Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αλλαγή στη συμπεριφορά με την αλλαγή της εμφάνισης.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Kristina_

# 21 στις 9/5/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829
'Aρεσαν+: 0%

Καλε και 100 και 110 και 1500 θα μπορουσα να πω οτι μου περισσεουν!!!, σιγααα μην και δεν αρεσω στον οποιοδηποτε/κανεναν!!! Ειχε μια σκασιλα 

Αυτο που οτι παραδειγμα/ιστοριουλα προσαρμοσουμε στο εκαστοτε θεμα (εγω το κανω συχνα-πυκνα)  για να υποστηριξουμε αυτο που θελουμε να πουμε και να ναι πιο ,,,ευπεπτο,,, 

το δενουν κομπο μερικοι (οχι ο μεγαλοδοντας,,,αλλοιιι) και το φουσκωνουν οπως τους βολεψει, εχει πλακα τελικα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Megalodondas

Δεν κατάλαβες.. 

Συζήτηση στην συζήτηση.. 

Η Kristina μίλησε για "περίσσευαν" σε αυτό πού απάντησες.. 

Δι αυτό το περισσεύειν εξ ημών Δι εσου.. 

Δια του εύρους της συζητήσεως δηλαδής.. 

Kristina_

# 22 στις 9/5/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Κουνια που σε κουναγε  δεν ξερω αν αστειευεσαι η αν μιλας σοβαρα (σε ολα τα ποστς σου οχι μονο σε αυτο), αλλα αν μιλας σοβαρα (που πιθανολογειται σφοδρα), ουτε κατα διανοια δεν καταλαβαινεις ποτε τι γραφω 

Ετσι για να χεις να σκεφτεσαι θα πω οτι ειμαι απολυτα αποδεκτης/επιθυμητης και ανω εμφανισης, για ολους τους αντρες που θα μπορουσαν να με ενδιαφερουν ποτε!!! Χαχαχαχα  δλδ για να καταλαβεις,,,ποτε δεν εισεπραξα απορριψη, λογω εμφανισης, απο καποιον που με ενδιεφερε (εσενα σε κοβω στο 99,99% ποσοστο απορριψης ομως ,,,δεν ειδαμε και φωτο σου ποτε)

Τωρα για το συγκεκριμενο ποστ που σχολιασες, εεε διαβασε καλυτερα,,,εγω σαφεστατα εκφραστηκα, αλλα εσυ μια χαρα καταλαβες αλλα αντ αλλων,,,ως συνηθως 

(Ελπιζω να περασει το ποστ,,,αλλα να μη συνεχιστει αλλο το οφφ τοπικ)

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Qwerty___55

Επέτρεψε μου να πω , οτι γνωρίζω πολυ καλά τι ειπε  , η αγαπημένη  kristina , ... για αυτό τον λόγο , της απάντησα ,    και οπως της απάντησα !!! 

Και φυσικά , αν ήθελε  , αλλα και αν μπορούσε , ... θα μου απάντουσε , διχως να χρειάζεται την βοήθεια ενός  συνηγόρου ..!!! 

Με εκτίμηση ...Q...

.

Αρέσει στο μέλος Qwerty____55

MiltosRNLI1930

# 23 στις 9/5/2022
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Oι γυναικες που οταν περναγαν ,γυριζαν οχι μονο οι ανδρες δεν υπαρχουν πλεον στην Ελλαδα .

Στην Ιταλια λεμε ΝΑΙΣτο Λιβανο λεμε ΝΑΙ 
Αρέσει στα μέλη la-mer, Enikos

Qwerty____55

# 24 στις 9/5/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Για να μπορέσει καποιος , να κανει προτάσεις , για την μετατροπή  , των 110 κιλών , σε ενέργεια , βάζοντας ποδηλάτες  , να παράγουν ρεύμα , ... θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζει , απλή αριθμητική ..!!!

Με εκτίμηση ...Q...

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Megalodondas

Άκου 110 κιλά.. 

Μετατροπή σ ενέργεια γρήγορα 

Να βάλουμε ποδηλάτες να παράγουν ρεύμα να δούμε αν περισσεύει τίποτα, όλα κιλοβατωρες 

Enikos

# 25 στις 9/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Τελικα θα μου πει καποιος, αν μιλαμε για φαλκονερες που αναζητουν ανθρωπιστας?...

Διοτι εδω εχει γινει το εξης τραγικο...

