Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αλλαγή στη συμπεριφορά με την αλλαγή της εμφάνισης.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

patatoufa82

# 1 στις 8/5/2022
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 20
'Aρεσαν+: 0%

Εχετε παρατηρήσει ότι η συμπεριφορά των ανδρών αλλάζει απέναντι σας όταν αλλάζει η εμφάνιση σας? Πχ όταν αδυνατίζετε σας συμπεριφέρονται πιο ευγενικά, ενώ όταν παχαινετε φερονται αδιαφορα? Τελικά για τους άνδρες η μεγαλύτερη αξία της γυναίκας είναι η ωραία εμφάνιση?? Κι αν η εμφάνιση μας αλλάξει λόγω κάποιας σοβαρής ασθένειας??? Τότε?? Τι γίνεται?? Υπάρχει στις μέρες μας αληθινό συναίσθημα , η όλα είναι επιφανειακα ?  Ο σύντροφός σου 

Αρέσει στο μέλος Paralia48

seychelles

# 2 στις 8/5/2022
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894

Πρώτα από όλα, εσένα τι σε νοιάζει, με κάποιους θα έχεις κοινωνικές συναναστροφές, με κάποιους όχι. Σε κάποιους θα προκαλέσεις έλξη, σε κάποιους όχι. Σε κάποιους θα βγάλεις συναισθήματα, σε κάποιους όχι. Τι σημασία έχει για εσένα τι κριτήρια έχουν οι άλλοι, γιατί η διάθεσή σου να εξαρτάται από την αποδοχή;

Τώρα, η συμπεριφορά όλων, ανδρών και γυναικών επηρεάζεται από την εμφάνιση. Εύλογο το ερώτημα, σε μια κοινωνική συναναστροφή, και για στοιχειώδη ευγένεια, γιατί να παίζει η εμφάνιση, λογική δε βγάζει, αν πχ η άλλη είναι άσχημη, είναι λόγος για να μην είμαστε ευγενικοί; δεν είναι, και καλό είναι να το παρατηρούμε όποτε τείνουμε το κάνουμε και να το αλλάζουμε. Στην πράξη όμως παίζει ρόλο και σε επίπεδο κοινωνικής συναναστροφής για πολύ κόσμο.

Μετά βγάζεις το ερώτημα εκτός πλαισίου κοινωνικής συμπεριφοράς και το γυρνάς κάπως στο τι ψαριά κάνει μια γυναίκα σεξουαλικά. Εκεί το περιορίζεις στο θέμα της εμφάνισης που δεν είναι ακριβώς έτσι, δεν κάθεται κανένας με τη μεζούρα να δει αν η αναλογίες στο πρόσωπο ακολουθούν τη χρυσή τομή, είναι το τι βγάζει η άλλη συνολικά, μπορεί να βγάζει κάτι πολύ ερωτικό, να έχει πολύ αυτοπεποίθηση, να έχει πολύ ενέργεια και διάφορα άλλα που μετράνε εξίσου. Υποθέτω μιλάμε για πρώτες επαφές, πολύ πριν αναπτυχθούν συναισθήματα, αλλά το τι βγάζει σαν προσωπικότητα πακέτο με εμφάνιση και στυλ είναι που μετράνε σε αυτά.
 Πάντως εννοείται και η εμφάνιση παίζει ρόλο, στις γυναίκες πάει το ίδιο, για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, στο λεωφορείο εσύ τι κοιτάς, τον sprinter με σορτσάκι που πάει στίβο ή τον τύπο με σπυράκια;

Μετά ρωτάς για αληθινό συναίσθημα, ακούγεται να έχεις βάλει σε ένα πακέτο έλξη και συναίσθημα, που ενώ ιδανικά υπάρχουν και τα δύο σε μια συντροφική σχέση, δεν ταυτίζονται. Το συναίσθημα θέλει καιρό γνωριμίας για να βγει. Αν βγει βέβαια, όλα τα άλλα πετιούνται από το παράθυρο.

