Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γυναικα και ρομαντισμος.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

la-mer

# 41 στις 23/2/2022
author
Ανδρας / 19 / Παντρεμένος
Βραζιλία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576
'Aρεσαν+: 0%

Σχόλιο # 17 από Kristina_

Καλος βρε ο κρυσταλλης, αλλα ειπαμε ,,,μια ομορφη εικονα» μονο και εμενα ειδικα αυτη η εικονα μαρεσει επειδη ειναι στη φυση,,,κι ας μην εχει ,,,αλοκασιεςΑλλα μια ηρεμη ωραια εικονα οκ δε μου λεει και τα παντα ολα,,, μου θυμησε μια αλλη ωραια ποιητικη εικονα που αφηνει και κατι αλλο περα απο την ειδυλιακη σκηνη

---
το ίδιο και το πρώτο ποίημα που έβαλες...αφήνει πολλά άλλα να εννοηθούν, αυτό κάνει η ποίηση άλλωστε και έχει παρερμηνευθεί πολλάκις.

Στην εδώ αγγλική ενότητα, πριν 7 χρόνια και υπάρχουν ακόμα σε αντίθεση με άλλα θέματα που εξαφανίστηκαν, είχα βάλει το δικό μου αγαπημένο και μια "ανάλυσή" του, youtubίστικη αλλά μου άρεσε πολύ.

απόλαυσέ την αν θες

https://www.youtube.com/watch?v=JQDkG7_QHq4&t=304s

Αρέσει στο μέλος Kristina_

Enikos

# 42 στις 23/2/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Ο Φροστ ηταν δηλαδη η τοποθετηση σου!!!...

Να ειδοποιας και εμας τους κτηνοτροφοι καλε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Kristina_

Και τα δυο σωστα/ωραια ηταν αφουυυ,,,ειναι καλος ο frost και ,,,χειμωνιατικος 

Αρέσει στα μέλη apolitiii, MiltosRNLI1930

Enikos

# 43 στις 23/2/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αλλο αυτο και μπραβο σου που μιλας ευθεως...τωρα...

Εγω δεν ξερω το σκεπτικο του θεματοθετη, η...

Δεν με απασχολησε...

Να ακους Rondo Veneziano Κριστιν!!! Κανουν την ζωη πιο ευκολη, μαζι με τον Φροστ που εσωσα και εμαθα σημερα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Kristina_

Ελα τωρα καλε γκρινιαρη,,,και τα δυο ποιηματακια ειχαν σκηνη στη φυση,,,οπως και εκεινο του κρυσταλλη 

Ο θεματοθετης εδω, οπως και αλλου θελει να μας «πει τον πονο του» για μια ακαρδη που δεν τον προτιμησε εναντι των δυο φιλων της (εραστων της κατ αυτον)! Και οπως μας εχει ηδη πει και οι τρεις αυτοι τυγχανουν μελη του εδω χωρου και τη γυναικα την εχει σχεδον φωτογραφησει τι θες να πω εγω δλδ επ αυτου???
Θα πω: οτι το βρισκω απαραδεκτο ως συμπεριφορα και απορω που το εχει ανεχτει το σαιτ (προσωπικα δεδομενα κλπ),,,για να μην ειμαι αδικη, ισως να το ανεχεται επειδη κανεις απο τους ενδιαφερομενους δεν εχει διαμαρτυρηθει

Γμτ παει το θεματακι,,,το βλεπω παλι να απομακρυνεται στον δρομο τον περισσοτερο περπατημενο,,,

Αρέσει στο μέλος Kristina_

Enikos

# 44 στις 23/2/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μιλαγαμε πολυ παλια, εδω, για το EQ βρε συ...

Απλα εχει γινει καραμελλα απο ανθρωπους που την παρουσιαζουν ως αυτονοητα κεκτημενο τους...

Και...ξερεις τωρα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Kristina_

Ε δεν ειμαι και ειδικος της ενσυναισθησης! Εχω διαβασει διαφορα,,,α και ενα ωραιο βιβλιο,,,θα στο προτεινα αλλα πρωτον πρεπει να παω στο αντιστοιχο θεμα  και δευτερον ειναι στα αγγλικα που κρυβεις οτι τα γνωριζεις 

(Simon Baron-Cohen, εχει ασχοληθει εκτενως με το θεμα,,,δες degrees of empathy η αλλα του ιδιου)

Kristina_

# 45 στις 23/2/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Ωραια η αναλυση λαμερ  ,,,παντα θεωρουσα οτι αυτο ο αναστεναγμος (sigh) στο τελος ηταν απο λυπη για το δρομο που ΔΕΝ πηρε,,,ισως επειδη ο ποιητης μου φαινοταν ,,,παρα τις ειδυλιακες εικονες οτι βαδιζε προς τα σκοτεινα (αν και η ποιηση οπως και η τεχνη γενικα, συγκινει τον καθενα με το δικο του τροπο)

Αλλα πειτε μου και σεις αυτος ο στιχος: 

The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep

Με τα τοσο απλα λογια πως καταφερνει και  μεταφερει μια εικονα/σκεψη που οταν την κανεις η την «συναντησεις» μπορει να σου αλλαξει/ανατρεψει ολη τη ζωη???

