Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πιεση για μητροτητα

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

simelisimela

# 1 στις 16/3/2022
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 9
'Aρεσαν+: 0%

Πιεση για μητροτητα

Παιδιά καλησπέρα,

Ας μπω απευθείας στο ψητό. Μπορείτε να μου πείτε για ποιο λόγο εν ετει 2022 ακόμα γίνονται ερωτήσεις πότε θα κάνεις παιδί πότε θα παντρευτείς πότε το ένα και πότε το άλλο? Ειλικρινά έχω κουραστεί? Έχω σοβαρή σχέση αλλά το ενδεχόμενο του παιδιού δεν περνάει καν από το μυαλό μου λόγω οικονομικών προβλημάτων.Θέλω να κάνω παιδί αλλά όχι τώρα.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να περνάω καλά με το σύντροφό μου και να προχωρήσω λίγο ακόμα στην καριέρα μου.Συγγενής μου 24 χρονών παντρεύτηκε μέσα σε ένα χρόνο,περιμένει παιδάκι χωρίς καμία σταθερή δουλειά ούτε αυτή ούτε ο άντρας της προσπαθοντας να ζήσουν με 600 ευρώ μισθό και πληρώνοντας ενοίκιο.Δικαίωμά τους να κάνουν ότι θέλουν αλλά το κακό είναι οτι κάθε μήνα μου ζητάνε χρήματα.Εχω βοηθησει κάποιες φορές αλλά ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο εσκεμμένα κάνεις ένα παιδί ενώ δεν μπορείς να εξασφαλίσεις καλά καλά τον εαυτό σου και καταλήγεις να γίνεσαι βάρος σε άλλους η ακόμα στους ίδιους σου τους γονείς οι οποίοι τα βγάζουν δύσκολα πέρα.Αρχικά θεωρείτε ότι είναι λάθος να μη θέλω να βοηθήσω άλλο? δουλεύω τα τελευταία χρόνια και μαζεύω χρήματα αλλά δεν μπορώ να τα δίνω από δω και από κει.Φυσικά να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για δανεικά αυτά που ζητάνε. Εκτός αυτού αντιμετωπίζω πολύ συχνά την ερώτηση εσύ πότε θα παντρευτείς και πότε θα κάνεις παιδί? Την έχω ακούσει τόσες φορές που πραγματικά φτάνω στο σημείο να υποψιάζομαι ότι εγώ έχω κάποια λάθος αντίληψη σχετικά με το χρόνο- συνθήκες που πρέπει να έρθει ένα παιδί? Τι απαντάμε άραγε σε αυτές στις αδιάκριτες ερωτήσεις?

alexandriani1

# 2 στις 16/3/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Καιρός

να πάρεις απόφαση ότι θα ζήσεις τη ζωή που εσύ γουστάρεις κι όχι αυτήν που άλλοι θα επιλέγουν για σένα. Και κυρίως, να αποενοχοποιηθείς γι' αυτό.

Να σου πω επίσης, ότι η γέννηση παιδιών και η "διαιώνιση του είδους" δεν είναι αυτοσκοπός. Αν σου ήταν κυρίαρχο ως ανάγκη, θα είχες ήδη βρει τρόπο να αποκτήσεις. Προφανώς δεν σου είναι και καλά κάνεις. Δεν υπάρχουν σωστά και λάθος σ' αυτές τις περιπτώσεις. Ούτε πρωτόκολλο για το τι προτεραιότητες βάζει ο καθένας στη ζωή του. Να είσαι καλά.
Αρέσει στα μέλη Paralia48, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

