Ο καλος,ο κακος, και ο διπροσωπος.Δυο κατηγοριες ανδρων και μια υποκατηγορια [η τελευταια] που ο καθε ενας μπορει να συναντησει στην ζωη του. Ο καλος αλλα και ο Κακος ειναι στην φυση του εκαστοτε ανδρα κατι που ειναι ευκολο να το αποδεχθω ειδικα την δευτερη κατηγορια επειδη η πρωτη ειναι θεαρεστη αλλα και ευκολακι..Τον κακο τον βλεπω, τον κοβω παιρνω τα μετρα μου και τις απαιτουμενες αποστασεις,προφυλασωμαι οσο μπορω και παντα προετοιμαζωμαι για να τον αντιμετωπισω. Ομως αυτον που δεν μπορω να "χωνεψω" ειναι τον διπροσωπο. Ο διπροσωπος ειναι αυτος που λεμε το φιδι το κολοβο, το ερπετοειδες,το αμφησιμο ως προς το φυλο και παντα με μια αρχικη αφελη βεβαιοτητα οτι ειναι καλος και αγαθος μεχρι ομως να ξεσκεπασει την αλλη πλευρα του η οποια ειναι η φυσικη του και η οποια καθοριζει και χρωματιζει την παρουσια του.Αυτου του ειδους οι "Ανδρες" συναντωνται πολλακις στην ελληνικη κοινωνια ως απομειναρια του ραγιαδισμου που κληροδοτησαμε απο τους οθωμανους,φραγκους και ρωμαιους κατακτητες εδω και πολλους αιωνες σκλαβιας και υποταγης. Ειναι μια ρατσα "ιου" που μου προκαλει σπασμους στο στομαχι και μια ταση εις το να αποθεσω στομαχικα υγρα εις το δαπεδον..Δυστυχως η Pfizer βρισκεται ακομη πολυ πισω στις ερευνες για την ανακαλυψη εμβολιου κατα της ιωσης αυτης των διπροσωπων οπερ και σημαινει οτι για ενα διαστημα θα ταλαιπωρουμαστε ως ανθρωπινο γενος απο τα μιασματα αυτα.
μου θύμισε κάτι ταινίες της αθάνατης CINECITA που ξαφνικά πεταγότανε ο Ηρακλής και μονομαχούσε με τον Τρινιτά και μετά με κάτι Ρωμαίους ενώ πίσω απ' το βουνό ξεπροβάλλανε κάτι άλλοι τύποι με σαρίκια, φέσια και χατζάρες και σφάζανε Μαμελούκους και την κρίσιμη στιγμή ερχόταν ο Θησέας να καθαρίσει και να σώσει την Κλεοπάτρα, και γινότανε το come to see.
παλι νομιζω οτι αυτοι οι τυποι που επεκρατησαν στη γη μαζι με τους δεινοσαυρους εχουν πλεον εξαφανισθει μαζι με τους παπατζηδες της πλατειας Αβησσυνιας .Ολους μαζι τους εφαγε ο αιωνας και μας εδωσε ενα νεο τυπο τον συμφεροντολογο.
μαλιστα...αλλο και τουτο...
...εσυ ποιος εισαι απο τους τρεις?Ενα cape size γιεπσ...
Παράθεση:
Εγω
Σχόλιο # 3 από MiltosRNLI1930παλι νομιζω οτι αυτοι οι τυποι που επεκρατησαν στη γη μαζι με τους δεινοσαυρους εχουν πλεον εξαφανισθει μαζι με τους παπατζηδες της πλατειας Αβησσυνιας .Ολους μαζι τους εφαγε ο αιωνας και μας εδωσε ενα νεο τυπο τον συμφεροντολογο.
Λη βαν κλιφ ψηφίζω δαγκωτό..!
Λίγο ίσως πιο εκλεπτυσμένο, με αισθητήρες Ε και μνήμη στα 64giga με βιονικό ενσωματωμένο πυροβόλο Τ115 καθώς και υβριδική ταχεία φόρτιση..Για τους αντικειμενικους ανθρωπους, εχεις αποψη θεματοθετη?...
Αν ναι...εχεις την ικανοτητα να τους ξεχωριζεις?...
Θα ηταν πολυ οφελιμο εστω και τωρα στην δυση της καλλιτεχνικης σου αναζητησης να με επαιρνες ενα τηλεφωνο για να σου προτεινω ταινιες με πολιτισμικο περιεχομενο και ισως με ενα μπουκαλι "μαυρο προβατο" και καποιες αλλες...
