Δεν μας τα λες καλα νεαρε
Την παντρευτηκες μετά απο ένα χρόνο σχεση...τοτε δεν εβριζε??? Μετα που παντρευτηκατε άρχισε?? Αλλά
τότε ειχες την έλξη που μετα τον γάμο σου εφυγε...εχετε και παιδί που είναι δύο χρονών ενώ είσαστε
δυομιση χρόνια παντρεμενοι..αρα οταν την παντρευτηκες ηταν έγκυος...γι αυτό την παντρευτηκες???
Στο προηγούμενο θεμα σου περιγραφεις επεισόδιο...οτι οταν φωναζε αυτή εσύ εσπασες κανατα με νερό και
τετοια... άρα δεν μου φαίνεται ότι είσαι τόσο ήρεμος οσο λες οτι εισαι...
Την νοιάζεσαι την βοηθας στις δουλειές του σπιτιου, φροντιζεις το παιδί σας...η κάθεσαι αραχτος
διαβαζοντας βιβλία???
Αλήθεια γιατί της μιλησες για τις προηγουμενες σχέσεις σου??? Ηθελες να την κάνεις να σε ζηλευει και το
πετυχες...
Οτι ζηταει να πηαίνει στη μανα της είναι γιατι εκεί αισθάνεται ασφάλεια, ενω κοντα σου όχι...
Αν δεν θέλεις να συνεχισεται μαζί, οπως αποφάσισες να την παντρευτείς στο αψε σβήσε... αποφάσισε να
χωρίσετε...αν δεν έχεις σκοπο να διοθωσεις καποια πράγματα σε σενα... σταμάτα μα κάνεις τον καλουλη και
περιμένεις να είσαι το θύμα γιατί αυτός ο ρόλος σου αρέσει...
Τρως στη μούρη δικά σου λάθη και το παίζεις αθώο θύμα...
Παράθεση:
Θέλω να Χωρίσω
Σχόλιο # 1 από JjamesΓεια σε όλους,
Με την γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι 2.5 Χρονιά και έχουμε ένα παιδί 2 χρονών, την γνωρίζω 3,5 χρόνια.Παντρεύτηκα μαζί της γιατί θέλαμε και οι δύο να κάνουμε Οικογένειά στην αρχή ένιωθα έλξη για εκείνη ,αλλά μετά τον γάμο έσβησε αυτή η έλξη πολύ γρήγορα.Εγώ σαν χαρακτήρας είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος μου αρέσει η ησυχία και να διαβάζω πολύ, Η Γυναίκα μου δεν είναι έτσι. Είναι άτομο νευρικό με έντονα ξεσπάσματα και πολύ αθυρόστομη, βρίζει σχεδόν όλη την ώρα , χειρότερα από έναν άνδρα.Είναι ασταθείς στην γνώμη της και την συμπεριφορά της και ποτέ δεν κάνει σχέδια για το μέλλον, εκείνης το μέλλον είναι πότε θα πάμε στην μάνα της.Από όλα αυτά που σας γράφω μέχρι τώρα, τα έχω χωνέψει σε βαθμό να μην με ενοχλούν και να μην νευριάζω (προσπαθώ όσο μπορώ,δεν είναι εύκολο)Δεν ξέρω γιατί αλλά μαζί της κατάλαβα ότι θέλω να είμαι μόνος μου κι ας είναι για το υπόλοιπο της ζωής μου,ότι δεν θέλω την συντροφικότητα της και ότι θέλω την ησυχία μου. Δεν έχω να συζητήσω μαζί της κάτι σοβαρό, και να έχω όμως δεν θα το συζητήσω για πολύ... αισθάνομαι ότι χάνω τα χρόνια μου μαζί της και από μέσα μου εύχομαι να μου ζητήσει όμορφα και πολιτισμένα να χωρίσουμε (φτάσαμε αρκετές φορές στον χωρισμό και εκείνη πάντα ουρλιάζει και με βρίζει). Να πω ότι όλοι όσοι μας γνωρίζουν με έχουν συμβουλέψει να την χωρίσω και πως κανένας άνδρας δεν θα καθόταν με τέτοια συμπεριφορά .(πραγματικά στην αρχή νόμιζα ότι είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα).Δεν έχω την δύναμη να την χωρίσω,δεν είναι για το παιδί μου,αυτό ξέρω ότι θα το αγαπάω και θα το βλέπω όσο περισσότερο μπορώ και ότι είναι καλύτερο να έχει έναν ευτυχισμένο πατέρα από έναν δυσαρεστημένο.Τέλος πάντων δεν θέλω να γίνομαι φλύαρος,Δεν μπορώ να πάρω την δύναμη να κρατήσω μια σταθερή στάση στο να την χωρίσω, ειλικρινά υπάρχουν φορές που την λυπάμαι κιόλας.Δεν ξέρω τι να κάνω...