Ολο οι αλλοι φταινε, αλλα ολο απο τους αλλους ζηταμε "ενσυναισθησεις"...

girl_aloud

# 26 στις 10/5/2022
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 239
Η εμφανιση ειναι η αρχικη εντυπωση, αλλα χρειαζεται να συνοδευεται απο μια εξισου ευχαριστη προσωπικοτητα, για να προκαλεσεις ενα μη επιφανειακο και μακροπροθεσμο ενδιαφερον.
Αρέσει στο μέλος Uhtred323

spacetube

# 27 στις 11/5/2022
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 719

Η προσωπικη μου αποψη και εμπειρια ζωης ειναι να πραττω αυτο που με κανει να αισθανομαι ομορφα και υγιης τοσο με το σωμα μου οσο και με το πνευμα μου. Η απορροια αυτου ειναι να εισπραττω μια θετικη ανταποκριση απο τους γυρω μου το οποιο με την σειρα του με "ανταμειβει" . Αυτη η ακολουθια χαριζει αυτοπεποιθηση και αγαπη για την ζωη. Στο θεμα της ασθενειας που αναφερθηκες εγω προσωπικα στην περιπτωση που η συντροφος μου "αλλαζε" λογω καποιας ασθενειας θα την ερωτευομουν και θα την προσεχα ακομη περισσοτερο. Ο παππους Ιπποκρατης διδασκε οτι " η τροφη ειναι το φαρμακο μας " τοσο απλα. 

Megalodondas

# 28 στις 11/5/2022
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Το οποίο όμως να συνεχίσουμε δεν ακυρώνει άλλες αρχικές εντυπώσεις, απλά ίσως αυτές δεν είναι προορισμένες να διαρκέσουν.. 

Ίσως και όχι.. 

Και μένει αυτή η δόλια "επιφανειακή εντύπωση" να δουλεύει υποχθόνια γύρω τριγύρω και χωρίς να δίνει αναφορά 

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από girl_aloud
Η εμφανιση ειναι η αρχικη εντυπωση, αλλα χρειαζεται να συνοδευεται απο μια εξισου ευχαριστη προσωπικοτητα, για να προκαλεσεις ενα μη επιφανειακο και μακροπροθεσμο ενδιαφερον.

Enikos

# 29 στις 11/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αμα εχουνε να λενε ολο για τους πρωην και πενθουν 400 μερες τον χρονο...

Τι να τρωμε δηλαδη...

Τι να μας πει και αυτος ο Αρχαιος...

Βαντονε να διαβασει εδω χαμου, να τονε δεις στον τερματικο του Περαια, να πουλαει κουλουρια μετα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από spacetube

Η προσωπικη μου αποψη και εμπειρια ζωης ειναι να πραττω αυτο που με κανει να αισθανομαι ομορφα και υγιης τοσο με το σωμα μου οσο και με το πνευμα μου. Η απορροια αυτου ειναι να εισπραττω μια θετικη ανταποκριση απο τους γυρω μου το οποιο με την σειρα του με "ανταμειβει" . Αυτη η ακολουθια χαριζει αυτοπεποιθηση και αγαπη για την ζωη. Στο θεμα της ασθενειας που αναφερθηκες εγω προσωπικα στην περιπτωση που η συντροφος μου "αλλαζε" λογω καποιας ασθενειας θα την ερωτευομουν και θα την προσεχα ακομη περισσοτερο. Ο παππους Ιπποκρατης διδασκε οτι " η τροφη ειναι το φαρμακο μας " τοσο απλα. 

Enikos

# 30 στις 11/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Κατω το κατω...

Φουντουνια...γκαραντee...

Βαλε εξι σεσουλες ναιμεναλλατια...

Δεν εχει γινει ικανοποιητικως λυσσα...

Αρέσει στο μέλος giorgos170

giorgos170

# 31 στις 11/5/2022
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

δεν τους κλαίμε,  :., ούτε τους θεραπεύουμε ..., 

δέν μας ενδιαφέρουν αυτά ...:,,
τους αρμέγουμε χωρίς σανώ .,,::
διά  παραδειγματιζμόν .,::

δουλεια  τόρα ...:::.,,,
Αρέσει στο μέλος Enikos

spacetube

# 32 στις 12/5/2022
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
29# ενικοςΟ ανθρωπος πρεπει να τρωει ισσοροπημενα και να ασκειται διαφορετικα θα οδηγηθει σε μια τοξικοτητα σωματικη ,ψυχικη και πνευματικη πχ καταθλιψη, αρρωστιες,επιθετικοτητα Ολα τα παραπανω μεταφερωνται και στους συνανθρωπους του τις σχεσεις του κοκ.ΕΙναι ενα ντομινο. Το ξεκινω το θεμα απο την ριζα και οχι απο το σημειο που το εθεσε η φιλη αναδυκνειωντας το. Απο εκει και περα ο καθε ανθρωπος θα κανει τις επιλογες του.
Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 33 στις 12/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Συμφωνω Σωληνα, αλλα...

