Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Xenia_ZΔύο από τους πιο αγαπημένους άνδρες της ζωής μου, τα δύο μου αδέρφια, γεννήθηκαν με αυτά ακριβώς τα ζώδια και έτσι μπορώ να διαβεβαιώσω από πρώτο χέρι πόσο υπέροχοι χαρακτήρες μπορεί να είναι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων ζωδίων
Πόσο αμερόληπτοι ειμεθα εδώ;
Οι γραμματικές / συντακτικές σας γνώσεις αγαπητή συνδικτυα, είναι αρκούντως γνωστές.
Ουδείς διαννοειται να σκεφτεί ότι ήταν εσκεμμένη η... ατυχία σας.
Εμπιστευόμαστε ΚΑΙ το λεξικό... ΜΕ τα γυαλιά μας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Helenaki4*εν υαλοπωλείω
(Όταν γράφεις χωρίς γυαλιά κι εμπιστεύεσαι το @#&@# λεξικό )
Καθόλου
Και αυτός ειναι ο λόγος για τον οποίο έκανα εξ αρχής την ερώτηση αγαπητέ Heptamer.
Η προτίμηση δικαιούται θαρρω άφθονη/αβαδιστη/αβασάνιστη αποποινικοποιημενη υποκειμενικότητα
Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε το ζώδιο της γυναίκας των ονείρων σας , αν δεν θέλετε να επικρατήσει ο χλιαρός Ζυγός , καθώς ως τώρα παίρνει τη χλιαρή πρωτιά
(Κι αν θέλετε φυσικά να σώσετε τους καημένους Υδροχοο και Σκορπιό από τα αζήτητα )
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από Heptamer
Πόσο αμερόληπτοι ειμεθα εδώ;
Πάντα πιασαρικη η αστρολογία.
Παράθεση:
Σχόλιο # 63 από Helenaki4
Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε το ζώδιο της γυναίκας των ονείρων σας , αν δεν θέλετε να επικρατήσει ο χλιαρός Ζυγός , καθώς ως τώρα παίρνει τη χλιαρή πρωτιά
(Κι αν θέλετε φυσικά να σώσετε τους καημένους Υδροχοο και Σκορπιό από τα αζήτητα
)
Ενας Σκορπιός, παντα σώζει.
Δε σώζεται ποτε κι από κανέναν.
(αβάδιστη, αβασάνιστη μεροληψία / υποκειμενικοτητα)
Θα διαφωνήσω περί χλιαρότητας της ψήφου στο ζυγό, είναι σαν το πασοκ το παλιό το ορθόδοξο η ψήφος ήταν δαγκωτη και καθόλου χλιαρή
Η ψήφος δεν ειναι ποτε χλιαρή αγαπητέ συνάδελφε , ειναι σεβαστή οπως καθε γνώμη ,
Αλλα και μόνος σας εστιασατε τον παραλληλισμό μονο στο παλαιό ΠΑΣΟΚ .
Και για να δικαιώσω το συλλογισμό σας , μια «παλιά» διάσημη Ζυγινα ειναι η Μπελουτσι .
Γυναίκα γυναικάρα
Ε τώρα μια διάσημη νεωτερη ειναι η Κιμ Καρντασιαν .
Ακριβώς στους 35 βαθμούς
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από argaardΘα διαφωνήσω περί χλιαρότητας της ψήφου στο ζυγό, είναι σαν το πασοκ το παλιό το ορθόδοξο η ψήφος ήταν δαγκωτη και καθόλου χλιαρή
Ναι...αλλα αμολατε αετο...δεν μου συστηνετε τπτ...
Εεεε πείτε κι εσείς πώς την επιθυμείτε .
Ξανθιά , μελαχροινή , καστανη ...?
Στεγνή , με γενναίες αναλογίες , εξωτερικούς χώρους , ευάερη, ευήλια ...?
Συγκαταβατική , επαναστάτρια , υποταχτικιά ή προβοκατόρισσα που λέει κι ο Ζαμπέτας ?
Να σκιαγραφήσουμε ένα προφίλ βρε αδερφέ , να έρθουν κι οι προξενήτρες να κάνουμε συνέδριο να αποφανθεί η ολομέλεια για το ζώδιο το σωστό .
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από EnikosΝαι...αλλα αμολατε αετο...δεν μου συστηνετε τπτ...
Παρα τις ευλογιες των γενιων...
Την κοροιδα καμετε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από Helenaki4Και για να δικαιώσω το συλλογισμό σας , μια «παλιά» διάσημη Ζυγινα ειναι η Μπελουτσι .
Γυναίκα γυναικάρα
![]()
Αγαπητή Ελένη φυσικά γνωρίζω το ζώδιο της Σκέσης μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από Helenaki4Ε τώρα μια διάσημη νεωτερη ειναι η Κιμ Καρντασιαν
.
Ακριβώς στους 35 βαθμούς
Η κίμ πολύ θα ήθελε να είχε τους γοφούς της Μόνικας αλλά είναι Μόνικα απ'τα λίντλ , δεν ήξερα πως είναι και αυτή ζυγός.
Κουφη να ειναι...
Ας ειναι και μπαμπατσικια...
Να ξερει να ζυμωνει και...
Να μην ασχολειται με εμενα...
Τα αλλα, θα της τα...διορθωσω εγω προσωπικως...
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από Helenaki4Εεεε πείτε κι εσείς πώς την επιθυμείτε .
Ξανθιά , μελαχροινή , καστανη ...?
Στεγνή , με γενναίες αναλογίες , εξωτερικούς χώρους , ευάερη, ευήλια ...?
Συγκαταβατική , επαναστάτρια , υποταχτικιά ή προβοκατόρισσα που λέει κι ο Ζαμπέτας ?
Να σκιαγραφήσουμε ένα προφίλ βρε αδερφέ , να έρθουν κι οι προξενήτρες να κάνουμε συνέδριο να αποφανθεί η ολομέλεια για το ζώδιο το σωστό
.
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από Xenia_Z
Χαχα, φαντάστηκα ότι είσαι Δίδυμος Heptamer αλλά δηλώνεις Σκορπιός στο προφίλ σου.
Λαθος φανταστηκες!
Ειμαι οτι δηλώνω.
Η Καρκινα ζυμώνει , μαγειρεύει , ψήνει , πλένει , σιδερώνει , τρέχει
Αλλα...
ΑΚΟΥΕΙ ...
μεχρι κι απ? το βήχα θα βγάλει ερμηνείες
Μια ψαρίνα ειναι καλη ιδέα . Μπορεί να μην ειναι κουφή , αλλα σίγουρα μπορεί να προσποιηθεί οτι ειναι όλα όσα ζητάτε
Διαφορετικά παμε στην Οφιουχα , και η Κρις εκεί έχει εναποθέσει τις προσδοκίες της
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από EnikosΚουφη να ειναι...
Ας ειναι και μπαμπατσικια...
Να ξερει να ζυμωνει και...
Να μην ασχολειται με εμενα...
Τα αλλα, θα της τα...διορθωσω εγω προσωπικως...
Παράθεση:
Σχόλιο # 73 από Xenia_Z
Η αστρολογία για σκορπιούς παραδοσιακά συστήνει ταύρους, καρκίνους, αιγόκερους και Ιχθείς...
Βρε Ξενια σοβαρά τώρα ?
Αυτός ο κοκκινοτριχης ειναι ο άντρας των ονείρων σου ?
(Γκουγκλαρα από αστρολογική διαστροφή )
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από Xenia_Z
Ελενάκι η Κιμ πραγματικά δεν τρώγεται αλλά υπάρχουν και τώρα μερικές συμπαθητικές διάσημες ζυγίνες π.χ. η Αλίσια Βικάντερ που μου έφαγε τον άνδρα των ονείρων μου![]()
Τι ωραίο, ανάλαφρο θέμα για κους κους, Ελενάκι!
Προσωπικά το έχω δηλώσει πολλάκις... λατρεύω Καρκίνους ... τυχερές όσες γυναίκες έχουν καρκινάκια δίπλα τους...
Αν υπάρχουν τέλειοι άντρες, είναι αυτοί... ό,τι λείπει από τους άλλους το έχουν αυτοί... δοτικοί, υποστηρικτικοί, συναισθηματικοί και τέρμα σεξουαλικοί... τι άλλο να θέλει μια γυναίκα;
Έχουν ένα ελάττωμα όμως που δεν μπορώ να το εξηγήσω... πώς γίνεται να είναι τόσο αγαπησιάρηδες και να έχουν καβούρια στις τσέπες; Υποτίθεται πως οι σκρουτζ είναι μίζεροι στα συναισθήματα (τσεκαρισμένο)... αυτοί αποτελούν εξαίρεση... ακόμα κι εκεί κάνουν τη διαφορά
Το ξέρω hns , ο Καρκίνος κάνει τυχερούς όσους τον έχουν μαζί του (τα γενια μου βλογαω...)
Όχι βρε δεν είμαστε όλοι τσιγκούνηδες . Λιγο γκρινιάρηδες είμαστε αλλα πάντα έχουμε δίκιο
.
Τώρα για να πω και μια πιο σοβαρή κουβέντα , ο Καρκίνος έχει πολυ φως αλλα και πολυ σκοτάδι .
Στη φωτεινή του εκδοχή ειναι η Αλίκη .
Στη σκοτεινή του εκδοχή μπορεί να γίνει πολυ εκδικητικός , χειριστικος και φθονερός .
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από Helenaki4Το ξέρω hns , ο Καρκίνος κάνει τυχερούς όσους τον έχουν μαζί του (τα γενια μου βλογαω...)
Όχι βρε δεν είμαστε όλοι τσιγκούνηδες . Λιγο γκρινιάρηδες είμαστε αλλα πάντα έχουμε δίκιο
.
Τώρα για να πω και μια πιο σοβαρή κουβέντα , ο Καρκίνος έχει πολυ φως αλλα και πολυ σκοτάδι .Στη φωτεινή του εκδοχή ειναι η Αλίκη .
Στη σκοτεινή του εκδοχή μπορεί να γίνει πολυ εκδικητικός , χειριστικος και φθονερός .
Σωστά, την ξέχασα την γκρίνια... είναι κι αυτή στα ελαττώματα... αλλά δε βαριέσαι... με τόσα προτερήματα, ξεχνάς και κανένα ελάττωμα
Για τα υπόλοιπα που λες, είναι χαρακτηριστικά όλων των ζωδίων της ίδιας ομάδας... για παράδειγμα, ο Ιχθύς για άλλους μπορεί να είναι χρυσόψαρο και για άλλους καρχαρίας...
Πάντα θα υπάρχει τόσο η φωτεινή όσο και η σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media