Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Χρειαζομαι την γνωμη σας

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

toniamyk

# 1 στις 31/1/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Χρειαζομαι την γνωμη σας

Καλημερα σας,

Με τον συντροφο μου ημασταν μαζι σχεδον 4 χρονια,τα οποια συζουσαμε σχεδον τα 3,5 Στην αρχη τους πρωτους 2 με 3 μηνες ηταν ο πιο καλος και ο πιο τρυφερος αντρας που ειχα συναντησει (θα μου πεις στην αρχη ολοι ετσι ειναι)Ξεκινησε να βγαζει τον πραγματικο του εαυτο,οπου η ειρωνια ηταν σε καθημερινη βαση,ζηλια,φωνες,μια φορα με χαστουκισε,δευτερη φορα με εσπρωξε και επεσα κατω και η τριτη και τελευταια σε μακρινο ταξιιδι μας στο εξωτερικο με χτυπησε πεταγοντας μου πραγματα που υπηρχαν μεσα στο δωματιο (τασακι,ποτηρι,πορτατιφ και αλλα)Σε ολα αυτα τα χρονια της συμβιωσης μας δεν προσφερε ουτε ενα ευρω στο σπιτι,(σουπερ μαρκετ,λογαριασμους,κτλ)Ο λογος οτι εγω βγαζω περισσοτερα απο αυτον,ο οποιος ηταν ενας απλος υπαλληλος γραφειου.Ανακαλυψα οτι κανει χρηση χασις καθε βραδυ και οταν τον ρωτησα γιατι, η απαντηση ηταν οτι τον χαλαρωνει και κοιμαται ευκολα.Ομως η συμπεριφορα του γινοταν ολο και πιο επιθετικη,ωσπου εφτασε στο σημειο να με βλεπει και να με ειρωνευεται,να με βριζει μπροστα σε κοσμο,να λεει οτι εγω τα οικονομαω απο τη δουλεια μου και δεν τον βοηθαω οικονομικα να αγιρασει μηχανη η αυτοκινητο.Να περιμενει ποτε θα παω στο σουπερ μαρκετ να ερθει μαζι μου για να αγορασει διαφορα εργαλεια.Να περιμενει ποτε θα παω να παρω κατι απο το φουρνο για να ερθει μαζι μου να παρει γλυκα,τυροπιτες κτλΝα περιμενει ποτε θα του πω να βγουμε εξω για φαγητο για να πιει απειρο αλκοολ και μετα στην επιστροφη στο σπιτι να με βριζει Να περιμενει ποτε θα του πω να παμε ενα ταξιδι (ολα πληρωμενα εγω παντα)Ποτε δεν ειδα ενα δωρο απο αυτον,ουτε μια σοκολατα,ενα λουλουδι κομμενο απο μια γλαστρα,ποτε τιποτα.Περσι επαθα εγκεφαλικο και αυτος ηταν στο χωριο του 5 μηνες λογω καραντινας ουτε καν ηρθε να με δει.Εκανα εγχειρηση στο χερι μου και παλι ουτε καν ηρθε να με δειΜε τηλεφωνα και μηνυματα ητανΜεχρι που εφτασα στο Αμην..Μενουμε σε επαρχια και δουλευουμε μονο την καλοκαιρινη σεζον και οι γονεις μας  μενουν στην Αθηνα,,οπως καθε χειμωνα ετσι και φετος ηρθαμε στην Αθηνα για τον χειμωνα (αυτος στους γονεις του,εγω στους δικους μου)  και ολος ο Δεκεμβριος ηταν να καθομαστε μπροστα απο τη τηλεοραση,χωρις να παμε πουθενα ειναι ανεμβολιαστος,εγω εμβολιασμενη,ελεγε δεν κανει ραπιντ γιατι κοστιζει 5 ευρω,περιμενε να παω να ψωνισω να μαγειρεψω να φαμε και να καθομαστε ολη μερα μπροστα στη τηλεοραση.Οταν αρχισα να βγαινω με φιλες μου,,αρχισε να με βριζει σε ολους τους κοινους μας γνωστους οτι εχω λεφτα και παω οπου θελω,ενω αυτος δεν εχει και δεν μπορει να κουνηθει απο το σπιτι.Εφτασα στο Αμην οταν ηθελε να φερει στο σπιτι  μου, ολο του το σοι ανεμβολιαστοι ολοι 18 ατομα (η μητερα μου καρκινοπαθης και ο πατερας μου με προβλημα στην καρδια)για παραμονη ΠρωτοχρονιαςΕιπα ΟΧΙ,Του κακοφανηκε..Και Ανημερα Πρωτοχρονια του ειπα ΤΕΛΟΣ.Στελνει λοιπον μηνυματα,να πιουμε καφε,να βρεθουμε να μιλησοσυμε για δουλειες κτλΣτην αρχη δεν απαντουσα,καποια στιγμη απαντησα οτι θα βρεθουμε στις 6 η ωρα απογευμα να πιουμε καφε και οταν ηρθε εκεινη η στιγμη ειπε δεν μπορει γιατι ειναι κουρασμενος.Ουτε ξανααπαντησα ουτε και προκειται.Πειτε μου σας παρακαλω τη γνωμη σας,γιατι ειμαι να σκασω.Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων!

