Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πως νιώθουν οι γυναίκες σχετικά με demisexuality σε straight άντρες;

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Enikos

# 21 στις 8/2/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Τσου...οχι...δεν λεγεται χασμα γενεων...

Λεγεται πιθηκισμος...

Αρέσει στα μέλη vidar70, Francesca_ και σε ακόμα 2 μέλη.

Nikoskun

# 22 στις 8/2/2022
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Kristina_

Στο θεμα μας τωρα, nikoskun δεν αντιλαμβανομαι πως ακριβως θα σε βοηθησει το εδω θεμα και τα σχολια μας (ασε που σπανιζουν οι γυναικες 18-35 εδω) στην αναπτυξη της εφαρμογης σου Μααα,,,υπαρχουν καλυτεροι τροποι και λιγοτερο χρονοβοροι!!! Χανεις χρονο και το αποτελεσμα αβεβαιο  η μαλλον βεβαιο, αλλα με αρνητικο προσημο.

Καλημέρες! Αυτό καταλαβαίνω και εγώ. Ίσως, να χρησιμοποιήσω google polls που πάνε στοχευμένα σε συγκεκριμένες ομάδες. Θα βρω πιο γρήγορα τις απαντήσεις που ψάχνω. 

Καλή συνέχεια σε όλους και όλες!  

Αρέσει στο μέλος Kristina_

alisida

# 23 στις 8/2/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Προσωπικά μου εχει τύχει,

Πιστεύω ότι έχει τύχει σε αρκετές και αρκετούς από εμας.

όμως δεν καταλαβαίνω πού θα σε βοηθήσει αυτό για την υλοποίηση της εφαρμογής που ετοιμάζεις 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Nikoskun

Έχει τύχει να σας συστηθεί κάποιος ως demisexual;

MiltosRNLI1930

# 24 στις 8/2/2022
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Μα εδω

φιλε μου εχουν μεινει μονο μεγαλοι ,χωρις σπεσιαλ ντυσιματα και αρωματα .Οι νεοι που μενουν,διαμενουν και ειναι κατοικοι ασχολουνται μονο με τα like των φωτογραφιων απο τις 10 εως τις 12 μμ.επειδη εχουν βαρεθει την επιπολαιοτητα και πανε για κραταιες σχεσεις

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Nikoskun

Καλησπέρα,

Ναι, σίγουρα θα είναι στα Αγγλικά.
Και ναι, έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μου, λίγο ότι σχεδόν όλοι οι όροι στον κλάδο μου είναι στα Αγγλικά, λίγο το ότι δουλεύω για εταιρία στο εξωτερικό, λίγο ότι και εκτός δουλείας οι περισσότεροι φίλοι μου ή όσοι συναναστρέφομαι τέλος πάντων το παίζουν στα δάχτυλα το Αγγλικό, δε θεώρησα ότι μπορεί να μη με καταλάβουν κάποιοι.

Χάσμα γενεών αν δεν κάνω λάθος λέγεται αυτό.

Έχει πλάκα ότι σας φάνηκε "απαράδεκτη η φυσικότητά" μου ενώ αντίστοιχα εγώ νιώθω το ίδιο για τους σημερινούς 15-22, είμαι 30 και μερικές φορές, ήδη, δεν καταλαβαίνω τι λένε. Δηλαδή η ταχύτητα με την οποία προσαρμόζεται η επόμενη "γενιά", είναι ακόμα πιο γρήγορη από τη δική μου.

Τέλος, πάντων αλλάζουμε θέμα όμως με αυτά.

Προς το παρόν από ότι βλέπω έχετε απαντήσει μόνο μεγαλύτεροι, από ότι σκόπευα να ακούσω. Αλήθεια τι μέσο όρο ηλικιών έχει αυτή η ιστοσελίδα?

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, hornet19 και σε ακόμα 5 μέλη.

Nikoskun

# 25 στις 8/2/2022
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Απαντήσεις: 5

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από alisida

Προσωπικά μου εχει τύχει,

Πιστεύω ότι έχει τύχει σε αρκετές και αρκετούς από εμας.

όμως δεν καταλαβαίνω πού θα σε βοηθήσει αυτό για την υλοποίηση της εφαρμογής που ετοιμάζεις 

Πληροφορίες χρειάζομαι γενικότερα γύρο από τους demisexual που χρησιμοποιούν εφαρμογές dating.
Για παράδειγμα, πληροφορίες όπως:
Τι ψάχνουν όταν είναι μέσα σε μια dating εφαρμογή;
Ψάχνουν κάποιο άτομο για sex;
Ψάχνουν απλώς να γνωρίσουν νέο κόσμο για παρέα;
Τι παράπονα έχουν από τις υπάρχουσες εφαρμογές dating;
Υπάρχουν φορές που νιώθουν ότι ο τρόπος με τον οποίο είναι στημένες οι υπάρχουσες γνωστές εφαρμογές δεν τους δίνουν τη δυνατότητα να στήσουν σωστά το προφίλ τους;
Θεωρούν το demisexuality πιο κοντά στο asexual όπως είπε και κάποια χρήστης εδώ πιο πάνω ή μήπως το αντίθετο;
Έχουν παρατηρήσει πως το να δηλώνουν demisexual τους κάνει ευκολότερο ή δυσκολότερο το να γνωρίσουν το άλλο τους μισό;
Η εφαρμογή θα σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις κάποια πράγματα στο προφίλ σου, τα οποία άλλοι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά την αναζήτηση, για να περιορίσουν τα αποτελέσματα της αναζήτησής τους.
Επίσης, ίσως, σε κάποιο χώρο της εφαρμογής να δίνονται μικρά κειμενάκια που εξηγούν με λίγα και απλά λόγια, αυτές τις σεξουαλικές προτιμήσεις.
Πέρα από τα παραπάνω, έχει επίσης ενδιαφέρον πως αντιμετωπίζονται οι διάφορες αυτές κατηγορίες αναμεταξύ τους.
Μπορούν να υπάρχουν για παράδειγμα εικονικά ιδιωτικά δωμάτια που να δίνουν τη δυνατότητα σε περαιτέρω (εκτός του τσατ δλδ), τρόπους επικοινωνίας (ακόμα το σκεφτόμαστε αυτό).

Το θέμα είναι ότι για να δημιουργηθούν σωστά τα παραπάνω, κ.α, θα πρέπει να ξέρουμε από πριν τον δρόμο που θα χαράξουμε στην εφαρμογή γιατί αυτές οι διαδικασίες θέλουν μήνες ή και χρόνια για να γραφτούν σε κώδικα.
Οπότε πριν αρχίσουμε να γράφουμε κώδικα για το συγκεκριμένο κομμάτι, σταματάμε και αφιερώνουμε ένα διάστημα σε έρευνα. Θα μου πείτε, καλά εδώ βρήκες; χαχαχαχα. Θυμήθηκα ότι είχα λογαριασμό και εδώ και είπα να κάνω μια ερώτηση μήπως και υπήρχε κίνηση από τους κατάλληλους.

Απλώς συζητώντας με τον κύκλο μου, δεν είχαμε κανένας μας κάποιον γνωστό/η που να αυτοπροσδιορίζεται έτσι, ώστε να πάρουμε μια ιδέα του τι σημαίνει να είσαι demisexual το 2022.

