Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι στην εποχή μας, τα ταμπού περί σεξουαλικότητας όλο και υποχωρούν.
Δεν είναι λίγοι άλλωστε, αυτοί που μεγάλωσαν πιστεύοντας ότι έχουν βρει την ταυτότητά τους (σεξουαλικά) και όμως ανακάλυψαν, ίσως με τα χρόνια, ίσως διαβάζοντας, πως τελικά τα πράγματα ίσως και να μην είναι όπως πίστευαν.Παραξενο,,, μολις πριν πριν καποιες ωρες συναντησα για πρωτη φορα τον ορο demisexual καπου αλλου στο νετ
Οχι δεν εχω συναντησει καποιον που να μου δηλωσε αυτη του την ,,,ιδιαιτεροτητα! Και η αληθεια ειναι οτι «πιστευω» πολυ στην ενστικτωδη ελξη, ειδικα οταν μιλαμε για σχετικα νεους ανθρωπους. Οποτε υποθετω οτι οι demisexual ειναι μαλλον asexual που οταν αποκτησουν συναισθηματικη σχεση με καποιον,,,μπορουν να σχετιστουν σεξουαλικα μαζι του,,,οχι τοσο απο ελξη αλλα για να διατηρησουν και τη συναισθηματικη σχεση,,,κανω λαθος?
Σχετικα με το αλλο θεμα που θιγεις, τη συνεχη αναζητηση της σεξουαλικης ταυτοτητας, που ειναι και της μοδος,,,θα πω ετσι οπως το εχω σκεφτει, προχειρα, οτι αυτη η εμμονη με το σεξουαλικο προσανατολισμο που απασχολει αρκετους στην εποχη μας, τους περιοριζει τη ζωη,,,λειτουργουν λες και ολη τους η ζωη περιστρεφεται γυρω απο το σεξ,,, ισως ειναι ο νεος τροπος εκφρασης της ,,,πως να το πω κομψα,,,της «ψυχικης» ευαισθησιο/ανισορροπιας
Μη παρεξηγηθω, υποστηριζω οτι ο καθενας καλο ειναι να κανει οτι θελει στο κρεβατι του, η εμμονη με τα περι του σεξ μου κανει καπως.
Κοιτα να δεις τωρα τοπολαλια που απεκτησαν εκει στην Καλλιθεα...
Φιλε
Ολα αυτα τα συστηματα προεκυψαν απο το φοβο που χαρακτηριζει τους ανθρωπους και βρηκαν καταφυγιο πλεον στο f,b,και το απτελεσμα ειναι να εισαι 21 χρονων και να μην εχεις κανει σεξ .Απο ολα τα παραπανω τις μονες που δεχομαι και αναγνωριζω ειναι οι λεσβιες γιατι οσες δεν ξερουν, το χαδι της γυναικας εινα ανωτερο απο του ανδρα .Παράθεση:
###Να απαντήσουν κυρίως οι γυναίκες 18 - 35 ...;;Μάαααλιστα..75 ετών η γράφουσα...
Σχόλιο # 7 από vanarabit!) Στράφι θα πάει πάλι το σχόλιο...πιαχχχ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι στην εποχη μου ετσι δεν γινοντουσαν τα σεξουαλικα? Δεν πατε καλα ρε, οτι σας σερβιρει το ιντερνετ η νεα γενια το αποτυπωνει!!!
Θα κοβει κινηση ο θεματοθετης, τι παιζει σε αυτες τις ηλικιες, για να...
Δηλωσει το ακριβες...βιογραφικο του...
Αλλα μην θορυβειστε Κυρια μου!!!...
Η μεγαλοψυχια του, επιτρεπει και σε αλλες ηλικιες γυναικων να ομιλησουν...
Αλιμονο απο εμας που εχωμε αποκλειστει λογω συγκεκριμενου...φυλου...
Παράθεση:
###Να απαντήσουν κυρίως οι γυναίκες 18 - 35 ...;;Μάαααλιστα..75 ετών η γράφουσα...
Σχόλιο # 7 από vanarabit!) Στράφι θα πάει πάλι το σχόλιο...πιαχχχ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ, αμα δε δω την πλήρη λίστα των
"ότι φύλο / προσανατολισμο δηλώσεις, είσαι"
δεν παίρνω θέση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Nikoskun
Πλέον έχουμε ανθρώπους που δηλώνουν: straights, gays, lesbians, bisexuals, asexuals, demisexuals, pansexuals, queers...
Καλά, δεν είδα να δίστασε κανείς σας να εκφραστεί ούτως ή άλλος χαχαχαχαχ
Αλλά ορίστε για να το πω και εγώ... Εκφραστείτε ελεύθερα άντρες, γυναίκες όλων τον ηλικιών...
