Καιρό διάβαζα το forum και χωρις να ήμουν εγγεγραμμενος στην σελίδα.
Απο όσα εχω διαβάσει, μου εχει δημιουργηθεί η εξής απορία. Τελικά όταν η γυναίκα , ακόμα και να κλαίει όταν χωρίζει τον άντρα , επιστρέφει πίσω και εάν ναι σε πόσο διάστημα? Ας εξετάσουμε όλα τα σεναρια...Νομίζω απο όσα διάβασα, αυτη ειναι η σημαντική ερώτηση για όσους εχουν ανοίξει θέμα εδω και χωρίς να χρειαστει να μπαίνουν σε λεπτομέρειεςΑπο κει και πέρα αμα ο άντρας την δεχτεί πίσω , ειναι δικό του θέμα. Η δικιά μου άποψη για κάθε χωρισμένο , είναι να κοιτάξει μπροστά και να κρατήσει τα παντελόνια του και να την αφήσει να φύγει και να κλείσει την πόρτα την ίδια την στιγμή! Πανω απο όλα η αξιοπρέπεια και η περηφανια να ειναι ψηλά. Αρσενικά να είστε!!!Αγαπητέ κύριε,όλα σωστά και καλά,στο μόνο που ενισταμαι είναι η προσπάθεια ταύτισης της εννοιας της αξιοπρέπειας,με την έννοια "αρσενικό" (που και τη δεύτερη,καλά καλά δεν έχουμε καταφέρει εδώ μέσα να την προσδιορισουμε.
Κατά τα άλλα,θα συμφωνήσω ότι η αξιοπρέπεια και δηλ ο πραγματικός χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου,(γυναίκας και άντρα), φαίνεται στον χωρισμο.
Το αν θα τη δεχτείς πίσω,έχει να κάνει με πολλά θέματα,πάνω από όλα,με τα δικά σου συναισθήματα που αν είναι θετικά,θα σου επιτρέψουν να εξετάσεις όλα τα δεδομενα. Αν έχεις πάψει να έχεις συναισθήματα,τότε δεν το συζητάς καν.
η θεία alisida
Παράθεση:
Πανω απο όλα η αξιοπρέπεια και η περηφανια να ειναι ψηλά. Αρσενικά να είστε!!!
Σχόλιο # 1 από Nikos1974-
Σε 1 μια μερα 3 ωρες και 23 λεπτα
Παράθεση:
Επιστροφή γυναίκας οταν σε χωρίζει η ίδια
Σχόλιο # 1 από Nikos1974-Καιρό διάβαζα το forum και χωρις να ήμουν εγγεγραμμενος στην σελίδα.
Απο όσα εχω διαβάσει, μου εχει δημιουργηθεί η εξής απορία. Τελικά όταν η γυναίκα , ακόμα και να κλαίει όταν χωρίζει τον άντρα , επιστρέφει πίσω και εάν ναι σε πόσο διάστημα? Ας εξετάσουμε όλα τα σεναρια...Νομίζω απο όσα διάβασα, αυτη ειναι η σημαντική ερώτηση για όσους εχουν ανοίξει θέμα εδω και χωρίς να χρειαστει να μπαίνουν σε λεπτομέρειεςΑπο κει και πέρα αμα ο άντρας την δεχτεί πίσω , ειναι δικό του θέμα. Η δικιά μου άποψη για κάθε χωρισμένο , είναι να κοιτάξει μπροστά και να κρατήσει τα παντελόνια του και να την αφήσει να φύγει και να κλείσει την πόρτα την ίδια την στιγμή! Πανω απο όλα η αξιοπρέπεια και η περηφανια να ειναι ψηλά. Αρσενικά να είστε!!!
Επειδή το είπε κι άλλος τελευταία, έτσι με έμφαση δηλαδής, εξηγήστε ρε παιδιά και σε μας , τι σημαίνει άντρας και τι αρσενικό
Ποίες οι διαφορές δηλαδή να εμπλουτίσουμε κι εμείς τους κόσμους μας..
Παράθεση:
Επιστροφή γυναίκας οταν σε χωρίζει η ίδια
Σχόλιο # 1 από Nikos1974-Καιρό διάβαζα το forum και χωρις να ήμουν εγγεγραμμενος στην σελίδα.
Απο όσα εχω διαβάσει, μου εχει δημιουργηθεί η εξής απορία. Τελικά όταν η γυναίκα , ακόμα και να κλαίει όταν χωρίζει τον άντρα , επιστρέφει πίσω και εάν ναι σε πόσο διάστημα? Ας εξετάσουμε όλα τα σεναρια...Νομίζω απο όσα διάβασα, αυτη ειναι η σημαντική ερώτηση για όσους εχουν ανοίξει θέμα εδω και χωρίς να χρειαστει να μπαίνουν σε λεπτομέρειεςΑπο κει και πέρα αμα ο άντρας την δεχτεί πίσω , ειναι δικό του θέμα. Η δικιά μου άποψη για κάθε χωρισμένο , είναι να κοιτάξει μπροστά και να κρατήσει τα παντελόνια του και να την αφήσει να φύγει και να κλείσει την πόρτα την ίδια την στιγμή! Πανω απο όλα η αξιοπρέπεια και η περηφανια να ειναι ψηλά. Αρσενικά να είστε!!!
Βρε δεν με αφησε η παραγωγη να απαντησω οπως πρεπει, για αυτους που εκ πρωιμιου θεωρουν οτι ειναι αντρες και...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Kristina_Σε 1 μια μερα 3 ωρες και 23 λεπτα
Αντρες ειναι οσοι δεν προβαλλουν το αρσενικο ,,,μηπως???
