Ποιος εφαγε...μετα τα καναμε φορεμα και τα φορεσαμε...
Μας φαγανε οι μυγες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από NightWsh
Τυλιγμένα στο καρρρουλιιι...;Τα φάγατε όλα δεν πρόλαβα να δοκιμάσω...Μονοφαγαδες...έλεος!![]()
Αλογόμυγες;
Να φέρω φλιτ;
Αυτο το ειδος με την μουρη του αΛΛογου, λες?...
Αυτα θενε patriot pac 4...τι φλιτ και τετοια πραματα μου λες...
Που να βρεις τετοια εργαλεια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από NightWshΑλογόμυγες;
Να φέρω φλιτ;
Αν θυμάμαι καλά ..
Σας είχα προτείνει και υδατάνθρακες,
για να ισορροπήσει η διατροφή ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από EnikosΚαλυτεροτερο ητανε το θεμα με τα λουκανικα μπαλαντεζες, τυλιγμενα στο καρρρουλιιι...
Αυτες τις ενδοξες ημερες, Κυρια μου...
Δεν ειχα ματια, παρα μονο για την...μπαλαντεζα...
Ουτε με λουλακι δε μπορουσα να συνερθω...
Παράθεση:
#
Σχόλιο # 24 από vanarabitΑν θυμάμαι καλά ..
Σας είχα προτείνει και υδατάνθρακες,
για να ισορροπήσει η διατροφή ..
10 000 000 γιεπ Τελικα εισαι αρχοντισα !Δεν τους παρεξηγω ομως Εχουν μαθει τα γλυκα των φουρνων σκεπασμενα με κουνουπιερα.Που να τους πεις για" Αρχοντικον" και " Μασκωτιτσα " Οι ανθρωποι αν δεν δουν το γλυκο σε λαδοκολλα και πλαστικη σακουλα δεν το τρωνε .
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από la-merιεροσυλία! όπως και τα μελομακάρονα με σοκολά!
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από MiltosRNLI1930
10 000 000 γιεπ Τελικα εισαι αρχοντισα !Δεν τους παρεξηγω ομως Εχουν μαθει τα γλυκα των φουρνων σκεπασμενα με κουνουπιερα.Που να τους πεις για" Αρχοντικον" και " Μασκωτιτσα " Οι ανθρωποι αν δεν δουν το γλυκο σε λαδοκολλα και πλαστικη σακουλα δεν το τρωνε .
Σε λαδόκολλα τυλίγουνε τον χαλβά Φαρσάλων που βρίσκεις σε κατάστημα σε στενό πλησίον της πλατείας Κάνιγγος
αν θα ειναι κερασμενο δεν θα εχεις διλημα σε διαβεβαιω...
Κύριε Μίλτο με αφορά αυτό το σχόλιο
ή να συνεχίσω να τρώω τον μπακλαβά μου με
σοκολάτα στη λαδόκολλα;
μόνο να φύγει ...:.,,
γνωστό και ως σαπουνέ
εκπληκτίκ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από hornet19
τον χαλβά Φαρσάλων
Δεν ειμαι στο θεμα αλλα προτιμω χουρμαδες και μηλοπιτα handmade απο μια ψυχη..[περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις..ριζιτικο νομιζω].
Όχι. Στίχος από την 5η στροφή του "Υμνου εις την Ελευθερίαν" του Δ.Σολωμού. Οι δύο πρώτες στροφές αποτελούν τον Εθνικό μας ΄Υμνο.
Μην τα συγχέουμε αυτά, πατριώτη, ναι;
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από spacetubeΔεν ειμαι στο θεμα αλλα προτιμω χουρμαδες και μηλοπιτα handmade απο μια ψυχη..[περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις..ριζιτικο νομιζω].
Ριζίτικο, είναι το παρακάτω.
Και εξαιρετικό ριζίτικο. Απ' τ' αγαπημένα μουένα εκτύπαε τ' άλλο χέρι από την απελπισιά
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από alexandriani1Όχι. Στίχος από την 5η στροφή του "Υμνου εις την Ελευθερίαν" του Δ.Σολωμού. Οι δύο πρώτες στροφές αποτελούν τον Εθνικό μας ΄Υμνο.
Μην τα συγχέουμε αυτά, πατριώτη, ναι;
Για Σενα τογραψα γιατι εξεπλαγην . Αυτα τα κολπα τα ανακαλυψαν κατι καταπατητες του Υμηττου που πουλησαν τα οικοπεδα και ανοιξαν φουρνους στα Καναρια της Ηλιουπολης αφου μπαζωσαν ολα τα ρεματα .
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από NightWsh#27
Κύριε Μίλτο με αφορά αυτό το σχόλιο
ή να συνεχίσω να τρώω τον μπακλαβά μου με
σοκολάτα στη λαδόκολλα;
Αυτα Μανταμ μονο στο σινε " Αννα " για τους πτωχους .Στο " Σινε-Παρι" στην Πλακα δεν υπηρχαν τετοια !
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από alexandriani1Μου θύμισες εκείνους τους κορνέδες με τη μαρέγκα που είχε κιτρινίσει απ' την πολυκαιρία και φώτιζε η κιτρινίλα τους πάνω στην τάβλα του εντός του σινεμά πλανώδιου πωλητή
"φυστίκια πασατέμπο τσιιιπς!!!"
Και που να γνώριζες αγαπημένε το ΣΙΝΑΝ, στις Τζιτζιφιές. Δεκαετία '70, Κυριακή από τις 2 το μεσημέρι με δύο έργα: Το ένα τριτοκλασάτη ελληνική κωμωδία με τον Φραγκίσκο Μανέλη, το άλλο CINECITA, από εκείνα που ο Ηρακλής παρεάκι με τον Θησέα τα βάζανε με κάτι Ρωμαίους και κάτι σαν εξωγήινους.
Κάτω στην πλατεία, οι κορνέδες που λέγαμε παραπάνω, νάχουν την τιμητική τους.
Στις 11 το βράδυ πετύχαινες και κάτι τύπους που τους είχε πάρει ο ύπνος από τη μεσημεριανή προβολή και δεν ξεκουνάγανε, γιατί κρυώνανε στο σπίτι που δεν είχε θέρμανση, και μένανε στο ΣΙΝΑΝ μέχρι να τους διώξουνε.
Κάτι άλλοι πάλι, που δεν κοιμόΣΑΝΤΕ, σου λέγανε την παρακάτω σκηνή, μια και την βλέπανε για τρίτη φορά: "Α, να τώρα αυτός θα του δώσει μια μπουνιά και θα του μαυρίσει το μάτι!"
Αξέχαστες στιγμές.
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από MiltosRNLI1930
Αυτα Μανταμ μονο στο σινε " Αννα " για τους πτωχους .Στο " Σινε-Παρι" στην Πλακα δεν υπηρχαν τετοια !
Εντελώς όμως
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από la-merένα εκτύπαε τ' άλλο χέρι από την απελπισιά
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media