Οχι, δεν ζητας πολλα...
Αλλωστε το ειπε και η θεματοθετρια...
Σιγα και μην υπαρχουν μονο δωδεκα χαρακτηρες...
...(εγω...ναι...ειμαι τρισκαταρατος )...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από apolitiiiΜα ... Σκορπιός εισαι???
Αν είσαι Σκορπιός... μπορεί να είσαι η εξαίρεση!!!
Πάντως ποτέ δεν θα παντρευομουν κάποιον, κρίνοντας μόνο το ζώδιο... θέλω όλο το πακέτο... ζητάω πολλά???
Μπορεί γι αυτό να την πάτησα στο ένα και μοναδικό μου γαμο!!!
Διαβαζει την μπυρα σημερα...
Ρε μαγκες...
Αχ βρε Ελενάκι
Δεν μπόρεσα να ψηφίσω γιατί δεν δέχεται πάνω από μια απαντήσεις το γκάλοπ.Χαχαχα νομιζω ημουν εγω που σχολιασα πρωτη (μπορει και να κανω λαθος ομως,,,ατιμο εμμενταλ κλπκλπ) οτι τα ποστ της αλεξανδραα θυμιζουν εκεινα που βλεπαμε στην τελευταια σελιδα των περιοδικων το παλαι ποτε προφανως την ιδια αισθηση χουμε πολλοι εδω μεσα, οποτε παει τελειωσε, αλεξανδρα εισαι γεννημενη αστρολογος
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από AlezandraΚαλή μου κυρία,εγώ πουθενά δεν συστήθηκαν σαν αστρολόγος.
Εσείς πάλι από την πλευρά σας,έχετε μάθει να απεχετε συνειδητα από την πραγματικότητα και μάλλον ζείτε απομονωμένη δηλαδή τυλιγμένη σε ένα πέπλο μυστηρίου.Αυτο είναι κάτι που τραβάει τους άντρες σε εσάς ενώ εσείς ζητάτε περισσότερο την ασφάλεια παρά τον θυελλώδη έρωτα.Αυτο και θα πετύχετε να συναντήσετε,όμως ο ερωτισμός και η ένταση θα σας προσεγγισουν με άλλο πρόσωπο και τότε ίσως βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να κάνετε παρέα με τρίτο πρόσωπο ή να γίνετε εσείς αυτό.Ακόμα όμως και να συμβεί,η κανονική σας σχέση ,κάθε άλλο συμβατική θα αποδειχτεί και θα βγει νικήτρια από τη δοκιμασία. Για γάμο να επιλέξετε κάποιον που γνωρίζει πότε και πού βάζει την υπογραφή του,ανεξαρτήτως ζωδίου.Καταλάβατε ??
Χαχα! Καλημέρα Παίδες![]()
Αγαπητό Helenaki .. καλημέρα.
Ωραίο το θεμα που ανέβασες , γιαυτο και εγω , ειπα την γνωμη μου αμέσως..
Ομως μεσα απο το χιούμορ , της συζήτησης , υπάρχουν καί ορισμένες αλήθειες , και ο καθένας απο εμας , έχει δικαίωμα , να πράξει αυτο που ορίζει το μυαλό του , προκειμένου να δημιουργήσει μια υγιή σχεση που , γιατί οχι να καταλήξει και σε γάμο .
Μεσα απο το σημερινό θέμα που ανέβασες , νοιωθω την ανάγκη να σου ζητήσω δημόσια συγνώμη , γιατι σε παλαιότερη δικη σου τοποθέτηση , ήμουν , ελαφρώς επικριτικός , ακομα και ειρωνικός απέναντι σου , και βεβαια παντα με μια χιουμοριστική διάθεση , μιας και η πορεία μου και και η συμμετοχή μου εδω στο φορουμ , έδειξε , κάποιες πτυχές , του χαρακτήρα μου , δηλαδή ,... Ειμαι ευγενής , ωραιος και καλοσυνάτος , ...με τους "" ωραίους "" , και λιγότερο με τους ..μη .