Το τι ακολουθεί μιας ασθένειας είναι καλό acid test για μια σχέση, αν λόγω δικής σου ασθένειας έχασες σύντροφο, τότε good riddance που λένε και κάπου.
Αρέσει στα μέλη alisida, dimitrisx66 και σε ακόμα 4 μέλη.

Megalodondas

# 3 στις 8/5/2022
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Συνήθως στο σεξ και για να βγαίνουν αυτές οι άκρως σωματικές και αρχέγονες " εκφράσεις", το μόνο πού χρειάζεται είναι δύο σώματα κατ αρχάς εναρμονισμενων ανθρώπων που να εκφράζουν απευθυνόμενα σε αυτή την αρχέγονη επιθυμία, το ένα σωματικό είναι τους μέσα στο άλλο είναι..

Έλξη! Ορμόνες..!
 Αν δεν τις έχεις, όπως και να είσαι θα περιμένεις από κάποιον άλλο να στις διεγείρει.. Και όταν σταματήσει αυτός εσύ να μην μπορείς να εκδηλωθείς από μόνος σου..
Δύο θέλει ο χορός..! 
Και δεν είναι τυχαίο πως οι όμορφοι άνθρωποι  είναι και οι ποθητοι, έτσι είναι γραμμένο στα περισσότερα είδη κι αν έχεις ανάγκες φροντίζεις να έχεις τα εργαλεία αγαπητή.. 
Όλοι εμείς τού γυμναστηρίου τι θα γίνουμε δηλαδή..?
Στον Καιάδα? 
Αρέσει στο μέλος archagellos

Enikos

# 4 στις 8/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Μιλαμε για περιπτωσεις μπετονιεροποιησης?...

Τι λεμε εδω χαμου ετσι στο φλου...

Αρέσει στο μέλος archagellos

Enikos

# 5 στις 8/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Σε ποιο αρχεγονο ενστικτο αποθηκευτηκαν οι ιδανικες αναλογιες του σωματος, ως προαπαιτουμενο της αναπαραγωγης?...

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Helenaki4

# 6 στις 8/5/2022
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Δεν υπάρχει ελκυστικότερη γυναίκα από εκείνη που νιώθει όμορφη.

Πρόσεξε...όχι εκείνη που γίνεται πλαστική για να νιώσει καλά με τον εαυτό της, αλλά εκείνη που νιώθει όμορφη μέσα στην ατέλειά της.

Μόλις παχαίνεις, αν είσαι λίιιιγο ανασφαλής , αρχίζεις και αισθάνεσαι δεύτερη και συμπεριφέρεσαι σαν τέτοια.

Αυτό πιάνει ο άντρας. Όχι το νούμερο στη ζυγαριά.

Όταν πραγματικά θα νιώσεις όμορφη και ελκυστική , λίγο θα σε νοιάζει πώς φαίνεσαι έξω , γιατί θα υποθετεις αυτόματα ότι αφού το βλέπεις εσύ , το βλέπει και ο άλλος.

Τώρα κάνεις ακριβώς το ανάποδο. Αισθάνεσαι μειονεκτικά για το χψω λόγο και τα φορτώνεις στον άντρα.

Ασφαλώς θα έχεις δει κούκλες καρακουκλάρες να τις παρατάνε οι σύζυγοι για μία πιο "άσχημη" στα μάτια των υπολοίπων.

Η ομορφιά σου είναι στο μυαλό σου και να είσαι σίγουρη ότι αυτή εκπέμπει έξω.
Το κρέας από μόνο του είναι ένα εργαλείο , Εσύ του δίνεις πνοή με το μυαλό και την ψυχή σου.

Κι απ'ότι βλέπω , είσαι επικεντρωμένη πολύ περισσότερο κάτω , παρά στο "αρχηγείο".

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Qwerty____55 και σε ακόμα 6 μέλη.

Megalodondas

# 7 στις 8/5/2022
author

Στο έξω δεξιά όπως βγαίνεις, κλείσε και την πόρτα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Enikos

Σε ποιο αρχεγονο ενστικτο αποθηκευτηκαν οι ιδανικες αναλογιες του σωματος, ως προαπαιτουμενο της αναπαραγωγης?...

Enikos

# 8 στις 8/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μονο ετσι εξηγειται...

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Megalodondas

Στο έξω δεξιά όπως βγαίνεις, κλείσε και την πόρτα 

alisida

# 9 στις 8/5/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Εγώ δεν κατάλαβα αν μιλάς για αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σου ή για την αντιμετώπιση γενικά των ανδρών σύμφωνα με τα εμφανισιακά κριτήρια.

Εάν το δεύτερο, είναι γεγονός ισχύει και δεν είναι και κανένα κρυφό μυστικό ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έλκονται από την εμφάνιση (αρχικά μόνο και το τονίζω) .Το πανηγύρι ξεκινά αφού ανοιχτεί το πακέτο.

Αν πάλι μιλάς για τον σύντροφό σου, είναι πράγματι πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι αλλαξε η συμπεριφορά του απέναντι σου όταν εσύ πήρες κάποια κιλά λόγω ασθενείας.

Σίγουρα εφόσον το λες αυτό έχει γίνει αντιληπτό από το ένστικτο σου.

Εγώ δεν θα σου πω ότι είναι δικό σου λάθος επειδή εσύ δεν αρέσεις πια σε εσένα ,

Αντίθετα ,εκείνος όφειλε να σε βοηθήσει να μην πέσεις ψυχολογικά και να σου υπενθυμίζει ότι θα σε αγαπά ασχέτως παρουσιαστικού.

Όμως μας έχεις ήδη πει πως ο γάμος σου δεν είναι και στα καλύτερα του, οπότε μην περιμένεις αυτή την αγαπητική αντίδραση από την πλευρά του.

Να θυμάσαι ότι η εξωτερική ομορφιά επηρεάζεται και από την εσωτερική γαληνη.

Φρόντισε την ηρεμία σου,συνέχισε την ψυχοεκπαιδευση σου και σιγά σιγά θα βρεις την όρεξη να φροντίσεις περισσότερο το σώμα σου.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από patatoufa82

Εχετε παρατηρήσει ότι η συμπεριφορά των ανδρών αλλάζει απέναντι σας όταν αλλάζει η εμφάνιση σας? Πχ όταν αδυνατίζετε σας συμπεριφέρονται πιο ευγενικά, ενώ όταν παχαινετε φερονται αδιαφορα? Τελικά για τους άνδρες η μεγαλύτερη αξία της γυναίκας είναι η ωραία εμφάνιση?? Κι αν η εμφάνιση μας αλλάξει λόγω κάποιας σοβαρής ασθένειας??? Τότε?? Τι γίνεται?? Υπάρχει στις μέρες μας αληθινό συναίσθημα , η όλα είναι επιφανειακα ?  Ο σύντροφός σου 

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Qwerty____55 και σε ακόμα 1 μέλος.

Serceg

# 10 στις 8/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

...εγω θα πω και το αλλο, γιατι πρεπει να παραιτουμαστε (γυναικες, αντρες) και να μην προσεχουμε το σωμα μας με λιγη καλη διατροφη και ασκηση (σε ολες τις δεκαετιες μας)...πρωτα για μας να μην νιωθουμε την οποια ανασφαλεια (οχι μονο) και μετα για τον συντροφο μας (αλλα φυσικα οχι για τον περιγυρο αν θας μας δωσει δεκαρι)...

...οσο για το συναισθημα ως επι το πλειστον βλεπουμε και κρινουμε τι κανει ο αλλος οχι το πως φερομαστε εμεις και τι προσφερουμε...
...ο συντροφος μας δεν πρεπει να θεωρειται δεδομενος... και η αγαπη ειναι πραξη οπως και ο ερωτας, τα κερδιζεις... 