Τι να τα κανει τα βιβλια Μανταμ ? Ο ανθρωπος εχει 2 κινητα
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από apolitiiiΔεν μας τα λες καλα νεαρε
Την παντρευτηκες μετά απο ένα χρόνο σχεση...τοτε δεν εβριζε??? Μετα που παντρευτηκατε άρχισε?? Αλλά
τότε ειχες την έλξη που μετα τον γάμο σου εφυγε...εχετε και παιδί που είναι δύο χρονών ενώ είσαστε
δυομιση χρόνια παντρεμενοι..αρα οταν την παντρευτηκες ηταν έγκυος...γι αυτό την παντρευτηκες???
Στο προηγούμενο θεμα σου περιγραφεις επεισόδιο...οτι οταν φωναζε αυτή εσύ εσπασες κανατα με νερό και
Την νοιάζεσαι την βοηθας στις δουλειές του σπιτιου, φροντιζεις το παιδί σας...η κάθεσαι αραχτος
διαβαζοντας βιβλία???
Αλήθεια γιατί της μιλησες για τις προηγουμενες σχέσεις σου??? Ηθελες να την κάνεις να σε ζηλευει και το
πετυχες...
Οτι ζηταει να πηαίνει στη μανα της είναι γιατι εκεί αισθάνεται ασφάλεια, ενω κοντα σου όχι...
Αν δεν θέλεις να συνεχισεται μαζί, οπως αποφάσισες να την παντρευτείς στο αψε σβήσε... αποφάσισε να
χωρίσετε...αν δεν έχεις σκοπο να διοθωσεις καποια πράγματα σε σενα... σταμάτα μα κάνεις τον καλουλη και
Γκουχ, γκουχχχ, χμ χμ χμμμ αχμμμ...
Παρακαλω Κυρια, να μην ειστε δηκτικη και ειρωνικη, για πληγωνονται οι χρησται, με τετοιου ειδους συμπεριφορες...
Και καμουν απονενοημενας πραξεις...
Μεγσι βοκου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από apolitiiiΔεν μας τα λες καλα νεαρε
διαβαζοντας βιβλία???
πετυχες...
Α ναι??
Και απ' τα κινητά ...μπορει να διαβάζει ιστορίες για αγριους ή...
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από MiltosRNLI1930Τι να τα κανει τα βιβλια Μανταμ ? Ο ανθρωπος εχει 2 κινητα
Κύριε μου γιατί βήχετε??? Να το προσέξετε αυτό...
Δεν είμαι δηκτική ούτε ειρωνική... αλήθειες λέω και οι αλήθειες πληγωνουν...του θεματοθετη όμως του
αρέσει να το παίζει θύμα, οπότε το απολαμβανει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από EnikosΓκουχ, γκουχχχ, χμ χμ χμμμ αχμμμ...
Παρακαλω Κυρια, να μην ειστε δηκτικη και ειρωνικη, για πληγωνονται οι χρησται, με τετοιου ειδους συμπεριφορες...
Και καμουν απονενοημενας πραξεις...
Μεγσι βοκου...
