Καλε και 100 και 110 και 1500 θα μπορουσα να πω οτι μου περισσεουν!!!, σιγααα μην και δεν αρεσω στον οποιοδηποτε/κανεναν!!! Ειχε μια σκασιλα
Αυτο που οτι παραδειγμα/ιστοριουλα προσαρμοσουμε στο εκαστοτε θεμα (εγω το κανω συχνα-πυκνα) για να υποστηριξουμε αυτο που θελουμε να πουμε και να ναι πιο ,,,ευπεπτο,,,
το δενουν κομπο μερικοι (οχι ο μεγαλοδοντας,,,αλλοιιι) και το φουσκωνουν οπως τους βολεψει, εχει πλακα τελικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από MegalodondasΔεν κατάλαβες..
Συζήτηση στην συζήτηση..
Η Kristina μίλησε για "περίσσευαν" σε αυτό πού απάντησες..
Δι αυτό το περισσεύειν εξ ημών Δι εσου..
Δια του εύρους της συζητήσεως δηλαδής..
Κουνια που σε κουναγε δεν ξερω αν αστειευεσαι η αν μιλας σοβαρα (σε ολα τα ποστς σου οχι μονο σε αυτο), αλλα αν μιλας σοβαρα (που πιθανολογειται σφοδρα), ουτε κατα διανοια δεν καταλαβαινεις ποτε τι γραφω
Ετσι για να χεις να σκεφτεσαι θα πω οτι ειμαι απολυτα αποδεκτης/επιθυμητης και ανω εμφανισης, για ολους τους αντρες που θα μπορουσαν να με ενδιαφερουν ποτε!!! Χαχαχαχα δλδ για να καταλαβεις,,,ποτε δεν εισεπραξα απορριψη, λογω εμφανισης, απο καποιον που με ενδιεφερε (εσενα σε κοβω στο 99,99% ποσοστο απορριψης ομως ,,,δεν ειδαμε και φωτο σου ποτε)
Τωρα για το συγκεκριμενο ποστ που σχολιασες, εεε διαβασε καλυτερα,,,εγω σαφεστατα εκφραστηκα, αλλα εσυ μια χαρα καταλαβες αλλα αντ αλλων,,,ως συνηθως
(Ελπιζω να περασει το ποστ,,,αλλα να μη συνεχιστει αλλο το οφφ τοπικ)
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Qwerty___55Επέτρεψε μου να πω , οτι γνωρίζω πολυ καλά τι ειπε , η αγαπημένη kristina , ... για αυτό τον λόγο , της απάντησα , και οπως της απάντησα !!!
Και φυσικά , αν ήθελε , αλλα και αν μπορούσε , ... θα μου απάντουσε , διχως να χρειάζεται την βοήθεια ενός συνηγόρου ..!!!
Με εκτίμηση ...Q...
.
Oι γυναικες που οταν περναγαν ,γυριζαν οχι μονο οι ανδρες δεν υπαρχουν πλεον στην Ελλαδα .
Στην Ιταλια λεμε ΝΑΙΣτο Λιβανο λεμε ΝΑΙΓια να μπορέσει καποιος , να κανει προτάσεις , για την μετατροπή , των 110 κιλών , σε ενέργεια , βάζοντας ποδηλάτες , να παράγουν ρεύμα , ... θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζει , απλή αριθμητική ..!!!
Με εκτίμηση ...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από MegalodondasΆκου 110 κιλά..
Μετατροπή σ ενέργεια γρήγορα
Να βάλουμε ποδηλάτες να παράγουν ρεύμα να δούμε αν περισσεύει τίποτα, όλα κιλοβατωρες
Τελικα θα μου πει καποιος, αν μιλαμε για φαλκονερες που αναζητουν ανθρωπιστας?...
Η προσωπικη μου αποψη και εμπειρια ζωης ειναι να πραττω αυτο που με κανει να αισθανομαι ομορφα και υγιης τοσο με το σωμα μου οσο και με το πνευμα μου. Η απορροια αυτου ειναι να εισπραττω μια θετικη ανταποκριση απο τους γυρω μου το οποιο με την σειρα του με "ανταμειβει" . Αυτη η ακολουθια χαριζει αυτοπεποιθηση και αγαπη για την ζωη. Στο θεμα της ασθενειας που αναφερθηκες εγω προσωπικα στην περιπτωση που η συντροφος μου "αλλαζε" λογω καποιας ασθενειας θα την ερωτευομουν και θα την προσεχα ακομη περισσοτερο. Ο παππους Ιπποκρατης διδασκε οτι " η τροφη ειναι το φαρμακο μας " τοσο απλα.
Το οποίο όμως να συνεχίσουμε δεν ακυρώνει άλλες αρχικές εντυπώσεις, απλά ίσως αυτές δεν είναι προορισμένες να διαρκέσουν..
Ίσως και όχι..
Και μένει αυτή η δόλια "επιφανειακή εντύπωση" να δουλεύει υποχθόνια γύρω τριγύρω και χωρίς να δίνει αναφορά
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από girl_aloud
Η εμφανιση ειναι η αρχικη εντυπωση, αλλα χρειαζεται να συνοδευεται απο μια εξισου ευχαριστη προσωπικοτητα, για να προκαλεσεις ενα μη επιφανειακο και μακροπροθεσμο ενδιαφερον.
Αμα εχουνε να λενε ολο για τους πρωην και πενθουν 400 μερες τον χρονο...
Τι να τρωμε δηλαδη...
Τι να μας πει και αυτος ο Αρχαιος...
Βαντονε να διαβασει εδω χαμου, να τονε δεις στον τερματικο του Περαια, να πουλαει κουλουρια μετα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από spacetubeΗ προσωπικη μου αποψη και εμπειρια ζωης ειναι να πραττω αυτο που με κανει να αισθανομαι ομορφα και υγιης τοσο με το σωμα μου οσο και με το πνευμα μου. Η απορροια αυτου ειναι να εισπραττω μια θετικη ανταποκριση απο τους γυρω μου το οποιο με την σειρα του με "ανταμειβει" . Αυτη η ακολουθια χαριζει αυτοπεποιθηση και αγαπη για την ζωη. Στο θεμα της ασθενειας που αναφερθηκες εγω προσωπικα στην περιπτωση που η συντροφος μου "αλλαζε" λογω καποιας ασθενειας θα την ερωτευομουν και θα την προσεχα ακομη περισσοτερο.
Ο παππους Ιπποκρατης διδασκε οτι " η τροφη ειναι το φαρμακο μας " τοσο απλα.
Κατω το κατω...
δεν τους κλαίμε, :., ούτε τους θεραπεύουμε ...,
Συμφωνω Σωληνα, αλλα...
Εγω κοροιδευα αυτες τις μιρλες...
Τις αιωνιως και εσαει πονεμενες...
Γιεπ
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από spacetube
29# ενικοςΟ ανθρωπος πρεπει να τρωει ισσοροπημενα και να ασκειται διαφορετικα θα οδηγηθει σε μια τοξικοτητα σωματικη ,ψυχικη και πνευματικη πχ καταθλιψη, αρρωστιες,επιθετικοτητα Ολα τα παραπανω μεταφερωνται και στους συνανθρωπους του τις σχεσεις του κοκ.ΕΙναι ενα ντομινο. Το ξεκινω το θεμα απο την ριζα και οχι απο το σημειο που το εθεσε η φιλη αναδυκνειωντας το. Απο εκει και περα ο καθε ανθρωπος θα κανει τις επιλογες του.
εχω αναπτυξει ατσαλινη κατανοηση λογω διατροφης...
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από EnikosΣυμφωνω Σωληνα, αλλα...
Εγω κοροιδευα αυτες τις μιρλες...
Τις αιωνιως και εσαει πονεμενες...
Γιεπ
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από girl_aloud
Η εμφανιση ειναι η αρχικη εντυπωση, αλλα χρειαζεται να συνοδευεται απο μια εξισου ευχαριστη προσωπικοτητα, για να προκαλεσεις ενα μη επιφανειακο και μακροπροθεσμο ενδιαφερον.
η εμφανισει παιζει ρολο αλλα δεν παιζει τον αρχικο ρολο αλλα δυστυχος οι ανθρωποι σημερα βαζουνε την εμφανισει ως πρωτο κριτηριο για αυτο καταληγουν με τους λαθους συντροφους και αποτυχημενες σχεσεις, δεν καταλαβενουν οτι μετραει ο χαρακτηρας του αλλου και το πως συμπεριφερεται και μετα η εμφανισει
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media