νομιζω οτι η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη.ειναι λαθος να γενικευουμε
Να χασουνε το φυλο τους?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από alisidaΡίσκο και από τις δύο πλευρές...
Δεν θελω να το καμω καλοκαιρινο...
κατσε τωρα για να καταλαβω ..
εισαι σ εναν μεγαλο ερωτα ..εχεις τσακωθει για εναν βλακωδη λογο
και γυριζεις πισω κλαιγοντας μετανιωμενη ...
και μετα ο αλλος κραταει γερα τα παντελονια του ..
και ο ερωτας παει περιπατο ..
συγνωμη δουλευομασθε ??
δεν παιζει ρολο ο λογος που σε χωρισε η αλλη ..???
αλλα οτι γυρισε πισω ???κι εσυ ως αρσενικο κρατας αξιοπρεπεια και τα παντελονια μην σου φυγουν ,
καλα φιλε μ εκανες και γελασα ,να εισαι καλα ,
Παράθεση:
Επιστροφή γυναίκας οταν σε χωρίζει η ίδια
Σχόλιο # 1 από Nikos1974-Καιρό διάβαζα το forum και χωρις να ήμουν εγγεγραμμενος στην σελίδα.
Απο όσα εχω διαβάσει, μου εχει δημιουργηθεί η εξής απορία. Τελικά όταν η γυναίκα , ακόμα και να κλαίει όταν χωρίζει τον άντρα , επιστρέφει πίσω και εάν ναι σε πόσο διάστημα? Ας εξετάσουμε όλα τα σεναρια...Νομίζω απο όσα διάβασα, αυτη ειναι η σημαντική ερώτηση για όσους εχουν ανοίξει θέμα εδω και χωρίς να χρειαστει να μπαίνουν σε λεπτομέρειεςΑπο κει και πέρα αμα ο άντρας την δεχτεί πίσω , ειναι δικό του θέμα. Η δικιά μου άποψη για κάθε χωρισμένο , είναι να κοιτάξει μπροστά και να κρατήσει τα παντελόνια του και να την αφήσει να φύγει και να κλείσει την πόρτα την ίδια την στιγμή! Πανω απο όλα η αξιοπρέπεια και η περηφανια να ειναι ψηλά. Αρσενικά να είστε!!!
Παράθεση:
επιστροφη γυναικας οταν σε χωριζη η ιδια
Σχόλιο # 21 από freddainνομιζω οτι η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη.ειναι λαθος να γενικευουμε
οχι δεν υπαρχει ξεχωριστη περιπτωση το 1 λεγετε αξιοπρεπεια και το αλλο λεγετε σερνομαι στα γονατα σαν δουλος
Τελικά , οταν η γυναίκα χωρίζει τον αντρα , και μετά γυρίζει κλαιωντας , ...Ας αναρωτηθεί ο άντρας γιατι τον χώρισε , γιατι άραγε γιατι , αλλα επισης και γιατι κλαίει όταν επιστρέφει ...απο αυτον τον αλλον , που ισως ακολουθησε απο λαθος επιλογή της...και την απογοήτευσε...
Αρσενικά βεβαια ειμαστε , και ευχαριστούμε που καποιος , μας το θυμίζει ...αλλα και το οτι θα πρέπει να αναγαγουμε , την περηφάνια μας και την αξιοπρέπεια μας ...στα παντελόνια μας !!!
Ευχαριστώ για την επιπρόσθετη μόρφωση που απέκτησα... Q...
Παράθεση:
Επιστροφή γυναίκας οταν σε χωρίζει η ίδια
Σχόλιο # 1 από Nikos1974-Καιρό διάβαζα το forum και χωρις να ήμουν εγγεγραμμενος στην σελίδα.
Απο όσα εχω διαβάσει, μου εχει δημιουργηθεί η εξής απορία. Τελικά όταν η γυναίκα , ακόμα και να κλαίει όταν χωρίζει τον άντρα , επιστρέφει πίσω και εάν ναι σε πόσο διάστημα? Ας εξετάσουμε όλα τα σεναρια...Νομίζω απο όσα διάβασα, αυτη ειναι η σημαντική ερώτηση για όσους εχουν ανοίξει θέμα εδω και χωρίς να χρειαστει να μπαίνουν σε λεπτομέρειεςΑπο κει και πέρα αμα ο άντρας την δεχτεί πίσω , ειναι δικό του θέμα. Η δικιά μου άποψη για κάθε χωρισμένο , είναι να κοιτάξει μπροστά και να κρατήσει τα παντελόνια του και να την αφήσει να φύγει και να κλείσει την πόρτα την ίδια την στιγμή! Πανω απο όλα η αξιοπρέπεια και η περηφανια να ειναι ψηλά. Αρσενικά να είστε!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media