Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γυναικες: Εξωσωματικη Γονιμοποιηση εως τα 49 η τα 54?

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Qwerty____55

# 101 στις 19/10/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447
'Aρεσαν+: 0%

Αγαπητέ Δήμο , η απορία σου , είναι εγκυκλοπαιδική , ..η ,  θέλεις απλα να μορφωθείς , για το συγκεκριμένο θέμα , η , υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα , στην σύντροφό σου .. ??

Διότι , δεν νομίζω οτι ,  η εξωσωματική , αφορά προσωπικα εσενα .. !!!

Οπότε , για να σκέφτεστε να προβείτε σε εξωσωματική , .. αυτό τουλάχιστον σημαίνει , οτι εσυ , έχεις κανει σπερμοδιαγραμα , ...και το σπέρμα σου , ειναι υγειες ...

Επισης , η σύντροφός σου , .. ηλικιακά , πρεπει  ειναι μεγαλύτερη απο εσενα ...οκ ??

Αν λοιπον , όντως έχει πρόβλημα , η συντροφο σου , και όχι εσυ ...τοτε με την καθοδήγηση του γιατρού σας , ..σας πρότεινε να κάνετε εξωσωματική ... οκ .??

Θα πρέπει να βρεθεί , και το σπέρμα , ..π.χ ..το δικο σου ?? , η κάποιου άλλου ..??

Αν ομως το κόστος , για να γίνει , η εξωσωματική , δεν το αντέχετε οικονομικά ... τότε να μην σκέφτεστε , αν ο νόμος επιτρέπει , την εξωσωματική , στα , 40 . ..στα 50 ...στα 60 ..αλλα. αποφασίστε , να υιοθετήσετε , ενα παιδάκι , .. τώρα πού είσαστε νέοι ακόμα ... !!!

Εύχομαι καλή επιτυχία , ...για να πάρετε , την σωστή απόφαση .. 

.. Q ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Dimos10

Γυναικες: Εξωσωματικη Γονιμοποιηση εως τα 49 η τα 54?

Καλησπερα σε.ολους.

Ακουσα σημερα (Πεμπτη 12/05/2022), στις Ειδησεις (τηλεοραση), οτι θα αλλαξει ο Νομος για εξωσωματικη γονιμοποιηση για τις γυναικες και αντι για εως τα 49 ετη, θα επιτρεπεται η χρηση αυτης της μεθοδου εως τα 54 ετη!Την γνωμη σας παρακαλω ...

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 102 στις 19/10/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Ακομα και να υιοθετησεις ενα παιδι, σε μεγαλη ηλικια, δεν σε απαλλασσει της συμφορας που θα σε βρει, μολις γινει εφηβος...

Τα αλλα καλα τα λες...

Που ησουνα ομως και εχει γινει της αυτοκριτικης εδω χαμου, να εβαζες ενα χερακι?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από Qwerty___55

Αγαπητέ Δήμο , η απορία σου , είναι εγκυκλοπαιδική , ..η ,  θέλεις απλα να μορφωθείς , για το συγκεκριμένο θέμα , η , υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα , στην σύντροφό σου .. ??

Διότι , δεν νομίζω οτι ,  η εξωσωματική , αφορά προσωπικα εσενα .. !!!

Οπότε , για να σκέφτεστε να προβείτε σε εξωσωματική , .. αυτό τουλάχιστον σημαίνει , οτι εσυ , έχεις κανει σπερμοδιαγραμα , ...και το σπέρμα σου , ειναι υγειες ...

Επισης , η σύντροφός σου , .. ηλικιακά , πρεπει  ειναι μεγαλύτερη απο εσενα ...οκ ??

Αν λοιπον , όντως έχει πρόβλημα , η συντροφο σου , και όχι εσυ ...τοτε με την καθοδήγηση του γιατρού σας , ..σας πρότεινε να κάνετε εξωσωματική ... οκ .??

Θα πρέπει να βρεθεί , και το σπέρμα , ..π.χ ..το δικο σου ?? , η κάποιου άλλου ..??

Αν ομως το κόστος , για να γίνει , η εξωσωματική , δεν το αντέχετε οικονομικά ... τότε να μην σκέφτεστε , αν ο νόμος επιτρέπει , την εξωσωματική , στα , 40 . ..στα 50 ...στα 60 ..αλλα. αποφασίστε , να υιοθετήσετε , ενα παιδάκι , .. τώρα πού είσαστε νέοι ακόμα ... !!!

Εύχομαι καλή επιτυχία , ...για να πάρετε , την σωστή απόφαση .. 

.. Q ..

