω τα χρονια μου και ευχομαι να μου ζητησει να χωρισουμε φιλε εγο ξεκαθαρα βλεπο εναν αδυναμο χαρακτηρα που δεν εχει μαθει στη ζωη του να διαχειριζεται καταστασης και ζητας απο την γυναικα σου να αναλαμβει εκεινη της ευθυνες τον πραξεων σου θα επρεπε να ντρεπεσε πραγματικα.
26-1-2022 ..
Σήμερον ...27-4-2022 ...
Καλησπέρα φίλε ..
Τι έγινε τελικά ;;; Χώρισες ...;;;
Μια "αγωνία" την είχα και "είπα" να περάσω να σε ρωτήσω ...
Χριστός Ανέστη ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Jjames
Έχεις δίκιο...Αδιαφορώ και δεν αντιδραω μήπως και κάποια στιγμή ξενερώσει και μου ζητήσει να χωρίσουμε...
δλδ δυο ξένοι στο ίδιο σπίτι. πραγματικα απορώ... ο εγωισμος του ανθρωπου που φτάνει;;; και σε ειχα συμπαθησει ρε γμτ...
πεθαινα καθε μερα, αν το αναβαλεις σημερα ,αυριο θα ειναι δυσκολοτερο.
βρες και μιλησε με ενα εμπειρο δικηγορο να σε καθοδηγησει... τοσο απλα , μη το κανεις πιο δυσκολο.
Παράθεση:
Θέλω να Χωρίσω
Σχόλιο # 1 από JjamesΓεια σε όλους,
Με την γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι 2.5 Χρονιά και έχουμε ένα παιδί 2 χρονών, την γνωρίζω 3,5 χρόνια.Παντρεύτηκα μαζί της γιατί θέλαμε και οι δύο να κάνουμε Οικογένειά στην αρχή ένιωθα έλξη για εκείνη ,αλλά μετά τον γάμο έσβησε αυτή η έλξη πολύ γρήγορα.Εγώ σαν χαρακτήρας είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος μου αρέσει η ησυχία και να διαβάζω πολύ, Η Γυναίκα μου δεν είναι έτσι. Είναι άτομο νευρικό με έντονα ξεσπάσματα και πολύ αθυρόστομη, βρίζει σχεδόν όλη την ώρα , χειρότερα από έναν άνδρα.Είναι ασταθείς στην γνώμη της και την συμπεριφορά της και ποτέ δεν κάνει σχέδια για το μέλλον, εκείνης το μέλλον είναι πότε θα πάμε στην μάνα της.Από όλα αυτά που σας γράφω μέχρι τώρα, τα έχω χωνέψει σε βαθμό να μην με ενοχλούν και να μην νευριάζω (προσπαθώ όσο μπορώ,δεν είναι εύκολο)Δεν ξέρω γιατί αλλά μαζί της κατάλαβα ότι θέλω να είμαι μόνος μου κι ας είναι για το υπόλοιπο της ζωής μου,ότι δεν θέλω την συντροφικότητα της και ότι θέλω την ησυχία μου. Δεν έχω να συζητήσω μαζί της κάτι σοβαρό, και να έχω όμως δεν θα το συζητήσω για πολύ... αισθάνομαι ότι χάνω τα χρόνια μου μαζί της και από μέσα μου εύχομαι να μου ζητήσει όμορφα και πολιτισμένα να χωρίσουμε (φτάσαμε αρκετές φορές στον χωρισμό και εκείνη πάντα ουρλιάζει και με βρίζει). Να πω ότι όλοι όσοι μας γνωρίζουν με έχουν συμβουλέψει να την χωρίσω και πως κανένας άνδρας δεν θα καθόταν με τέτοια συμπεριφορά .(πραγματικά στην αρχή νόμιζα ότι είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα).Δεν έχω την δύναμη να την χωρίσω,δεν είναι για το παιδί μου,αυτό ξέρω ότι θα το αγαπάω και θα το βλέπω όσο περισσότερο μπορώ και ότι είναι καλύτερο να έχει έναν ευτυχισμένο πατέρα από έναν δυσαρεστημένο.Τέλος πάντων δεν θέλω να γίνομαι φλύαρος,Δεν μπορώ να πάρω την δύναμη να κρατήσω μια σταθερή στάση στο να την χωρίσω, ειλικρινά υπάρχουν φορές που την λυπάμαι κιόλας.Δεν ξέρω τι να κάνω...
Χωρίς να σημαίνει ότι εγκρίνω τέτοιες συμπεριφορές που περιγράφει ο θεματοθέτης, ωστόσο προσπαθώντας να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου θα πω ότι για να φτάσει μια γυναίκα να βρίζει και να γίνεται ιδιαίτερα αθυρόστομη, μήπως έχει και λόγους; Θέλω να πω, τι την φέρνει σε τέτοιο σημείο; Γιατί θα μπορούσε πχ ένας άνδρας που κοροϊδεύει τη σύντροφό του συστηματικά και όποτε εκείνη διαμαρτύρεται εκεινος την βγάζει τρελή, να έρθει εδώ και να γράφει "η γυναίκα μου με βρίζει και με πρήζει".
Επίσης η δυσκολία που ενδεχομένως εμφανίζουν κάποιοι -κυρίως άνδρες- στο να προχωρήσουν έναν χωρισμό, είναι πάντα η ευθύνη απέναντι στα παιδιά και ο φόβος μην διαλύσουν την οικογένεια, ή μήπως τους φαίνεται ξεβόλεμα για πολλούς λόγους;
Επ' αφορμή που ανασύρατε το θέμα, τα γράφω
Παράθεση:
το εχω ζησει και μαλιστα ισως εντονοτερα.
Σχόλιο # 55 από tango4twoπεθαινα καθε μερα, αν το αναβαλεις σημερα ,αυριο θα ειναι δυσκολοτερο.
βρες και μιλησε με ενα εμπειρο δικηγορο να σε καθοδηγησει... τοσο απλα , μη το κανεις πιο δυσκολο.
Αμ τι...
οταν μια γυναικα βριζει και μιλαει ασχημα στον ανδρα της σημαινει οτι εχεις κανει λαθη τα οποια ειτε δεν τα εχεις καταλαβει η τα παραβλεπες επειδη δεν σε ενδιεφεραν
Aυτος ο Χαμπος που εξαφανιστηκε τωρα το καλοκαιρι ?
Πέρα στους πέρα Χάμπους
που είναι οι ελιές
είν΄ένα μοναστήρι
που παν' οι κοπελιές...
Μάλλον κλείστηκε σε μοναστήρι, αλλά έχει στείλει ως αντικαταστάτη τον συμφοιτητή του από το Χάρβαρντ
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από MiltosRNLI1930Aυτος ο Χαμπος που εξαφανιστηκε τωρα το καλοκαιρι ?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media