sissy108

# 3 στις 16/3/2022
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Απαντήσεις: 621
Αν δεν θέλεις να κάνεις παιδιά δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις και ίσως και καλύτερα από κάποιους άλλους που κάνουν και είναι δυστυχισμένα..μπορείς να τους το κόβεις πολύ απλά... τώρα όσον αφορά τους συγγενείς μπορούν να κάνουν κι αυτοί ότι νομίζουν..αν εσύ δεν θέλεις να βοηθήσεις πάλι είναι κάτι που δεν μπορεί να σε υποχρεώσει κανένας...μπορείς να μην δίνεις αν θέλεις ..γενικά σκέφτεσαι πράγματα που δεν θα έπρεπε να σε απασχολούν..ούτε να σχολιάζεις..ο καθένας την ζωή του την φτιάχνει όπως θέλει ο ίδιος...το αν επίσης οι γονείς βοηθάνε τα παιδιά τους έστω κι από το υστέρημα τους δεν καταλαβαίνω γιατί το σχολιάζεις..οι γονείς κανουν ότι νομίζουν αυτοι καλυτερο..γενικά έχεις άποψη για όλους και δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις..

Calm-force

# 4 στις 16/3/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Όταν τα παιδί θα θελήσει να έρθει κανένα μυαλό δεν μπορεί να το σταματήσει 

NightWsh

# 5 στις 16/3/2022
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 666

Πες τους ότι το "τινος είσαι σύ" είχε πιο ενδιαφέρον...

και προχωρά παρακάτω 

Αρέσει στα μέλη giorgos170, alexandriani1

alisida

# 6 στις 16/3/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Καμία λάθος αντίληψη δεν έχεις,όμως η αλήθεια είναι πως οι "κατάλληλες συνθήκες" ,θα αργήσουν να έρθουν.

Εάν έχεις βρει τον άνθρωπο της ζωής σου και αν έχετε κάπου στο μυαλό σας για μελλοντικά την απόκτηση παιδιού,ίσως θα ήταν καλή ιδέα να προετοιμαστείτε για αυτό μερικά χρόνια νωρίτερα γτι το παιδί δεν έρχεται τη στιγμή που θα θελήσετε και είναι κρίμα να ταλαιπωρηθεις σωματικά ψυχικά και οικονομικά με εξωσωματικές.

Τώρα ,εάν δεν επιθυμείτε παιδί,δεκτό και σεβαστό οφείλει να γίνει από όλους και η απάντηση που θα δίνεις είναι απλά: "δεν σου οφείλω κάποια απάντηση,είναι δικό μου θέμα αυτό" 

Εύχομαι να εκπληρώσεις όλες τις δικές σου επιθυμίες 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από simelisimela

φτάνω στο σημείο να υποψιάζομαι ότι εγώ έχω κάποια λάθος αντίληψη σχετικά με το χρόνο- συνθήκες που πρέπει να έρθει ένα παιδί? Τι απαντάμε άραγε σε αυτές στις αδιάκριτες ερωτήσεις?

Αρέσει στα μέλη hornet19, la-mer και σε ακόμα 2 μέλη.
I am Not a psychotherapist :)

la-mer

# 7 στις 16/3/2022
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

σοφή κουβέντα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από alisida

και είναι κρίμα να ταλαιπωρηθεις σωματικά ψυχικά και οικονομικά με εξωσωματικές.

Αρέσει στο μέλος hornet19

19asteraki

# 8 στις 16/3/2022
author
Γυναίκα / 76 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Περαία
Απαντήσεις: 23
Το πρόβλημα το εχεις εσύ που δεν τους βαζεις όρια. Επίσης βοηθάς ενω δεν εισαι υποχρεωμένη. Ψαξε να βρεις γιατι δεν μπορεις να πεις Όχι κι υστερα να δεις τι ωραια θα κοψουν τις αδιακριτες ερωτησεις οι άλλοι. Μεχρι και συγγενεις Α βαθμου μπαινουν στη θεσουλα τους.
Αρέσει στα μέλη hornet19, girl_aloud και σε ακόμα 1 μέλος.

magicbus

# 9 στις 16/3/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και εν έτη 2122 να φτάσουμε οι ερωτήσεις θα παραμείνουν...