Δλδ καλα εχουμε «βαλτωσει» εδω στα «βολικα», αλλα καιρος να ξεκουνησουμε για τα σοβαρα που εχουμε να κανουμε πριν «κοιμηθουμε» ,,,κατω απ τα ραδικια

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από la-mer

Σχόλιο # 17 από Kristina_

Καλος βρε ο κρυσταλλης, αλλα ειπαμε ,,,μια ομορφη εικονα» μονο και εμενα ειδικα αυτη η εικονα μαρεσει επειδη ειναι στη φυση,,,κι ας μην εχει ,,,αλοκασιεςΑλλα μια ηρεμη ωραια εικονα οκ δε μου λεει και τα παντα ολα,,, μου θυμησε μια αλλη ωραια ποιητικη εικονα που αφηνει και κατι αλλο περα απο την ειδυλιακη σκηνη

---
το ίδιο και το πρώτο ποίημα που έβαλες...αφήνει πολλά άλλα να εννοηθούν, αυτό κάνει η ποίηση άλλωστε και έχει παρερμηνευθεί πολλάκις.

Στην εδώ αγγλική ενότητα, πριν 7 χρόνια και υπάρχουν ακόμα σε αντίθεση με άλλα θέματα που εξαφανίστηκαν, είχα βάλει το δικό μου αγαπημένο και μια "ανάλυσή" του, youtubίστικη αλλά μου άρεσε πολύ.

απόλαυσέ την αν θες

https://www.youtube.com/watch?v=JQDkG7_QHq4&t=30

Αρέσει στο μέλος la-mer

Kristina_

# 46 στις 23/2/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Ξεχνας!!! Ειμαι κοφη αφουυυ 

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Enikos

Να ακους Rondo Veneziano Κριστιν!!! Κανουν την ζωη πιο ευκολη, μαζι με τον Φροστ που εσωσα και εμαθα σημερα...

Το θεματοθετη τον θυμαμαι γιατι στο πρωτο θεμα του, μολις εγγραψα δυο σειρουλες (με τις γνωστες αποριουλε μου,  αθωες στο ορκιζομαι) εξαφανιστηκε το θεμα

Αρέσει στο μέλος Enikos

alisida

# 47 στις 23/2/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Κριστίνα,εύλογες οι απορίες σου.

Θυμάμαι πιο παλιά,σε τέτοιες περιπτώσεις "εξαφάνιζαν" και τους θεματοθετες μαζί με τα θέματα.

Τώρα ίσως έχουν αλλάξει οι κανόνες και η διαχείριση είναι πιο ανεκτική.

Για εμέ,κακώς !!

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Kristina_

Ξεχνας!!! Ειμαι κοφη αφουυυ 

Το θεματοθετη τον θυμαμαι γιατι στο πρωτο θεμα του, μολις εγγραψα δυο σειρουλες (με τις γνωστες αποριουλε μου,  αθωες στο ορκιζομαι) εξαφανιστηκε το θεμα

Heptamer

# 48 στις 23/2/2022
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Καπελωμα / φιλτραρισμα της ενσυναισθησης απο τη λογικη.

Η λογική ως κυρια κυριο θεμελιο δρασης.

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από alisida

Θα ήθελα όμως κάποιος να μου εξηγήσει 

τι σημαίνει η φράση "μονόπλευρη κυριαρχία της λογικής" 

Αρέσει στο μέλος giorgos170

vanarabit

# 49 στις 24/2/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

#

Ο,τι θυμάμαι χαίρομαι...;;

Enikos

# 50 στις 24/2/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Να κανουμε και μια λιστα, (για το ξεκαρφωμα), ποιοι θελουμε να μεινουν...

Ακομα πιο δημοκρατικο...

vanarabit

# 51 στις 24/2/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

#

Να το ΔΩ και αυτό ..

ΚΑΙ τι στον κόσμο ...

ΚΑΙ να περάσει λέει ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Enikos

Να κανουμε και μια λιστα, (για το ξεκαρφωμα), ποιοι θελουμε να μεινουν...

Ακομα πιο δημοκρατικο...

Enikos

# 52 στις 24/2/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τι να δειτε Κυρια μου...ηδη κυκλοφοραει η λιστα...στο ετσι...στο...ελαχε βρε παιδι μου...για την ασφαλεια της "δημοκρατικης" διακινησης του λογου!!!...

Απο τους φωτισμενους Δημοκρατες της ομαδος  Εφραιμ - Buddha...και αλλες υποστηρικτικες δυναμεις της, (δικης τους), ελευθεριας ...

Οι λεπτομερειες μας μαρανανε?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από vanarabit

#

Να το ΔΩ και αυτό ..

ΚΑΙ τι στον κόσμο ...

ΚΑΙ να περάσει λέει ..

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.