Ναι εχεις δικιο,,,δεν ειναι αδυναμος,,,εχει καποιες αποψειςπου ειναι «καπως» πολυυυ «αδυναμες» ,,, αλλα ο ιδιος αδυναμος δεν ειναι ,,,αλλωστε φαινεται και απο τον τροπο που υποστηριζει τις αποψεις του,,,σε αυτο ναι του βγαζω το καπελο
(Μετανοιωνουμε δε μετανοιωνουμε δεν αλλαζει τπτ,,,μετανοιωνω αλλα πειναωωω!!! ατιμη διαιτα)
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από EnikosΔεν ειναι αδυναμος ο φιλος απο δω...αν ηταν θαχε φωναξει και αυτος τους yellow roosters να τον συνδραμουν...
Που πα να πει, ειναι αξιοπρεπης, περαν των φυσιολογικων φθορων που μπορει εχει και αυτος...
Εσυ εισαι μια ψυχαρα που θελει να ειναι αντικειμενικη με ολα και ολους και...
Συχνα πυκνα μετανιωνεις που εισαι αυστηρη...
Σε τα μας τωρα...τσ...
παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είν' και μπαλωμένο.
Τα περί διαφοράς νοοτροπίας μεταξύ ανθρώπων από άλλους "πολιτισμούς" τα γνωρίζουμε...Βεβαιως και θα κανεις οτι θελεις, δεν σου εβαλα οριο για το ποτε θα κανεις εσυ η καποια αλλη γυναικα παιδι,δεν ειναι αυτο το προβλημα Βεβαιως και το περιβαλλον σου διαμαρτυρεται επειδη δεν αποφασιζεις να παντρευτεις και να κανεις οικογενεια στα 34 [ηδη εισαι μεγαλη ] και εχεις κατσικωθει πανω τους [SIC]..το να θελεις ακομη περισσοτερο χρονο για να φτιαξεις ακομη καλυτερη καριερα ειναι κατι που μου θυμιζει "αιωνιο φοιτητη"..Λοιδωρεις το ζευγαρι που εκανε παιδια και λες οτι το βοηθας [δεν το πιστευω] αλλα εγω τους θαυμαζω γιατι εχουν τσαγανο και μαλλον μεσα σου σε ενοχλει λιγο επειδη βλεπεις οτι [υποσυνειδητα] κτυπαει το καμπανακι οτι δεν εχεις χρονο για να κανεις οτι και αυτοι δηλαδη οικογενεια. Τα γκομενιλικια ειναι γλυκα ειτε με τον επισημο ειτε με τους ανεπισημους εδω...[ το αιωνιο ερωτημα μου για γυναικες που μιλουν για σχεσεις αλλα βρισκωνται εδω στο..μελι.] Εγω ξεδιπλωσα την "αγωνια " σου πανω σε ενα καθολικο προβληματισμο που αφορα ολους τους νεους στην χωρα μας αλλα και εμας τους γηραιωτερους. Ειμαστε μια χωρα που γηρασκει με γρηγορους ρυθμους με πολυ χαμηλο ποσοστο γεννησεων και "αντικαταστατες " που σκανε μυτη καθε μερα απο τα αντικρυνα παραλια.Μιλατε για δικαιωματα οταν σε λιγες δεκαετιες δεν θα τα εχετε ετσι και αλλοιως επειδη θα εισθε μειονοτητα. Το μελλον φανταζει δυσοιωνο και εσεις σφυρατε κλεφτικα επειδη δεν μπορειτε να δειτε την μεγαλυτερη εικονα. Κοριτσι μου δεν θα μας ξαναδοθει δευτερη ευκαρια επισκεψης στην ζωη,αξιζει να την ζησεις και να βιωσεις εμπειριες σε ολο τους το μεγαλειο σαν αυτο της μητροτητας ακομη και αν πρεπει να στερηθεις υλικα αγαθα. κανενας δεν χαθηκε με λιγοτερα αλλα και κανεις δεν κερδισε με περισσοτερα. Μην ακους τις "σιρινες" με τα πτυχια "ψυχαναλυτριων" απο το youtube οπου σε ωθουν στο τιποτα επειδη πρεπει να γραψουν κατι..
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από simelisimelaΑρχικα φιλε μου σορρυ.Αν εγω ειμαι υποχρεωμενη στην κοινωνια να γεννησω ,η κοινωνια δεν εχει υποχρεωση εχει απεναντι μου?Στην ουσια μου λες να κοιταξω τα ''πρεπει'' της κοινωνιας και οχι την δικη μου ευτυχια?Εχεις σκεφτει αν εγω κανω τωρα παιδι οτι θα ειμαι δυστυχισμενη και κατέπεκταση θα δυστυχισει και το παιδι μου?Εκτος αυτου ,δεν ειπα οτι δεν θελω παιδι.Τα παιδια τα λατρευω αλλα τωρα αυτην την περιοδο δεν θελω.Θελω να φτιαξω καποια πραγματα στην ζωη μου.Ειναι κακο να μεινω εγκυος μετα απο ενα χρονο δλδ?Επισης νομιζω πως εισαι εκτος θεματος.Δεν κρίνω το γεγονος οτι πολλες γυναικες γεννανε παρα τις αντιξοοτητες,αλλα το γεγονος οτι εχει ο καθένας λογο να αποφασίζει ποτε θα κανει παιδι ο αλλος.Και κατι τελευταιο,αν μια γυναικα δεν κανει ποτε παιδι?τοτε τι?θεωρειται αποτυχημενη?Σοβαρα το πιστευεις αυτο?
δωσε πονο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από alexandriani1Δεν έχει λόγο να σε "βαρέσει" κανείς. Ενήλικας είσαι, πολύ μεγάλος για να σε κάνουν νταντά. Απλά κατ' εμέ είναι λυπηρό πραγματικά να διαβάζω τέτοιες απαρχαιωμένες και ρατσιστικές απόψεις, που μόνο "πατριωτικές" δεν είναι, να ξέρεις.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας δεν είναι το τι χρώμα θάχουν τα παιδιά των επόμενων γενεών, ναι, αυτά που θα δουλεύουν για να πληρώνονται οι συντάξεις μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η απεχθής κι εμετική τοξικότητα των ελληναράδων
Ουδεις ασφαλτος, περαν των αυτο-δεδηλωμενων...ασφαλτων...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Kristina_Ναι εχεις δικιο,,,δεν ειναι αδυναμος,,,εχει καποιες αποψειςπου ειναι «καπως» πολυυυ «αδυναμες» ,,, αλλα ο ιδιος αδυναμος δεν ειναι ,,,αλλωστε φαινεται και απο τον τροπο που υποστηριζει τις αποψεις του,,,σε αυτο ναι του βγαζω το καπελο
(Μετανοιωνουμε δε μετανοιωνουμε δεν αλλαζει τπτ,,,μετανοιωνω αλλα πειναωωω!!! ατιμη διαιτα)
Η μεγάλη πλάκα φίλε μου ειναι πως τα παιδιά από αυτούς τους "αντικαταστάτες από τα αντικρινά παράλια που καταφθάνουν συνεχώς" όπως λες, συχνά σε πολύ λίγο καιρό, καταφέρνουν και μαθαίνουν πολύ καλύτερα ελληνικά από κάποιους ελληναράδες που γράφουν ασύλληπτα κατεβατά τίγκα στα ορθογραφικά λάθη.
Έκεί να δεις πόνο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από spacetubeΒεβαιως και θα κανεις οτι θελεις, δεν σου εβαλα οριο για το ποτε θα κανεις εσυ η καποια αλλη γυναικα παιδι,δεν ειναι αυτο το προβλημα Βεβαιως και το περιβαλλον σου διαμαρτυρεται επειδη δεν αποφασιζεις να παντρευτεις και να κανεις οικογενεια στα 34 [ηδη εισαι μεγαλη ] και εχεις κατσικωθει πανω τους [SIC]..το να θελεις ακομη περισσοτερο χρονο για να φτιαξεις ακομη καλυτερη καριερα ειναι κατι που μου θυμιζει "αιωνιο φοιτητη"..Λοιδωρεις το ζευγαρι που εκανε παιδια και λες οτι το βοηθας [δεν το πιστευω] αλλα εγω τους θαυμαζω γιατι εχουν τσαγανο και μαλλον μεσα σου σε ενοχλει λιγο επειδη βλεπεις οτι [υποσυνειδητα] κτυπαει το καμπανακι οτι δεν εχεις χρονο για να κανεις οτι και αυτοι δηλαδη οικογενεια. Τα γκομενιλικια ειναι γλυκα ειτε με τον επισημο ειτε με τους ανεπισημους εδω...[ το αιωνιο ερωτημα μου για γυναικες που μιλουν για σχεσεις αλλα βρισκωνται εδω στο..μελι.] Εγω ξεδιπλωσα την "αγωνια " σου πανω σε ενα καθολικο προβληματισμο που αφορα ολους τους νεους στην χωρα μας αλλα και εμας τους γηραιωτερους. Ειμαστε μια χωρα που γηρασκει με γρηγορους ρυθμους με πολυ χαμηλο ποσοστο γεννησεων και "αντικαταστατες " που σκανε μυτη καθε μερα απο τα αντικρυνα παραλια.Μιλατε για δικαιωματα οταν σε λιγες δεκαετιες δεν θα τα εχετε ετσι και αλλοιως επειδη θα εισθε μειονοτητα. Το μελλον φανταζει δυσοιωνο και εσεις σφυρατε κλεφτικα επειδη δεν μπορειτε να δειτε την μεγαλυτερη εικονα. Κοριτσι μου δεν θα μας ξαναδοθει δευτερη ευκαρια επισκεψης στην ζωη,αξιζει να την ζησεις και να βιωσεις εμπειριες σε ολο τους το μεγαλειο σαν αυτο της μητροτητας ακομη και αν πρεπει να στερηθεις υλικα αγαθα. κανενας δεν χαθηκε με λιγοτερα αλλα και κανεις δεν κερδισε με περισσοτερα. Μην ακους τις "σιρινες" με τα πτυχια "ψυχαναλυτριων" απο το youtube οπου σε ωθουν στο τιποτα επειδη πρεπει να γραψουν κατι..
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από alexandriani1Η μεγάλη πλάκα φίλε μου ειναι πως τα παιδιά από αυτούς τους "αντικαταστάτες από τα αντικρινά παράλια που καταφθάνουν συνεχώς" όπως λες, συχνά σε πολύ λίγο καιρό, καταφέρνουν και μαθαίνουν πολύ καλύτερα ελληνικά από κάποιους ελληναράδες που γράφουν ασύλληπτα κατεβατά τίγκα στα ορθογραφικά λάθη.
Έκεί να δεις πόνο...
Δεν λοιδωρω κανεναν.ο καθενας κανει οτι θελει στην ζωη του.Απλως παντα περνω την ευθυνη των δικων μου αποφασεων.Δεν θελω να περιμενω απο κανεναν να με συντηρει.Δεν χρωστανε οι δικοι μου τιποτα αν στο μελλον εγω ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ δεν δουλευω ,φερω ενα παιδι στο κοσμο και περιμενω απο τους γονείς μου λεφτα.Αλλο να με βοηθησουν μια δυσκολη στιγμη και αλλο να περιμενω μηνιακο.Μας μεγαλωσαν και ειναι υποχρεωση μας να στηριζομαστε στα ποδια μας.Η τουλάχιστον να προσπαθουμε.Ειναι θεμα αξιοπρεπειας για εμενα.Οταν προχωραμε σε μια πραξη αναλαμβανουμε και την αναλογη ευθυνη Oσον αφορα ομως την ηλικια μου,δεν ειμαι 34..ειμαι πολυ μικροτερη.Εβαλα τυχαια μια ημερομηνια καθως δεν ηθελα να αποκαλυψω την ηλικα μου.Κατω απο 30 θεωρουμαι μεγαλη για παιδι γιατρε?Μαθε οτι ευτυχως η επιστημη εχει προχωρησει και ως εργαζομενη στον ιατρικο χωρο εχω δει πολλα.20χρονες να μην μπορουν να πιασουν παιδι και 40 αρες καθε 2 χρονια να γεννανε...Περα απο αυτο δεν ειπα οτι θα στερηθω την μητροτητα.Θελω παιδακι αλλα για τους επομενους 7 μηνες δεν γινεται.Πρεπει δηλαδη να εχουν λογο αν θα μεινω εγκυος τωρα η μετα απο 7 μηνες?Και να περιμενουν τα τους εξηγησω απο πανω?Πάμε καλα?Για ποιο λογο να μου ασκουν αυτην την πιεση?Για ποιο λογο να κρινουμε την επιλογη του καθενος?
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από spacetubeΒεβαιως και θα κανεις οτι θελεις, δεν σου εβαλα οριο για το ποτε θα κανεις εσυ η καποια αλλη γυναικα παιδι,δεν ειναι αυτο το προβλημα Βεβαιως και το περιβαλλον σου διαμαρτυρεται επειδη δεν αποφασιζεις να παντρευτεις και να κανεις οικογενεια στα 34 [ηδη εισαι μεγαλη ] και εχεις κατσικωθει πανω τους [SIC]..το να θελεις ακομη περισσοτερο χρονο για να φτιαξεις ακομη καλυτερη καριερα ειναι κατι που μου θυμιζει "αιωνιο φοιτητη"..Λοιδωρεις το ζευγαρι που εκανε παιδια και λες οτι το βοηθας [δεν το πιστευω] αλλα εγω τους θαυμαζω γιατι εχουν τσαγανο και μαλλον μεσα σου σε ενοχλει λιγο επειδη βλεπεις οτι [υποσυνειδητα] κτυπαει το καμπανακι οτι δεν εχεις χρονο για να κανεις οτι και αυτοι δηλαδη οικογενεια. Τα γκομενιλικια ειναι γλυκα ειτε με τον επισημο ειτε με τους ανεπισημους εδω...[ το αιωνιο ερωτημα μου για γυναικες που μιλουν για σχεσεις αλλα βρισκωνται εδω στο..μελι.] Εγω ξεδιπλωσα την "αγωνια " σου πανω σε ενα καθολικο προβληματισμο που αφορα ολους τους νεους στην χωρα μας αλλα και εμας τους γηραιωτερους. Ειμαστε μια χωρα που γηρασκει με γρηγορους ρυθμους με πολυ χαμηλο ποσοστο γεννησεων και "αντικαταστατες " που σκανε μυτη καθε μερα απο τα αντικρυνα παραλια.Μιλατε για δικαιωματα οταν σε λιγες δεκαετιες δεν θα τα εχετε ετσι και αλλοιως επειδη θα εισθε μειονοτητα. Το μελλον φανταζει δυσοιωνο και εσεις σφυρατε κλεφτικα επειδη δεν μπορειτε να δειτε την μεγαλυτερη εικονα. Κοριτσι μου δεν θα μας ξαναδοθει δευτερη ευκαρια επισκεψης στην ζωη,αξιζει να την ζησεις και να βιωσεις εμπειριες σε ολο τους το μεγαλειο σαν αυτο της μητροτητας ακομη και αν πρεπει να στερηθεις υλικα αγαθα. κανενας δεν χαθηκε με λιγοτερα αλλα και κανεις δεν κερδισε με περισσοτερα. Μην ακους τις "σιρινες" με τα πτυχια "ψυχαναλυτριων" απο το youtube οπου σε ωθουν στο τιποτα επειδη πρεπει να γραψουν κατι..
Κοριτσι μου..ηρεμησε.Συζητηση εκανα,ενα θεμα ανοιξα.Δεν περιμενω να βγαλω καποιο συμπέρασμα και δεν καταλαβαινω γιατι απορεις.Θελω να ακουσω αντιθετες αποψεις,να δω γενικα αντιληψεις.Που ειναι το κακο?Οσον αφορα την δευτερη ερωτηση σου,θνα σου εξηγησω.Αρχικα το συγκεκριμενο παραδειγμα(του ζευγαριου) ειναι κατι αρκετα συχνο τα τελευταια χρονια.Και απορω,πως αντιλαμβανονται τα πραγματα ατομα που εχουν την ιδια σταση ζωης και και διαφορετικη αποψη απο εμενα.Χωρις να σημαινει οτι καποιος ειναι σωστος και καποιος αλλος οχι.Το θεμα αρχικα ανοιχτηκε γιατι με την πιεση που δεχομαι εφτασα σε σημειο πραγματικα να αισθανομαι οτι ειμαι παραλογη για την επιλογη μου.Ετσι λοιπον θέλησα να ακουσω καποιες αποψεις.Σε καμια περιπτωση δεν ειναι κατινια.Τους εφερα ως αντιθετο παραδειγμα με την αντιληωη την δικη μου.Φυσικα και βοηθανε οι γονεις..χαρα τους ειναι αν μπορουν να το κανουν.Αληθεια ,δειξε μου σε παρακαλω σε ποιο σημειο κατηγορησα τους γονεις οι οποιοι βοηθανε?
Εν κατακλείδι,ενα κοινωνικο φαινομενο εθεξα και εξεφρασα το ζορι μου.Απαντησε μου ομως σε παρακαλώ,γιατι αυτου του είδους η επιθεση?
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από sissy108
Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σου ακριβώς και τι θέλεις να ακούσεις..οι περισσότερες απαντήσεις που γράφτηκαν είναι καθαρά γενικότητες βασισμένες στην άποψη του καθενός.Εξου και οι διαφωνιες...Επίσης εννοείται ότι δεν υπάρχουν όπως γραφτηκε απαρχαιωμένες απόψεις σε αυτό το θέμα...Είναι καθαρά υποκειμενικό το πότε θέλει... κι αν θέλει ο καθένας να κάνει παιδί ..και το πιο σημαντικό... καμία μα καμία κοινωνία ιδίως στις μέρες μας.. δεν σου ζητάει να κάνεις παιδιά αν δεν θες κι ούτε κανένας άλλος...μπορείς να μας ξαναεξηγησεις λίγο ακριβώς τι θες να πεις γιατί δεν γίνεσαι κατανοητή?Αρνητική εντύπωση μου κάνει επίσης ότι σχολιάζεις άτομα του περίγυρου σου που έχουν άλλη αντίληψη από εσένα με την αφορμή ότι εσύ δίνεις χρήματα... την στιγμή που δεν σε υποχρεώνει κανένας να δίνεις λεφτά αν δεν θέλεις...Επισης σχολιάζεις και γονεις...που είναι δικαίωμα τους να βοηθάνε τα παιδιά τους αν θέλουν..δεν νομίζω ότι σου πέφτει κανένας λόγος...γενικά ςσχολιάζεις όλο τον κοσμο...που μένουν..τι κάνουν.. πως ζουν..κλπ...αυτο λεγεται και λίγο κατινια ..κι αυτό που μου κάνει τέλος εντύπωση είναι ότι ενώ εσύ σχολιάζεις τόσο πολύ όλους τους άλλους...παρόλαυτα κάνεις δεν θέλεις να σχολιάζει εσένα..!!Αν ήσουν ουδέτερη και χαλαρή σε αυτά τα θέματα..δεν θα σε ενοιαζε καν τι λένε οι άλλοι για εσενα κι ούτε τι κάνει ο καθένας...θα σου ήταν παντελώς αδιάφορο..κι έτσι θα έπρεπε..!!
Ενδιαφέρουσα διατύπωση άρα και ένδειξη άποψης.
Αλλά είπαμε: Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές, αυτοί είναι μαύροι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από EnikosΤι καθομαστε...να τον αντικαταστησουμε με Σομαλο...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media