Νομίζω ότι μετά από 15+ χρόνια θα έχει λογικά ξενερώσει επαρκώς ώστε να σε χωρίσει.
Καλό κουράγιο μέχρι τότε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Jjames
Έχεις δίκιο...Αδιαφορώ και δεν αντιδραω μήπως και κάποια στιγμή ξενερώσει και μου ζητήσει να χωρίσουμε...
Επειδή είμαι λιγο ανυπόμονος στο έργο αυτό, τελικά θα χωρίσεις ή οχι; τι αποφασισες;
Δηλαδή εσύ δεν έχεις από αυτά τα...πως τα λένε...να το πεις?
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Jjames
Έχεις δίκιο...Αδιαφορώ και δεν αντιδραω μήπως και κάποια στιγμή ξενερώσει και μου ζητήσει να χωρίσουμε...
ατυχής η έκφραση που χρησιμοποιείτε, τι σημαίνει να την στείλει στην μάνα της?
μην τον πετάξει έξω με τα παπούτσια στο χέρι να λέτε καλύτερα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από paranomosΣτειλτη στη μανα της..και ασε τα φορουμ..
Γιατι θα στα φορεσει και θα σε στειλει αυτη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Iraklis_pouaroατυχής η έκφραση που χρησιμοποιείτε, τι σημαίνει να την στείλει στην μάνα της?
μην τον πετάξει έξω με τα παπούτσια στο χέρι να λέτε καλύτερα.
Εγω δεν τη βρισκω ατυχη..
Δεν την εχεις ξανακουσει;;
Αλλα οπως και να το δεις...
Καλυτερα να ειναι ατυχης η εκφραση..παρα η εκβαση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από user2022Επειδή είμαι λιγο ανυπόμονος στο έργο αυτό, τελικά θα χωρίσεις ή οχι; τι αποφασισες;
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από HeptamerΝομίζω ότι μετά από 15+ χρόνια θα έχει λογικά ξενερώσει επαρκώς ώστε να σε χωρίσει.
Καλό κουράγιο μέχρι τότε.
Εγω το ξερω το υφος που ομιλειτε Κυρια μου...
Αλλα εχωμε και υπερευαισθητους αθρωποι εδω χαμου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από apolitiiiΚύριε μου γιατί βήχετε??? Να το προσέξετε αυτό...
Δεν είμαι δηκτική ούτε ειρωνική... αλήθειες λέω και οι αλήθειες πληγωνουν...του θεματοθετη όμως του
αρέσει να το παίζει θύμα, οπότε το απολαμβανει...
Βρε την ζει την εκφραση λεμε...
Μα ...
και να ήθελε να μη χωρίσει ο άνθρωπος,με εμάς εδώ που έμπλεξε,
τον χωρισμό θα του προτείναμε,ούτως ή άλλως
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από user2022Επειδή είμαι λιγο ανυπόμονος στο έργο αυτό, τελικά θα χωρίσεις ή οχι; τι αποφασισες;
Τι, μόνο γάμους θα προτείνουμε;
Μάλιστα σκέφτομαι να καθιερώσουμε και την πραγματοποίηση δεξίωσης/πάρτυ διαζυγίου, μπας και φορέσουμε και κανένα αφόρετο. Γιατί με τους γάμους χαϊρι δεν ειδαμε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από alisidaΜα ...
Ολοι θυμουνται ενα σταθμο στη ζωη τους...αυτος το σταθμαρχη..
Ουτε κοκκαλακι δε του αφησε
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από alisidaΜα ...
Ααα μη το λες...
Εμενα ολο προξενια μου κανουν εδω..
Αλλα ακουνε παρανομος..και κοβουν ολες λασπη
Αμαν ρε παρανομε..Αξεχαστος στις γκομενες Αξεχαστος και στους αντρες τους;
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από paranomos
Ααα μη το λες...
Εμενα ολο προξενια μου κανουν εδω..
Αλλα ακουνε παρανομος..και κοβουν ολες λασπη
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media