Ναι...
Για τον ιδιο λογο που ανεφερα και για την γυναικα...
Αν θες να το κανουμε ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, ανοιξε ενα θεμα περι της ιεροτητας του φυλου σας...
Διοτι αυτη η σπουδη σου, στο παρων θεμα, ειναι...
Εκτος θεματος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Xenia_Z
@ #6: Ενικέ θεωρείς αχαλίνωτη ηλικία τα 54 για να γίνει μπαμπάς ένας άνδρας, ναι ή όχι;
Ξεκινα να καμεις μια εξωσωματικη στην ηλικια σου...να μας πεις και σε εμας...
Ετσι...για την αλητεια...επειδη δεν πρεπει να υπαρχει οριο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από alisidaΑν μου εξηγήσει κάποιος το λόγο για τον οποίο πρέπει να υπάρχει όριο,τότε θα απαντήσω
Υπάρχει όριο από την φύση, αλλά πέρα από αυτό το οποίο σημαίνει, οι άνθρωποι νομίζουμε πολλές φορές πως ξεπερνάμε την φύση, διακαής πόθος άλλωστε, θα γίνουμε αθάνατοι κτλπ.. Γιατί όχι αφού μπορώ...
Ψευδαισθησεις...
Και σίγουρα το σωματικόρμονικοανοσοποιητικο μας επιτρέπει μια τέτοιου είδους κακουχια υψηλών απαιτήσεων, όχι μόνο για τους 9 μήνες αλλά και για μετά..
Οι αντοχές φθίνουν δραματικά μερικές φορές πάνω από τα 50..
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από alisidaΑν μου εξηγήσει κάποιος το λόγο για τον οποίο πρέπει να υπάρχει όριο,τότε θα απαντήσω
Εάν βρεθεί κάποιο καλό παιδί για γαμο και θέλει, δεν έχω αντίρρηση να το επιχειρήσω (με δανεικό ωάριο καθότι δεν έχω πρόχειρο στην κατάψυξη δικό μου )
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από EnikosΞεκινα να καμεις μια εξωσωματικη στην ηλικια σου...να μας πεις και σε εμας...
Ετσι...για την αλητεια...επειδη δεν πρεπει να υπαρχει οριο...
Εφόσον υπάρχει πλήρης προγενετικος έλεγχος ,το θέμα αντοχών δεν είναι κανονας.
Επίσης έχω διαβάσει πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι ορμόνες που παράγονται κάθε άλλο παρά επικίνδυνες είναι για τον οργανισμό.Μαλιστα διάβασα ότι σε κάποιες περιπτώσεις,έχουν υποχωρήσει και κακοήθεις όγκοι με την εγκυμοσύνη.
Βέβαια τον τελικό λόγο έχει ο γιατρός της κάθε γυναίκας που θα θελήσει να το επιχειρήσει και φαντάζομαι ότι δεν δέχονται το ίδιο ομαλά όλοι οι οργανισμοί την ορμονοθεραπεια.
Σίγουρα θα το διακινδυνευα σε οποιαδήποτε ηλικία,εάν δεν είχα παιδιά.Θα ήταν η πρώτη μου επιλογή πριν την υιοθεσία ,μη ρωτάτε γιατι,επειδή έτσι αισθάνομαι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από MegalodondasΥπάρχει όριο από την φύση, αλλά πέρα από αυτό το οποίο σημαίνει, οι άνθρωποι νομίζουμε πολλές φορές πως ξεπερνάμε την φύση, διακαής πόθος άλλωστε, θα γίνουμε αθάνατοι κτλπ.. Γιατί όχι αφού μπορώ...
Ψευδαισθησεις...
Και σίγουρα το σωματικόρμονικοανοσοποιητικο μας επιτρέπει μια τέτοιου είδους κακουχια υψηλών απαιτήσεων, όχι μόνο για τους 9 μήνες αλλά και για μετά..
Οι αντοχές φθίνουν δραματικά μερικές φορές πάνω από τα 50..
Ε, μααα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από alisidaΕάν βρεθεί κάποιο καλό παιδί για γαμο και θέλει, δεν έχω αντίρρηση να το επιχειρήσω (με δανεικό ωάριο καθότι δεν έχω πρόχειρο στην κατάψυξη δικό μου )
μη ρωτάτε γιατι,επειδή έτσι αισθάνομαι.
Αυτό φοβόμαστε κι εμείς
Θέλει μελέτη το όλο θέμα, εμείς σου λέω και πάλι, φανταζόμαστε και θέλουμε διάφορα..!
Αγαπητή Σίσσυ ... Πουθενά στην Αγία γραφή , δεν αναφέρεται οτι , οι γονείς της , γέννησαν την ...Παναγία ..., Γέννησαν την Μαρία ..!!!
Το όνομα , της Παναγίας αποφασίστηκε , στην 4η , η , 7η στην οικουμενική σύνοδο ...αν θυμάμαι καλά ...!!!
Οσο για αυτό που λες , οτι , οι γονείς της Παναγίας ...ηταν ατεκνοι ..κλπ , καί τό γνωρίζουμε ... Προτείνω να διαβάσεις την Αγία γραφή , που ειναι ενα ιδιαίτερο ... και ξεχωριστό βιβλίο , ... για να γνωρίσεις περισσότερα ...
Ευχαριστώ .
Με εκτίμηση ...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από sissy108
Qwerty 55 δεν νομίζω ότι έχω μπερδέψει στο μυαλό μου όπως λες τίποτα ούτε δυστυχώς διαβάζω πολύ Καινή διαθήκη κλπ αν και θα ήθελα...οι γονείς της Παναγίας ειναι γνωστό ότι ήταν άτεκνοι κλπ...το ότι έκαναν παιδί σε τόσο μεγάλη ηλικία και μάλιστα την Παναγία δείχνει ότι δεν θα πρέπει να έχουμε ενδοιασμούς σε αυτο το θέμα...και ότι μπορεί να γίνουν κάποιοι γονείς και σε πιο μεγάλες ηλικίες...τώρα μάλιστα που η επιστήμη βοηθά τόσο πολύ δεν καταλαβαίνω γιατί να μπαίνουν τέτοια όρια ..θεωρητικά όπως ειπα η γυναίκα έχει δυνατότητα να κάνει παιδί μεχρι την εμμηνόπαυση...
@ #23: girl_aloud έχεις δίκιο σε αυτό τον προβληματισμό σου. Ωστόσο, είναι δύσκολο να ταιριάξουν όλοι οι άνθρωποι σε αλγόριθμους π.χ. ο άλλος ή η άλλη μπορεί να μην κατάφερε να το κάνει νωρίτερα όχι διότι περίμενε να γίνει πρώτα καλύτερος αλλά διότι ΔΕΝ έτυχε να βρει πιο πριν τον άνθρωπό του. Γενικά οι λόγοι που φτάνουν οι άνθρωποι σε μεγάλη ηλικία να μην έχουν κάνει παιδιά ενώ θα το ήθελαν είναι ποικίλοι και με διαβαθμίσεις ως προς την "ποιότητα" τους. Προσωπικά μπορώ να σκεφτώ μια σειρά από λόγους που άλλοι είναι βάσιμοι και άλλοι λάθος κατά την κρίση μου. Δε νομίζω ότι εύκολα μπορεί να βρεθεί μια συνταγή/καλούπι που θα καλύπτει "δίκαια" όλες τις περιπτώσεις. Η μόνη "σωστή" αφετηρία που θα μπορούσα να σκεφτώ θα ήταν οι άνθρωποι να έχουν ως προτεραιότητα το συμφέρον του όποιου παιδιού υπό τις συνθήκες που ισχύουν στην περίπτωση τους πάνω από το δικό τους "θέλω"/εγώ αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει μια απάντηση που μπορεί να προβλέψει όλες τις πιθανές περιπτώσεις και εκβάσεις.
Να ριξωμε μια ματια για τα κυτταρα?...
Τι φοβάστε,πείτε μας να ξέρουμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Megalodondasμη ρωτάτε γιατι,επειδή έτσι αισθάνομαι.
![]()
Αυτό φοβόμαστε κι εμείς
Θέλει μελέτη το όλο θέμα, εμείς σου λέω και πάλι, φανταζόμαστε και θέλουμε διάφορα..!
Εντάξει βρε Ενικε,εσύ μην κάνεις,όμως υπάρχουν άνθρωποι που δεν εγκαταλείπουν και θέλουν (όπως εγώ) να αφήσουν το Ντι εν ει τους να συνεχίσει να υπάρχει στη Γη.
Γιατί θα πρέπει να απολογηθουμε δηλαδή
Εξάλλου ένας 50αρης πλέον δε θεωρείται γέρος.
Άσε που από το νόμο θεωρείται νεότατος για σύνταξη κάποιος πριν την ηλικία των 67
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από EnikosΝα ριξωμε μια ματια για τα κυτταρα?...
Τι ειναι ενα παιδι στα 50+...
Το τελευταιο σουβενιρ στα αφορολογητα, πριν μπουμε στο...αροπλανο?...
Είναι αυτό πού λέει και το τραγούδι, η φαντασία μας τα φταίει..
Ο κάθε άντρας μετά τα 50 πάω στοίχημα πως δεν θέλει τέτοιες περιπέτειες, άσχετα αν λέγονται για να επικυρωσουν το αίσθημα αισιοδοξίας πού αυτή η σκέψη προκαλεί..
Κατά βάθος θέλουμε την ησυχία μας κι ας γυρίσουμε όλο τον κόσμο..
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από alisidaΤι φοβάστε,πείτε μας να ξέρουμε
Κανεις δεν απολογειται...νομιζω...
Απλα επισημαινουμε πως αρχιζουν τα δραματα, σε αυτη την ζωη...
Απο κει και μετα...
Μαλλον τρολαιρνεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από alisidaΕντάξει βρε Ενικε,εσύ μην κάνεις,όμως υπάρχουν άνθρωποι που δεν εγκαταλείπουν και θέλουν (όπως εγώ) να αφήσουν το Ντι εν ει τους να συνεχίσει να υπάρχει στη Γη.
Γιατί θα πρέπει να απολογηθουμε δηλαδή
Εξάλλου ένας 50αρης πλέον δε θεωρείται γέρος.
Άσε που από το νόμο θεωρείται νεότατος για σύνταξη κάποιος πριν την ηλικία των 67
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media