Ε ρε D&I που χρειάζεται η αστρολογία. Χάρμφουλ στερεοτάηπς εντ ολ δατ
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Xenia_Z
@ #30: Καθόλου unconscious. Οι αστρολογικές γνώσεις σου δεν είναι up to date. Οι έγκυρες αστρολογικές πηγές λένε ότι οι Υδροχόοι και οι Δίδυμοι αρέσκονται να τσακαβουτάνε στην αμαρτία και είναι από τα πλέον κακά παιδιά του Ζωδιακού...
Έτσι μπράβο,να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Xenia_Z
@ #39: Ουπς!Αναφερόμουν στην αρσενική έκδοση. Οι γυναίκες Υδροχόοι είναι μια χαρά παιδιά
![]()
Σου έταξε γάμο κανένας υδροχοος και αθέτησε τον λόγο του?
Αέρας είμαστε,μην μπλέκεται μαζί μας...
ΥΓ.Μας άφησε χρόνους και ο Γκουζκουνης τη σήμερον...
Παράθεση:
Οταν
Σχόλιο # 5 από alexandriani1γραφεις ότι είσαι "σε σχέση" εννοείς σχέση με τον τύπο που περιγράφεις, αυτόν δηλαδή που σ' έχει γραμμένη και σε κρατάει κάβα αν δεν του κάτσει κάποια άλλη (ίσως και συγκεκριμένη άλλη χού νόουζ)
Tους τελευταιους μηνες ,δεν εχω διαβασει ενα Θεμα ( περι γνωριμιας ) που να λεει .Τον γνωρισα οταν ηρθε στο φουρνο και με βοηθησε αφου κρατουσε την κουνουπιερα να του βαλω τους κορνεδες στο κουτι .
Τον γνωρισα σε ενα μπαρ γιατι με κοιταγε επιμονα Τον γνωρισα στο τσαγκαρικο που πηγα τις παντοφλες της μανας μου για πατους .Ολα τα stories αρχιζουν .Μιλουσαμε με ενα τυπο !Και βεβαια"ολα πηγαίνανε τέλεια " μέχρι την στιγμή που αναγκάζομαι να βάλω θέμα στο φόρουμ χάχα χάχα
Να προσεξεις ομως μην μπει στα ματια!!! Να αυτο επαθα και γω το πρωι και ολη μερα κλαιω!!!
Και μη χειροτερα ομως,,,που και αυτα τα χω παθει δλδ
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από EnikosΗ χαρα μου η μεγαλη, ειναι εκει που η καθε συζητηση φτασει στα...Κβαντα...
Σας βρισκεται προχειρη καμια κρεμα νυκτος?...
Ας ειναι και ληγμενη...θα την βανω...
Βρε κοριτσι, αμα θελει σεςξ αλλα δε θελει να σε συναντα,,,ε πως θα παιξει το σεναριο «χαλαρα/ξεπετα» ???
Για το αλλο σεναριο το «σοβαρο» δε θελει ειπαμε, οποτε??? Τριτο σεναριο παιζει???
Αααα το «χαλαρα/καβατζα» ,,,δε λεει βρε γεωργια,,,ξεχνα το
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από GEORGIA2020
Ε δεν του εχω προτεινει αφου θελει μονο σεχ ? το εχει δειξει αυτο
@ #45: Όχι Μια χαρά ειλικρινέστατος σαν τον τύπο της θεματοθέτριας ήταν και έτσι τράβηξε ο καθένας το δρόμο του. Με τον αέρα τείνω να συνεννοούμαι μια χαρά. Ο Γκουζγκούνης τι σχέση έχει; Ήταν Υδροχόος;;;
Ας μπει, να παει...αντε μη πω...
Δε θελω να βλεπω αλλο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από Kristina_Να προσεξεις ομως μην μπει στα ματια!!! Να αυτο επαθα και γω το πρωι και ολη μερα κλαιω!!!
Και μη χειροτερα ομως,,,που και αυτα τα χω παθει δλδ
Αμα δε βλεπεις δε θα αναβεις ουτε τα φωτα,,,διπλο οφελος
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από EnikosΑς μπει, να παει...αντε μη πω...
Δε θελω να βλεπω αλλο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από EnikosΟλοι χειριστικοι ειναι...καθηστε μονες σας...
ολοι εκτος απο μενα
στα social media