Εγω κοροιδευα αυτες τις μιρλες...

Τις αιωνιως και εσαει πονεμενες...

Γιεπ 

Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από spacetube
29# ενικοςΟ ανθρωπος πρεπει να τρωει ισσοροπημενα και να ασκειται διαφορετικα θα οδηγηθει σε μια τοξικοτητα σωματικη ,ψυχικη και πνευματικη πχ καταθλιψη, αρρωστιες,επιθετικοτητα Ολα τα παραπανω μεταφερωνται και στους συνανθρωπους του τις σχεσεις του κοκ.ΕΙναι ενα ντομινο. Το ξεκινω το θεμα απο την ριζα και οχι απο το σημειο που το εθεσε η φιλη αναδυκνειωντας το. Απο εκει και περα ο καθε ανθρωπος θα κανει τις επιλογες του.

spacetube

# 34 στις 12/5/2022
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος

εχω αναπτυξει ατσαλινη κατανοηση λογω διατροφης... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Enikos

Συμφωνω Σωληνα, αλλα...

Εγω κοροιδευα αυτες τις μιρλες...

Τις αιωνιως και εσαει πονεμενες...

Γιεπ 

TheSpell

# 35 στις 13/5/2022
author
Ανδρας / 49 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αργυρούπολη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 99
Το πως αντιδράει κανείς στα εξωτερικά ερεθίσματα του άλλου εξαρτάται απ' το βαθμό ωριμότητάς του και τις εμπειρίες του.Η αποδοχή ή μη της εμφάνισης συνδέεται επίσης άρρηκτα και με το αστικό του πνεύμα.Γνωρίζω κόσμο που επίτηδες θέλει να δείχνει άσχημος/η. Καρακουκλάρες που βάφονται smoking και μένουν αξύριστες, λεβεντόπαιδα που αφήνουν γένια σαν τον Μαρξ και λαδωμένο μαλλί μπριγιαντίνι. Άλλοι που παχαίνουν, αδυνατίζουν, ξαναπαχαίνουν ανάλογα με τα γούστα τους. Άλλοι γίνονται πανκιά κι άλλοι αφήνουν τα δόντια τους να σαπίσουν για να καυτηριάσουν τη σαπίλα της κοινωνίας (johnny rotten).
Το "παν μέτρον άριστον" που επαγωγικά οδηγεί την σκέψη σε μια ισορροπημένη δίαιτα και εμφάνιση έχει νόημα σε συστήματα που ισορροπούν και όχι σε τοξικά περιβάλλοντα.Φαντάσου π.χ. να σε βομβαρδίζουν με βόμβες ή λογαριασμούς ρεύματος κι εσύ να χαζεύεις το six pack στον καθρέπτη. Πόσο ισορροπημένος δείχνεις;Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο ελαστικό είναι το μυαλό μας στη διαφορετικότητα αλλά και την παιδεία που αποκτάμε για να εμπεδώσουμε ότι συμπεριφορές "body shaming" πρέπει να εξοβελίζονται πριν από κάθε υποψία ύπαρξης.

Uhtred323

# 36 στις 14/5/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από girl_aloud

η εμφανισει παιζει ρολο αλλα δεν παιζει τον αρχικο ρολο αλλα δυστυχος οι ανθρωποι σημερα βαζουνε την εμφανισει ως πρωτο κριτηριο για αυτο καταληγουν με τους λαθους συντροφους και αποτυχημενες σχεσεις, δεν καταλαβενουν οτι μετραει ο χαρακτηρας του αλλου και το πως συμπεριφερεται και μετα η εμφανισει 