Θα ευχαριστήσω εσενα , αλλα και το σαιτ , που μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνούμε , να συμφωνούμε. , η , να διαφωνούμε , και να ανταλλάσσουμε απόψεις , για θεματα που αφορούν , λιγο πολυ ολους μας .
Με εκτίμηση ..Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Helenaki4Ειναι προφανές οτι χιουμοριζουμε κύριε Q.
Δε νομίζω οτι κανεις πιστεύει οτι κόσμος έχει μονο δώδεκα χαρακτήρες .
Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε το ζώδιο της γυναίκας των ονείρων σας .
Δύο θέλει την φορά..!
Καλό μάλλον θα κάνει στην αστρική μας υπόσταση η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εμπειρία..Ο κάθε αστήρ με τα δικά του,ο κάθε άνθρωπος έτοιμος να αναγνωρίσει και να αναγνωριστεί.. ίσα για να τα γνωστοποιούν οι πάσης φύσεως "γιατροί".. ειναι αυτά, για να ξέρουμε τι εννοούμε..αλλά το καλύτερο είναι ο ταύρος, για γάμο δηλαδής ενίοτε και "μαζί για πάντα".. Είναι τεμπέλης για να ξεκουνησει μετά, ριζωνει, βγάζει τρίχες και μαλλιά και έντομα ολουθεΧαχα, τα αποτελέσματα του γκάλοπ μέχρι τώρα με δικαιώνουν Αλίμονο όμως αν παίρναμε στα σοβαρά τα στερεότυπα που περιβάλλουν το κάθε ζώδιο. Θεωρώ αστείο ότι χρειάζεται καν να το γράψω, αλλά εννοείται ότι προσωπικά δε βασίζω κανενός είδους αποφάσεις στα ζώδια και ότι τρόλαρα αμιγώς στο προηγούμενο θέμα όπου "έθαβα" Υδροχόους και Δίδυμους. Δύο από τους πιο αγαπημένους άνδρες της ζωής μου, τα δύο μου αδέρφια, γεννήθηκαν με αυτά ακριβώς τα ζώδια και έτσι μπορώ να διαβεβαιώσω από πρώτο χέρι πόσο υπέροχοι χαρακτήρες μπορεί να είναι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων ζωδίων <3
Ασφαλώς το θεματάκι ειναι χιουμοριστικό, αλλά πολύ χαριτωμένο.
Εννοειται πως δε θα παντρευόταν κανείς με βάση τα ...αστέρια..
Ας πούμε λοιπόν για τις αστρολογικές εμπειρίες μας...
Ψήφισα ασφαλώς το δικό μου ζώδιο, μεροληπτώντας για να βγούμε στατιστικά οι πιο μάγκες (συμφέροντα ντε!) . Άλλωστε, αν κάτι θα ίσχυε και είχαμε κάποιο κουσούρι, ε, ας ήταν κοινό. Να μην βρίζουμε ο ένας τον άλλον, και να γελάμε με τα λάθη μας.
Ο αληθινός ήμισης είναι παρθένος. Επειδή του σούρατε πολλά, θα ξέρω πως δεν θα φταιω εγώ, αν ξανατσακωθούμε.
Τα υπόλοιπα αμόρε της ζωής μου ήταν Ταύρος, Σκορπιός και Ιχθύς. Όλοι τους ήταν καλά παιδιά.
Ο ταυράκος ήταν λίγο αναποφάσιστος, ο σκορπιάκος ήταν πολύ εντάξει τύπος αλλά τεμπελάκος και ο ψαρούλης ήταν λίγο ψευτάκος, αλλά τόσο όσο να τον συγχωρείς εύκολα.
Τα λες υπέροχα Αλις .
Αλλα ,από ποτε οι Καρκίνοι έχουν έχουν νεύρα ???
Ειναι το πιο γαλήνιο ζώδιο , το ζώδιο της εστίας , της σταθερότητας , πιο πράος δεν υπάρχει (στον ύπνο του).