Kristina_

# 11 στις 8/5/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Λοιπον, ναι και εγω το εχω παρατηρησει!!!

Λιγα χρονια πριν, αποφασισα να κανω συστηματκη διαιτα και εχασα τα 10+ κιλα που μου περισσευαν (αλλο που τα ξαναπηρα γμτ)! Πραγματι, τοτε ειδα να αλλαζει η σταση των γυρω μου ,,,ανδρων και γυναικων,,, ανεξαρτητα απο το ερωτικο κομματι (σε αυτον τον τομεα δεν παρατηρησα κατι ιδιαιτερο,,,ο μοναδικος που με ενδιεφερε τοτε, δεν ασχοληθηκε ποτε με τα λιγα η περισσοτερα κιλα μου, οσο παραξενο και να ακουγεται!!! και υπαρχει εξηγηση,,,αν εψαχνε γυναικα με κυριο κριτηριο την εμφανιση,,,ουυυ ειχε παρα πολλες γυρω του)

ΛΟιπον, μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση η σταση των αλλων, κυριως επειδη αυτα τα δεκα κιλα τα ειχα παρει σιγα σιγα (σε ρυθμο περιπου ενα κιλο το χρονο) και μια και σχετιζομουν πανω-κατω με τα ιδια ατομα, εεε με ειχαν δει -10 κιλα και στο παρελθον,,,ομως η αλλαγη στη σταση τους απεναντι μου ηταν μεγαλη και  παρατηρησιμη ακομη και απο μενα που συνηθως δε δινω ιδιαιτερη σημασια ,,,στους αλλους 

Οχι, δεν ειναι η «μεγαλυτερη αξια» του ανθρωπου η εμφανιση, αλλα καλως η κακως αυτο ειναι που βλεπουμε πρωτα,,,συνηθως

Παράθεση:

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, seychelles

vanarabit

# 12 στις 8/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Καλησπέρα φίλη μας !

" Ως προς την πρώτη "ένθετη" ερώτηση σου"  ..

Έχω την αίσθηση ότι η ομορφιά είναι ένα "μωσα
ϊκό" διαφόρων συστατικών
και έχει να κάνει περισσότερο με την γοητεία που εκπέμπει η γυναίκα
και λιγότερο με τα πρότυπα ομορφιάς που έχουν καθιερωθεί στον 21/ αιώνα ..
Είναι θέμα προσωπικότητας, στυλ και στον τρόπο που "κινείσαι" σε όλα τα διαφορετικά πεδία ..
Είναι ο τρόπος που εκπέμπεις την θηλυκή σου υπόσταση..
Σε συνδυασμό με το μυαλό, με την αύρα που σκορπάς στο πέρασμά σου ..
Μπορεί να έχεις παραπάνω κιλάκια και να έχεις ένα πολύ γοητευτικό βλέμμα
και ένα υπέροχο χαμόγελο ή τα λόγια σου, να αγγίζουν την ψυχή τους ..
Πιστεύω πολύ στην γοητεία που εκπέμπουν τα δύο φύλα ..
Πχ .. Αν είναι μια γυναίκα συγκροτημένη .. μια γυναίκα που πάντα μοσχοβολά,
που ντύνεται κομψά, είναι καλλιεργημένη εσωτερικά, αυτοσαρκάζεται, της αρέσει το χιούμορ,
δεν ξεχνά την γυναικεία θηλυκή υπόστασή της,
είναι "εγκεφαλικά σέξυ" θα έλξει σίγουρα τον άντρα, που όμως σκέφτεται ΚΑΙ εκείνος κάπως έτσι
και δεν θα περιοριστεί στο αν είναι όμορφη η γυναίκα ή λιγότερο όμορφη ή συμπαθητική ..
Βέβαια, ποιος θα ήθελε σπίτι του, ένα βάζο με μαραμένα λουλούδια ;;;
Κανείς ... Για αυτό και πέραν αυτών που προανέφερα, ας προσέχουμε και εμείς ως προς την εξωτερική μας εμφάνιση ... Μην φτάνουμε και 100 κιλά και μετά αναρωτιόμαστε τους λόγους που οι άντρες κοιτούν τις πιο κομψές γυναίκες .. Αν και όλα αυτά τα κλισέ που όλοι αναφέρουμε είναι πάντα σχετικά ...
Για αυτό και βλέπουμε όμορφες γυναίκες με αντικειμενικά άσχημους άντρες και το αντίθετο ..
Μια ρήση λέει .. Να σου δώσω τα μάτια μου, να δεις πώς τον -την- "βλέπω" ...

