Αγαπητό μου Περιοδικό...
Είμαι αρραβωνιασμένος ήδη ένα χρόνο και παντρεύομαι τον επόμενο μήνα.
Η μητέρα της αρραβωνιαστικιάς μου είναι μια πολύ ελκυστική, αλλά ταυτόχρονα και μια σπουδαία γυναίκα, με πολύ κατανόηση.
Ανέλαβε να κανονίσει πολλά από τα του γάμου και με προσκάλεσε στο σπίτι της για να δούμε την λίστα των προσκεκλημένων, γιατί όπως μου είπε από το τηλέφωνο η λίστα που είχαμε φτιάξει είχε υπερβεί πολύ τα όρια που θέλαμε.
Όταν έφτασα στο σπίτι της, είδαμε προσεκτικά την λίστα και την μειώσαμε στα επιθυμητά όρια. Μετά με αιφνιδίασε !!!
Μου είπε ότι σε ένα μήνα θα ήμουν ένας παντρεμένος πλέον άντρας και πριν συμβεί αυτό, θα ήθελε να κάνει σεξ μαζί μου.
Μετά απλά σηκώθηκε έβγαλε με μια κίνηση το φλοράλ φόρεμα της και πήγε με ανάλαφρες προκλητικές κινήσεις στο υπνοδωμάτιό της, λέγοντας μου ταυτόχρονα ότι ήξερα που είναι η πόρτα αν ήθελα να φύγω.
Έμεινα πέντε λεπτά αποσβολωμένος να την κοιτώ και τελικά αποφάσισα ότι ήξερα επακριβώς τι έπρεπε να κάνω στην περίπτωση αυτή.
Βγήκα αμέσως από την μπροστινή εξώπορτα.
Εκεί μπροστά ακριβώς είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου, μπαίνοντας μέσα στεκόταν στο πίσω κάθισμα ο πεθερός μου και η αρραβωνιαστικιά μου, χαμογελώντας και οι δύο με θαυμασμό.
Μου εξήγησαν ότι απλώς ήθελαν να δουν αν είμαι καλό παιδί για την αγαπημένη κορούλα τους.
Στην συνέχεια ο πεθερός μου με χαιρέτησε εγκάρδια κουνώντας μου το χέρι και με συνεχάρη που πέρασα επιτυχώς το μικρό αυτό τεστ.
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να πω στην αρραβωνιαστικιά μου ότι αυτό το τεστ που έκαναν οι γονείς της το θεώρησα ταπεινωτικό και προσβλητικό για μένα.
Ή μήπως πρέπει να κρατήσω όλο αυτό το πράγμα για τον εαυτόν μου, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι???..
???.η μόνη αιτία που βγήκα έξω ήταν το να πάρω ένα προφυλακτικό από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μου?
Υ Γ Η ελκυστική πεθερά μου όταν έβγαλε το φόρεμα δεν φορούσε εσώρουχα!!
man ,
βαρα αδιάκριτα ...ζητα τριο Μανα κορη και τον πεθερο να δινει ρυθμοΑυτα τα διαβαζαμε τη δεκαετια του 80 σε εντυπα ρομαντζα της εποχης που κυκλοφορουσαν αφθονα στα κομμωτηρια .
Θεματοθετη , καλη η προσπαθεια , αλλα κοιτα να αντιγραψεις κατι πιο συγχρονο μπας και το χαψει κανενας :-) .
Πρεπει να τα μπερδεψατε Μανταμ ! Αυτο ειναι μεταφρασμενη ιστορια απο το Penthouse .Made in USA
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Helenaki4Αυτα τα διαβαζαμε τη δεκαετια του 80 σε εντυπα ρομαντζα της εποχης που κυκλοφορουσαν αφθονα στα κομμωτηρια .
Θεματοθετη , καλη η προσπαθεια , αλλα κοιτα να αντιγραψεις κατι πιο συγχρονο μπας και το χαψει κανενας :-) .
Πολυ Μαλκο εχεις διαβασει στην ζωη σου...
Να που σου χρησιμευσε...
Για πες τωρα ...εκει μεσα στο κλουβι στην φωτο, τι καμεις?...