Είναι στο γεννετικό υλικό μας ...

vanarabit

# 10 στις 16/3/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

#

ΣΩΣΤΑ !!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από 19asteraki
Το πρόβλημα το εχεις εσύ που δεν τους βαζεις όρια. Επίσης βοηθάς ενω δεν εισαι υποχρεωμένη. Ψαξε να βρεις γιατι δεν μπορεις να πεις Όχι κι υστερα να δεις τι ωραια θα κοψουν τις αδιακριτες ερωτησεις οι άλλοι. Μεχρι και συγγενεις Α βαθμου μπαινουν στη θεσουλα τους.

konstandinos73

# 11 στις 16/3/2022
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 365
Φιλη ...μη προσπαθεις να "βρεις γωνια στο δεκαρικο"...παντα ετσι θα λειτουργουν αυτα. Τι εννοω? Να "θρεφονται" οι αλλοι απ τις ζωες "των αλλων". Συμπέρασμα: Τη "δουλειά" τους αυτοι? Τη "δουλειά" σου εσυ(με απλες λεξεις: "Γραψτους" εκει που καταλαβες. Η αδιαφορία, πιστεψε με, "σκοτωνει". Κι επιπλέον ειναι ενα "ειδος" ψυχικης εφοριας, οταν σκεφτεσαι τι αντικτυπο εχει αυτη (εν. αδιαφορία) στα "μουτρα του αλλου". ).
Αρέσει στο μέλος Enikos

apolitiii

# 12 στις 16/3/2022
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 1.111

Αχ το ιδιο πρόβλημα εχω κι εγώ μα δεν το κανω θέμα στο φόρουμ... όλοι οι συγγενείς μας ρωτουν πότε θα 

παντρευτουμε, η οπαντηση μας είναι οταν θα αποκτησουμε δισεγγονο να έχουμε παρανυμφακι...
Δηλαδή οταν θα έχουμε γίνει αστροσκονη!!!
Τι να κανουμε αφου έτσι γουσταρουμε...

Πάντως αφού ξεμπερδεψες με τα πατρικα χρέη του συντροφου σου...
Αλήθεια πόσα θέματα σκέφτεσαι να βάλεις εδω στο φόρουμ...μην πολυκουραζεις την ιερα εδρα!!!

Αρέσει στο μέλος Enikos

simelisimela

# 13 στις 16/3/2022
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Απαντήσεις: 9

Συγνωμη αλλα ειμαι καινουργια και δεν γνωριζω.Υπαρχει καποιο όριο στο πόσα θεματα μπορώ να βάλω?Και εκτος αυτού,σας υποχρεωνει το site να τα διαβαζετε όλα?

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από apolitiii

Αχ το ιδιο πρόβλημα εχω κι εγώ μα δεν το κανω θέμα στο φόρουμ... όλοι οι συγγενείς μας ρωτουν πότε θα 

παντρευτουμε, η οπαντηση μας είναι οταν θα αποκτησουμε δισεγγονο να έχουμε παρανυμφακι...
Δηλαδή οταν θα έχουμε γίνει αστροσκονη!!!
Τι να κανουμε αφου έτσι γουσταρουμε...

Πάντως αφού ξεμπερδεψες με τα πατρικα χρέη του συντροφου σου...
Αλήθεια πόσα θέματα σκέφτεσαι να βάλεις εδω στο φόρουμ...μην πολυκουραζεις την ιερα εδρα!!!

Αρέσει στο μέλος alisida

Enikos

# 14 στις 16/3/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Τι ειναι τα παιδια...σουβενιρ για τους συμπεθερους και τον "κυκλο"?...

Να κανουνε δικα τους...

Αρέσει στα μέλη giorgos170, simelisimela και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 15 στις 17/3/2022
author
Καζακστάν

Μα. ...

Αυτοί τα έκαναν τα δικά τους 

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Enikos

Τι ειναι τα παιδια...σουβενιρ για τους συμπεθερους και τον "κυκλο"?...

Να κανουνε δικα τους...

Enikos

# 16 στις 17/3/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Κι αλλα...να τους φυγει το μαραζι...

Ας δανειστουνε στην αναγκη πεντεξι να...παιζουνε...