Παράθεση:
Αυτό
Σχόλιο # 2 από alexandriani1μου θύμισε κάτι ταινίες της αθάνατης CINECITA που ξαφνικά πεταγότανε ο Ηρακλής και μονομαχούσε με τον Τρινιτά και μετά με κάτι Ρωμαίους ενώ πίσω απ' το βουνό ξεπροβάλλανε κάτι άλλοι τύποι με σαρίκια, φέσια και χατζάρες και σφάζανε Μαμελούκους και την κρίσιμη στιγμή ερχόταν ο Θησέας να καθαρίσει και να σώσει την Κλεοπάτρα, και γινότανε το come to see.
Γιο μπρο..και σαλαμ αλεκουμ
Πολλοί αντικειμενικοι, μην ξεχάσουμε τους λοατκι και τους εμπορικούς αντιπροσώπους πάσης φύσης εμπορεύματος πού τους λιγουρευονται κρυφά τ ανέμελα αγόρια στον ύπνο τους..
Θα σε κάνω μήνυση μ είπε..
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από EnikosΓια τους αντικειμενικους ανθρωπους, εχεις αποψη θεματοθετη?...
Ως προς τον νεο τυπο που αναφερεις εχω την εντυπωση οτι ο αγαπητος φιλος alexander προχθες το ανελυσε με μεγαλη σαφηνεια πριν τον μακελεψουν τα μεγαλα μυαλα της "κανιβαλικης φυσικης".
Παράθεση:
Εγω
Σχόλιο # 3 από MiltosRNLI1930παλι νομιζω οτι αυτοι οι τυποι που επεκρατησαν στη γη μαζι με τους δεινοσαυρους εχουν πλεον εξαφανισθει μαζι με τους παπατζηδες της πλατειας Αβησσυνιας .Ολους μαζι τους εφαγε ο αιωνας και μας εδωσε ενα νεο τυπο τον συμφεροντολογο.
Το θεμα μου δεν ειναι οι αντικειμενικοι..και δεν υπαρχει και λογος. ομως το οτι ελαβες τροφη για σκεψη ειναι θετικο. αλλα οπως λεει και η διαφημιση "καν'το μονος σου."
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από EnikosΓια τους αντικειμενικους ανθρωπους, εχεις αποψη θεματοθετη?...
Προσεχε τι δαγκωνεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από MegalodondasΛη βαν κλιφ ψηφίζω δαγκωτό..!
Λίγο ίσως πιο εκλεπτυσμένο, με αισθητήρες Ε και μνήμη στα 64giga με βιονικό ενσωματωμένο πυροβόλο Τ115 καθώς και υβριδική ταχεία φόρτιση..
..ελατε ρε παιδια τι εγινε δεν εχει αλλους?
Για να μιλησει κανεις για την τριαδα των χαρακτηρων, που ανεβασες ως θεμα...
Πρεπει απαραιτητα να γνωριζει τι σημαινει αντικειμενικος ανθρωπος...
Ξεκιναμε δηλαδη απο τα πολυ βασικα, για να αναπτυχθει μια κουβεντα...
Διαφορετικα...ακομα και οι διαπιστωσεις...σικε...
Ο καθεις λιβανιζει το μουσι του οπως τον βολευει...
Δεν βρισκεις?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από spacetubeΤο θεμα μου δεν ειναι οι αντικειμενικοι..και δεν υπαρχει και λογος. ομως το οτι ελαβες τροφη για σκεψη ειναι θετικο. αλλα οπως λεει και η διαφημιση "καν'το μονος σου."
Πρωτη !
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Sercegμαλιστα...αλλο και τουτο...
...εσυ ποιος εισαι απο τους τρεις?
...ασε το χω, ο καλος
το ερωτημα της εβδομαδος Mr Spacetube που ομολογουμενως μου εισαι πολυ συμπαθης δεν ειναι οι ξεπερασμενοι τυποι που αναφερεις .
Το ερωτημα ειναι πως μια Μανταμιτσα με τακουνια ,νιτσιραδα και ποδηλατο θα παει στο καφενειο της Μαυροραχης μεσα στο σκοταδι και τις λακουβες για ποτο ?Εμεις ειμαστε και οι...αλλοι...
Θα παιξουμε μπαλιτσα τωρα?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από spacetube..ελατε ρε παιδια τι εγινε δεν εχει αλλους?
![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media