Ως προς το δεύτερο τώρα, σκέλος  της ερώτησης σου, που έχω βάλει ένθετα...

Κανείς άντρας που αγαπά και σέβεται την γυναίκα που έχει δίπλα του,
δεν την αφήνει, διότι μια αρρώστια "άλλαξε" το σώμα της ..
Αν το κάνει, θα σημαίνει ότι για εκείνον η εξωτερική εμφάνιση, "παίζει" σημαντικότερο λόγο,
από τα συναισθήματα του έρωτα και της αγάπης ...
Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλοί άντρες εγκαταλείπουν τις γυναίκες,
όταν εκείνες νοσήσουν από μια σοβαρή ασθένεια ..

Παράθεση:

Αλλαγή στη συμπεριφορά με την αλλαγή της εμφάνισης...!!!

1) Τελικά για τους άνδρες η μεγαλύτερη αξία της γυναίκας,
 είναι η ωραία εμφάνιση..;;;

2) Κι αν η εμφάνιση μας αλλάξει λόγω κάποιας ασθένειας 

Qwerty____55

# 13 στις 9/5/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Οταν χάνουμε τα κιλά μας , με αυστηρή δίαιτα , και δεν παρατηρεί κατι ιδιαίτερο,, ,ο μοναδικός , που μας ενδιαφέρει , και δεν ασχολήθηκε ποτε με τα λίγα η λιγότερα κιλά μας ...

Θα ελεγα οτι έχει δίκιο ο άνθρωπος  διότι , ποια η διαφορά , στο να ειμαι εκατον είκοσι κιλά , και να χάσω τα δέκα .. ???  Θα ειμαι εκατον δεκα ..!!!

Με εκτίμηση ...Q...

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Kristina_

Λοιπον, ναι και εγω το εχω παρατηρησει!!!

Λιγα χρονια πριν, αποφασισα να κανω συστηματκη διαιτα και εχασα τα 10+ κιλα που μου περισσευαν (αλλο που τα ξαναπηρα γμτ)! Πραγματι, τοτε ειδα να αλλαζει η σταση των γυρω μου ,,,ανδρων και γυναικων,,, ανεξαρτητα απο το ερωτικο κομματι (σε αυτον τον τομεα δεν παρατηρησα κατι ιδιαιτερο,,,ο μοναδικος που με ενδιεφερε τοτε, δεν ασχοληθηκε ποτε με τα λιγα η περισσοτερα κιλα μου, οσο παραξενο και να ακουγεται!!! και υπαρχει εξηγηση,,,αν εψαχνε γυναικα με κυριο κριτηριο την εμφανιση,,,ουυυ ειχε παρα πολλες γυρω του)

ΛΟιπον, μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση η σταση των αλλων, κυριως επειδη αυτα τα δεκα κιλα τα ειχα παρει σιγα σιγα (σε ρυθμο περιπου ενα κιλο το χρονο) και μια και σχετιζομουν πανω-κατω με τα ιδια ατομα, εεε με ειχαν δει -10 κιλα και στο παρελθον,,,ομως η αλλαγη στη σταση τους απεναντι μου ηταν μεγαλη και  παρατηρησιμη ακομη και απο μενα που συνηθως δε δινω ιδιαιτερη σημασια ,,,στους αλλους 

Οχι, δεν ειναι η «μεγαλυτερη αξια» του ανθρωπου η εμφανιση, αλλα καλως η κακως αυτο ειναι που βλεπουμε πρωτα,,,συνηθως

Megalodondas

# 14 στις 9/5/2022
author

Δεν περισσεύουν σε κανένα 110 κιλά 

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Qwerty___55

Οταν χάνουμε τα κιλά μας , με αυστηρή δίαιτα , και δεν παρατηρεί κατι ιδιαίτερο,, ,ο μοναδικός , που μας ενδιαφέρει , και δεν ασχολήθηκε ποτε με τα λίγα η λιγότερα κιλά μας ...

Θα ελεγα οτι έχει δίκιο ο άνθρωπος  διότι , ποια η διαφορά , στο να ειμαι εκατον είκοσι κιλά , και να χάσω τα δέκα .. ???  Θα ειμαι εκατον δεκα ..!!!

