Ο Σωκος οπως και η Πατ επρεπε να "φυγουν" επειδη ως μυημενοι "μιλησαν". Κατω υπο ποιο καθεστως εγινε η "διακομηδη" τους δεν εχει και τοσο σημασια λογω του οτι το εκαστοτε ιερατειο αλλαζει κατα εποχες την βιτρινα οπως και το φιδι το ιδιο του το δερμα..Αθηναικη Δημοκρατια,Χριστιανισμος,Ισλαμ,κοκ. Εξαλλου η Μονοθειστικες θρησκειες εμεσα αποκαλυπτουν την ΜΙΑ και μοναδικη αληθεια με την λατρεια του ενος Θεου [οτι ειναι πανω ειναι και κατω, ερμ τρισμ.] και εδω σταματω επειδη βγηκα απο το αρχικο θεμα με τις ευλογες αποριες σου αγιε δωδεκαθειστη..
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από EnikosΕπι τη ευκαιρια...Ξερουν οι "Αγιοι Πατερες", που ειναι υπευθυνοι απο τον Θεο τον ιδιο, για την τηρηση της ταξης...
Κατι για την Υπατια?...
...η για το απανθρωπα φρικιαστικο τροπο που πεθανε?...
Αν εχει παρει το αυτι σου κατι, πες μου και μενα, γιατι οσα Σεντουκια της "Αγαπης του Κυριου", (ερευναται σχολαστικα ποιον εχουν Κυριο παντως), εχω ρωτησει...δεννν...
η μακρια τους..
.
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από la-merΓια να κάνεις μεγάλα πράγματα, δεν είναι ανάγκη να είσαι μεγαλοφυΐα. Δεν είναι ανάγκη να είσαι πάνω από τους άλλους ανθρώπους. Πρέπει να είσαι μαζί τους.
Μοντεσκιέ
Φρρρ...Δεν ειμαι Δωδεκαθειστης...
Ολα τα αλλα ειναι ετσι οπως τα λες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από spacetubeΟ Σωκος οπως και η Πατ επρεπε να "φυγουν" επειδη ως μυημενοι "μιλησαν". Κατω υπο ποιο καθεστως εγινε η "διακομηδη" τους δεν εχει και τοσο σημασια λογω του οτι το εκαστοτε ιερατειο αλλαζει κατα εποχες την βιτρινα οπως και το φιδι το ιδιο του το δερμα..Αθηναικη Δημοκρατια,Χριστιανισμος,Ισλαμ,κοκ. Εξαλλου η Μονοθειστικες θρησκειες εμεσα αποκαλυπτουν την ΜΙΑ και μοναδικη αληθεια με την λατρεια του ενος Θεου [οτι ειναι πανω ειναι και κατω, ερμ τρισμ.] και εδω σταματω επειδη βγηκα απο το αρχικο θεμα με τις ευλογες αποριες σου αγιε δωδεκαθειστη..
στα social media