Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γυναικες: Εξωσωματικη Γονιμοποιηση εως τα 49 η τα 54?

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Enikos

# 21 στις 13/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Ναι...

Για τον ιδιο λογο που ανεφερα και για την γυναικα...

Αν θες να το κανουμε ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, ανοιξε ενα θεμα περι της ιεροτητας του φυλου σας...

Διοτι αυτη η σπουδη σου, στο παρων θεμα, ειναι...

Εκτος θεματος...

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Xenia_Z
@ #6: Ενικέ θεωρείς αχαλίνωτη ηλικία τα 54 για να γίνει μπαμπάς ένας άνδρας, ναι ή όχι;

Xenia_Z

# 22 στις 13/5/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 430
@ #9: Ντίνο καλό θα ήταν στο αρχικό σου ερώτημα να είχες προσθέσει και κάποιο σχόλιο για το ποια διάσταση του νόμου σε προβληματίζει. Έτσι όπως το έθεσες καθενός το μυαλό μπορεί να πάει αλλού π.χ. άλλος έγραψε για την ηλικία κάθε αυτή, άλλος μίλησε για οικονομικό κομμάτι (αλήθεια, ο νόμος λέει ότι θα είναι δωρεάν;; ) και εσύ με το δεύτερο σχόλιο σου με κάνεις ν' αναρωτιέμαι κατά πόσο σε απασχολεί περισσότερο η διάσταση "γιατί να μπορούν οι γυναίκες να κάνουν εξωσωματική ενώ οι άνδρες δεν μπορούν;". Για να εκθέσω και την άποψη μου λοιπόν: Καταρχάς απάντησα με αυτό τον τρόπο γιατί ναι, ενοχλούμαι με τα δύο μέτρα δύο σταθμά μεταξύ των δύο φύλων, είτε πρόκειται εναντίον των γυναικών είτε εναντίον των ανδρών. Ως προς το αρχικό σου ερώτημα η απάντηση μου είναι ότι ναι, από τη στιγμή που ένας άνδρας δικαιούται να γίνει πατέρας στα 54 τότε δεν θεωρώ ότι σε μια γυναίκα θα πρέπει να στερήσει ο νόμος αυτό το δικαίωμα βάσει της ηλικίας της. Δε συμφωνώ όμως να πληρώνει το κράτος γι' αυτό σε ηλικίες όπως τα 49 και τα 54. Επίσης, δε συμφωνώ καν με τους ανθρώπους είτε γυναίκες είτε άνδρες που πάνε και κάνουν παιδιά μόνοι τους, χωρίς να έχουν ένα καλό σύντροφο διότι θεωρώ ότι τα παιδιά θα έπρεπε να γεννιούνται μόνο στα πλαίσια μιας υγιούς οικογένειας με δύο αγαπημένους και οικονομικά επαρκείς γονείς. Επίσης, ως προς τα υπόλοιπα σχόλια σου, δε θεωρώ σωστό μια γυναίκα ούτε ένας άνδρας να αποκτά παιδί με εξωσωματικές, παρένθετες μητέρες, δωρητές ωαρίων/σπέρματος κλπ αν δεν έχει βρει πρώτα ένα σύντροφο με τον οποίο βρίσκονται σε μια υγιή σχέση και θέλουν και οι δύο να μεγαλώσουν ένα παιδί σαν οικογένεια. Για άτομα χωρίς σύντροφο θεωρώ θεμιτή μόνο την υιοθεσία. Πιστεύω ότι γενικά είναι εγωϊστικό να φέρνει εξαρχής από μόνος του στον κόσμο ένα παιδί είτε είναι γυναίκα είτε άνδρας με δωρητές σπέρματος/ ωαρίων κλπ. Προσωπικά, αν και δεν υπάρχουν ποτέ εγγυήσεις για το πώς θα καταλήξει μια σχέση, πάντα πίστευα ότι το σωστό είναι να φέρνουμε παιδιά στον κόσμο μόνο αν τους έχουμε σε εκείνη τη φάση τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για μια οικογένεια με ΔΥΟ υγιείς γονείς που αγαπιούνται μεταξύ τους, έχουν καλή σχέση και μπορούν να τους προσφέρουν καλές συνθήκες διαβίωσης.
Αρέσει στα μέλη Heptamer, alisida

