Για τις φυσκιες αντοχες του να εισαι 70-75-80 και να εχεις εναν εφηβο των 18-20 μεσα στο σπιτι μιλα μας...
Για να συνεννοηθουμε καλυτερα...
Ναι, ναι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από Jaque44
δεν γίνετε να ισχύει ότι ισχύει και για τους άντρες : είναι διαφορετική η βιολογία μεταξύ των 2 φύλλων στον τομέα αυτό . κακό πάντως δεν είναι να υπάρχει η ελπίδα και στα 49 και στα 54 .
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από Jaque44
δεν γίνετε να ισχύει ότι ισχύει και για τους άντρες : είναι διαφορετική η βιολογία μεταξύ των 2 φύλλων στον τομέα αυτό . κακό πάντως δεν είναι να υπάρχει η ελπίδα και στα 49 και στα 54 .
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από Jaque44
Δε νομίζω ότι κατάλαβες το σχόλιό μου αλλά ούτε και το ερώτημα που τέθηκε. Η Επιστήμη έχει προχωρήσει αρκετά ώστε να βοηθά με μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης κάποιες γυναίκες να κάνουν παιδιά στα 49 και τα 54. Επομένως σε αυτές τις περιπτώσεις ναι, γίνεται να ισχύει ό,τι ισχύει και για τους άνδρες. Το ερώτημα ήταν αν θα έπρεπε ή όχι να επιτρέπεται από το νόμο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από EnikosΑπλα δεν εχεις ασχοληθει με τον συμβολισμο...
Και μην ασχοληθεις...για το καλο σου...
δεν ασχολούμαι με συμβολισμούς δεν με λένε Ρετζέπ εμένα -_^
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από EnikosΓια τις φυσκιες αντοχες του να εισαι 70-75-80 και να εχεις εναν εφηβο των 18-20 μεσα στο σπιτι μιλα μας...
Ναι, ναι...
αν κάποιος θέλει έναν έφηβο στα 75 μέσα στο σπίτι , κακό του κεφαλιού του
https://www.youtube.com/watch?v=yiREqwHZPCoΠαράθεση:
Σχόλιο # 81 από EnikosΓια τις φυσκιες αντοχες του να εισαι 70-75-80 και να εχεις εναν εφηβο των 18-20 μεσα στο σπιτι μιλα μας...
Ναι, ναι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από Xenia_Z
Δε νομίζω ότι κατάλαβες το σχόλιό μου αλλά ούτε και το ερώτημα που τέθηκε. Η Επιστήμη έχει προχωρήσει αρκετά ώστε να βοηθά με μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης κάποιες γυναίκες να κάνουν παιδιά στα 49 και τα 54. Επομένως σε αυτές τις περιπτώσεις ναι, γίνεται να ισχύει ό,τι ισχύει και για τους άνδρες. Το ερώτημα ήταν αν θα έπρεπε ή όχι να επιτρέπεται από το νόμο.
μια χαρά κατάλαβα αλλά ας το πάμε από την αρχή : φυσικά και πρέπει να επιτρέπεται . είπα πουθενά ότι δεν πρέπει να επιτρέπετε ?
Αν κανει παιδι στα 55...στα 75, δεν θαχει εναν 20αρη μεσα στο σπιτι του?...
Επειδη λες οτι ο 55 αρης αντρας...ειναι αλλο πραμα...
Ο 75 ρης ειναι και αυτος...αλλο πραμα?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από Jaque44
αν κάποιος θέλει έναν έφηβο στα 75 μέσα στο σπίτι , κακό του κεφαλιού του
Οκ...επειδη ο Ρετζεπ λεει κατι τετοια, γι αυτο τοποθετηθηκα...
Θα μπερδευτηκα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από Jaque44
δεν ασχολούμαι με συμβολισμούς
δεν με λένε Ρετζέπ εμένα -_^
Εμπεριστατωμενη απαντηση...δε λεω!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από Jaque44
https://www.youtube.com/watch?v=yiREqwHZPCo
Τι σκουζει παλι ο Κυρος Γραναζης ρε παιδια?...
Ναι...αν ξερατε γραμματα θα κανατε εξωσωματικη για να γινετε μαναδες...
Αλλα...δεν ξερετε...
Με το γεια σας κωλοτουμπες?...ααα δεν τα μποραω αφτα!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από EnikosΓια τις φυσικές αντοχες του να εισαι 70-75-80 και να εχεις εναν εφηβο των 18-20 μεσα στο σπιτι μιλα μας...
Ο Ξαρχάκος απέκτησε δίδυμα στα 77 του χρόνια...
Είπες κάτι ;
Η 60άρα θα πηγαίνει να γράψει το κοριτσάκι στον παιδικό και θα του χαμογελάνε "ήρθες με τη γιαγιάκα η μαμά πού είναι να σε φέρει".
Ο 60+ θα πηγαίνει με το γιόκα στην αλάνα έχοντάς τον στην πλάτη.. και όταν παίζουν μπάλα τα άλλα παιδάκια θα του λένε " δε ντρέπεσαι τον παππού να ξεθεώνεις θα του σπάσουν και τα γυαλιά πού είναι ο μπαμπάς σου να σε φέρει ".Και θα τα μεγαλωσει ο ιδιος...
Ασε που στα 110 θαχει και την ευτυχια να τα δει ...φανταρους...
Οταν λεμε "φυσικες αντοχες" δεν εννοουμε το αν μπορει να...κανει παιδια, ενας αντρας, σε αυτες τις ηλικιες...
Ας μην πουμε για την φυσιολογικη αλλοιωση των κυτταρων σε αυτη την ηλικια και το ενδεχομενο να βγουν γκαγκανοι οι απογονοι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από agnwstos_Xi
Ο Ξαρχάκος απέκτησε δίδυμα στα 77 του χρόνια...
Είπες κάτι ;
Οι γονείς της , Μαρίας , ...εκαναν ,,.. απόκτησαν ενα κορίτσι ..., την Μαρία ...και οχι την Παναγία ...!!!
Και ούτε ο Θεός , τους ευλόγησε ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από sissy108
Qwerty 55 δεν νομίζω ότι έχω μπερδέψει στο μυαλό μου όπως λες τίποτα ούτε δυστυχώς διαβάζω πολύ Καινή διαθήκη κλπ αν και θα ήθελα...οι γονείς της Παναγίας ειναι γνωστό ότι ήταν άτεκνοι κλπ...το ότι έκαναν παιδί σε τόσο μεγάλη ηλικία και μάλιστα την Παναγία δείχνει ότι δεν θα πρέπει να έχουμε ενδοιασμούς σε αυτο το θέμα...και ότι μπορεί να γίνουν κάποιοι γονείς και σε πιο μεγάλες ηλικίες...τώρα μάλιστα που η επιστήμη βοηθά τόσο πολύ δεν καταλαβαίνω γιατί να μπαίνουν τέτοια όρια ..θεωρητικά όπως ειπα η γυναίκα έχει δυνατότητα να κάνει παιδί μεχρι την εμμηνόπαυση...
Η Σάρα , είχε πρόβλημα γονιμότητας , και γι'αυτό , καί ο άντρας της , δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα , ...να την εμπιστεύεται στους διάφορους βασιλείς , της εποχής εκείνης , ... όπως ο Αβιμελεχ , και μετα , να ζητάει λύτρα , και όχι μόνο ,... προκειμένου να μην τιμωρήσει , ο Θεός , τον βασιλιά .. !!!
Δεν φοβόταν λοιπόν ο Αβραάμ , μήπως και του μείνει , έγκυος , η Σάρα .. !!
Επίσης , το ότι εμφανιζόταν , σαν αδερφός της , αντί για άντρας της , ειναι και αυτό ενα θεμα ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από sissy108
Qwerty αυτό που λες είναι σωστό... το παράδειγμα που έδωσα όμως είναι για να πω ότι από την αρχαιότητα υπήρχαν άνθρωποι που είχαν προβλήματα στο θέμα τις γονιμότητας. .επίσης στην θρησκεία αναφέρεται και η Σάρα ως μια τέτοια περίπτωση...στις μέρες μας με την επιστήμη και την εξέλιξη της έχουν βοηθηθεί πάρα πολλά ζευγάρια..για λέω ότι είναι πολύ σημαντική αυτή ανακάλυψη...τελικά όμως τωρα που ξαναγράψει και μας το εξηγησε..το θέμα του θεματοθετη αν κατάλαβα καλά είναι άλλο...
Κάθε "πράγμα" στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο ..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media