Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Η προσέγγιση

Σελίδα : 1

allimatia

# 1 στις 31/8/2004
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

Η προσέγγιση

Η αρχή κάθε φλερτ είναι το βλέμμα. Ολόκληρη επιστήμη η προσέγγιση με το βλέμμα.
Το βλέμμα επιδέχεται πολύ παιχνίδι. Παιχνιδιάρικο είναι και το φλερτ, δεν έχει μεγάλες προσδοκίες και άγχος, είναι κρυφτούλι μεταξύ των εγωισμών, της αυταρέσκειας και της προσδοκίας των δύο μερών .
Οι κοπέλες συνήθως συνοδεύονται, άρα το παιχνίδι του φλερτ είναι σαν κρυφτό, κάτω από τα αδιάκριτα μάτια των γύρω. Αν νομίζετε ότι επειδή συνοδεύεται μια γυναίκα δεν παίζει παιχνίδια φλερτ με άλλους, γελιέστε πολύ! Ακόμη και όταν φιλιέται παθιασμένα... Πολλές φορές θα δείτε ότι χρησιμοποιεί τα φιλιά για να ρίξει στάχτη στα μάτια του συνοδού της, η για να σας δείξει πόσο παθιάρα είναι.
Στις μικρότερες ηλικίες, το βλέμμα είναι φευγαλέο, και δύσκολα γίνεται αντιληπτό. Μόλις στην άκρη του ματιού, γρήγορο πέρασμα, δύσκολο να καταγραφεί. Φαίνεται όχι όταν συμβαίνει, αλλά όταν δεν συμβαίνει. Ναί, δεν ξέρω αν θέλω, δεν θέλω να το δείξω έτσι κι’ αλλιώς. Η κοπέλα που δεν σε κοιτάει, φαίνεται από μακριά ότι είσαι ανύπαρκτος γι’ αυτήν. Το φευγαλέο βλέμμα λέει: εδώ μέσα, παίζουν ένας, δύο τρείς, και εσύ, για να δούμε, παίξε να μου προκαλέσεις ενδιαφέρον... κάνε με να νοιώσω ωραία, ηδονιστικά... εγώ έκανα τόση προσπάθεια για να ντυθώ, να βαφτώ τις πέρλες μου, τα σημάδια μου...
Αυτό το ανεπαίσθητο, σχεδόν ανύπαρκτο βλέμμα, όμως, κρύβει μεγάλα πάθη. Με μια κοπέλα σε ένα νησί, κοιταχτήκαμε φευγαλέα σε ένα club, μετά στο δρόμο όπου την είδα με τον φίλο της, και τελικά στο πλοίο της επιστροφής, πάλι με τον φίλο της. Αυτό όμως ήταν αρκετό να περιμένει πότε θα φύγει από δίπλα μου η γυναίκα μου, για να παρουσιαστεί ξαφνικά μπροστά μου όλο χαρά «νά μαι!!!!!» . Φοβού λοιπόν τα φευγαλέα βλέμματα, μπορεί να είναι πολύ δυνατά και ας μην δείχνουν!
Πάνω από τα 30, οι γυναίκες συνήθως κοιτούν έντονα, με ακίνητο βλέμμα, κάτω από την ασφάλεια της ασάφειας που δίνουν τα γυαλιά ηλίου.
Μια εξαιρετική παρουσία σε μια παραλία (εξαίρεση στον κανόνα, αρκετά κάτω απο τα 30), με ρόζ μαγιώ πού ήταν σαν να μήν το φορούσε, και απλά να ακουμπούσε στο σώμα της, κοίταγε προς το μέρος μου (με γυαλιά ηλίου φυσικά), πλάτη στη θάλασσα, όρθια, με τα πόδια ανοικτά, ώστε να διαγράφεται καταπληκτικά στην ανταύγεια της θάλασσας το αψεγάδιαστο σώμα της, ενώ έτρωγε ασταμάτητα μέσα από μια σακούλα κάτι σαν τσίπς. Υφος αγέρωχης λολίτας. Εγώ προσπαθούσα να βεβαιωθώ οτι κοιτά εμένα, όταν έπαιξε ένα παιχνίδι, κουνήθηκε λίγο αριστερά ώστε έκρυβαν την οπτική επαφή μας