Αρέσει στο μέλος Qwerty____55

Kristina_

# 103 στις 19/10/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Βρε κιου βρε κιου μια χαρα τα λες σημερα,,,τι επαθες???

Απο την αλλη, η αλλοι νομιζουν οτι επιχειρηματολογουν επειδη ενα παραμυθακι λεει οτι,,,ο λυκος εφαγε την κοκκινοσκουφιτσα  αβυσσος ξαναμανα

Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από Qwerty___55

Οι γονείς της , Μαρίας , ...εκαναν ,,.. απόκτησαν ενα κορίτσι ..., την Μαρία ...και οχι την Παναγία ...!!!

Και ούτε ο Θεός , τους ευλόγησε ...!!!

Αρέσει στα μέλη Qwerty____55, Enikos

Qwerty____55

# 104 στις 19/10/2022
author

Αγαπητέ Ενικε , η εξωσωματική ειναι μια επίπονη , και κοστοβορα  επέμβαση και ισως να μην έχει και τα επιθυμητά αποτελέσματα , ... οπότε , άντε να επαναληφθεί , η ολη διαδικασία ... 

Γι'αυτό και ειπα στον Δήμο ,... Τωρα πού είσαστε νέοι ...

Ειναι περιπου 40 χρονών ...μια πολύ καλή ηλικία ,και για αυτόν και φυσικά για την σύντροφό του , ...που μάλλον εκείνη αφορά το ολο θέμα ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από Enikos

Ακομα και να υιοθετησεις ενα παιδι, σε μεγαλη ηλικια, δεν σε απαλλασσει της συμφορας που θα σε βρει, μολις γινει εφηβος...

Τα αλλα καλα τα λες...

Που ησουνα ομως και εχει γινει της αυτοκριτικης εδω χαμου, να εβαζες ενα χερακι?...

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 105 στις 19/10/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εχω συμφωνησει με ολα αυτα, απλα εγραψα για τους πανω των 50 και για την προοπτικη υιοθεσιας...

Οσο για τον θεματοθετη, πραγματι, μια υιοθεσια ειναι πολλαπλως καλυτερη επιλογη...

Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από Qwerty___55

Αγαπητέ Ενικε , η εξωσωματική ειναι μια επίπονη , και κοστοβορα  επέμβαση και ισως να μην έχει και τα επιθυμητά αποτελέσματα , ... οπότε , άντε να επαναληφθεί , η ολη διαδικασία ... 

Γι'αυτό και ειπα στον Δήμο ,... Τωρα πού είσαστε νέοι ...

Ειναι περιπου 40 χρονών ...μια πολύ καλή ηλικία ,και για αυτόν και φυσικά για την σύντροφό του , ...που μάλλον εκείνη αφορά το ολο θέμα ..

Enikos

# 106 στις 19/10/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Δεν την εφαγε τελικα? Και ζαμε σε αυτη την πλανη, τοσοι αιωναι?...

Δεν μιλας εγκαιρα και συ, δεν μιλας...

Μας κατεδαφιζεις το συστημα μας τωρα...

Μεγιστη απρεπεια!!!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 103 από Kristina_

Βρε κιου βρε κιου μια χαρα τα λες σημερα,,,τι επαθες???

Απο την αλλη, η αλλοι νομιζουν οτι επιχειρηματολογουν επειδη ενα παραμυθακι λεει οτι,,,ο λυκος εφαγε την κοκκινοσκουφιτσα  αβυσσος ξαναμανα

Αρέσει στο μέλος Kristina_

squirrel-b1968

# 107 στις 19/10/2022
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 622
Ο θεματοθετης θέλει να αποκτήσει παιδί μόνος του...δεν θέλει την αχάριστη να την φάει στη μάπα λάθος κατανοήσατε νομίζω...Εαν ομως εγω ως ανδρας σε αυτη την χωρα, επιθυμω να αποκτησω παιδι ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ (που θελω), αυτο ειναι παρανομο, και δεν υπαρχει κανενας νομος να με προστατεψει απο μια #αχαιρευτη (η δολια)# γυναικα!!!...Μπορω να πληρωσω μια γυναικα να γεννησει το παιδιι μου ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, και με συμφωνητικο, ομως τιποτε στο μελλον δεν μου εξασφαλιζει οτι ΔΕΝ θα αποκτησει δικαιωματα καταπατωντας καθε ρητρα και παραγραφο του συμβολαιου που η ιδια η γυναικα υπεγραψε κσι για το οποιο πληρωθηκε εξολοκληρου για τις υπηρεσιες της!!!...Σχόλιο 95...Κάτι τέτοια διαβαζω...Ναι δίδυμα με ολίγον από Ξαρχάκο όπως κ άλλων ηθοποιών η άλλων άνω των 60. δεν είναι τυχαίες οι πολυδυμες κυήσεις...(το 85-90κ άνω των εξωσωματικών φέρουν τέτοιες κυήσεις γιατί με τις ορμονοθεραπειες παράγονται πολλά ωαρια ,γίνεται σχεδόν πάντα εμπλουτισμός του σπέρματος με άλλο σπέρμα (για αυτό κ η ύπαρξη δοτών σπέρματος που πληρώνονται)κλπκλπ κ όλα αυτά άλλοτε κάμπτουν τελικά τον υποψήφιο μπαμπα κ τελικώς δεν μπαίνουν στη διαδικασία διότι θέλουν κάτι ολοδικο τους οκ,ενώ οι γυναίκες που τραβούν κ το πολύ ζόρι ενέσεις ,εξετάσεις κλπ το προσπερνούν πιο εύκολα ,έχουν δεν έχουν θέμα...Δυσκολακι έως αδύνατον,στις μεγάλες ηλικίες οι προστατιτιδες ,κ άλλα νοσήματα ΣΔ κλπ ,είναι υπαίτια για την ποιότητα του σπέρματος, το κάπνισμα ,το άγχος κλπ ακόμη κ νέοι άντρες έχουν προβλήματα πλέον,πόσο μάλλον σε μεγάλες ηλικίες. Οσο η επιστήμη προχωρά ,το σώμα κ οι λειτουργίες του πάνε όλο κ πιο πίσω...θαρρώ Σχόλιο 104...γιατί της έκανες υπέρηχο? κ άλλες πολλές εξετάσεις φανταζομαι...κλπ?..ενώ ο αγαπητός μας είναι durassel?βρε τι διαβάζουμε πάλι..χαχα
Αρέσει στα μέλη NightWsh, Enikos

paranomos

# 108 στις 19/10/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.519

Ωραιος ο Q..

Με εξαιρετικο επιπεδο- ευρος γνωσεων  και απιστευτα δομημενη και συγκροτημενη σκεψη...

Κριμα που δεν παιρνει ενα μνμ.

26-29-31

# 109 στις 19/10/2022
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Μηπως περιμενετε και απαντηση απο τον θεματοθετη?

Ο Δημος εβαλε ενα θεμα τον Μαιο και δεν ξαναμπηκε στο σαιτ,και μετα απο 5 μηνες 

ναμαστε παλι εδω Ανδρεα που λεει και το γνωστο τραγουδι να αρπαχτουμε αμα λαχει...

Ελλειψη θεματων γαρ..

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Enikos

# 110 στις 20/10/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εχωμε απονομες αριστειων απο την Ακαδημια φιλολογιας?...

. . . . . . . . . .
Αρέσει στα μέλη NightWsh, giorgos170

Qwerty____55

# 111 στις 20/10/2022
author

Που να ήμουνα βρε Ενικε ... βοσκούσα τα γίδια μου ...!!!

Πάντως αυτά , τα καταφέρνουν , και χωρίς εξωσωματική ...!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από Enikos

Τα αλλα καλα τα λες...

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 112 στις 20/10/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αμα διαβαζω λιγο στρωτα Ελληνικος, με τασεις κατανοητου κειμενου εστω και ειρωνικου...

Παει ο νους μου στο κακο και σηκωνεται η τριχα στο ζβερκο...

Αρέσει στα μέλη NightWsh, giorgos170

paranomos

# 113 στις 20/10/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση

Το αν ειναι ειρωνικο θα το κρινει ο αποδεκτης..οχι εσυ

Εσυ τι αλλο θαλεγες;

paranomos

# 114 στις 20/10/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση

Αγαπητε Q

Αυτα που εγραψα ειναι αυτα που πραγματικα πιστευω..

Και επιπλεον αυτων...πως εισαι ενας ευγενης ανθρωπος.

Βεβαια εχεις μια αδυναμια αλλα δεν θα την πω εδω..Εγραψα μονο τα θετικα.

Θελω ομως να σου κανω και εγω μια ερωτηση.(τοσες μου εχεις κανει.)

Μιας και βοσκεις γιδια λοιπον..να σε ρωτησω..( Και θα καταλαβεις πισω απο την ερωτηση τι θελω να σου πω)

Μπορεις να ξεχωρισεις ενα αρνι απο ενα κατσικι;;;

Δεν εννοω ζωντανα φυσικα.

Αλλα σφαγμενα γδαρμενα ( χωρις προβια) κρεμασμενα στο τσιγκελι του χασαπη..

Μπορεις να καταλαβεις αν ειναι αρνι η κατσικι; Και απο που;

Θελω να δω αν  εισαι και πανεξυπνος γιδοβοσκος

Enikos

# 115 στις 20/10/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Οχιιι ι ι ι ι ι ι ι . . . . . . .

Τεστ ευφυιας και δεξιοτητων, μεσα σε χασαπικο...(με κρυμμενα νοηματα, στο ψυγειο)...

Νταξ...οτι δυναται κανεις...

. . . . . . . . .

Enikos

# 116 στις 20/10/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ναι, θελει ιδιαιτερες χρηματιστηριακς γνωσεις το να αναγνωρισεις την ειρωνεια...

Οτι βλεπω ως κειμενο λεω εγω...εκτος και αν εχει και αυτο "πονηρα", κρυμμενα νοηματα

Ετσι για το χασιμο...οποιος θελει κρινει και απαντει σε ενα φορουμ...

Γκουγκλαρωμε "φορουμ"...

Enikos

# 117 στις 20/10/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αμα το βρεις θα εισαι πανεξυπνος...σαν εμενα...ενα πραμα...

Qwerty____55

# 118 στις 20/10/2022
author

Καλή σου μερα , Παράνομε ...

Θελω να ακούσω , και τα αρνητικά μου , ...αλλα και τις αδυναμίες μου ... Μίλησε μου ελεύθερα ,...δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ,και θα σου απαντήσω με ειλικρίνεια ...

Η διαφορά σε ενα αρνί , με ενα κατσίκι.., και μάλιστα γδαρμένα ,..ειναι στο κεφάλι τους ..

Το αρνί , έχει , καμπούρα στην ρινικη χώρα ... δηλαδή απο το κούτελο μέχρι τα ρουθούνια , είναι κυρτό ...ενω το κατσίκι , δεν έχει αυτή την καμπούρα ..

Εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις , απο δύο γίδια ζωντανά , με διχως κέρατα , ποιο ειναι το αρσενικό και ποιο το θηλυκό ..!!

Επισης , την στιγμή που μόλις γεννήσει  μια κατσίκα , ...μπορεις να καταλάβεις αν το μωρό , είναι αγοράκι  , η , κοριτσάκι ..???

Παράθεση:
Σχόλιο # 114 από paranomos

Αγαπητε Q

Αυτα που εγραψα ειναι αυτα που πραγματικα πιστευω..

Και επιπλεον αυτων...πως εισαι ενας ευγενης ανθρωπος.

Βεβαια εχεις μια αδυναμια αλλα δεν θα την πω εδω..Εγραψα μονο τα θετικα.

Θελω ομως να σου κανω και εγω μια ερωτηση.(τοσες μου εχεις κανει.)

Μιας και βοσκεις γιδια λοιπον..να σε ρωτησω..( Και θα καταλαβεις πισω απο την ερωτηση τι θελω να σου πω)

Μπορεις να ξεχωρισεις ενα αρνι απο ενα κατσικι;;;

Δεν εννοω ζωντανα φυσικα.

Αλλα σφαγμενα γδαρμενα ( χωρις προβια) κρεμασμενα στο τσιγκελι του χασαπη..

Μπορεις να καταλαβεις αν ειναι αρνι η κατσικι; Και απο που;

Θελω να δω αν  εισαι και πανεξυπνος γιδοβοσκος

Αρέσει στο μέλος Enikos

paranomos

# 119 στις 20/10/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση

Και οσον αφορα στο θεμα..να πω τη γνωμη μου..

Για οσους/ες εχουν αναλογο προβλημα..

Υπαρχει και ο Dr Κρινος..

Ειναι απο τους καλυτερους .

Ας τον συμβουλευτουν..

Qwerty____55

# 120 στις 20/10/2022
author

Αγαπητέ Παράνομε , δεν πρέπει να λυπάσαι , που δεν παίρνω μηνύματα ... διότι εχω κάνει το κουμάντο μου ...!!!

Κάποτε ο αγαπημένος , Κούρκουλος , είχε πάει σε κάποια ελληνική ταινία ..   Οχι αλλο κάρβουνο ..!!!

Εγώ θα πω ... Όχι αλλα μηνυματα ...!!!

Τελικά , θα χρειαστώ μια γραμματέα , για να διεκπεραιώνει , την αλληλογραφία μου ...δέχεσαι ..??!

Παράθεση:
Σχόλιο # 108 από paranomos

Ωραιος ο Q..

Με εξαιρετικο επιπεδο- ευρος γνωσεων  και απιστευτα δομημενη και συγκροτημενη σκεψη...

Κριμα που δεν παιρνει ενα μνμ.

Αρέσει στο μέλος Enikos
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.