Εχω 6 χρόνια σχεση τα 5 πρωτα ηταν απο απόσταση, τον τελευταίο χρόνο συζουμε αυτη ηρθε στην πόλη μου.αλλα τον τελευταίο μηνα δεν της αρέσει εδω..το κλίμα οι άνθρωποι κτλπ και θελει να γυρίσει πίσω.της ειπα οτι αν γινει αυτο δεν μπορούμε να είμαστε μαζι, και οτι θα ειναι δύσκολο να ξανα περάσουμε όλο αυτό της απόστασης. Αλλα δεν θέλει να χωρίσουμε. Τι να κανω ποια ειναι η γνώμη σας;
Δηλαδη θελει να παει παλι στην Καρδιτσα ? Δεν της αρεσει ο Πυργος ?
Μια απορία έχω:
Τι συζητούσατε επί πέντε χρόνια, δεν ήξερε τι θα συναντήσει ;
Παράθεση:
Θελω την βοήθεια σας
Σχόλιο # 1 από NickpolΕχω 6 χρόνια σχεση τα 5 πρωτα ηταν απο απόσταση, τον τελευταίο χρόνο συζουμε αυτη ηρθε στην πόλη μου.αλλα τον τελευταίο μηνα δεν της αρέσει εδω..το κλίμα οι άνθρωποι κτλπ και θελει να γυρίσει πίσω.της ειπα οτι αν γινει αυτο δεν μπορούμε να είμαστε μαζι, και οτι θα ειναι δύσκολο να ξανα περάσουμε όλο αυτό της απόστασης. Αλλα δεν θέλει να χωρίσουμε. Τι να κανω ποια ειναι η γνώμη σας;
"Αλλα δεν θελει να χωρισουμε"...
Νικολα μαλλον παραζησατε μακρυα για χρονια οπως λες. Αυτο παγιωθηκε κι εγινε συνηθεια και το να αλλαξει καποιος σας τοπο ειναι δυσβαστακτο. Το ιδιο θα ισχυε και για εσενα αν πηγαινες εκει.
Δωστε εντιμο τελος η συνεχιστε πιο χαλαρα προσπαθωντας παραλληλα να φτιαξετε την ζωη σας ο καθενας στον τοπο του. Ειναι αργα φιλε...Θεματοθετη , εσεις γιατι δεν συζητατε να πατε στην πολη της ;
Δεν εχω καταλαβει γιατι θεωρειτε βεβαιο το χωρισμο αν εκεινη δε δεχτει να συνεχισει να μενει στη δικη σας πολη .
Επισης , εκεινη κλαιει στην ιδεα του χωρισμου , εσεις δε μας λετε πώς νιωθετε .
Δυο που αγαπιουνται τη βρισκουν την ακρη , πριν μπει το θεμα στο φορουμ .
Δεν ειμαι η Αλεζαντρα , αλλα μυριζομαι ρηχα τα νερα . Η αποσταση θα αναλαβει να φταιξει για να μη φταιξει η καρδια που δε νιωθει , καταλαβατε ;;;
(Credits : Alezandra)
Δεν ξέρει τι χάνει Κύριε ΜίλτΕ μου η μανταμίτσα.
Ακούς εκεί να μην της αρέσει η Κα-ρδί-τσα, Κα-ρδί-τσα!
Φαίνεται δεν έχει επισκεφτεί το διάσημο γυράδικο κλειστού τύπου ¨Χρήστος ψήνει, Χρήστος δίνει"
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από MiltosRNLI1930Δηλαδη θελει να παει παλι στην Καρδιτσα ? Δεν της αρεσει ο Πυργος ?
Οποτε, απο την περιγραφη που κανεις...δεννν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Nickpol
Αλλοι λογοι δεν νομίζω να τρεχουν, απο οτι έχω καταλάβει.
Eνα ευαισθητο σημειο του Nickpol και του το αναγνωριζω ειναι που του τη σπανε στην Καρδιτσα ολοι τους που κολλανε στο παρμπριζ I LOVE KARDITSA .
Εκτός οτι εχω εναν γονιό που ειναι μονος του,και ειναι καπως δυσκολα να τα βγαλει περα μονος, μια δουλεια(που δεν ειναι μεγαλο τοπροβλημα) περα απο ολα αυτα το εχω σκεφτει να παω, αλλα αν δεν ειναι ο λόγος αυτος που θελει να φύγει; βαλτε τον εαυτό σας στην θεση μου να περιμένεις τοσα χρονια να κάνετε σχέδια να καταφέρνετε να είστε μαζι γιατι αυτη ήθελε να έρθει γιατι ήξερε οτι για εμενα ειναι πιο δύσκολο να παω,και της το αναγνωρίζω που τα άφησε ολα πισω.και μετα απο τόσο μικρό διάστημα να θέλει να γυρίσει γιατι δεν της αρέσει τελικά εδω. Τι θα κάνατε?
Κλαίω
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από MiltosRNLI1930Eνα ευαισθητο σημειο του Nickpol και του το αναγνωριζω ειναι που του τη σπανε στην Καρδιτσα ολοι τους που κολλανε στο παρμπριζ I LOVE KARDITSA .
Το αν μπορεί να γυριστεί και "i Love Pyrgos"
αλλά με διαφορετικό καστ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisidaΜια απορία έχω:
Τι συζητούσατε επί πέντε χρόνια, δεν ήξερε τι θα συναντήσει ;
Καλύτερα μακριά κι ευτυχισμένη, παρά κοντά μου παραπονεμένη / πιεσμενη.
Αν αγαπάς το πουλάκι, το αφήνεις ελεύθερο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Nickpolκαι μετα απο τόσο μικρό διάστημα να θέλει να γυρίσει γιατι δεν της αρέσει τελικά εδω. Τι θα κάνατε?
Ουτε εγω θέλω να την εχω παραπονεμενη λυπημένη , την αγαπάω γ αυτό της λεω καλύτερα να το τελειώσουμε. σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας!( Μπορεί να ξανα γυρίσω με θεμα :"πως να ξεπερασω εναν χωρισμό" το πύργος- Καρδίτσα ειναι Πάτρα-Θεσσαλονίκη
Aπο τους πιο συνεπεις θεματοθετες στα χρονικα του Φορουμ .Τα 70% που μενουν ,ειναι κατοικοι και κατοικουν ... δεν απαντανε ποτε .Εγω σου ευχομαι ολα να πανε καλα με τη δουλεια σου .
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από NickpolΟυτε εγω θέλω να την εχω παραπονεμενη λυπημένη , την αγαπάω γ αυτό της λεω καλύτερα να το τελειώσουμε. σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας!( Μπορεί να ξανα γυρίσω με θεμα :"πως να ξεπερασω εναν χωρισμό" το πύργος- Καρδίτσα ειναι Πάτρα-Θεσσαλονίκη
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media