girl_aloud

# 23 στις 13/5/2022
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 239
Το θεμα ειναι οτι οσο μεγαλωνουν σε ηλικια οι γονεις, τοσο αυξανονται κι οι πιθανοτητες να μεινει το παιδι χωρις αυτους. Τι να τον κανεις τον καλυτερο πατερα ή την καλυτερη μητερα στα 55, αν στα 18 το πιθανοτερο ειναι να τους γηροκομεις ή να τους εχεις χασει;
Αρέσει στα μέλη Qwerty____55, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 24 στις 13/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ξεκινα να καμεις μια εξωσωματικη στην ηλικια σου...να μας πεις και σε εμας...

Ετσι...για την αλητεια...επειδη δεν πρεπει να υπαρχει οριο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από alisida

Αν μου εξηγήσει κάποιος το λόγο για τον οποίο πρέπει να υπάρχει όριο,τότε θα απαντήσω 

Megalodondas

# 25 στις 13/5/2022
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Υπάρχει όριο από την φύση, αλλά πέρα από αυτό το οποίο σημαίνει, οι άνθρωποι νομίζουμε πολλές φορές πως ξεπερνάμε την φύση, διακαής πόθος άλλωστε, θα γίνουμε αθάνατοι κτλπ.. Γιατί όχι αφού μπορώ... 

Ψευδαισθησεις... 

Και σίγουρα το σωματικόρμονικοανοσοποιητικο μας επιτρέπει μια τέτοιου είδους κακουχια υψηλών απαιτήσεων, όχι μόνο για τους 9 μήνες αλλά και για μετά.. 

Οι αντοχές φθίνουν δραματικά μερικές φορές πάνω από τα 50..

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από alisida

Αν μου εξηγήσει κάποιος το λόγο για τον οποίο πρέπει να υπάρχει όριο,τότε θα απαντήσω 

alisida

# 26 στις 13/5/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Εάν βρεθεί κάποιο καλό παιδί για γαμο και θέλει, δεν έχω αντίρρηση να το επιχειρήσω (με δανεικό ωάριο καθότι δεν έχω πρόχειρο στην κατάψυξη δικό μου ) 

Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Enikos

Ξεκινα να καμεις μια εξωσωματικη στην ηλικια σου...να μας πεις και σε εμας...

Ετσι...για την αλητεια...επειδη δεν πρεπει να υπαρχει οριο...

Αρέσει στα μέλη Paralia48, Enikos

alisida

# 27 στις 13/5/2022
author
Καζακστάν

Εφόσον υπάρχει πλήρης προγενετικος έλεγχος ,το θέμα αντοχών δεν είναι κανονας.

Επίσης έχω διαβάσει πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι ορμόνες που παράγονται κάθε άλλο παρά επικίνδυνες είναι για τον οργανισμό.Μαλιστα διάβασα ότι σε κάποιες περιπτώσεις,έχουν υποχωρήσει και κακοήθεις όγκοι με την εγκυμοσύνη.

Βέβαια τον τελικό λόγο έχει ο γιατρός της κάθε γυναίκας που θα θελήσει να το επιχειρήσει και φαντάζομαι ότι δεν δέχονται το ίδιο ομαλά όλοι οι οργανισμοί την ορμονοθεραπεια.

Σίγουρα θα το διακινδυνευα σε οποιαδήποτε ηλικία,εάν δεν είχα παιδιά.Θα ήταν η πρώτη μου επιλογή πριν την υιοθεσία ,μη ρωτάτε γιατι,επειδή έτσι αισθάνομαι.