Να βοηθησουνε και καναν αθρωπο, που ειναι πολυασχολος...

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από alisida

Μα. ...

Αυτοί τα έκαναν τα δικά τους 

Megalodondas

# 17 στις 17/3/2022
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Στην "άχρηστη" Ρωσία επιδοτουν 10 χρόνια την μάνα, για να μπορεί να μεγαλώσει το παιδάκι της

Εδώ τίποτα κι ας έχουμε και υπογεννητικοτητα σαν χώρα.. 
Πως θα αποφασίσουν τα νέα ζευγάρια να κάνουν παιδιά, με τι θα τα θρέψουν, με αέρα? 
Μην κάνεις τίποτα, δεν είναι καιρός για παιδιά, η ευτυχία απομακρύνετε όλο και πιο μακρυά για τις καινούργιες γενιές! 
Αρέσει στα μέλη Enikos, la-mer

alisida

# 18 στις 17/3/2022
author
Καζακστάν

Η αλήθεια είναι πως οι εργαζόμενες Ελληνίδες μανουλες υποφέρουν και χρειάζονται την ενίσχυση των παππούδων για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Όταν όμως μεγαλώσουν,τα ξεχνάς όλα 

Τα πρώτα 16 χρόνια είναι δύσκολα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Megalodondas

Στην "άχρηστη" Ρωσία επιδοτουν 10 χρόνια την μάνα, για να μπορεί να μεγαλώσει το παιδάκι της

Πως θα αποφασίσουν τα νέα ζευγάρια να κάνουν παιδιά, με τι θα τα θρέψουν, με αέρα? 
Μην κάνεις τίποτα, δεν είναι καιρός για παιδιά, η ευτυχία απομακρύνετε όλο και πιο μακρυά για τις καινούργιες γενιές! 

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Enikos

# 19 στις 17/3/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ας μην πουμε για την "σωβινιστικη" Ιαπωνια, επειδη θα γινει οδυρμος στο εδω ταρταρο του Δυτικου Πολιτιζμου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Megalodondas

spacetube

# 20 στις 17/3/2022
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 719

Οταν ζουμε σε μια οργανωμενη κοινωνια εχουμε καθηκοντα και υποχρεωσεις πρωτιστως απεναντι στην κοινωνια αλλα  και την χωρα μας και δευτερευοντος στον εαυτο μας. Αν οι Ελληνιδες σκεπτωνται στα τριαντα φευγα σαν και εσενα σε οχι πολλα χρονια απο τωρα εδω θα ειναι Πακισταν.Ηδη βιωνουμε μια τρομερη υπογεννητικοτητα. Οι ξενοι που ερχωνται στην Ελλαδα κανουν παιδια και δεν κολωνουν απεναντι στις αδιαμφισβιτητες αντιξοοητες της ζωης επειδη ειναι μαχητες. Απεναντι στην Τουρκια ο ρυθμος γεννησεων αυξανεται παρολο που οι συνθηκες ζωης εκει ειναι χαμηλωτερες ποιοτικα [με τα δικα μας παντα στανταρτς].Αν θελεις καριερα και ζωουλα στα σαιτ...να την κανεις κοπελλα μου,αλλα να εισαι σιγουρη οτι αν χασεις την ευκαιρια της μητροτητος που σε χαρακτηριζει ως ανθρωπινη υπαρξη στα πρωτα..ηντα σου θα αισθανεσαι αποτυχημενη στην ζωη και απολυτα μονη. Υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια για μια γυναικα απο την ζεστασια που δινει ενα τοσο δα κορμακι κολλημενο πανω στα στηθια σου να αναζητα την θυλη σου? Μαγκας δεν θα γινεις απο την καριερα κανωντας την "υπηρετρια" σε καποιον προισταμενο για 3και 60..θα γινεις ομως αν θυσιασθεις για να μεγαλωσεις τα παιδια σου μεσα σε οποιον περιβαλλον. αυτο ειναι και το μεγαλειο της γυναικας.

ΥΣ. αντε ξεκινηστε να βαρατε...

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.