Τον Τοξότη τον έχετε υπερτιμήσει , ενας βολεψακιας ειναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από alisidaΑχ βρε Ελενάκι
Δεν μπόρεσα να ψηφίσω γιατί δεν δέχεται πάνω από μια απαντήσεις το γκάλοπ.
Στον πρώτο μου γάμο, "πήρα" Σκορπιό,δεν το μετάνιωσα και πολύ σε γενικές γραμμές (αν και αταίριαστοι)περάσαμε καλά
Τώρα βέβαια,με βάζεις στη διαδικασία να σκεφτώ και άλλα ζώδια ,χμμμ...
Λοιπόν,έχουμε και λέμε :
Για παρεούλα καφεδάκι και κους κους,πάσα τρέλα και κορδέλα: Υδροχόο
Για στοργή προδερμ τηλεχειρισμό συνυφασμένα με αποποίηση προσωπικής άποψης: Ιχθύ.
Για πνευματικες διαλέξεις σε κινέζικη γλώσσα: Κριό
Για νευρολογική ανάπτυξη: Ταύρο
Για σκοτσέζικο ντους :Δίδυμο
Για οικονομια και πρόοδο,συνυφασμένη με αρκετά (καλά κρυμμένα) νεύρα : Καρκίνο
Για ψυχολογικές κοινωνικές και άλλες θεωρητικές (άλυτες) αναλύσεις αναζητησεις:Παρθένο και Ζυγό
Για δυναμισμό και (ξέφρενο) αυθορμητισμό :Τοξότη
Για τσουρέκια :Αιγόκερω
Για σεξ και ορθολογισμό: Σκορπιό
Για' καλυτερα να μασάς παρά να μιλάς": Λέων
Ας με συγχωρείτε εάν ξέχασα κάποιο.
(Μη βαρατε,αστειευομαστε εδώ)
Μια χαρα ειναι ο Ταύρος , αρκεί να λείπει όλη μερα απ? το σπίτι κι όταν μιλάτε μαζί του στο τηλέφωνο να λέτε μονο «Ναι» .
Αλλιώς γινεται Ταύρος εν υαλοπωλείο
Οι γυναίκες ΔΕΝ εξαιρούνται
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από MegalodondasΔύο θέλει την φορά..!
Καλό μάλλον θα κάνει στην αστρική μας υπόσταση η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εμπειρία..Ο κάθε αστήρ με τα δικά του,ο κάθε άνθρωπος έτοιμος να αναγνωρίσει και να αναγνωριστεί.. ίσα για να τα γνωστοποιούν οι πάσης φύσεως "γιατροί".. ειναι αυτά, για να ξέρουμε τι εννοούμε..αλλά το καλύτερο είναι ο ταύρος, για γάμο δηλαδής ενίοτε και "μαζί για πάντα".. Είναι τεμπέλης για να ξεκουνησει μετά, ριζωνει, βγάζει τρίχες και μαλλιά και έντομα ολουθε
Αγαπητέ φίλε , κάνουμε λίγη πλάκα , οπως καταλάβατε , ψηφίστε το αγαπημένο σας ζώδιο , αν έχετε , ίσα για να βεβαιωθούμε οτι δεν ειναι Δίδυμος
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από alco1975
Βρε παιδια ο καθε ανθρωπος εχει τη δικη του προσωπικοτητα και βιωματα οποτε ειναι λιγο δυσκολο να κρινεις ποιος σου ταιριαζει η οχι.τα γενικα χαρακτηριστικά μπορει να ισχυουν αλλα ειναι ολα πολυ ρευστα!!!
Ειμαστε ο καθενας μια ολοτητα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από tzoulia59
ενταξει και με κλειστα ματια μονο για το ζωδιο,,, ΟΧΙ ,,με την καμια ,,,
δεν θα κωλυομουν να παντρευτω ατομο επηρεασμενη αποκλειστικα και μονο απο το ζωδιο του ..