δύο καρέκλες (εγώ ήμουν ξαπλωτός). Μετά από λίγο, δεν άντεξα στον πειρασμό, ανασηκώθηκα να δω που βρίσκεται και αντιλήφθηκα την παγίδα, ήταν εκεί με την ίδια στάση και συνέχιζε να με κοιτάει σαν να λέει «χαζούλη το κατάλαβες τώρα? Ποιά είναι η αντίδρασή σου?» Πέσαμε και οι δύο στη θάλασσα με γυαλιά κολυμβητηρίου, και κοιταχτήκαμε κάτω από το νερό σε κοντινή προσέγγιση. Μετά από την αυτοεπιβεβαίωσή της η κοπέλα ανέπτυξε ταχύτητα με τα επίσης ρόζ πέδιλά της και πήγε μακρυά, στον φίλο της που έκανε ψαροντούφεκο... Το φλέρτ δεν έχει συνήθως κατάληξη. Έγινα μια γραμμή στην λίστα του εγωισμού της...
Εσείς όταν την κοιτάτε, να προσπαθείτε να «δείτε» μέσα της. Δεν κοιτάς τα μάτια, αλλά τον άνθρωπο πίσω τους! Το βλέμμα πρέπει να είναι δυνατό, να μπορεί να της δημιουργήσει εικονική πραγματικότητα, σαν να την τραβάτε στην αγκαλιά σας! Πρέπει να φαίνεται το «θέλω» σας! Δείξτε ενδιαφέρον για κάτι «ειδικό» που προσπαθεί να δείξει σαν διαφοροποίησή της. Ταυτόχρονα, δείχνετε άνετος και δεν κρέμεστε από το γεγονός, έχετε και πολλές άλλες επιλογές... της δείχνετε ότι τον μασάτε τον φίλο της, εσείς είστε άλλο πράμα.
Αφήστε την μετά να σας κοιτάξει και αυτή με την άνεσή της. Μην την κοιτάτε συνεχώς. Δεν φθάνει στην κορύφωση το ενδιαφέρον από την αρχή. Καλλιεργείται με την συμπεριφορά σας. Αφήστε της χρόνο να ανακαλύψει ότι είστε ενδιαφέρον τύπος και ότι αξίζει να ασχοληθεί μαζί σας. Προσέξτε, θέλει και να κατακτηθεί αλλά και να σας κατακτήσει! Άλλωστε το φλερτ είναι αμοιβαίο.
Το αρχικό βλέμμα σας είναι σκανάρισμα του περιβάλλοντος, την περνάτε όπως και όλο το χώρο, και κοντοστέκεστε σε αυτήν, για να σας προσέξει και να μπείτε στην λίστα της ημέρας. Πρέπει να τραβήξετε την προσοχή της και με άλλα πράγματα, η αναφορά της Μυρτώ στο τι πρέπει να κάνετε είναι καταπληκτική και δηλώνω επιβεβαίωση ότι οι αναφορές της είναι ακριβώς ότι πρέπει.
Από την μεριά σας, πρέπει να δείχνετε ότι έχετε αυτοπεποίθηση, ό,τι φυτεύετε, πιάνει. Αν αρχίσετε παιχνίδι όμως μαζί της, δεν θα κοιτάξετε καμία άλλη. Η διπλή απάτη πρέπει να είναι πιστή!
Προσοχή όμως μην αργήσετε πολύ να την ξανακοιτάξετε, από την πολύ άνεση, θα το παρεξηγήσει, θα το θεωρήσει μέγιστη προσβολή και θα σας αγνοήσει σαν να θέλει να σας σκοτώσει! Έχετε διαγραφεί δια παντός! Την ξεχάσατε, τέτοιο πλάσμα... θάνατος! Έχω δεί πολλά μούτρα μετά από τέτοιο λάθος μου! Το παιχνίδι αν αρχίσει, πρέπει να συνεχιστεί κλιμακούμενο.
Το φλερτ δημιουργεί φαντασιώσεις υπερβολής, σαν ταινία του Fellini, και η κλιμάκωση της έντασης δεν πρέπει να σας αφήσει κρύους, και άνετους, δείξτε την ταραχή σας σιγά- σιγά, δεν ξέρετε τι να κάνετε το ποτήρι σας... έτσι θα είστε πιο ανθρώπινοι και θα την βοηθήσετε να απελευθερώσει και εκείνη την δική της.