Όπως και πιο πάνω θα δοκιμάσω να ψάξω από αλλού τελικά. Υπάρχει μια υπηρεσία της Google που στην ουσία κάνεις μια φόρμα (σε μορφή δημοσκόπησης) και η Google αναλαμβάνει να θέσει τα ερωτήματα της φόρμας, ακριβώς στην κατηγορία ανθρώπων που χρειάζεσαι.

vidar70

# 26 στις 8/2/2022
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Απαντήσεις: 728

Βασικα ψαχνω  ταιρι για να παιζω πρεφα, μα τι ερωτησεις ειναι αυτες εισαι και 30 χρονων !!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Nikoskun

Πληροφορίες χρειάζομαι γενικότερα γύρο από τους demisexual που χρησιμοποιούν εφαρμογές dating.
Υπάρχουν φορές που νιώθουν ότι ο τρόπος με τον οποίο είναι στημένες οι υπάρχουσες γνωστές εφαρμογές δεν τους δίνουν τη δυνατότητα να στήσουν σωστά το προφίλ τους;
Θεωρούν το demisexuality πιο κοντά στο asexual όπως είπε και κάποια χρήστης εδώ πιο πάνω ή μήπως το αντίθετο;
Έχουν παρατηρήσει πως το να δηλώνουν demisexual τους κάνει ευκολότερο ή δυσκολότερο το να γνωρίσουν το άλλο τους μισό;
Η εφαρμογή θα σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις κάποια πράγματα στο προφίλ σου, τα οποία άλλοι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά την αναζήτηση, για να περιορίσουν τα αποτελέσματα της αναζήτησής τους.
Επίσης, ίσως, σε κάποιο χώρο της εφαρμογής να δίνονται μικρά κειμενάκια που εξηγούν με λίγα και απλά λόγια, αυτές τις σεξουαλικές προτιμήσεις.
Πέρα από τα παραπάνω, έχει επίσης ενδιαφέρον πως αντιμετωπίζονται οι διάφορες αυτές κατηγορίες αναμεταξύ τους.
Μπορούν να υπάρχουν για παράδειγμα εικονικά ιδιωτικά δωμάτια που να δίνουν τη δυνατότητα σε περαιτέρω (εκτός του τσατ δλδ), τρόπους επικοινωνίας (ακόμα το σκεφτόμαστε αυτό).

Το θέμα είναι ότι για να δημιουργηθούν σωστά τα παραπάνω, κ.α, θα πρέπει να ξέρουμε από πριν τον δρόμο που θα χαράξουμε στην εφαρμογή γιατί αυτές οι διαδικασίες θέλουν μήνες ή και χρόνια για να γραφτούν σε κώδικα.
Οπότε πριν αρχίσουμε να γράφουμε κώδικα για το συγκεκριμένο κομμάτι, σταματάμε και αφιερώνουμε ένα διάστημα σε έρευνα. Θα μου πείτε, καλά εδώ βρήκες; χαχαχαχα. Θυμήθηκα ότι είχα λογαριασμό και εδώ και είπα να κάνω μια ερώτηση μήπως και υπήρχε κίνηση από τους κατάλληλους.

Απλώς συζητώντας με τον κύκλο μου, δεν είχαμε κανένας μας κάποιον γνωστό/η που να αυτοπροσδιορίζεται έτσι, ώστε να πάρουμε μια ιδέα του τι σημαίνει να είσαι demisexual το 2022.

Όπως και πιο πάνω θα δοκιμάσω να ψάξω από αλλού τελικά. Υπάρχει μια υπηρεσία της Google που στην ουσία κάνεις μια φόρμα (σε μορφή δημοσκόπησης) και η Google αναλαμβάνει να θέσει τα ερωτήματα της φόρμας, ακριβώς στην κατηγορία ανθρώπων που χρειάζεσαι.

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

alexandriani1

# 27 στις 8/2/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Καλό μου παιδί,

Όταν εγώ ήμουν 18 με 35, ο Εθνικός Κήπος ήταν στη γλάστρα.

Οπότε... 
Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

Francesca_

# 28 στις 8/2/2022
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Nikoskun

γιατι εξαφανιστηκαν τα χαρτονομισματα των 500, 200 και 100 ευρω και δεν κυκλοφορουν στην αγορα; 

με τα ψιλα, δουλευουμε πιο ευκολα,  ολα 50, 20, 10 πια, αλλα ετσι και το στανταρ της ζωης μας, δεν πηγε προς τα επανω, αντιθετως - ολο και κατεβαινει... 

κανοντας και τους ανθρωπους ''διφραγκα'' (ποσους διαχωρισμους ως ορισμους πια!? ) με σκοπο ταχα μου για διευκολυνση να βρει ο καθενας ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟ - εκει εχετε μεινει εσεις προσωπικα να θεωρειτε ηδη μισους τους ανθρωπους και, ισως αυτο ειναι ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ για εσας, αφου εκφραζεστε ετσι, δεν σκεφτηκατε πως - με καθε ''ομαδοπηοιση'', εστω και σε e-πλατφορμα, κανοντας τους ''τεστεδες'' απο 1, 2, 5, 10, 20, 50 λεπτα του ''ευρω'', θα μεινουν κλειστοι και θα μπορειτε να στερισετε εμμεσα την δινατοτητα να γινει/ειναι/αισθανεται ο καθενας κατι παραπανω, αν - αντι αυτο, εβγαινε σε μια ''ελευθερη αγορα''; 

και δεν εννοω το σεξ, γιατι η ζωη δεν περιστρεφεται μονο γυρω απο το σεξ, αλλα το να γινει ο καθενας, πιο γρηγορα το ψηλοτερο στανταρ του που μπορει να φτασει, αν δεν περιοριζεται απο ομαδες, κανονες,  συγκενρομενος μονο στις λεπτο-μεριες του/των... 

αυτα απο εμενα... αν και εκτος (πού πας ρε καραμητρο  αφου κοντευω να κλεισω τα 60 μου.. )

Αρέσει στο μέλος Enikos

Heptamer

# 29 στις 9/2/2022
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Σε οικονομικούς όρους:

Τα 500ρικα αποσύρθηκαν για να δυσχερανθει η μαύρη μεταφορά βρώμικου χρήματος και γενικά κάθε ύποπτη δραστηριότητα με πολλά μετρητά όπως διαφθορά, διακίνηση ναρκωτικών, trafficking, ξέπλυμα κλπ.

Τα 200ρικα και 100ρικα, μια που τα είδαμε πως είναι, μια που τα χάσαμε από προσώπου...συναλλαγής.

Δεν κυκλοφορούν / δεν είναι δημοφιλή, γιατί υπάρχει - μετά και την απόσυρση του 500ρικου - δυστοκία / απροθυμια στο "σπάσιμο" / επιστροφή ρεστων στο πεδίο των συναλλαγών από τόσο μεγάλη αξία, διότι με τη συνεχή χρήση τους μειώνεται το απόθεμα των χαρτονομισμάτων μέσης αξίας και σωρευεις όλο και περισσότερα 100ρικα και 200ρικα, - που δε μπορείς να διωξεις ξανά πλεον ως ρέστα, αφού μεγαλύτερη αξία  δεν υπαρχει - με αντίστοιχη μείωση των 50ρικων, 20ρικων που χάνεις ως ρέστα κατά την απόκτηση τους.

Με αποτέλεσμα δυσκολία στις συναλλαγές μεσαίας αξίας.

Βέβαια, τα 200ρικα και 100ρικα είναι σπάνια - και δεν τα βρίσκουμε και στα ΑΤΜ - και διότι μετά την απόσυρση του  500ρικου, αποτελούν τις κορωνίδες του ευρώ και άρα ευάλωτες σε παραχάραξη. Ότι είναι σπάνιο / άγνωστο  στην καθημερινή συναλλαγή, δεν δίνει  και κίνητρο για πλαστογράφηση.

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Francesca_

αζητητο 

γιατι εξαφανιστηκαν τα χαρτονομισματα των 500, 200 και 100 ευρω και δεν κυκλοφορουν στην αγορα; 

Αρέσει στο μέλος hornet19

Kristina_

# 30 στις 9/2/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Τα χαρτονομισματα μεγαλων κλασεων χαθηκαν απο την κυκλοφορια, κυριως λογω του περιορισμου των μετρητων στις συναλλαγες ,,, τι θα πας να αγορασεις με €500+? Οταν ακομη και τα ψωνια του σουπερ μαρκετ τα κανεις ηλεκτρονικα? 

Κατα τα λοιπα, ο θεματοθετης, μια χαρα προσπαθει να κανει την αναλυση του γι αυτο που θελει να φτιαξει. Απλα οπως του πει και το καταλαβε και ο ιδιος, υπαρχει και καλυτερος τροπος,,,σε λαθος μερος ψαχνει εδω

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Francesca_

με τα ψιλα, δουλευουμε πιο ευκολα,  ολα 50, 20, 10 πια, αλλα ετσι και το στανταρ της ζωης μας, δεν πηγε προς τα επανω, αντιθετως - ολο και κατεβαινει... 

κανοντας και τους ανθρωπους ''διφραγκα'' (ποσους διαχωρισμους ως ορισμους πια!? ) με σκοπο ταχα μου για διευκολυνση να βρει ο καθενας ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟ - εκει εχετε μεινει εσεις προσωπικα να θεωρειτε ηδη μισους τους ανθρωπους και, ισως αυτο ειναι ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ για εσας, αφου εκφραζεστε ετσι, δεν σκεφτηκατε πως - με καθε ''ομαδοπηοιση'', εστω και σε e-πλατφορμα, κανοντας τους ''τεστεδες'' απο 1, 2, 5, 10, 20, 50 λεπτα του ''ευρω'', θα μεινουν κλειστοι και θα μπορειτε να στερισετε εμμεσα την δινατοτητα να γινει/ειναι/αισθανεται ο καθενας κατι παραπανω, αν - αντι αυτο, εβγαινε σε μια ''ελευθερη αγορα''; 

και δεν εννοω το σεξ, γιατι η ζωη δεν περιστρεφεται μονο γυρω απο το σεξ, αλλα το να γινει ο καθενας, πιο γρηγορα το ψηλοτερο στανταρ του που μπορει να φτασει, αν δεν περιοριζεται απο ομαδες, κανονες,  συγκενρομενος μονο στις λεπτο-μεριες του/των... 

αυτα απο εμενα... αν και εκτος (πού πας ρε καραμητρο  αφου κοντευω να κλεισω τα 60 μου.. )

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Francesca_

# 31 στις 9/2/2022
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 703

η συγκριση με τα χαρτονομισματα και τα κερματα, ηταν αλληγορικη.. 

και οχι πως με απασχολει τοσο ο λογος για την εξαφανηση καποιων απ' αυτων.
οποιος καταλαβε το νοημα, καταλαβε 
Αρέσει στο μέλος Enikos

Heptamer

# 32 στις 9/2/2022
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Ήταν εξαρχής σαφές αυτό καλή μου!

Απλά, καλύφθηκε και το μη αλληγορικό του (χρηματικού) πράγματος.

Πάντως, όταν αρχίζουν και σου περιορίζουν τα μετρητά και να σε αποδυναμώνουν ως καταναλωτή, μια ανησυχία (οφείλεις να) την έχεις.

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Francesca_

η συγκριση με τα χαρτονομισματα και τα κερματα, ηταν αλληγορικη.. 

και οχι πως με απασχολει τοσο ο λογος για την εξαφανηση καποιων απ' αυτων.
οποιος καταλαβε το νοημα, καταλαβε 

Megalodondas

# 33 στις 12/2/2022
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Πρόπερσι ήταν οι ασεξουαλ..

Τι πάθαμε και μ αυτούς είμαστε δεν είμαστε ποιοι είναι, τι κάνουν..

Κάθε φορά που ανακαλύπτει ο άνθρωπος κάτι για την συμπεριφορά του μετά τι το κάνει?