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Megalodondas

Υπάρχει όριο από την φύση, αλλά πέρα από αυτό το οποίο σημαίνει, οι άνθρωποι νομίζουμε πολλές φορές πως ξεπερνάμε την φύση, διακαής πόθος άλλωστε, θα γίνουμε αθάνατοι κτλπ.. Γιατί όχι αφού μπορώ... 

Ψευδαισθησεις... 

Και σίγουρα το σωματικόρμονικοανοσοποιητικο μας επιτρέπει μια τέτοιου είδους κακουχια υψηλών απαιτήσεων, όχι μόνο για τους 9 μήνες αλλά και για μετά.. 

Οι αντοχές φθίνουν δραματικά μερικές φορές πάνω από τα 50..

Αρέσει στο μέλος sissy108

sissy108

# 28 στις 13/5/2022
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621
Qwerty 55 δεν νομίζω ότι έχω μπερδέψει στο μυαλό μου όπως λες τίποτα ούτε δυστυχώς διαβάζω πολύ Καινή διαθήκη κλπ αν και θα ήθελα...οι γονείς της Παναγίας ειναι γνωστό ότι ήταν άτεκνοι κλπ...το ότι έκαναν παιδί σε τόσο μεγάλη ηλικία και μάλιστα την Παναγία δείχνει ότι δεν θα πρέπει να έχουμε ενδοιασμούς σε αυτο το θέμα...και ότι μπορεί να γίνουν κάποιοι γονείς και σε πιο μεγάλες ηλικίες...τώρα μάλιστα που η επιστήμη βοηθά τόσο πολύ δεν καταλαβαίνω γιατί να μπαίνουν τέτοια όρια ..θεωρητικά όπως ειπα η γυναίκα έχει δυνατότητα να κάνει παιδί μεχρι την εμμηνόπαυση...

Enikos

# 29 στις 13/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ε, μααα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από alisida

Εάν βρεθεί κάποιο καλό παιδί για γαμο και θέλει, δεν έχω αντίρρηση να το επιχειρήσω (με δανεικό ωάριο καθότι δεν έχω πρόχειρο στην κατάψυξη δικό μου ) 

Megalodondas

# 30 στις 13/5/2022
author

μη ρωτάτε γιατι,επειδή έτσι αισθάνομαι.

Αυτό φοβόμαστε κι εμείς 

Θέλει μελέτη το όλο θέμα, εμείς σου λέω και πάλι, φανταζόμαστε και θέλουμε διάφορα..! 

Qwerty____55

# 31 στις 13/5/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Αγαπητή Σίσσυ ... Πουθενά στην Αγία γραφή  , δεν αναφέρεται οτι , οι γονείς της  , γέννησαν την ...Παναγία ..., Γέννησαν την Μαρία ..!!!

Το όνομα , της Παναγίας αποφασίστηκε , στην 4η , η , 7η στην  οικουμενική σύνοδο ...αν θυμάμαι καλά ...!!!

Οσο για αυτό που λες , οτι , οι γονείς της Παναγίας ...ηταν ατεκνοι ..κλπ , καί τό γνωρίζουμε ... Προτείνω να διαβάσεις την Αγία γραφή , που ειναι ενα ιδιαίτερο ... και ξεχωριστό βιβλίο , ... για να γνωρίσεις περισσότερα ...

Ευχαριστώ .

Με εκτίμηση ...Q...

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από sissy108
Qwerty 55 δεν νομίζω ότι έχω μπερδέψει στο μυαλό μου όπως λες τίποτα ούτε δυστυχώς διαβάζω πολύ Καινή διαθήκη κλπ αν και θα ήθελα...οι γονείς της Παναγίας ειναι γνωστό ότι ήταν άτεκνοι κλπ...το ότι έκαναν παιδί σε τόσο μεγάλη ηλικία και μάλιστα την Παναγία δείχνει ότι δεν θα πρέπει να έχουμε ενδοιασμούς σε αυτο το θέμα...και ότι μπορεί να γίνουν κάποιοι γονείς και σε πιο μεγάλες ηλικίες...τώρα μάλιστα που η επιστήμη βοηθά τόσο πολύ δεν καταλαβαίνω γιατί να μπαίνουν τέτοια όρια ..θεωρητικά όπως ειπα η γυναίκα έχει δυνατότητα να κάνει παιδί μεχρι την εμμηνόπαυση...

