Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πως νιώθουν οι γυναίκες σχετικά με demisexuality σε straight άντρες;

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Enikos

# 41 στις 13/2/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%

Οι περισσοτεροι ειμαστε ντε μι σε και αφτοι ειμαστε καλυτεροτερα απο τσι σουπερ σεχουαλ, αλλα...

Εγω τοχω για κοκκινο πανι, αλλα (δις)...

Αμα ειχα εναν τετοιονε, θα ετρωγε φαπες αν δεν με αφηνε να τον εξερευνησω...

Μπορειτε να μου πειτε τις εφημερευουσες κλινικες ψυχικης υγειας?...

Που να δεχονται και επειγοντα περιστατικα, επειδη...

Δεν αισθανομαι και πολυ καλα...

__mikeman

# 42 στις 9/5/2022
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Nikoskun

Καλησπέρα,

Ναι, σίγουρα θα είναι στα Αγγλικά.
Και ναι, έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μου, λίγο ότι σχεδόν όλοι οι όροι στον κλάδο μου είναι στα Αγγλικά, λίγο το ότι δουλεύω για εταιρία στο εξωτερικό, λίγο ότι και εκτός δουλείας οι περισσότεροι φίλοι μου ή όσοι συναναστρέφομαι τέλος πάντων το παίζουν στα δάχτυλα το Αγγλικό, δε θεώρησα ότι μπορεί να μη με καταλάβουν κάποιοι.

Χάσμα γενεών αν δεν κάνω λάθος λέγεται αυτό.

Έχει πλάκα ότι σας φάνηκε "απαράδεκτη η φυσικότητά" μου ενώ αντίστοιχα εγώ νιώθω το ίδιο για τους σημερινούς 15-22, είμαι 30 και μερικές φορές, ήδη, δεν καταλαβαίνω τι λένε. Δηλαδή η ταχύτητα με την οποία προσαρμόζεται η επόμενη "γενιά", είναι ακόμα πιο γρήγορη από τη δική μου.

Τέλος, πάντων αλλάζουμε θέμα όμως με αυτά.

Προς το παρόν από ότι βλέπω έχετε απαντήσει μόνο μεγαλύτεροι, από ότι σκόπευα να ακούσω. Αλήθεια τι μέσο όρο ηλικιών έχει αυτή η ιστοσελίδα?

Φιλε Νίκο εγώ μένω και δουλεύω στο εξωτερικό τα τελευταία 8 χρόνια και όλη τη μέρα αγγλικά μιλάω.

Αυτο δε σημαίνει οτι πρέπει να ξεχάσουμε και τα ελληνικά...ετσι κι αλλιώς εκ των πραγμάτων, στην δουλειά μας θα χρησιμοποιήσουμε ξενους ορους θελοντας και μη.

Δεν έχω πρόβλημα να χρησιμοποιούνται ξένες λέξεις οταν μιλάμε για διεθνείς όρους...π.χ "site", "internet", "interface" κτλ κτλ...αλλά το να μένεις Καλλιθέα και να σου έρχεται πρώτα το "efficient" στο μυαλο αντί για "αποτελεσματικός" παραπάει...

Εδώ η Σουηδέζα κοπέλα μου λέει "γείτσες!" κάθε φορά που φτερνίζουμαι...τώρα ντροπή δεν είναι εσύ να λες "bless you"?

Αρέσει στο μέλος girl_aloud

__mikeman

# 43 στις 9/5/2022
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Enikos

Οι περισσοτεροι ειμαστε ντε μι σε και αφτοι ειμαστε καλυτεροτερα απο τσι σουπερ σεχουαλ, αλλα...

Εγω τοχω για κοκκινο πανι, αλλα (δις)...

Αμα ειχα εναν τετοιονε, θα ετρωγε φαπες αν δεν με αφηνε να τον εξερευνησω...

Μπορειτε να μου πειτε τις εφημερευουσες κλινικες ψυχικης υγειας?...

Που να δεχονται και επειγοντα περιστατικα, επειδη...

Δεν αισθανομαι και πολυ καλα...

Τώρα εσύ Ενικέ που το βρίσκεις το περίεργο ήθελα να ήξερα...

"Εγώ σαν γυναίκα είμαι συναισθηματική και θέλω το χρόνο μου και τον τροπο μου, αλλά ο άντρης μου πρέπει να είναι ντούρος και κατάρτι παντός καιρού(αλλα μόνο με εμένα(αλλα να έχει πλούσιο παρελθόν(αλλα οι άλλες να τον θέλουν ακόμα)))."

Μα την μία γκρινιάζεις που αρνούμαστε τα ήθη και τα έθιμα, μα την άλλη γκρινιάζεις για πράματα που μενουν σταθερα??

spacetube

# 44 στις 21/5/2022
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 719

Βρες ενα πνευματικο να εξομολογηθεις παλληκαρι μου οπως και μια αληθινη δουλεια ..στην ηλικια σου ειχα κορη και εκανα και τρεις δουλειες στους -10.