Κι αυτό πάει στα μεγάλα κεφάλια?

Έλα τώρα..Στο δικό μας, τίποτα?

macbook

# 34 στις 12/2/2022
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Nikoskun

Η διαφορά δηλαδή με κάποιον μη demisexual είναι πως ο πρώτος μπορεί άμεσα να νιώσει έλξη για κάποιον/α, ενώ ο/η demisexual θα το νιώσει αφού πρώτα γνωριστούν καλύτερα.  

Η καλή γνωριμία δεν αρκεί. Η σεξουαλική έλξη εμφανίζεται αφού πρώτα αναπτυχθούν (ρομαντικά - συντροφικά) συναισθήματα. Εκτός κι αν εννοείς κι εσύ αυτό.

macbook

# 35 στις 13/2/2022
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Kristina_

Οποτε υποθετω οτι οι demisexual ειναι μαλλον asexual που οταν αποκτησουν συναισθηματικη σχεση με καποιον,,,μπορουν να σχετιστουν σεξουαλικα μαζι του,,,οχι τοσο απο ελξη αλλα για να διατηρησουν και τη συναισθηματικη σχεση,,,κανω λαθος?

Από τον κύριο ιστότοπο της ασεξουαλικότητας:

Demisexual: Someone who can only experience sexual attraction or desire after an emotional bond has been formed (or the adjective describing a person as such). This is different from the choice to abstain from sex until certain criteria are met.

Επομένως οι ημισεξουαλικοί νιώθουν πραγματικά έλξη όταν αναπτυχθούν συναισθήματα. Αυτό που λες το κάνουν άλλες κατηγορίες ασεξουαλικών οι οποίοι, σε αντίθεση με το τι νομίζει πολύς κόσμος, όχι μόνο είναι ικανοί για σεξ αλλά ορισμένες φορές είναι και σεξουαλικά ενεργοί ακριβώς για το λόγο που αναφέρεις· κι ας μην μπορούν να νιώσουν σεξουαλική έλξη.

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Kristina_

Σχετικα με το αλλο θεμα που θιγεις, τη συνεχη αναζητηση της σεξουαλικης ταυτοτητας, που ειναι και της μοδος,,,θα πω ετσι οπως το εχω σκεφτει, προχειρα, οτι αυτη η εμμονη με το σεξουαλικο προσανατολισμο που απασχολει αρκετους στην εποχη μας, τους περιοριζει τη ζωη,,,λειτουργουν λες και ολη τους η ζωη περιστρεφεται γυρω απο το σεξ,,, ισως ειναι ο νεος τροπος εκφρασης της ,,,πως να το πω κομψα,,,της «ψυχικης» ευαισθησιο/ανισορροπιας

Περιμένεις κάτι άλλο στην «υπερσεξουαλική» κοινωνία στην οποία ζούμε; Δεν αναφέρομαι προφανώς στη (α)σεξουαλική φύση των ανθρώπων αλλά στην έκφραση αυτής. Δε θυμάμαι παρόμοια ενασχόληση μ' αυτά τα θέματα όταν ήμουν νέος. Είναι όντως σχετικά καινούργιο φαινόμενο, με τα θετικά και τα αρνητικά του.

Αρέσει στα μέλη Paralia48, la-mer

Megalodondas

# 36 στις 13/2/2022
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Απαντήσεις: 1.053

Αρνητικά βλέπω μόνο.. 

Κι αυτό γιατί το σεξ το φέρνουν οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.. 

Και μην σου πω πως κάποιους τους βολεύουν αυτές οι αφυλες και ανώνυμες κοινωνίες εξ ου και η προώθηση.. 

Ψεύτικες ελευθερίες και προς κακό μας.. 

Ποιός συναντιέται και με ποιόν.. 