το άλλο με τον τοτό είναι καλύτερο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από archagellosman ,
βαρα αδιάκριτα ...ζητα τριο Μανα κορη και τον πεθερο να δινει ρυθμο
Keep Walking
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Helenaki4Αυτα τα διαβαζαμε τη δεκαετια του 80 σε εντυπα ρομαντζα της εποχης που κυκλοφορουσαν αφθονα στα κομμωτηρια .
Το τι διάβαζες στην δεκαετία του 80? ενδιαφέρει ελάχιστους, στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Το συγκεκριμένο κείμενο είναι (χιούμορ) ιστορία διαχρονικής ροής, αμερικανικού τύπου, προσεχώς εθεάθη και στα δικά μας πέριξ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από la-merτο άλλο με τον τοτό είναι καλύτερο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από la-merτο άλλο με τον τοτό είναι καλύτερο!
Ελάτε όλες στην πίστα, ο τοτος σας αγαπάει...
...και μετά ξύπνησες???
Κρίμα δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από EnikosΠολυ Μαλκο εχεις διαβασει στην ζωη σου...
Να που σου χρησιμευσε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από EnikosΠολυ Μαλκο εχεις διαβασει στην ζωη σου...
Να που σου χρησιμευσε...
Που το δες το κλουβί σύυυντεκνεεε... Πύργος ναυαγοσώστη, θαρρώ πως λέγεται !!
μπορω να καταλαβω γιατι η ομαδα διοργανωσης και ψεκασμων του Le Roi στο αλσος Χαλανδριου δεν ελαβε μερος στο Θεμα ?
Ε καλα μην παιρνεις ορκο οτι η σαχλοιστοριουλα που μας εγραψες ενδιαφερει περισσοτερους απο ελαχιστους,,,στην καλυτερη των περιπτωσεων,,,εναν μονο,,,εσενα !!!
Παράθεση:
Διευκρίνιση, παρόλο που είναι προφανές
Σχόλιο # 8 από Calm-force
Το τι διάβαζες στην δεκαετία του 80? ενδιαφέρει ελάχιστους, στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Το συγκεκριμένο κείμενο είναι (χιούμορ) ιστορία διαχρονικής ροής, αμερικανικού τύπου, προσεχώς εθεάθη και στα δικά μας πέριξ.
προσεχώς εθεάθη...μάλιστα...
επιμένω για τον τοτό!
Παράθεση:
Διευκρίνιση, παρόλο που είναι προφανές
Σχόλιο # 8 από Calm-force
Ο τοτος... Σας περιμένει στην πίστα να ολοκληρώσετε !!
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από apolitiii...και μετά ξύπνησες???
Παράθεση:
Παράθεση:
δε θέμε...για γέλια είναι μόνο.
Παράθεση:
.
Σχόλιο # 9 από Calm-force
Ελάτε όλες στην πίστα, ο τοτος σας αγαπάει...
Δεν κερδίζεις το βραβείο τρολιάς φίλε μ'. ¶λλοι τα καταφέρανε καλύτερα. ΤΟ δικο σου ούτε ένα δράκο δεν είχε, να γουστάρουμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Kristina_Ε καλα μην παιρνεις ορκο οτι η σαχλοιστοριουλα που μας εγραψες ενδιαφερει περισσοτερους απο ελαχιστους,,,στην καλυτερη των περιπτωσεων,,,εναν μονο,,,εσενα !!!
Μία χαρά σας πάει και σας φέρνει το μενού..
Ελα τοτέ... Ήρθαν κι άλλες με το πούλμαν, από τα Τρίκαλα Κορινθίας, αντέχεις?
Δεν ήταν τρολιά... Έχω γράψει σε προηγούμενη απάντηση μου, το τι είναι
Παράθεση:
και όχι
Σχόλιο # 17 από alexandriani1Δεν κερδίζεις το βραβείο τρολιάς φίλε μ'. ¶λλοι τα καταφέρανε καλύτερα. ΤΟ δικο σου ούτε ένα δράκο δεν είχε, να γουστάρουμε.
. Διαβάστε πάλι το κείμενο και απλά αν θέλετε απολαύστε, εάν δεν μπορείτε, ή δεν θέλετε να απολαύσετε ή να διαβάσετε και να κατανοήσετε, τότε παραμείνετε στην αρχική σκέψη σας, δηλαδή τρολλ-μπου-κάνουμε ντα ντα
στα social media