alexandriani1

# 2 στις 31/1/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804
'Aρεσαν+: 0%

Καλά να πάθεις

Αυτό μόνο. Καλά να πάθεις. Τα θέλει ο ...στόλος σου! Έπρεπε να τον είχες σουτάρει όχι στο πρώτο χαστούκι, αλλά την ίδια στιγμή που σήκωσε το χέρι του και σκέφτηκε να το δώσει.

Εάν ασφαλώς όσα γράφεις είναι αλήθεια (και δεν είσαι άλλο ένα τρολ από τα πολλά που όταν βαριούνται θανάσιμα και όταν δεν έχει survivor ή Φάρμα η τηλεόραση, κάθονται και γράφουν σεντονιάδες με παραμύθια στο φορουμ), τότε είσαι ενήλικη, δεν σου φταίει κανείς άλλος παρά το κεφάλι σου. Και ασφαλώς δεν κατανοώ τι γνώμες περιμένεις ν' ακούσεις εδώ και φυσικά γιατί είσαι "έτοιμη να σκάσεις". Σου έλειψε μερικές μέρες η κακοποίηση και ανησυχείς;
Αρέσει στα μέλη Herman123, playful_panther και σε ακόμα 10 μέλη.

alisida

# 3 στις 31/1/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Περίληψη

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από alexandriani1

Σου έλειψε μερικές μέρες η κακοποίηση και ανησυχείς;
Αρέσει στα μέλη Silektis, Broken_Guy και σε ακόμα 2 μέλη.

alisida

# 4 στις 31/1/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Με όλη μου την ψυχή,εύχομαι να είσαι τρολ.

Όμως,ξέρω πως συμβαίνουν στην πραγματικότητα τέτοιες καταστάσεις.

Αγαπητή Τόνια

,εάν πράγματι το έχεις ζήσει αυτό ,δεν θα σου πω καλά να πάθεις,γιατί η συνεξάρτηση δεν είναι επιλογή ,αλλά παθολογική κατάσταση 

Στη θέση σου θα έψαχνα δομές δωρεάν παροχής ψυχολογικής βοήθειας για να το ξεπεράσεις και να αποκτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Εύχομαι να κάνεις αυτό που θα σου πει ο Αρχάγγελος .

Αρέσει στα μέλη Greeknow_, ios1234 και σε ακόμα 4 μέλη.
I am Not a psychotherapist :)

Enikos

# 5 στις 31/1/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Αρνουμαι να  πω την γνωμη μου, σε εναν ανθρωπο 48 ετων, που περιγραφει αυτα τα εξωφρενικα και...

Ζηταει γνωμες για το τι να κανει...

Μου κανει για τρολαρισμα δηλαδη...

Αρέσει στα μέλη nikosbb82, archagellos και σε ακόμα 2 μέλη.

Broken_Guy

# 6 στις 31/1/2022
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252

Γιατί αυτός ήταν μαζί σας τόσα χρόνια το καταλαβαίνω, την καταβρήκε. Γιατί εσείς καθίσατε τόσα χρόνια μαζί του απορίας άξιον. Τέλοσπαντων, δεν νομίζω να αποκλίνουν αρκετά οι γνώμες εδώ. Δηλαδή ότι μπλέξατε με ένα χαμένο κορμί που σας εκμεταλλεύτηκε, κυρίως για το πορτοφόλι σας και δεν του καίγεται καρφάκι για εσάς. Όσο πιο μακριά γίνεται από τέτοια άτομα και ακόμα καλύτερα κομμένη και η καλημέρα που λένε. Καλημέρα σας.

