Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ποιο ζώδιο παντρεύεστε αύριο με κλειστά μάτια ;

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Ψήφοι: 28

Xenia_Z

# 141 στις 21/7/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 429
'Aρεσαν+: 0%
@ #137, 139: Δεκτά όλα αυτά αλλά "δάσκαλοι της συντροφικότητας", που γράφηκε στο #134, όχι δεν θεωρείστε

Rocker_65

# 142 στις 21/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

# 141

Τοξότες πρώτοι, Ζυγοί και Καρκίνοι αμέσως μετά..ως προς τη συντροφικότητα, που αν δεν κάνω λάθος είναι το βασικότερο στοιχείο για να κάνεις γάμο...

Τώρα βέβαια, αν είναι γυναίκα που αρέσκεται να επιστρέφει ο άνδρας της την ίδια ώρα από τη δουλειά, να της λέει μόνο ένα "γεια", να κάθεται με τα πόδια απλωμένα στο σκαμπό και να κάνει zapping όλη την υπόλοιπη βραδιά στα κανάλια, θα συμφωνήσω · σε αυτή τη γυναίκα συντροφικοί δεν θα είμαστε ... και ούτε και τη θέλουμε κοντά μας.

Έχω ασχοληθεί με την αστρολογία από τα 15 μου και για 25 περίπου χρόνια... έχω διαβάσει και μελετήσει καμια 30ρια βιβλία και κάποια από αυτά πολύ παλιά, στην καθαρεύουσα... που τα έγραφαν περίπλοκα και με αλληγορικούς όρους.

Κατόρθωσα να φτιάξω κάποια στιγμή και δύο ατομικά ωροσκόπια με χάρακα, διαβήτη και μοιρογνωμόνια, αλλά ήταν πολύ δύσκολα εκεί και τα παράτησα. Πρακτικά, μελέτησα αμέτρητους ανθρώπους · πιο εύκολα θυμάμαι ζώδια παρά ονόματα...

Είμαστε δάσκαλοι της συντροφικότητας. Πίστεψέ με, έτσι είναι. Και ελεύθεροι σκοπευτές, μέχρι να κάνουμε σχέση και μόνο εφόσον αυτή τελειώσει 

Τώρα οι υπόλοιποι...ας λένε "παντρεύτηκα κάποια στιγμή και έκανα 1-2 παιδιά"... μόνο...

Xenia_Z

# 143 στις 21/7/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
@ #142: Εγώ πάντως σε αυτά που έχω διαβάσει, τους Τοξότες δεν τους συνάντησα ποτέ να λανσάρονται ως "δάσκαλοι της συντροφικότητας" και μάλιστα πάνω από τους Ζυγούς και τους Καρκίνους. Οι Τοξότες δεν έχουν τέτοια φήμη απ' όσο γνωρίζω. Για τα υπόλοιπα σχετικά με το τι αποτελεί συντροφικότητα για τον καθένα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Enikos

# 144 στις 21/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Οσφπ-παο...Μηδεν εις το πηλικιο...

Rocker_65

# 145 στις 21/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

# 143

Μα ναι, βέβαια... και το να κοιτούν ο ένας την ανατολή και ο άλλος τη δύση αλλά κατά τα λοιπά συμβιώνουν κάτω από την ίδια στέγη, κάποιοι συντροφικότητα το αποκαλούν μόνο και μόνο για αυτό.. " Περί ορέξεως " , όπως τό 'πες· συμφωνώ απόλυτα !

Qwerty____55

# 146 στις 21/7/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Αγαπητή  Xenia ... νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να διαβάζουμε , τα ζώδια , των υποψηφίων μελλοντικών συντρόφων μας , ...και καλό ειναι να ακούσουμε την δική σου , προσωπική εμπειρία ... αν δηλαδή υπήρξε κάποιος , ...που του επέτρεψες να σε πλησιάσει , ...αν σε πλησίασε , ...η , εισαι ακομα σε ... αναμονή  , για να σε πλησιάσει.   ???

Παράθεση:
Σχόλιο # 143 από Xenia_Z
@ #142: Εγώ πάντως σε αυτά που έχω διαβάσει, τους Τοξότες δεν τους συνάντησα ποτέ να λανσάρονται ως "δάσκαλοι της συντροφικότητας" και μάλιστα πάνω από τους Ζυγούς και τους Καρκίνους. Οι Τοξότες δεν έχουν τέτοια φήμη απ' όσο γνωρίζω. Για τα υπόλοιπα σχετικά με το τι αποτελεί συντροφικότητα για τον καθένα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 147 στις 21/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μα τι λες...να μην ξερεις τι ζωοδιο ειναι ο προς απορριψιν φιλοδοξος και ηρωικος φανταρος?...

Πειρα ζωης λεγεται βρειιι!!!...

Βασισμενη στην αστρολογια του τυπου...Λεουση...

Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από Qwerty___55

Αγαπητή  Xenia ... νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να διαβάζουμε , τα ζώδια , των υποψηφίων μελλοντικών συντρόφων μας , ...και καλό ειναι να ακούσουμε την δική σου , προσωπική εμπειρία ... αν δηλαδή υπήρξε κάποιος , ...που του επέτρεψες να σε πλησιάσει , ...αν σε πλησίασε , ...η , εισαι ακομα σε ... αναμονή  , για να σε πλησιάσει.   ???

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, Qwerty____55

Helenaki4

# 148 στις 21/7/2022
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Απαντήσεις: 2.147

Να το ξαναπώ εκατό φορές .

Την πλάκα μας κάνουμε σ αυτό το,θέμα . Καφέ κους κους και πρωιναδικο εν ολίγοις .

Αν μια σχέση βγει πατάτα , μάλλον το τελευταίο που θα φταίει θα ειναι οτι ήταν Τοξότης .

Αν πραγματικά θέλετε να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο , παμε στην Τεταρτη Διάσταση να συζητήσουμε κατα ποσο οι σχέσεις ειναι «λαχείο» ...

Η όχι ...

Αρέσει στα μέλη Enikos, Xenia_Z

tayri

# 149 στις 21/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οι διαφωνίες μεταξύ επιστημόνων αποτελούν πρόοδο της επιστήμης

Παράθεση:
Σχόλιο # 144 από Enikos

Οσφπ-παο...Μηδεν εις το πηλικιο...

Enikos

# 150 στις 21/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Με τα ευρηματα του νεου τηλεσκοπιου, ασε...θα κλαψει κοσμος με τις διαστασεις...και τα αστρα...

Ασε που μ' εχει πιασει βηχας απο το λιβανι που μας ξορκιζουνε εκει χαμου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 148 από Helenaki4

Να το ξαναπώ εκατό φορές .

Την πλάκα μας κάνουμε σ αυτό το,θέμα . Καφέ κους κους και πρωιναδικο εν ολίγοις .

Αν μια σχέση βγει πατάτα , μάλλον το τελευταίο που θα φταίει θα ειναι οτι ήταν Τοξότης .

Αν πραγματικά θέλετε να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο , παμε στην Τεταρτη Διάσταση να συζητήσουμε κατα ποσο οι σχέσεις ειναι «λαχείο» ...

Η όχι ...

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Xenia_Z

# 151 στις 21/7/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Το ζώδιο δεν αποτέλεσε ποτέ κριτήριο επιλογής ή απόρριψης ηρωικών φαντάρων από μέρους μου Τα μπέσα, η ευγένεια και το θάρρος από την άλλη, ναι... Τα υπόλοιπα είναι εκτός θέματος. Αν παγώσει ποτέ η κόλαση και θελήσω να συζητήσω τις προσωπικές μου εμπειρίες εδώ μέσα, θα ανοίξω δικό μου θέμα
Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Rocker_65

# 152 στις 21/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

# 148

Για αυτό και εγώ ΕΙΔΙΚΆ ΕΔΏ γέμισα με emoticons τα σχόλια...να μη με παρεξηγήσουν μερικοί !

Με δύο Παρθένους έμπλεξα σοβαρά (που ήξερα εκ των προτέρων ότι παραδοσιακά δεν ταιριάζουμε) και βγήκε πατάτα, ακριβώς όπως τα λένε ! Χαράμι οι γνώσεις που απέκτησα τόσα χρόνια αφού και εγώ δεν τα πιστεύω... γυρεύοντας πάω, φαίνεται, να αποδείξω πως είναι λάθος ! 

Με τις Ζυγίνες όμως... μέσα στα μέλια, ακριβώς όπως τα λένε ! Το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί αν θελήσω να σχετιστώ με κάποια, είναι το ζώδιό της. Δε θα λεγόμουν τότε " ελεύθερος σκοπευτής ", αλλά " πολυθρόνας μελετητής "...

Enikos

# 153 στις 21/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ναι...

Οθπς! 

Oxaman

# 154 στις 23/7/2022
author
Γυναίκα / 56 / Χήρα
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 390
Από πατάτες άλλο τίποτα... είναι και οι αγαπημένες μου χαχαχα.Το ιμάμ μπαϊλντί μου πέφτει βαρύ .Πέρα από την πλάκα...με κλειστά μάτια κανένα...ούτε εμένα χαχαχαχαχαχα.
Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.