Μετά το βλέμμα συνεχίζει το άγγιγμα, άλλη επιστήμη, η Μυρτώ έχει αναφερθεί πολύ σωστά σε αυτό.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αισθησιακό από την γυναίκα που τρέμει από ταραχή πριν ή έστω μετά το διακριτικό άγγιγμά σας.
Μετά το παιχνίδι με το βλέμμα, πλησιάστε την, ειδικά αν συνοδεύεται θα την πιάσει ταραχή και ίσως πανικός μήπως από απερίσκεπτη κίνησή σας αποκαλυφθεί. Αγγίξτε την άκρη από τα μαλλιά της, για να καταλάβει ότι το όνειρο απέχει μερικά εκατοστά μόνο, και για να μειώσετε τώρα την ανησυχία και ταραχή της ώστε να την οδηγήσετε στην απόλαυση. Είναι μια ένδειξη επίσης ότι είστε διακριτικός, γλυκός, τρυφερός, προσεκτικός, ασφαλής, για να μην το βάλει στα πόδια. Δυστυχώς χρειάζονται όλα μαζί. Παίζετε με τα στοιχεία της παρανομίας και του τρόμου, της ταραχής από ανησυχία και προσμονή, και της λύτρωσης με μια γλυκιά επαφή. Τώρα την πιάνει η σωστή, ερεθιστική ταραχή, νιώθοντας την ανάσα σας. Το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσει και εκείνη να σας αγγίξει. Είμαστε στα όρια του φλερτ. Είσαι δικός μου, είμαι δικιά σου, χαίρομαι το κομμάτι του έρωτα που είναι εφικτό άμεσα.
Το άγγιγμα είναι αναγνωριστικό, τραβάει την προσοχή. Η επαφή διακρίνεται από το άγγιγμα στο ότι είναι πρώτα επιβεβαιωμένο το ενδιαφέρον των δύο μερών, και στην μεγάλη διάρκεια της επαφής, την επιφάνεια που αγγίζει και στην μελετημένη πίεση που ασκείται στο σημείο επαφής. Η επαφή στην πλάτη, που είναι πολύ ευαίσθητο μέρος, δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα. Η επαφή είναι επικοινωνία! Όσο διαρκεί, μέσα από την επαφή περνάνε συναισθήματα που κορυφώνουν την προσέγγιση. Εκείνη πολλές φορές δεν αντιδρά μόνο παθητικά, και το παιχνίδι φουντώνει!
Τα λόγια στην πρώτη προσέγγιση είναι ανασταλτικά, γιατί μπαίνει πολύ “show” και εγωισμός μέσα, που χαλάνε την μαγεία της. Ντύνουν με πολλά πέπλα την σχέση και δύσκολα διακρίνεις πίσω τους. Προσέγγιση χωρίς λόγια και προσωπεία λοιπόν, αυτά έρχονται πολύ μετά, όταν δεν θα μπορούν πλέον να χαλάσουν την εικόνα.
Το φλερτ είναι κατ’ αρχήν μια εφήμερη σχέση, μια μη σχέση, και δεν εγγυάται ένα δεσμό. Είναι ελεύθερη σχέση, πεταχτή σαν πουλί, είναι παιχνίδι.
Τώρα αν το στιγμιαίο πάθος ξεπεράσει την λογική και τους υπάρχοντες δεσμούς και δεσμεύσεις, θα είναι η αρχή μιας πολύ καλής σχέσης, γιατί στη ζωή δύο είναι τα δύσκολα, το πάθος και η συνεννόηση.
Αν βρεις το πρώτο που είναι καθαρό, μπορείς να δουλέψεις για το δεύτερο, όπου χρειάζονται προσαρμογές ....
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.