Xenia_Z

# 32 στις 13/5/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 430

@ #23: girl_aloud έχεις δίκιο σε αυτό τον προβληματισμό σου. Ωστόσο, είναι δύσκολο να ταιριάξουν όλοι οι άνθρωποι σε αλγόριθμους π.χ. ο άλλος ή η άλλη μπορεί να μην κατάφερε να το κάνει νωρίτερα όχι διότι περίμενε να γίνει πρώτα καλύτερος αλλά διότι ΔΕΝ έτυχε να βρει πιο πριν τον άνθρωπό του. Γενικά οι λόγοι που φτάνουν οι άνθρωποι σε μεγάλη ηλικία να μην έχουν κάνει παιδιά ενώ θα το ήθελαν είναι ποικίλοι και με διαβαθμίσεις ως προς την "ποιότητα" τους. Προσωπικά μπορώ να σκεφτώ μια σειρά από λόγους που άλλοι είναι βάσιμοι και άλλοι λάθος κατά την κρίση μου. Δε νομίζω ότι εύκολα μπορεί να βρεθεί μια συνταγή/καλούπι που θα καλύπτει "δίκαια" όλες τις περιπτώσεις. Η μόνη "σωστή" αφετηρία που θα μπορούσα να σκεφτώ θα ήταν οι άνθρωποι να έχουν ως προτεραιότητα το συμφέρον του όποιου παιδιού υπό τις συνθήκες που ισχύουν στην περίπτωση τους πάνω από το δικό τους "θέλω"/εγώ αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει μια απάντηση που μπορεί να προβλέψει όλες τις πιθανές περιπτώσεις και εκβάσεις.

Αρέσει στο μέλος alisida

sissy108

# 33 στις 13/5/2022
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Επίσης τώρα διάβασα ότι το πρόβλημα του θεματοθετη δεν είναι τελικά τόσο η ηλικία όσο το γιατί οι γυναίκες να έχουν την δυνατότητα να κάνουν παιδί μόνες τους με εξωσωματική και ότι είναι αδικία για τους άντρες κλπ ..θεματοθετη γενικά αδικία μπορεί να πει κάποιος ότι είναι και ότι οι γυναίκες έχουν ηλικιακό όριο να τεκνοποιήσουν ενώ οι άντρες όχι...αδικίες με τον τρόπο που το λες η καλύτερα διάφορες το λέω εγώ μπορεί να υπάρχουν πολλές στα δύο φύλα..τις γνωρίζουμε όμως τις περισσοτερες...κι ο καθένας μπορεί να κάνει τα κουμάντα του..για αυτό πολλές φορές οι γυναίκες κατηγορούνται ότι τυλίγουν τους αντρες να τους παντρευτούν κλπ να κάνουν παιδιά..αυτο γίνεται γιατί οι άντρες είναι πιο χαλαροί και δεν τους πιέζει ο χρόνος πως τις γυναικες..η γυναίκα όμως ξέρει μέσα της ότι αν δεν κάνει παιδί μεχρι καποια ηλικία μπορεί να δυσκολευτει πολύ μετά ...για αυτό πολλές φορές πέφτουν θύματα κοροιδιας...παρολαυτα όμως το σχόλιο σου το λες και μισογυνιστικο ..πρέπει να αποδεχόμαστε τις καταστάσεις...σε αυτό το θέμα η γυναίκα είναι αυτή που περνάει όλη την εγκυμοσύνη...που δεν είναι εύκολο πράγμα... άρα μπορεί να έχει και κάποια υπέρ τελικά...εσείς έχετε αλλά...
Αρέσει στο μέλος alisida

sissy108

# 34 στις 13/5/2022
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Εσείς έχετε αλλά υπέρ...

sissy108

# 35 στις 13/5/2022
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Qwerty αυτό που λες είναι σωστό... το παράδειγμα που έδωσα όμως είναι για να πω ότι από την αρχαιότητα υπήρχαν άνθρωποι που είχαν προβλήματα στο θέμα τις γονιμότητας. .επίσης στην θρησκεία αναφέρεται και η Σάρα ως μια τέτοια περίπτωση...στις μέρες μας με την επιστήμη και την εξέλιξη της έχουν βοηθηθεί πάρα πολλά ζευγάρια..για λέω ότι είναι πολύ σημαντική αυτή ανακάλυψη...τελικά όμως τωρα που ξαναγράψει και μας το εξηγησε..το θέμα του θεματοθετη αν κατάλαβα καλά είναι άλλο...
Αρέσει στο μέλος Qwerty____55

Enikos

# 36 στις 13/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Να ριξωμε μια ματια για τα κυτταρα?...

Τι ειναι ενα παιδι στα 50+...

Το τελευταιο σουβενιρ στα αφορολογητα, πριν μπουμε στο...αροπλανο?...

Αρέσει στα μέλη Kristina_, giorgos170

alisida

# 37 στις 13/5/2022
author
Καζακστάν

Τι φοβάστε,πείτε μας να ξέρουμε 

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Megalodondas

μη ρωτάτε γιατι,επειδή έτσι αισθάνομαι.

Αυτό φοβόμαστε κι εμείς 

Θέλει μελέτη το όλο θέμα, εμείς σου λέω και πάλι, φανταζόμαστε και θέλουμε διάφορα..! 

Αρέσει στο μέλος giorgos170

alisida

# 38 στις 13/5/2022
author
Καζακστάν

Εντάξει βρε Ενικε,εσύ μην κάνεις,όμως υπάρχουν άνθρωποι που δεν εγκαταλείπουν και θέλουν (όπως εγώ) να αφήσουν το Ντι εν ει τους να συνεχίσει να υπάρχει στη Γη.

Γιατί θα πρέπει να απολογηθουμε δηλαδή 

Εξάλλου ένας 50αρης πλέον δε θεωρείται γέρος. 

Άσε που από το νόμο θεωρείται νεότατος για σύνταξη κάποιος πριν την ηλικία των 67 

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Enikos

Να ριξωμε μια ματια για τα κυτταρα?...

Τι ειναι ενα παιδι στα 50+...

Το τελευταιο σουβενιρ στα αφορολογητα, πριν μπουμε στο...αροπλανο?...

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Megalodondas

# 39 στις 13/5/2022
author

Είναι αυτό πού λέει  και το τραγούδι, η φαντασία μας τα φταίει.. 

Ο κάθε άντρας μετά τα 50 πάω στοίχημα πως δεν θέλει τέτοιες περιπέτειες, άσχετα αν λέγονται για να επικυρωσουν το αίσθημα αισιοδοξίας πού αυτή η σκέψη προκαλεί.. 

Κατά βάθος θέλουμε την ησυχία μας κι ας γυρίσουμε όλο τον κόσμο.. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από alisida

Τι φοβάστε,πείτε μας να ξέρουμε 

Enikos

# 40 στις 13/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Κανεις δεν απολογειται...νομιζω...

Απλα επισημαινουμε πως αρχιζουν τα δραματα, σε αυτη την ζωη...

Απο κει και μετα...

Μαλλον τρολαιρνεις...

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από alisida

Εντάξει βρε Ενικε,εσύ μην κάνεις,όμως υπάρχουν άνθρωποι που δεν εγκαταλείπουν και θέλουν (όπως εγώ) να αφήσουν το Ντι εν ει τους να συνεχίσει να υπάρχει στη Γη.

Γιατί θα πρέπει να απολογηθουμε δηλαδή 

Εξάλλου ένας 50αρης πλέον δε θεωρείται γέρος. 

Άσε που από το νόμο θεωρείται νεότατος για σύνταξη κάποιος πριν την ηλικία των 67 

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.