Καλησπέρα!! Έχουν περάσει λίγες μέρες που έχω χωρίσει από μια σχέση 4 χρόνων δεν θα την έλεγα και τέλεια σχέση με πολλές δυσκολίες αλλά πολύ αγάπη τέλος πάντων το θέμα είναι ότι το πρώην αγόρι μ έχει μια μανία με τν τζογο μια αρρώστια θα έλεγα καλύτερα είχε κάποια λεφτά στν ακρη τα οποία ήταν για κάποιο δάνειο που είχε και κέρδισε και κάποια λεφτά από τν τζογο ένα μεγάλο ποσό γενικός και εκεί που λέει ότι θα τα επενδύσει η ότι θα πάμε διακοπές ή θα μου πάρει αυτοκίνητο μου έλεγε ψέματα και σιγά σιγά τα έχασε όλα τα λεφτά για κάποια χρήματα ήξερα ότι πήγε και τα έχασε και του είπα νταξει δν πρζ δν τα είχαμε και πότε αυτά τα χρήματα να σημειωθεί ότι δεν είναι πλούσιος η έχει οικονομική άνεση καθολου θα έλεγα δουλεύει για 500 όπως όλοι μας!και πριν λίγες μέρες έμαθα ότι έχασε όλα τα λεφτά και μου έλεγε ψέματα ότι δν πάει εννοώ πήγαινε και για αυτόν τν λόγο τν χώρισα...Αλλά τν αγαπάω και κου λείπει δεν ξερω τι να κάνω!εσάς ποια είναι η άποψη σας;;Σας ευχαριστώ
Η γιαγιά μου έλεγε ότι :
Ο τζογαδόρος
Ο γυναικάς
Ο αλκοολικός
και ο τεμπέλης..
Δεν αλλάζουν
Και καλα θα κάνουμε να τους αποφεύγουμε
(και στα θηλυκά τους βεβαίως )
Παράθεση:
Χωρισμός
Σχόλιο # 1 από Elena_36727Καλησπέρα!! Έχουν περάσει λίγες μέρες που έχω χωρίσει από μια σχέση 4 χρόνων δεν θα την έλεγα και τέλεια σχέση με πολλές δυσκολίες αλλά πολύ αγάπη τέλος πάντων το θέμα είναι ότι το πρώην αγόρι μ έχει μια μανία με τν τζογο μια αρρώστια θα έλεγα καλύτερα είχε κάποια λεφτά στν ακρη τα οποία ήταν για κάποιο δάνειο που είχε και κέρδισε και κάποια λεφτά από τν τζογο ένα μεγάλο ποσό γενικός και εκεί που λέει ότι θα τα επενδύσει η ότι θα πάμε διακοπές ή θα μου πάρει αυτοκίνητο μου έλεγε ψέματα και σιγά σιγά τα έχασε όλα τα λεφτά για κάποια χρήματα ήξερα ότι πήγε και τα έχασε και του είπα νταξει δν πρζ δν τα είχαμε και πότε αυτά τα χρήματα να σημειωθεί ότι δεν είναι πλούσιος η έχει οικονομική άνεση καθολου θα έλεγα δουλεύει για 500 όπως όλοι μας!και πριν λίγες μέρες έμαθα ότι έχασε όλα τα λεφτά και μου έλεγε ψέματα ότι δν πάει εννοώ πήγαινε και για αυτόν τν λόγο τν χώρισα...Αλλά τν αγαπάω και κου λείπει δεν ξερω τι να κάνω!εσάς ποια είναι η άποψη σας;;Σας ευχαριστώ
thank you, next
Ο τζόγος είναι εθισμός και χρειάζεται απεξάρτηση... καλά έκανες και τον χώρισες...μην σε "παίρνει απο
κατω"...δεν κάνεις ούτε σχέση ούτε οικογένεια με κάποιον που ξέρεις οτι είναι εθισμένος στον τζόγο...
Προχώρα στον επόμενο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Elena_36727
Δεν ξέρω πράγματικα στεναχωριεμαι τόσο πολυ με έχει πάρει πολύ αποκατω γτ να το κάνει αυτό...
Σ φανταζομαι σταπανω σ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Elena_36727
Δεν ξέρω πράγματικα στεναχωριεμαι τόσο πολυ με έχει πάρει πολύ αποκατω γτ να το κάνει αυτό...
Το αυτοκίνητο κλαίμε...
έτσι για την ιστορία!
Ο τζογος ειναι εθισμος οπως σου ειπαν και πιο πανω. Δεν ειναι αστειο πραγμα. Ο πρωην σου 4 χρονια δεν εδειξε καμμια διαθεση να απεξαρτηθει (ουτε προκειται να δειξει ετσι οπως το κοβω...) Αυτα τα ατομα βαζουν πανω απο ολα την εξαρτηση τους. Επομενως, μην τρεφεις αυταπατες για την αγαπη μεταξυ σας, γιατι μονο εσυ απο ο,τι φαινεται το υποστηριζες αυτο. Ο αλλος αγαπουσε τον τζογο. Απο που κι ως που περιμενες οτι θα σε εβαζε πανω απο αυτο;
Να ησουν και καμια αδιαβαστη...να πω...
Μην ταραζεσαι και λυπεισε...
Ειναι τελωνιο το παιδι...
Πετσι το ζητημα λεμε!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από apolitiiiΟ τζόγος είναι εθισμός και χρειάζεται απεξάρτηση... καλά έκανες και τον χώρισες...μην σε "παίρνει απο
κατω"...δεν κάνεις ούτε σχέση ούτε οικογένεια με κάποιον που ξέρεις οτι είναι εθισμένος στον τζόγο...
Προχώρα στον επόμενο...
Αντί να κλαίγεσαι που δεν πήγες διακοπές και δεν σου πήρε αυτοκίνητο όπως σου είχε τάξει..
Κοίτα να βοηθήσεις τον άνθρωπο που λες ότι αγαπάς παίρνοντας κάποιες σοβαρές πρωτοβουλίες για την μεσολάβηση ειδικού..
Μιλάμε για εξάρτηση.. συνειδητοποίησε τον όρο και πλήρωσε εσύ την απεξάρτηση του
.Έτσι αγαπάμε..
τα λοιπά είναι να χάμε να λεγαμε!
Με αγάπη πάντα ..
Εκτιμηση?...Τπτ?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από NightWsh
Με αγάπη πάντα ..
Εκτίμηση?
Δεν είναι έτοιμο το οικόσημο από τον ραφτη με το Ν...
Τι μισές δουλειές;
Τι είμαστε τίποτα φτωχοί!
Ακριβώς,μιλάμε για εξάρτηση.
Υπάρχουν βέβαια δημόσιες δομές απεξάρτησης ,όπου θα μπορούσε εάν ήθελε να πάει μόνος του
Ίσως δεν έχεις ιδέα του τι θα πει εξαρτημένο άτομο.
Η αγάπη δυστυχώς δεν μπορεί να βοηθήσει σε τίποτα.
Οι ερυθροσταυριτες ματαιοπονουν,πληγώνονται και το μόνο που καταφέρνουν είναι να χάσουν τα χρόνια τους
Μακριά !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από NightWsh
Μιλάμε για εξάρτηση.. συνειδητοποίησε τον όρο και πλήρωσε εσύ την απεξάρτηση του
.Έτσι αγαπάμε..
Τό οτι υπάρχουν δημόσιες δομές πρέπει να αφήσουμε τον άλλον στη μοίρα του και να πάει μόνος του;
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω..
Το χέρι της αγάπης θα το απλώσουμε μέχρι εκεί που μπορούμε και έχουμε δύναμη.
Μετά μπορεί και να φύγουμε...
Η αγάπη προσπαθεί ...δεν εγκαταλείπει με την πρώτη..
Μια μορφή συναισθηματικής εξάρτησης είναι κι αυτή!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media