για πιο λογω θα χωριζατε ποιοι θα ηταν η λογοι που θα σας εκαναν να χωριζατε
Καλημέρα στον αγαπητό 323...
Πολλοί ειναι οι λόγοι που χωρίζουν οι άνθρωποι .
Κυρίως ομως ειναι , στοιχεία , του χαρακτήρα του/της , τα οποια δεν είχαν εντοπισθεί στην αρχή , της σχέσης , και φάνηκαν αργότερα , κατα την διάρκεια , της σχέσης αυτής .
Μεγαλο κεφάλαιο αυτο , και μπορούμε να δώσουμε , πολλα παραδείγματα ..
Και φυσικα υπαρχουν και οι εξωγενής παράγοντες , που μπορει να εισβάλουν σε αυτη την σχεση , και να δημιουργήσουν προβληματα στο ζευγάρι ... οπως πχ . συγγενείς , φίλοι , συνεργάτες κλπ.
Γενικα , ο χωρισμός , φέρει την εξης ετικέτα ... Ασυμφωνία χαρακτήρων . .. ομως οπως σου ειπα , χωράνε πολλα .. μέσα σε αυτη την ... ασυμφωνία .
Με εκτίμηση ...Q...
Παράθεση:
χωριζουμε
Σχόλιο # 1 από Uhtred323για πιο λογω θα χωριζατε ποιοι θα ηταν η λογοι που θα σας εκαναν να χωριζατε
Η λαιμαργια και τα γδαρμενα παπουτσια
Αν κακοποιούσε την ελληνική γλώσσα στο βαθμό που το κάνεις εσύ...και έτσι για πλάκα θα σου γράψω και κάτι στα σοβαρά...: Αν επέμενε να μου χτυπάει τα ελαττώματα μου και τις αδυναμίες μου δήθεν στ' αστεία...
Να μιν ετρογε της σουπηες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Xenia_ZΑν κακοποιούσε την ελληνική γλώσσα στο βαθμό που το κάνεις εσύ...και έτσι για πλάκα θα σου γράψω και κάτι στα σοβαρά...: Αν επέμενε να μου χτυπάει τα ελαττώματα μου και τις αδυναμίες μου δήθεν στ' αστεία...
αν ξεπερασουμε αυτο με την ελληνικη γλωσσα σε ολα τα αλλα συμφωνο
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από EnikosΝα μιν ετρογε της σουπηες...
σουπες η σουπιες εσι το τερματισες
Αλλο η σουπα, αλλο η σουπηα...
Κατα το...αλλα τα ελληνικα, αλλα τα αλαμπουρνεζικα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Uhtred323
σουπες η σουπιες εσι το τερματισες
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από EnikosΑλλο η σουπα, αλλο η σουπηα...
Κατα το...αλλα τα ελληνικα, αλλα τα αλαμπουρνεζικα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Helenaki4
Αν αλαζαι τεις γινεκαις ωπος αλαζαιται αισυς τα θαιματα :-) .
..., καλά, αφτά τα βλέπετε ...::..,
ο ανδρας οταν δεν ειναι ερωτευμενος χωριζει χωρις λογο,οταν ειναι ερωτευμενος τον χωριζει αυτη και δεν μαθαινει ποτε τον λογο.
Η απάντηση είναι μάλλον διαφορετική αν έχεις ή δεν έχεις παιδί. Στη δεύτερη περίπτωση χωρίζεις αν σε χωρίσουν ή αν η κατάσταση δεν υποφέρεται άλλο.
στα social media