Αρέσει στα μέλη Greeknow_, Mabalenna και σε ακόμα 4 μέλη.

magicbus

# 7 στις 31/1/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ο θυμόσοφος λαός κάτσε να δεις πως το λέει...

Α ναι...
Ηθελές τα και παθές τα...

Iraklis_pouaro

# 8 στις 31/1/2022
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 197
Απλά θα σου πω ένα μεγάλο περαστικά.Υ.Γ .να σκας όταν διαβάζεις όλα όσα γράφεις .Ο τύπος είναι ένα μηδέν , μήπως έχεις αντίρρηση ?
Αρέσει στα μέλη Greeknow_, dionisis20 και σε ακόμα 3 μέλη.

apolitiii

# 9 στις 31/1/2022
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Μα βρε Τονια ... προσπαθώ να καταλάβω τι περιμενες μια 4ετια, ότι θα αλλάξει συμπεριφορά??? λένε ότι 

πρώτα βγαινει η ψυχη και μετά το χουι... δεν ξέρεις ότι ο χρόνος είναι χρημα???... τέλος παντων ότι έγινε 

έγινε, αρκεί το παθημα να σου γίνει μάθημα και να μην το επαναλαβεις... μακριά απο τετοιους τοξικους 

κηφηνες..

Μεγαλη προσοχη απο δω και περΑ μηπως τραβας τους ιδιους...μαΛακομαγνητη το λενε αυτο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από toniamyk

Χρειαζομαι την γνωμη σας

Καλημερα σας,

Με τον συντροφο μου ημασταν μαζι σχεδον 4 χρονια,τα οποια συζουσαμε σχεδον τα 3,5 Στην αρχη τους πρωτους 2 με 3 μηνες ηταν ο πιο καλος και ο πιο τρυφερος αντρας που ειχα συναντησει (θα μου πεις στην αρχη ολοι ετσι ειναι)Ξεκινησε να βγαζει τον πραγματικο του εαυτο,οπου η ειρωνια ηταν σε καθημερινη βαση,ζηλια,φωνες,μια φορα με χαστουκισε,δευτερη φορα με εσπρωξε και επεσα κατω και η τριτη και τελευταια σε μακρινο ταξιιδι μας στο εξωτερικο με χτυπησε πεταγοντας μου πραγματα που υπηρχαν μεσα στο δωματιο (τασακι,ποτηρι,πορτατιφ και αλλα)Σε ολα αυτα τα χρονια της συμβιωσης μας δεν προσφερε ουτε ενα ευρω στο σπιτι,(σουπερ μαρκετ,λογαριασμους,κτλ)Ο λογος οτι εγω βγαζω περισσοτερα απο αυτον,ο οποιος ηταν ενας απλος υπαλληλος γραφειου.Ανακαλυψα οτι κανει χρηση χασις καθε βραδυ και οταν τον ρωτησα γιατι, η απαντηση ηταν οτι τον χαλαρωνει και κοιμαται ευκολα.Ομως η συμπεριφορα του γινοταν ολο και πιο επιθετικη,ωσπου εφτασε στο σημειο να με βλεπει και να με ειρωνευεται,να με βριζει μπροστα σε κοσμο,να λεει οτι εγω τα οικονομαω απο τη δουλεια μου και δεν τον βοηθαω οικονομικα να αγιρασει μηχανη η αυτοκινητο.Να περιμενει ποτε θα παω στο σουπερ μαρκετ να ερθει μαζι μου για να αγορασει διαφορα εργαλεια.Να περιμενει ποτε θα παω να παρω κατι απο το φουρνο για να ερθει μαζι μου να παρει γλυκα,τυροπιτες κτλΝα περιμενει ποτε θα του πω να βγουμε εξω για φαγητο για να πιει απειρο αλκοολ και μετα στην επιστροφη στο σπιτι να με βριζει Να περιμενει ποτε θα του πω να παμε ενα ταξιδι (ολα πληρωμενα εγω παντα)Ποτε δεν ειδα ενα δωρο απο αυτον,ουτε μια σοκολατα,ενα λουλουδι κομμενο απο μια γλαστρα,ποτε τιποτα.Περσι επαθα εγκεφαλικο και αυτος ηταν στο χωριο του 5 μηνες λογω καραντινας ουτε καν ηρθε να με δει.Εκανα εγχειρηση στο χερι μου και παλι ουτε καν ηρθε να με δειΜε τηλεφωνα και μηνυματα ητανΜεχρι που εφτασα στο Αμην..Μενουμε σε επαρχια και δουλευουμε μονο την καλοκαιρινη σεζον και οι γονεις μας  μενουν στην Αθηνα,,οπως καθε χειμωνα ετσι και φετος ηρθαμε στην Αθηνα για τον χειμωνα (αυτος στους γονεις του,εγω στους δικους μου)  και ολος ο Δεκεμβριος ηταν να καθομαστε μπροστα απο τη τηλεοραση,χωρις να παμε πουθενα ειναι ανεμβολιαστος,εγω εμβολιασμενη,ελεγε δεν κανει ραπιντ γιατι κοστιζει 5 ευρω,περιμενε να παω να ψωνισω να μαγειρεψω να φαμε και να καθομαστε ολη μερα μπροστα στη τηλεοραση.Οταν αρχισα να βγαινω με φιλες μου,,αρχισε να με βριζει σε ολους τους κοινους μας γνωστους οτι εχω λεφτα και παω οπου θελω,ενω αυτος δεν εχει και δεν μπορει να κουνηθει απο το σπιτι.Εφτασα στο Αμην οταν ηθελε να φερει στο σπιτι  μου, ολο του το σοι ανεμβολιαστοι ολοι 18 ατομα (η μητερα μου καρκινοπαθης και ο πατερας μου με προβλημα στην καρδια)για παραμονη ΠρωτοχρονιαςΕιπα ΟΧΙ,Του κακοφανηκε..Και Ανημερα Πρωτοχρονια του ειπα ΤΕΛΟΣ.Στελνει λοιπον μηνυματα,να πιουμε καφε,να βρεθουμε να μιλησοσυμε για δουλειες κτλΣτην αρχη δεν απαντουσα,καποια στιγμη απαντησα οτι θα βρεθουμε στις 6 η ωρα απογευμα να πιουμε καφε και οταν ηρθε εκεινη η στιγμη ειπε δεν μπορει γιατι ειναι κουρασμενος.Ουτε ξανααπαντησα ουτε και προκειται.Πειτε μου σας παρακαλω τη γνωμη σας,γιατι ειμαι να σκασω.Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων!