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Nikoskun

Καλά, δεν είδα να δίστασε κανείς σας να εκφραστεί ούτως ή άλλος χαχαχαχαχ
Αλλά ορίστε για να το πω και εγώ... Εκφραστείτε ελεύθερα άντρες, γυναίκες όλων τον ηλικιών...

Πέρα από την πλάκα όμως, ο λόγος που με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο ηλικιακό group, είναι διότι φτιάχνω μια εφαρμογή που είναι πάνω στο κομμάτι του dating. Στατιστικά λοιπόν, το 55% των χρηστών αυτού του τύπου εφαρμογών είναι κάτω των 50 ετών. Και από αυτούς, στατιστικά πάλι, μόνο οι νεότεροι (18-35) δείχνουν να ενδιαφέρονται να προσδιοριστούν σε ότι αφορά το sexual orientation τους.

Εκτός από την υλοποίηση του κώδικα της εφαρμογής, ένα άλλο κομμάτι της όλης διαδικασίας είναι η κατανόηση του πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή με τον πιο efficient τρόπο από το κοινό του.

Θέλουμε να μπορεί ο οποιοσδήποτε (με οποιοδήποτε sexual orientation δηλαδή) να νιώθει included. Να μην νιώθει δηλαδή, περιθωριοποιημένος. Και να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα φίλτρα της εφαρμογής με το καλύτερο τρόπο για να βρίσκει αυτό που ψάχνει.

Πάνω σε συζήτηση με φίλους και συναδέλφους, προέκυψαν απορίες σχετικά με τους demisexual καθώς κανείς μας δεν γνωρίζει κάποια τέτοια περίπτωση. Και θέλω μέσω αυτής της σελίδας να γνωρίσω κόσμο του συγκεκριμένου ηλικιακού γκρουπ για να συζητήσω κατ ιδίαν. 

Πάνω σε συζήτηση με φίλους και συναδέλφους, προέκυψαν απορίες σχετικά με τους demisexual καθώς κανείς μας δεν γνωρίζει κάποια τέτοια περίπτωση. Και θέλω μέσω αυτής της σελίδας να γνωρίσω κόσμο του συγκεκριμένου ηλικιακού γκρουπ για να συζητήσω κατ ιδίαν. 

Uhtred323

# 45 στις 22/5/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από spacetube

Βρες ενα πνευματικο να εξομολογηθεις παλληκαρι μου οπως και μια αληθινη δουλεια ..στην ηλικια σου ειχα κορη και εκανα και τρεις δουλειες στους -10.

φιλε space μπουχτισαμε στης ανωμαλιες για αυτο παμε κατα διαολου δεν τον κοβω να πιστεβει στον θεο αφου ασχολειται με τετοια 

Enikos

# 46 στις 22/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Σε ποιον Θεο?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από Uhtred323

φιλε space μπουχτισαμε στης ανωμαλιες για αυτο παμε κατα διαολου δεν τον κοβω να πιστεβει στον θεο αφου ασχολειται με τετοια 

macbook

# 47 στις 9/8/2022
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Nikoskun

Η διαφορά δηλαδή με κάποιον μη demisexual είναι πως ο πρώτος μπορεί άμεσα να νιώσει έλξη για κάποιον/α, ενώ ο/η demisexual θα το νιώσει αφού πρώτα γνωριστούν καλύτερα.

Αυτό δεν είναι εντελώς σωστό. Σύμφωνα με τον ορισμό που είναι αποδεκτός στην ασεξουαλική κοινότητα, ημισεξουαλικός (demisexual) είναι εκείνος που αναπτύσσει σεξουαλική έλξη για κάποιο άτομο αφότου δεθεί συναισθηματικά μαζί του. Δεν είναι απλά μια (καλή) γνωριμία. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Nikoskun

Είστε ίσως εσείς ή γνωρίζεται κάποιον φίλο, φίλη που προσδιορίζεται έτσι;    

Μπορώ να πω ότι στα νιάτα μου ήμουν έτσι αλλά τότε δεν το ήξερα ούτε με είχε προβληματίσει. Με τα χρόνια ήρθε η φυσική μετατόπιση προς άλλες μορφές ασεξουαλικότητας. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Nikoskun

Έχει τύχει να σας συστηθεί κάποιος ως demisexual;   

Είναι δυνατόν να συστηθεί κάποιος μ' αυτόν τον τρόπο; Δε βλέπω το λόγο.

Knight77

# 48 στις 7/9/2022
author
Ανδρας / 39 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 11
Εγω πιστευω οτι ειναι αυτοι που φοβουνται να δηλωσουν αμεσα ερωτικο ενδιαφερων για μην τυχον αποριφθουν ,ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες...
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost