Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από alexandriani1Και που να γνώριζες αγαπημένε το ΣΙΝΑΝ, στις Τζιτζιφιές. Δεκαετία '70, Κυριακή από τις 2 το μεσημέρι με δύο έργα: Το ένα τριτοκλασάτη ελληνική κωμωδία με τον Φραγκίσκο Μανέλη, το άλλο CINECITA, από εκείνα που ο Ηρακλής παρεάκι με τον Θησέα τα βάζανε με κάτι Ρωμαίους και κάτι σαν εξωγήινους.
Κάτω στην πλατεία, οι κορνέδες που λέγαμε παραπάνω, νάχουν την τιμητική τους.
Στις 11 το βράδυ πετύχαινες και κάτι τύπους που τους είχε πάρει ο ύπνος από τη μεσημεριανή προβολή και δεν ξεκουνάγανε, γιατί κρυώνανε στο σπίτι που δεν είχε θέρμανση, και μένανε στο ΣΙΝΑΝ μέχρι να τους διώξουνε.
Κάτι άλλοι πάλι, που δεν κοιμόΣΑΝΤΕ, σου λέγανε την παρακάτω σκηνή, μια και την βλέπανε για τρίτη φορά: "Α, να τώρα αυτός θα του δώσει μια μπουνιά και θα του μαυρίσει το μάτι!"
Αξέχαστες στιγμές.
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από MiltosRNLI1930Αυτα Μανταμ μονο στο σινε " Αννα " για τους πτωχους .Στο " Σινε-Παρι" στην Πλακα δεν υπηρχαν τετοια !
Αλεξ μου φερες στο νου αυτο που το ακουσα απο τον ψαραντωνη σε ενα ,,,ψηλο βουνο με αυγουστιατικο φεγγαρι οταν γνωρισα τα στρατακια ,,,εγω περαστικη,,,τυχαια περνουσα λεμε,,,δεν ειμαι φαν της κρητικης μουσικης,,,αλλα ο ψαραντωνης οκ ειναι καλτ μορφη ,,,ο ατιμος βαριοταν να τραγουδησει και καλουσε εναν εναν το «κοινο» (20-30 ατομα αν ειμασταν ),,,εφυγα νωρις πριν ερθει η σειρα μου
Αλλωστε,,,οτι κι αν φερει η ανατολη η δυση θα το παρει!!! Κολλαει και ως απαντηση στα «σοβαρα διλήμματα» και ειμαι και εντος θεματος
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από alexandriani1Ριζίτικο, είναι το παρακάτω.
Και εξαιρετικό ριζίτικο. Απ' τ' αγαπημένα μου
https://www.youtube.com/watch?v=rHLihm_9hsw&ab_channel=%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82%CE%A3%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82
Δεν γινεται συγκριση μεταξυ καταπατημενων εκτασεων και κατοικουντων σε αυτα.
Αλλωστε εγω δεν μεγαλωσα σε μπαζωμενα ρεματα..
απλα ειναι θεμα γαστριμαργικης συνηθειας ..
ούπς έπεσε η λαδόκολλα παρντον!
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από NightWshΔεν γινεται συγκριση μεταξυ καταπατημενων εκτασεων και κατοικουντων σε αυτα.
Αλλωστε εγω δεν μεγαλωσα σε μπαζωμενα ρεματα..
απλα ειναι θεμα γαστριμαργικης συνηθειας ..
ούπς έπεσε η λαδόκολλα παρντον!
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Kristina_Αλεξ μου φερες στο νου αυτο που το ακουσα απο τον ψαραντωνη σε ενα ,,,ψηλο βουνο με αυγουστιατικο φεγγαρι οταν γνωρισα τα στρατακια ,,,εγω περαστικη,,,τυχαια περνουσα λεμε,,,δεν ειμαι φαν της κρητικης μουσικης,,,αλλα ο ψαραντωνης οκ ειναι καλτ μορφη ,,,ο ατιμος βαριοταν να τραγουδησει και καλουσε εναν εναν το «κοινο» (20-30 ατομα αν ειμασταν ),,,εφυγα νωρις πριν ερθει η σειρα μου
Αλλωστε,,,οτι κι αν φερει η ανατολη η δυση θα το παρει!!! Κολλαει και ως απαντηση στα «σοβαρα διλήμματα» και ειμαι και εντος θεματος
https://www.youtube.com/watch?v=jmZaKJraiTE
Βρε σαν την μπαλαντεζα, δεν υπαρχει γκουρμεδια σας λενε!!!...
Mπακλαβας με σοκολατα και στραγαλια αφρατα εν ονοματι της απατης ,ενεκα οι νεοπλουτοι τσιμπανε σαν τους χανους στην πονηρη πατεντα των αρμεχτων του Λιδωρικιου ειναι κοινως γνωστον .
Η μεγαλη ξεφτιλα ομως ειναι η ελεημοσυνη του Κουλη με τα λεφτα τους την ωρα που οι Ιταλοι μειωσαν το φορο καταναλωσης στα καυσιμα .Ασ παρουν λοιπον τα Χιουνταχαι τους να κατσουν στις ουρες για τα κουπονια τους
Η βενζινη που χαριζει ο Κουλης δεν φτανει να πας ουτε μεχρι του Σκαραμαγκα για μπανιο !.
Κύριε Μιλτο..
δηλ να μην ξαναφαω μπακλαβά με σοκολάτα; μόνο στραγάλια;
Μερσί για το φιλάκι.. ανταποδίδω!
Και τα δύο χρειάζονται καλή μου κυρία,για να λούζουμε με γαλακτομπούρεκο τους κάθε είδους μπακλαβαδες,καταλάβατε ?
Παράθεση:
Σοβαρα διλημματαΘέτω προς ψηφοφορία το σοβαρότατο δίλημμα:
Σχόλιο # 1 από alexandriani1
Γαλακτομπούρεκο ή Μπακλαβάς;
Τις καλτσες!!!...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media