ειναι λιγο επιφανειακο και επιπολαιο μιας και ο καθενας μας αποτελει μια ολοτητα ,,
η αληθεια ειναι οτι ,,καθολου δεν ταιριαζω με τους διδυμους και ειναι το μονο ζωδιο που δεν ταιριαζω .καθολου .σε κανεναν τομεα
ειναι αλλοπροσαλοι ρεαλιστες και παλαβοι ...εν αντιθεση μ εμενα που ειναι συγκροτημενη συναισθηματικη ρομαντικη και σοβαρη
ουτε με τον κριο ,,ταιριαζω ..εχει ενα υπερεγω που μου την δινει και μια επιφανεια που δεν αξιζει και τιποτα ν ασχοληθεις ,
ωστοσο μου εχει συμβει να μου αρεσει διδυμος ,
σε σημειο να σκεφτομαι να τον παντρευτω ,β γαμο ..![]()
αλλα τον διδυμο εξακολουθω να τον κοιταζω με καχυποψια .,,και δεν μ αρεσει κι ο κριος ,,(εκτος απο τον γιο μου)
συμπερασμα ,,
εν δυναμη μ ολα τα ζωδια θα μπορουσα να συντροφευσω αρκει να μου κανουν την δαφορα ,
δεν θα τικαρω στο τεστ ,,γιατι η αποψη μου ειναι λιγο γενικη ,,
ωστοσο αν εξαιρεσω διδυμο και κριο πιστευω μ ολα τα υπολοιπα ζωδια ,ειμαι μεσα χωρις β σκεψη , ,,
δεν εχω γνωρισει κριο κι εχω την εντυπωση ουτε θα ηθελα ,,ετσι νομιζω ,,
ειμαι ιχθυς ,,
για τον διδυμο κανω μια εκπτωση ,,γιατι τον βαραει μια ,,μ ,,κια που μου την δινει ,,
κανεις δεν ειναι τελειος .,.εχω κι εγω τα τρωτα μου ,,σημεια ,,
Βρε Παραλία μου , ο Ιχθύς και ο Δίδυμος ειναι οι πιο αστατοι του ζωδιακού , με μια μικρή διαφορα :
Αν πιάσεις τον Ιχθυ στα πράσα , θα το παραδεχτεί γιατί «αγαπάει την ειλικρίνεια και είσαι το αλλο του μισό και μπορεί να έκανε ένα λάθος αλλα η γυναίκα της ζωής του πρεπει να τα ξέρει όλα και ποτε δε θα διανοηθεί να σε ξαναστεναστεναχωρησει» μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα .
Αν πιάσεις το Δίδυμο , την έκατσες , με τα μαγικά του στο τέλος θα ζητήσεις συγγνώμη που τολμησες να πιστέψεις κάτι τέτοιο , τη στιγμή που αυτό που είδες ήταν το ολόγραμμα και όχι ο παντοτινά αφοσιωμένος σ εσένα Δίδυμος .
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Paralia48Ασφαλώς το θεματάκι ειναι χιουμοριστικό, αλλά πολύ χαριτωμένο.
Εννοειται πως δε θα παντρευόταν κανείς με βάση τα ...αστέρια..
Ας πούμε λοιπόν για τις αστρολογικές εμπειρίες μας...
Ψήφισα ασφαλώς το δικό μου ζώδιο, μεροληπτώντας για να βγούμε στατιστικά οι πιο μάγκες (συμφέροντα ντε!) . Άλλωστε, αν κάτι θα ίσχυε και είχαμε κάποιο κουσούρι, ε, ας ήταν κοινό. Να μην βρίζουμε ο ένας τον άλλον, και να γελάμε με τα λάθη μας.
Ο αληθινός ήμισης είναι παρθένος. Επειδή του σούρατε πολλά, θα ξέρω πως δεν θα φταιω εγώ, αν ξανατσακωθούμε.