sissy108

# 37 στις 14/5/2022
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621
Καληδοερα..διαβασα λίγο βιάστηκα τα προηγούμενα θέματα σου .Καταρχήν όλοι οι άνθρωποι στην πορεία της ζωής τους μπορεί να πάρουν κάποια κιλά η να χάσουν κάποια κιλά...αυτό δεν λέει κάτι...σημαντικό θέμα στο βάρος έχω καταλάβει είναι το θέμα της ψυχολογίας. Αν είναι πεσμένη η ψυχολογία τότε μπορεί να αφήσει κάποιος τον εαυτό του...!!επαναλαμβάνω όμως ότι αυτό δεν λέει κάτι...μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να επανέλθει ιδίως αν φτιάξει πρώτα την ψυχολογία του ...!!Αυτό όμως έχω δει ότι είναι ένα καλό εργαλείο για ανθρώπους που θέλουν να σε χειραγωγήσουν.Το χρησιμοποιούν κατά κόρον...και είναι μια βλακεία...όμως δυστυχώς τα θύματα τσιμπάνε όπως εσύ. !!Γι'αυτό το χρησιμοποιούν άλλωστε..πιάνει το κόλπο..!! πολλές φορές έχω διαβάσει εδώ θέματα με κοπέλες που γράφουν ότι δέχονται μπουλινγκ από τους άντρες τους όταν παίρνουν κιλά κλπ...πολλές φορές κοπέλες μπαίνουν σε ένα φαυλο κύκλο κακής συμπεριφοράς από τον σύντροφό τους με αποτέλεσμα να χαλάνε την ψυχολογία τους τελειως..και να αφήνουν τους εαυτούς τους..γιατί πραγματικά που να έχεις όρεξη για διατροφή ντύσιμο γυμναστική όταν σου έχουν κάνει την ψυχολογία χαλια...!!αυτός είναι ο σκοπός τους να ξέρεις..!!προσπαθούν να σε απαξιωσουν να σε μειώνουν με τον τρόπο τους σιγά σιγά ώστε να μην έχεις αυτοπεποίθηση ώστε κι εσύ σιγά σιγά να γίνεσαι υποχείριο του καθενός...δεν γίνεσαι τόσο εύκολα ούτε τόσο γρήγορα υποχείριο..χρειάζεται χρόνος έτσι ώστε σιγά σιγά να σε αποδομησουν..!!Στα προηγούμενα θέματα σου διέκρινα κι ένα αίσθημα ενοχής για τα πάντα..δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο...σε συνδιασμό με όλα αυτά που γράφεις γενικά..στο έχουν κι αυτό δημιουργήσει...

sissy108

# 38 στις 14/5/2022
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621
Θα σου προτεινα άμεσα να μιλήσεις με έναν ειδικό αν έχεις την οικονομική δυνατότητα...να πεις τις συμπεριφορές που δέχεσαι..αυτοί ξέρουν και θα σε βοηθήσουν να επανέλθεις πιο γρήγορα..επίσης θα σε βοηθήσουν να μην σε απασχολούν αυτά που λέγονται η υποννουνται..θα σου που τρόπους έτσι ώστε να χειριστεις αυτούς τους ανθρώπους με αυτές τις συμπεριφορες..και σιγά θα πάρεις τα πάνω σου και σιγά σιγά..θα επανέλθεις σε όλα θα δεις ...θα έχεις πιο καθαρή σκεψη κλπ...αν μπορεις να χειριστεις την κατάσταση μπορεί και να μην χρειαστεί να χωρίσεις αφού δεν θες για το παιδί ...,και καλά κανεις...το διαζύγιο δεν είναι πάντα λύση...!πρόσεξε σε ειδικό πρέπει να πας... όχι επειδή έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα... αλλά για τον τρόπο που θα χειριστεις το πρόβλημα που έχει ο άλλος..που σου δημιουργεί όλα αυτά τα προβληματα. Έχω καταλάβει ότι αυτές οι περιπτώσεις θέλουν την βοήθεια ενός επαγγελματια..μόνες τους όσες προσπάθησαν να βρουν λύση έχω δει δεν τα καταφεραν...χρειαζεται καθοδηγηση όλο αυτό από ειδικό..πρέπει να το κάνεις για να είσαι εσύ καλύτερα και για το παιδί σου .γιατί αν είσαι εσύ καλά θα είναι και το παιδί σου...!Δυστυχώς υπάρχουν αρκετές κοπέλες που βρίσκονται στην θέση σου...δυστυχώς υπάρχουν κι αυτές οι συμπεριφορές από κάποιους ανθρώπους αρκετούς θα έλεγα.. πρόσεξε αν δεν κάνεις τώρα κάποιες κινήσεις που θα σε βοηθησουν...στο τέλος θα δημιουργηθεί σε εσένα πρόβλημα..!!εξάλλου αυτός είναι ο σκοπός τους..
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost