Καλησπέρα στην ομάδα έχω προβληματιστεί πάρα πολύ μιλούσα με έναν τύπο και είχαμε βγει τρεις φορές πριν κάποιο καιρό και ενώ μου έλεγε πόσο του άρεσα και το έδειχνε εξαφανίστηκε στη συνέχεια με προσέγγισε ξανά και εδώ και τρεις βδομάδες μιλάμε αλλά μου λέει ότι δεν θέλει κάτι σοβαρό ενώ στην αρχή υπονοούσε κάτι άλλο και τέλος πάντων ενώ μου λέει να το πάμε μόνο χαλαρά και έχω συμφωνήσει δεν επιδιώκει να βρεθούμε Δεν ξέρω τι να κάνω
Ούτε το ένα, ούτε το άλλο
Σε απλή μετάφραση:γραφεις ότι είσαι "σε σχέση" εννοείς σχέση με τον τύπο που περιγράφεις, αυτόν δηλαδή που σ' έχει γραμμένη και σε κρατάει κάβα αν δεν του κάτσει κάποια άλλη (ίσως και συγκεκριμένη άλλη χού νόουζ)
Μα τι έπαθαν σήμερα όλες οι 28χρονες; GEORGIA2020 o αλγόριθμος είναι απλός. Εσύ θες κάτι σοβαρό; Αν ναι, τον στέλνεις δια παντός στη μαμά του, που είχε και τη γιορτή της σήμερα. Αν δε θες κάτι σοβαρό, τον αφήνεις να πηγαινοέρχεται χωρίς ν' αναρωτιέσαι τι θέλει να πει ο ποιητής. Όλα ξεκινούν από τα δικά σου θέλω. Τόσο απλά. Συγχαρητήρια και σε σένα για την ορθογραφία σου αλλά να δουλέψουμε λίγο τα σημεία στίξης, ναι;
Παράθεση:
Αναποφασιστος η δε θελει;
Σχόλιο # 1 από GEORGIA2020Καλησπέρα στην ομάδα έχω προβληματιστεί πάρα πολύ μιλούσα με έναν τύπο και είχαμε βγει τρεις φορές πριν κάποιο καιρό και ενώ μου έλεγε πόσο του άρεσα και το έδειχνε εξαφανίστηκε στη συνέχεια με προσέγγισε ξανά και εδώ και τρεις βδομάδες μιλάμε αλλά μου λέει ότι δεν θέλει κάτι σοβαρό ενώ στην αρχή υπονοούσε κάτι άλλο και τέλος πάντων ενώ μου λέει να το πάμε μόνο χαλαρά και έχω συμφωνήσει δεν επιδιώκει να βρεθούμε Δεν ξέρω τι να κάνω
πολυ απλα δεν πολυ γουσταρει τον αφηνεις και πας στον επομενο μεχρι να βρεις εκεινον που θα σε γουσταρει πραγματικα ,και κατι βλακειες τυπου 14 χρονα δηλαδη σε κανει να κολησεις μαζι του πες του μαγκα ειμαι 28 χρονων οχι 14χρονω με γουσταρεις ωραια δεν γουσταρεις αντε γεια
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Willow_75
Εάν ο άνθρωπος αυτός έχει στοιχεία που σε ενδιαφέρουν, δως του χρόνο, χωρίς να τον κυνηγάς και να ζητάς εξηγήσεις (διότι απλά δε θα βρεις άκρη με τον συγκεκριμένο). Κανα μήνα ή μέχρι να παίξουν τα νεύρα σου. Το ερώτημα το δικό μου είναι γιατί δέχτηκες το "χαλαρό", αφού θες το "σοβαρό". Τόσο γαμάτος τύπος είναι πια;
δεν γουσταρει ο μαγκας παιζει παιχνιδακια λες και ειναι τιποτα 14χρονα ,πρεπει να προχωρησει ,ειναι απλα τα πραγματα με γουσταρεις ωραια δεν γουσταρεις ας το αφησουμε .
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Xenia_ZΜα τι έπαθαν σήμερα όλες οι 28χρονες;
GEORGIA2020 o αλγόριθμος είναι απλός. Εσύ θες κάτι σοβαρό; Αν ναι, τον στέλνεις δια παντός στη μαμά του, που είχε και τη γιορτή της σήμερα. Αν δε θες κάτι σοβαρό, τον αφήνεις να πηγαινοέρχεται χωρίς ν' αναρωτιέσαι τι θέλει να πει ο ποιητής. Όλα ξεκινούν από τα δικά σου θέλω. Τόσο απλά. Συγχαρητήρια και σε σένα για την ορθογραφία σου αλλά να δουλέψουμε λίγο τα σημεία στίξης, ναι;
ολα ειναι θεμα πηξεις και στιξης
Ολοι χειριστικοι ειναι...καθηστε μονες σας...
Αγαπητη ,
θα σου κανω μια μεταφραση σε αυτα που εχεις αναφερει
Α..) μιλατε για καποιο διαστημα και εχετε βρεθει 3 φορες αλλα εξαφανιζεται = ...εκτος απο εσενα μιλαγε και με αλλες .
Καποια απο τις αλλες του κινησε περισσοτερο το ενδιαφερων και σε κανει εσενα ...φτου
Β..) ξανα εμφανιζετια μετα απο καιρο = εχει θεματα με την αλλη και σκεφτεται ..κατσε μη χασω και το χαϊβάνι
Γ..) δεν θελει κατι σοβαρο ,ενω εδειχνε κατι αλλο στην αρχη = τον βαζει και αλλου και δεν θελει να το χασει αυτο
Δ..) δεν ζηταει συναντηση = ...δεν προλαβαινει
Εν κατακλείδι = Τον στελνεις στο Διαολο και ακομα παρα περα
Keep Walking
Γεωργία το πας καταπληκτικά, συνέχισε το έτσι
Σας λατρεύω
Καλή εβδομάδα !!
Παράθεση:
Οταν
Σχόλιο # 5 από alexandriani1γραφεις ότι είσαι "σε σχέση" εννοείς σχέση με τον τύπο που περιγράφεις, αυτόν δηλαδή που σ' έχει γραμμένη και σε κρατάει κάβα αν δεν του κάτσει κάποια άλλη (ίσως και συγκεκριμένη άλλη χού νόουζ)
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από archagellosΑγαπητη ,
θα σου κανω μια μεταφραση σε αυτα που εχεις αναφερει
Α..) μιλατε για καποιο διαστημα και εχετε βρεθει 3 φορες αλλα εξαφανιζεται = ...εκτος απο εσενα μιλαγε και με αλλες .
Καποια απο τις αλλες του κινησε περισσοτερο το ενδιαφερων και σε κανει εσενα ...φτου
Β..) ξανα εμφανιζετια μετα απο καιρο = εχει θεματα με την αλλη και σκεφτεται ..κατσε μη χασω και το χαϊβάνι
Γ..) δεν θελει κατι σοβαρο ,ενω εδειχνε κατι αλλο στην αρχη = τον βαζει και αλλου και δεν θελει να το χασει αυτο
Δ..) δεν ζηταει συναντηση = ...δεν προλαβαινειΕν κατακλείδι = Τον στελνεις στο Διαολο και ακομα παρα περα
Keep Walking
Δεν καταλαβαινω πώς σκεφτεται η σημερινη νεολαια .
Χαλαρα ή σχεση ;;;
Τι το περασατε ρε παιδια , συμβαση ορισμενου ή αοριστου ;
Δεν ειναι συνεργασια , εχετε μπερδεψει την αγαπη με την ξεπετα .
Στα πρεσβυτερα ματια μου παντα .
στα social media