Πέρα από την πλάκα όμως, ο λόγος που με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο ηλικιακό group, είναι διότι φτιάχνω μια εφαρμογή που είναι πάνω στο κομμάτι του dating. Στατιστικά λοιπόν, το 55% των χρηστών αυτού του τύπου εφαρμογών είναι κάτω των 50 ετών. Και από αυτούς, στατιστικά πάλι, μόνο οι νεότεροι (18-35) δείχνουν να ενδιαφέρονται να προσδιοριστούν σε ότι αφορά το sexual orientation τους.
Εκτός από την υλοποίηση του κώδικα της εφαρμογής, ένα άλλο κομμάτι της όλης διαδικασίας είναι η κατανόηση του πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή με τον πιο efficient τρόπο από το κοινό του.
Θέλουμε να μπορεί ο οποιοσδήποτε (με οποιοδήποτε sexual orientation δηλαδή) να νιώθει included. Να μην νιώθει δηλαδή, περιθωριοποιημένος. Και να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα φίλτρα της εφαρμογής με το καλύτερο τρόπο για να βρίσκει αυτό που ψάχνει.
Πάνω σε συζήτηση με φίλους και συναδέλφους, προέκυψαν απορίες σχετικά με τους demisexual καθώς κανείς μας δεν γνωρίζει κάποια τέτοια περίπτωση. Και θέλω μέσω αυτής της σελίδας να γνωρίσω κόσμο του συγκεκριμένου ηλικιακού γκρουπ για να συζητήσω κατ ιδίαν.
Μα γιατί λες οτι εχετε αποκλειστεί λογω φυλου???
Εσείς μπορείτε να ενταχθείται στην πρώτη παραγραφο του θέματος της αναζήτησης σεξουαλικής
ταυτότητας ή είσαστε σιγουροι???
Εμας των σιτεμενων δεν μετράει η γνώμη μας...
Πάντως ο Μίλτος μ έβαλε σε σκέψεις... Μήπως να δοκιμάσουμε κι εμείς το χάδι των γυναικων???
Σόδομα και Γόμορρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από EnikosΘα κοβει κινηση ο θεματοθετης, τι παιζει σε αυτες τις ηλικιες, για να...
Δηλωσει το ακριβες...βιογραφικο του...
Αλλα μην θορυβειστε Κυρια μου!!!...
Η μεγαλοψυχια του, επιτρεπει και σε αλλες ηλικιες γυναικων να ομιλησουν...
Αλιμονο απο εμας που εχωμε αποκλειστει λογω συγκεκριμενου...φυλου...
Εγώ θα πρότεινα, κ. Μηχανικέ Λογισμικού, προτού πέσεις με τα μούτρα στην εφαρμογή, να δαπανήσεις λίγο χρόνο να μεταφράσεις στα ελληνικά για σένα - και για εμάς βεβαίως βεβαίως - όλους τους βαρυγδουπους αγγλικούς όρους (efficient, Dating , sexual orientation κλπ ) που πετάς με μια απαράδεκτη φυσικότητα.
Οι ξενικοι αυτοί όροι και όχι μόνο, έχουν ελληνικες μεταφρασεις - και πολύ accurate και όμορφες κιόλας. Απλά πρέπει να τις εντοπίσεις και οικειοποιηθεις.
Εκτός αν το app που ετοιμάζεις θα είναι μισή ελληνικο, μισή αγγλικο και για να μάθουμε το swipe, θα συμβουλευόμαστε λεξικο.
Τίμα λίγο τη μητρική σου γλώσσα. Δεν είναι λύση ο γλωσσικός πολτός, αυτό το language Mix που χρησιμοποιείτε εσείς οι νέοι σήμερα.
Αυτό είναι απείρως σημαντικότερο από μια (ακόμη) απρόσωπη εφαρμογή γνωριμιών που θα κανει cover την νεωτερική ερωτική στόχευση κάθε (νέο)πικραμένου.
Η γλωσσα ειναι ζωντανος οργανισμος, ευτυχως κατ εμε, οποτε το μιξ θα το αφομοιωσει η θα το αποβαλει παντως και μενα μου αρεσει να εντοπιζω και να χρησιμοποιω τις αντιστοιχες ελληνικες λεξεις. Μαλιστα, θεωρω οτι η χρηση τους προσδιδει ενα «κυρος»/σοβαροτητα παροτι οι του μιξ νομιζουν οτι εντυπωσιαζουν με τους αγγλικους ορους.
Καλησπέρα,
Ναι, σίγουρα θα είναι στα Αγγλικά.
Και ναι, έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μου, λίγο ότι σχεδόν όλοι οι όροι στον κλάδο μου είναι στα Αγγλικά, λίγο το ότι δουλεύω για εταιρία στο εξωτερικό, λίγο ότι και εκτός δουλείας οι περισσότεροι φίλοι μου ή όσοι συναναστρέφομαι τέλος πάντων το παίζουν στα δάχτυλα το Αγγλικό, δε θεώρησα ότι μπορεί να μη με καταλάβουν κάποιοι.