Αυτό πού παρατηρείτε είναι το αποτέλεσμα 

Ούτε χρήζουν βοήθειας νομίζω οι "demisexual" γιατί αν έδρασαν έτσι μια φορά στην ζωή τους, ποιός θα πει πως θα κάνουν το ίδιο σε όλες τις σχέσεις τους.. 

Την δύσκολη θα την πας μαλακά και με υπομονή αν θες.. Την εύκολη αλλιώς όμως.. Ο ίδιος άνθρωπος έχει 1000 πρόσωπα, δεν έχει νόημα καν 

Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από macbook

Demisexual: Someone who can only experience sexual attraction or desire after an emotional bond has been formed (or the adjective describing a person as such). This is different from the choice to abstain from sex until certain criteria are met.

Επομένως οι ημισεξουαλικοί νιώθουν πραγματικά έλξη όταν αναπτυχθούν συναισθήματα. Αυτό που λες το κάνουν άλλες κατηγορίες ασεξουαλικών οι οποίοι, σε αντίθεση με το τι νομίζει πολύς κόσμος, όχι μόνο είναι ικανοί για σεξ αλλά ορισμένες φορές είναι και σεξουαλικά ενεργοί ακριβώς για το λόγο που αναφέρεις· κι ας μην μπορούν να νιώσουν σεξουαλική έλξη.

Περιμένεις κάτι άλλο στην «υπερσεξουαλική» κοινωνία στην οποία ζούμε; Δεν αναφέρομαι προφανώς στη (α)σεξουαλική φύση των ανθρώπων αλλά στην έκφραση αυτής. Δε θυμάμαι παρόμοια ενασχόληση μ' αυτά τα θέματα όταν ήμουν νέος. Είναι όντως σχετικά καινούργιο φαινόμενο, με τα θετικά και τα αρνητικά του.

la-mer

# 37 στις 13/2/2022
author
Ανδρας / 19 / Παντρεμένος
Βραζιλία
Απαντήσεις: 1.576

και γιατί αυτό το χαρακτηριστικό προσαρμόζεται μόνο σε ασεξουαλικούς ή ντεμί όπως τους ονομάζετε και όχι και σε άλλους ανθρώπους;

είναι λίγοι αυτοί που χρειάζονται το συναίσθημα για να κάνουν σεξ;

Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από macbook

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Enikos

# 38 στις 13/2/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Ναι...θετικα και αρνητικα...

Τα ποσοστα τους, εχουν καποια σημασια η...

Ετσι για την ομαλοποιηση των συνειδησεων και...

Το γουοναμπι αστος?...

Paralia48

# 39 στις 13/2/2022
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Ούτε που τον είχα ακούσει τον όρο αυτό, που απ όσο κατάλαβα, μας εκφράζει τους περισσότερους. Δεν πα να μας λέτε όπωςσέξουαλ θέτε, όλα είναι υπέροχα και λειτουργούν οι ντεμισεξουαλ μια χαρά, μη σου πω και καλύτερα από τους σουπερσέξουαλ.

Αν ενδιαφέρεσαι για λετπομέρειες, στείλε μου μνμ και θα σε συνδεσω απ ευθείας  με τέτοιο άτομο
Αρέσει στο μέλος girl_aloud

Paralia48

# 40 στις 13/2/2022
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

α και να σου απαντησω στο ερώτημα, αν και είμαι πάνω απ τό αρχικό όριο ηλικίας, τεσπα, μας έδωσες μετά το δικαίωμα.

Αν λοιπόν γνώριζα τον πρίγκηπά μου και μου άρχιζε δηλώσεις περί <<είμαι ντεμισέξουαλ>> κλπ, δε θα ήταν ο πρίγκηπάς μου. Όποια περίεργη ορολογία και αν έβαζε στον εαυτό του ως ταμπέλα, θα ήταν για μένα κόκκινο πανί. Αν ήταν ο πρίγκηπάς μου, θα με άφηνε να τον εξερευνήσω, δίχως όρους!

Αρέσει στο μέλος girl_aloud
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.