Μηπως λεω γω για να συννενοουμαστε να μην μεινουμε στις δοκιμες εννοιες των λεξεων???
Οποτε αντρας ειναι το αρσενικο του ανθρωπινου ειδους, οκ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από MegalodondasΕπειδή το είπε κι άλλος τελευταία, έτσι με έμφαση δηλαδής, εξηγήστε ρε παιδιά και σε μας , τι σημαίνει άντρας και τι αρσενικό
Γιατι γελας??? για να βοηθησω το ειπα! Για να βαλουμε κανα ξυονητηρι! Μην επιστρεψει και μας πιασει στον υπνο
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Enikos
Η σωστη συμπεριφορα, αυτη που θεωρεις ''αντρικη'' αγαπητε θεματοθετη δεν εχει σχεση με το φυλο.
Συμφωνω με τους φιλους εδω.Σημαίνει να αποδέχεσαι όταν η πρώην σου σε χωρίζει χωρίς κυνηγητά, παρακαλητά, αποκρύψεις , παρακολουθήσεις κ.λ.π. Κρατάς την αξιοπρέπεια και την περηφάνεια σου.
Και άμα έχεις τάσεις για "εκδίκηση" τότε γίνεσαι δυνατός για να βγάλεις την πρώην σου εντελώς από τη ζωή σου.. Η καλύτερη "εκδίκηση" είτε για αντρα είτε για γυναικα!!
Σημαίνει ότι προχωράς και δεν ξαναγυρνάς.
Οι γυναίκες τρελαίνονται όταν καταλαβαίνουν ότι ο τύπος που παράτησαν δεν του καίγεται καρφί και προχωράει με την ζωή του. Όταν, και αν γίνει, η επαφή κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει από την μεριά της και τότε θα είστε σε θέση ισχύος όταν κάτσετε να τα πείτε γιατί εσείς είστε αυτός που επιλεγει και θέτει ορους όχι αυτή
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από MegalodondasΕπειδή το είπε κι άλλος τελευταία, έτσι με έμφαση δηλαδής, εξηγήστε ρε παιδιά και σε μας , τι σημαίνει άντρας και τι αρσενικό
Τσεκουρατα τα λες πάντως..Στρατιωτικός είσαι?
Α όλα κι όλα..! Θα συμφωνήσω μαζί σου..
Γιατί η άλλη η Kristina με μπέρδεψε.. Δεν ήξερε την διαφορά
Ο άντρας είναι άντρας κι έχει τον τελευταίο λόγο.. Το αρσενικό σόρυ..
Τιμή μας και καμάρι μας..
Τα παντελόνια ρε..! Να τα τιμάμε..
Τα παντελόνια και το μουστάκι!
Καμένος πάντως ακούγεσαι...
Άτιμη "ράτσα" οι γυναίκες τι να πω..
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Nikos1974-Σημαίνει να αποδέχεσαι όταν η πρώην σου σε χωρίζει χωρίς κυνηγητά, παρακαλητά, αποκρύψεις , παρακολουθήσεις κ.λ.π. Κρατάς την αξιοπρέπεια και την περηφάνεια σου.
Και άμα έχεις τάσεις για "εκδίκηση" τότε γίνεσαι δυνατός για να βγάλεις την πρώην σου εντελώς από τη ζωή σου.. Η καλύτερη "εκδίκηση" είτε για αντρα είτε για γυναικα!!
Σημαίνει ότι προχωράς και δεν ξαναγυρνάς.
Οι γυναίκες τρελαίνονται όταν καταλαβαίνουν ότι ο τύπος που παράτησαν δεν του καίγεται καρφί και προχωράει με την ζωή του. Όταν, και αν γίνει, η επαφή κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει από την μεριά της και τότε θα είστε σε θέση ισχύος όταν κάτσετε να τα πείτε γιατί εσείς είστε αυτός που επιλεγει και θέτει ορους όχι αυτή
σε καμια περιπτωση δεν την δεχεσαι πισω αν σε εχει χωρισει η ιδια αλλιως που ειναι η ανδρικη σου αξιοπρεπεια τοσο δουλος εισαι επιτελους
Για να το κανουμε λιγο πιο καλυτεροτερο...
Ρίσκο και από τις δύο πλευρές...
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από EnikosΓια να το κανουμε λιγο πιο καλυτεροτερο...
Οταν την χωριζεις και μετα θελεις να επιστρεψεις...τι παιζει?...
Δηλαδη εκει που το παιζει και αυτη γυναικα...
Τι λενε τα κιταπια?...
Ε,βάλτε ένα χεράκι όλοι μαζί,μπας και το λύσουμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από 26-29-31
Τελικά καταλήξαμε τι είναι "αρσενικο"και τι ειναι" ανδρας"...η να βάλω και τούς συναδέλφους εδώ στην δουλειά στο τρυπακι?
Ο Ανδρας ειναι το παραγωγο του ιδανικου Αρσενικου δηλαδη ο Ανδρειος,ο Θαραλλεος,ο Δικαιος ,ο προστατευτικος Αρσενικο ειναι η ετυμολογια και η εννοια του φυλου σε αντιδιαστολη απο το θυληκο. Μπορουμε να αναφερουμε τον Αρσενικο Γοριλλα,ο Αρσενικος Γατος,Σκυλος κοκ Ανδρας γοριλλας αν και αρσενικος δεν υφισταται..
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Kristina_Αντρες ειναι οσοι δεν προβαλλουν το αρσενικο ,,,μηπως???
Μηπως λεω γω για να συννενοουμαστε να μην μεινουμε στις δοκιμες εννοιες των λεξεων???
Οποτε αντρας ειναι το αρσενικο του ανθρωπινου ειδους, οκ?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media