Χάσμα γενεών αν δεν κάνω λάθος λέγεται αυτό.
Έχει πλάκα ότι σας φάνηκε "απαράδεκτη η φυσικότητά" μου ενώ αντίστοιχα εγώ νιώθω το ίδιο για τους σημερινούς 15-22, είμαι 30 και μερικές φορές, ήδη, δεν καταλαβαίνω τι λένε. Δηλαδή η ταχύτητα με την οποία προσαρμόζεται η επόμενη "γενιά", είναι ακόμα πιο γρήγορη από τη δική μου.
Τέλος, πάντων αλλάζουμε θέμα όμως με αυτά.
Προς το παρόν από ότι βλέπω έχετε απαντήσει μόνο μεγαλύτεροι, από ότι σκόπευα να ακούσω. Αλήθεια τι μέσο όρο ηλικιών έχει αυτή η ιστοσελίδα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από HeptamerΕγώ θα πρότεινα, προτού πέσεις με τα μούτρα στην εφαρμογή, να δαπανήσεις λίγο χρόνο να μεταφράσεις στα ελληνικά για σένα - και για εμάς βεβαίως βεβαίως - όλους τους βαρυγδουπους αγγλικούς όρους (efficient, Dating , sexual orientation κλπ )που πετάς με μια απαράδεκτη φυσικότητα.
Οι ξενικοι αυτοί όροι και όχι μόνο, έχουν ελληνικες μεταφρασεις - και πολύ accurate και όμορφες κιόλας. Απλά πρέπει να τις εντοπίσεις και οικειοποιηθεις.
Εκτός αν η εφαρμογή που ετοιμάζεις θα είναι μισή ελληνική, μισή αγγλική και για να μάθουμε το swipe, θα συμβουλευόμαστε λεξικο.
Τίμα λίγο τη μητρική σου γλώσσα. Δεν είναι λύση ο γλωσσικός πολτός που χρησιμοποιείτε εσείς οι νέοι σήμερα.
Αυτό είναι απείρως σημαντικότερο από μια (ακόμη) απρόσωπη εφαρμογή γνωριμιών.
Πολλές άγνωστες λέξεις...
Πολλές...Ευτυχως που οι δυο προλαλησαντες, δεν εχουν τοσο βαρυ ποινικο μητρωο με εμενα στον Ιερο βραχο και...
Καλημερεςςς
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από EnikosΕυτυχως που οι δυο προλαλησαντες, δεν εχουν τοσο βαρυ ποινικο μητρωο με εμενα στον Ιερο βραχο και...
Εξεφρασαν με τον καλυτερο τροπο, αυτο που εγω ΔΕΝ θα επιτρεποταν ποτε να πω, με δικα μου λογια...![]()
Είσαι ακόμα στις ταμπέλες..
Δείχνουν προς πάσα διεύθυνση να ξέρεις
Και πέρα από αυτό πού θέλει να δηλώσει κάποιος εδώ, σε αυτό το φόρουμ, υπάρχει και στην πραγματικότητα.. ΤΟΥ θα έλεγα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από NikoskunΚαλησπέρα,
Ναι, σίγουρα θα είναι στα Αγγλικά.
Και ναι, έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μου, λίγο ότι σχεδόν όλοι οι όροι στον κλάδο μου είναι στα Αγγλικά, λίγο το ότι δουλεύω για εταιρία στο εξωτερικό, λίγο ότι και εκτός δουλείας οι περισσότεροι φίλοι μου ή όσοι συναναστρέφομαι τέλος πάντων το παίζουν στα δάχτυλα το Αγγλικό, δε θεώρησα ότι μπορεί να μη με καταλάβουν κάποιοι.
Χάσμα γενεών αν δεν κάνω λάθος λέγεται αυτό.Έχει πλάκα ότι σας φάνηκε "απαράδεκτη η φυσικότητά" μου ενώ αντίστοιχα εγώ νιώθω το ίδιο για τους σημερινούς 15-22, είμαι 30 και μερικές φορές, ήδη, δεν καταλαβαίνω τι λένε. Δηλαδή η ταχύτητα με την οποία προσαρμόζεται η επόμενη "γενιά", είναι ακόμα πιο γρήγορη από τη δική μου.
Τέλος, πάντων αλλάζουμε θέμα όμως με αυτά.
Προς το παρόν από ότι βλέπω έχετε απαντήσει μόνο μεγαλύτεροι, από ότι σκόπευα να ακούσω. Αλήθεια τι μέσο όρο ηλικιών έχει αυτή η ιστοσελίδα?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media