Τα υπόλοιπα αμόρε της ζωής μου ήταν Ταύρος, Σκορπιός και Ιχθύς. Όλοι τους ήταν καλά παιδιά.
Ο ταυράκος ήταν λίγο αναποφάσιστος, ο σκορπιάκος ήταν πολύ εντάξει τύπος αλλά τεμπελάκος και ο ψαρούλης ήταν λίγο ψευτάκος, αλλά τόσο όσο να τον συγχωρείς εύκολα.
Ξενια , επειδη ψήφισες χτες απ? τους πρώτους , είδα οτι το έριξες Καρκίνο .
Μπράβο φίλη μου , ήταν η πιο σοφή κίνηση
Τους Δίδυμους κι εγω τους τρολαρω άγρια , γιατί είχα μερικές «ευχάριστες» εμπειρίες .
Η πρώην πεθερά μου ήταν Δίδυμος και πραγματικά είχα την τύχη να εχω δυο πεθερές μαζί , η μια σε έκαιγε κι η άλλη σε άλειφε λαδακι .
Πλάκα πλάκα όμως , έχουμε δει ποτε να παντρευονται μεταξύ τους :
Γυναίκα Καρκίνος με Άντρα Δίδυμο ?
Άντρας Υδροχοος με Γυναίκα Παρθένο?
Άντρας Ταύρος με Γυναίκα Δίδυμο ?
Υπάρχει (μεταξύ αστείου και σοβαρού) μια ανισορροπία μεταξύ του μπλοκ των «αέρας στα πανιά μου και όλα στη ζωή ειναι ατμός» - Υδροχοοι Δίδυμοι
...με το μπλοκ των σκληροπυρηνικών -Αιγόκεροι Καρκίνοι Παρθένοι Ταύροι
Και οι μπαλαντέρ Κριοι Ζυγοί Λέοντες Σκορπιοί Τοξότες Ιχθύες που παίζουν μπαλίτσα και στα δυο γήπεδα .
(Εχω καταλάβει οτι είσαι σκληροπυρηνική δικη μας )
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Xenia_ZΧαχα, τα αποτελέσματα του γκάλοπ μέχρι τώρα με δικαιώνουν
Αλίμονο όμως αν παίρναμε στα σοβαρά τα στερεότυπα που περιβάλλουν το κάθε ζώδιο. Θεωρώ αστείο ότι χρειάζεται καν να το γράψω, αλλά εννοείται ότι προσωπικά δε βασίζω κανενός είδους αποφάσεις στα ζώδια και ότι τρόλαρα αμιγώς στο προηγούμενο θέμα όπου "έθαβα" Υδροχόους και Δίδυμους. Δύο από τους πιο αγαπημένους άνδρες της ζωής μου, τα δύο μου αδέρφια, γεννήθηκαν με αυτά ακριβώς τα ζώδια και έτσι μπορώ να διαβεβαιώσω από πρώτο χέρι πόσο υπέροχοι χαρακτήρες μπορεί να είναι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων ζωδίων <3
*εν υαλοπωλείω
(Όταν γράφεις χωρίς γυαλιά κι εμπιστεύεσαι το @#&@# λεξικό )
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Helenaki4Μια χαρα ειναι ο Ταύρος , αρκεί να λείπει όλη μερα απ? το σπίτι κι όταν μιλάτε μαζί του στο τηλέφωνο να λέτε μονο «Ναι» .
Αλλιώς γινεται Ταύρος εν υαλοπωλείο
Οι γυναίκες ΔΕΝ εξαιρούνται
Να τααα έλεγα δε θα βρεθεί κανένας εδώ μέσα ?
Τα καλύτερα και τα περισσότερα είστε ,αφού είστε δυο ο καθένας .
Όχι πες μου βρε κορίτσι , μπόρεσες ποτε να συνεννοηθείς με καρκίνο παρθένο ταύρο ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από girl_aloud
Helenaki γιατι καλο μου τα εχεις βαλει με τους Διδυμους; τα καλυτερα παιδια ειμαστε!![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media