Αρέσει στα μέλη alisida, archagellos και σε ακόμα 2 μέλη.

Kristina_

# 10 στις 31/1/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Τι γνωμη περιμενεις να σου πουμε? Και για ποιο θεμα? Για την αναγκη σου να ανεχεσαι 4- χρονια αυτον τον τυπο??? Μα δε σε γνωριζουμε! Καταλαβαινω οτι αυτη σου η αναγκη ειναι το προβλημα,,,και ειναι μεγαλο προβλημα,αν εισαι οσο λες (48) 

Καθισε λοιπον και σκεψου στα σοβαρα για ποιο λογο το κανεις αυτο στον εαυτο σου,,,αυτο για αρχη,,,μετα βλεπουμε

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από toniamyk

Χρειαζομαι την γνωμη σας

Καλημερα σας,

Αρέσει στα μέλη Silektis, alisida και σε ακόμα 3 μέλη.

MiltosRNLI1930

# 11 στις 31/1/2022
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Eγω

Μανταμ ,θα ερχομουν σε επαφη με το μουσειο της Μadame Tussaud στο Αμστερνταμ να του κανουν κερινο ομοιωμα .Τετοιο σπανιο ειδος να παει χαμενο !

Αρέσει στα μέλη Herman123, alisida και σε ακόμα 4 μέλη.

toniamyk

# 12 στις 31/1/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Σας ευχαριστω πολυ ολους!

φυσικα δεν ειναι τρολ.Εχω απευθυνθει σε ειδικο εδω και λιγες μερες.Ελπιζω να νιωσω καλυτερα.Να ειστε ολοι καλα!

vidar70

# 13 στις 31/1/2022
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 728

Συμφωνω απολυτα με Ενικο

και Αλεξανδριανη, Να προσθεσω οτι αντρας που συμπεριφερεται βιαιως στην γυναικα ειτε σωματικα ειτε λεκτικα παυει να λεγεται αντρας και κατεπεκταση ανθρωπος.   ( Θα ελεγα τι πρεπει να περασει αυτος αλλα θα με αποκλεισουν ισως για παντα απο το σαιτ, εσυ καταλαβες ομως.). Αρνουμαι να δεχτω εστω και μια λεξη συμπαθειας για αυτον τον αντρα.  Εσυ εχεις το προβλημα οταν ρωτας εμας να σου πουμε τι πρεπει να κανεις. Υπαρχουν ειδικοι δεν ειναι κακο να απευθυνεθεις, χαμηλη αυτοεκτιμηση θυματοποιηση κλπ κλπ

Αρέσει στα μέλη Greeknow_, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

user2022

# 14 στις 31/1/2022
author
Ανδρας / 57 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Απαντήσεις: 34

Την γνώμη μας; νομιζω ότι καλά περνάς, που να τρέχεις αλλου; μη τους ακούς τους άλλους, ζηλεύουν που είσαι σε μια τέλεια σχέση. Ω Θεέ μου.

Αρέσει στα μέλη nikosbb82, girl_aloud και σε ακόμα 2 μέλη.

alexandriani1

# 15 στις 31/1/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από user2022

Την γνώμη μας; νομιζω ότι καλά περνάς, που να τρέχεις αλλου; μη τους ακούς τους άλλους, ζηλεύουν που είσαι σε μια τέλεια σχέση. Ω Θεέ μου.

Αρέσει στο μέλος user2022

NightWsh

# 16 στις 31/1/2022
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Απαντήσεις: 666
Μια Δευτέρα ήρεμη χωρίς στενοχώριες να μην περάσουμε...τώρα ειλικρινά θέλεις γνώμη;
Αρέσει στο μέλος Silektis

girl_aloud

# 17 στις 31/1/2022
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 239
Πολυ απλα, ο τυπος βρηκε το μηνα που θρεφει τους εντεκα... κι αντι να μακαριζεις την τυχη σου που το τασακι δεν σου ανοιξε το κεφαλι, συνεχισες να τον ταιζεις... και ρωτας τι να κανεις που ο αλκοολικος, ναρκωμανης "φιλος" σου, δεν απαντησε οταν του εστειλες... ή εισαι μειωμενης αντιληψης, ή τρολαρεις...Υ.Γ. και οι εμβολιασμενοι κολλανε κορωνοιο και τον μεταδιδουν στους ανεμβολιαστους... Μην τρως αμασητο ο,τι σου σερβιρουν τα ΜΜΕ...
Αρέσει στα μέλη alisida, Broken_Guy

archagellos

# 18 στις 31/1/2022
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη 

κανεις πολυ καλα και περνεις την βοηθεια ειδικου ...διοτι εδω που τα λεμε ...Εισαι του Γιατρου ...

Καλο θα ειναι να τον στειλεις στο Διαολο και ακομα παραπερα ...

Και εαν θελεις να κανεις ...χορηγιες ...μπορεις να βρεις αλλον 

Keep Walking

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Broken_Guy και σε ακόμα 1 μέλος.

toniamyk

# 19 στην 1/2/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Σας ευχαριστω ολους!

Ισως αργησα λιγο ,αλλα πηρα μπρος...Ουτε ειδικοι,ουτε τιποτα δεν χρειαζονται..Κακως τον αφησα να οργωνει στη ζωη μου και στη ψυχη μου..Φευγω ταξιδι, για τους επομενους δυο μηνες, πριν λιγο εκλεισα εισητηρια.Να ειστε ολοι καλα!

Xampos34

# 20 στην 1/2/2022
author
Ανδρας / 37 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Μάνδρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 52

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από toniamyk

Χρειαζομαι την γνωμη σας

Καλημερα σας,

σε παρακαλω οταν λες την φραση οτι (θα μου πεις στην αρχη ολοι ετσι ειναι) μην το γενικευεις επειδη επεσες στον λαθος ανθρωπο δεν σημαινει οτι ετσι ειναι  ολοι ,στο πρωτο χαστουκι επρεπε να ειχες παει στην αστυνομια απο οτι καταλαβα σε χτυπαγε σωστα εγω σε αυτο το σημειο θα εστιασω για ποιο λογω επελεξες να μεινεις κοντα τ απο την ωρα π σε χτυπησε , ακουμε καλη μ γυναικα θα επρεπε να ειχες βαλει τα ορια σ απο τον 1 τσακωμο δεν μπορω να καταλαβω γτ εμενες μαζι με εναν ανθρωπο που ηταν χειριστικος τοξικος και βιαιος

Αρέσει στα μέλη Greeknow_, apolitiii και σε ακόμα 2 μέλη.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.