Με εκτίμηση ...Q...

Qwerty____55

# 15 στις 9/5/2022
author

Αν σε κάποιον , κατα την γνωμη σου , περισσεύουν 110 κιλά , ...τοτε θα ηταν  ...τα όποια κιλά του ,  . πχ .  50 , ,60, 70 , κλπ , συν το περίσσευμα .   δηλαδη  απο 160 κιλά  και πανω ..!!!

Ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση , αλλα για το γεγονός οτι υπάρχει και αυτη , η νέα αριθμητική , που εσυ γνωριζεις  , και που εγω την αγνοώ..!!!

Με εκτίμηση ...Q ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Megalodondas

Qwerty____55

# 16 στις 9/5/2022
author

Για να το λες , σίγουρα θα το έχεις ψάξει !!! Δεν υπάρχει ομως λογος να απογοητευεσαι ...γιατι πολυ καλη ειναι η προσπάθειά σου , στο να αναζητάς , περισσευουμενα κιλά ,...ομως αναρωτιέμαι ..τι θα τα κανεις ???

Με εκτίμηση ...Q...   

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Megalodondas

Megalodondas

# 17 στις 9/5/2022
author

Δεν κατάλαβες.. 

Συζήτηση στην συζήτηση.. 

Η Kristina μίλησε για "περίσσευαν" σε αυτό πού απάντησες.. 

Δι αυτό το περισσεύειν εξ ημών Δι εσου.. 

Δια του εύρους της συζητήσεως δηλαδής.. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Qwerty___55

Για να το λες , σίγουρα θα το έχεις ψάξει !!! Δεν υπάρχει ομως λογος να απογοητευεσαι ...γιατι πολυ καλη ειναι η προσπάθειά σου , στο να αναζητάς , περισσευουμενα κιλά ,...ομως αναρωτιέμαι ..τι θα τα κανεις ???

Με εκτίμηση ...Q...   

Qwerty____55

# 18 στις 9/5/2022
author

Επέτρεψε μου να πω , οτι γνωρίζω πολυ καλά τι ειπε  , η αγαπημένη  kristina , ... για αυτό τον λόγο , της απάντησα ,    και οπως της απάντησα !!! 

Και φυσικά , αν ήθελε  , αλλα και αν μπορούσε , ... θα μου απάντουσε , διχως να χρειάζεται την βοήθεια ενός  συνηγόρου ..!!! 

Με εκτίμηση ...Q...

.

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Megalodondas

Δεν κατάλαβες.. 

Συζήτηση στην συζήτηση.. 

Qwerty____55

# 19 στις 9/5/2022
author

Θα μου επιτρέψεις ..να μην συμφωνήσω μαζι σου , και να πω..

Το περισσεύειν εξ υμών ...παραμένειν  ,  εις υμων ... και ας φροντίζατε   , να μην υπήρχε το .. περισσεύειν , εις υμάς .!!! 

Δια του εύρους  , της συζήτησης και  ...βαζειν  εις τάξην τα κακως  κατανοηθεντα ...εξ υμων !!! .  

.δηλαδής .. 

Με εκτίμηση ...Q...

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Megalodondas

Δεν κατάλαβες.. 

Συζήτηση στην συζήτηση.. 

Megalodondas

# 20 στις 9/5/2022
author

Άκου 110 κιλά.. 

Μετατροπή σ ενέργεια γρήγορα 

Να βάλουμε ποδηλάτες να παράγουν ρεύμα να δούμε αν περισσεύει τίποτα, όλα κιλοβατωρες 

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Qwerty___55

Θα μου επιτρέψεις ..να μην συμφωνήσω μαζι σου , και να πω..

Το περισσεύειν εξ υμών ...παραμένειν  ,  εις υμων ... και ας φροντίζατε   , να μην υπήρχε το .. περισσεύειν , εις υμάς .!!! 

Δια του εύρους  , της συζήτησης και  ...βαζειν  εις τάξην τα κακως  κατανοηθεντα ...εξ υμων !!! .  

.δηλαδής .. 

Με εκτίμηση ...Q...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.