Αγαπητέ Δήμο , η απορία σου , είναι εγκυκλοπαιδική , ..η , θέλεις απλα να μορφωθείς , για το συγκεκριμένο θέμα , η , υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα , στην σύντροφό σου .. ??
Διότι , δεν νομίζω οτι , η εξωσωματική , αφορά προσωπικα εσενα .. !!!
Οπότε , για να σκέφτεστε να προβείτε σε εξωσωματική , .. αυτό τουλάχιστον σημαίνει , οτι εσυ , έχεις κανει σπερμοδιαγραμα , ...και το σπέρμα σου , ειναι υγειες ...
Επισης , η σύντροφός σου , .. ηλικιακά , πρεπει ειναι μεγαλύτερη απο εσενα ...οκ ??
Αν λοιπον , όντως έχει πρόβλημα , η συντροφο σου , και όχι εσυ ...τοτε με την καθοδήγηση του γιατρού σας , ..σας πρότεινε να κάνετε εξωσωματική ... οκ .??
Θα πρέπει να βρεθεί , και το σπέρμα , ..π.χ ..το δικο σου ?? , η κάποιου άλλου ..??
Αν ομως το κόστος , για να γίνει , η εξωσωματική , δεν το αντέχετε οικονομικά ... τότε να μην σκέφτεστε , αν ο νόμος επιτρέπει , την εξωσωματική , στα , 40 . ..στα 50 ...στα 60 ..αλλα. αποφασίστε , να υιοθετήσετε , ενα παιδάκι , .. τώρα πού είσαστε νέοι ακόμα ... !!!
Εύχομαι καλή επιτυχία , ...για να πάρετε , την σωστή απόφαση ..
.. Q ..
Παράθεση:
Γυναικες: Εξωσωματικη Γονιμοποιηση εως τα 49 η τα 54?
Σχόλιο # 1 από Dimos10Καλησπερα σε.ολους.
Ακουσα σημερα (Πεμπτη 12/05/2022), στις Ειδησεις (τηλεοραση), οτι θα αλλαξει ο Νομος για εξωσωματικη γονιμοποιηση για τις γυναικες και αντι για εως τα 49 ετη, θα επιτρεπεται η χρηση αυτης της μεθοδου εως τα 54 ετη!Την γνωμη σας παρακαλω ...
Ακομα και να υιοθετησεις ενα παιδι, σε μεγαλη ηλικια, δεν σε απαλλασσει της συμφορας που θα σε βρει, μολις γινει εφηβος...
Τα αλλα καλα τα λες...
Που ησουνα ομως και εχει γινει της αυτοκριτικης εδω χαμου, να εβαζες ενα χερακι?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από Qwerty___55Αγαπητέ Δήμο , η απορία σου , είναι εγκυκλοπαιδική , ..η , θέλεις απλα να μορφωθείς , για το συγκεκριμένο θέμα , η , υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα , στην σύντροφό σου .. ??
Διότι , δεν νομίζω οτι , η εξωσωματική , αφορά προσωπικα εσενα .. !!!
Οπότε , για να σκέφτεστε να προβείτε σε εξωσωματική , .. αυτό τουλάχιστον σημαίνει , οτι εσυ , έχεις κανει σπερμοδιαγραμα , ...και το σπέρμα σου , ειναι υγειες ...
Επισης , η σύντροφός σου , .. ηλικιακά , πρεπει ειναι μεγαλύτερη απο εσενα ...οκ ??
Αν λοιπον , όντως έχει πρόβλημα , η συντροφο σου , και όχι εσυ ...τοτε με την καθοδήγηση του γιατρού σας , ..σας πρότεινε να κάνετε εξωσωματική ... οκ .??
Θα πρέπει να βρεθεί , και το σπέρμα , ..π.χ ..το δικο σου ?? , η κάποιου άλλου ..??
Αν ομως το κόστος , για να γίνει , η εξωσωματική , δεν το αντέχετε οικονομικά ... τότε να μην σκέφτεστε , αν ο νόμος επιτρέπει , την εξωσωματική , στα , 40 . ..στα 50 ...στα 60 ..αλλα. αποφασίστε , να υιοθετήσετε , ενα παιδάκι , .. τώρα πού είσαστε νέοι ακόμα ... !!!
Εύχομαι καλή επιτυχία , ...για να πάρετε , την σωστή απόφαση ..
.. Q ..
Βρε κιου βρε κιου μια χαρα τα λες σημερα,,,τι επαθες???
Απο την αλλη, η αλλοι νομιζουν οτι επιχειρηματολογουν επειδη ενα παραμυθακι λεει οτι,,,ο λυκος εφαγε την κοκκινοσκουφιτσα αβυσσος ξαναμανα
Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από Qwerty___55Οι γονείς της , Μαρίας , ...εκαναν ,,.. απόκτησαν ενα κορίτσι ..., την Μαρία ...και οχι την Παναγία ...!!!
Και ούτε ο Θεός , τους ευλόγησε ...!!!
Αγαπητέ Ενικε , η εξωσωματική ειναι μια επίπονη , και κοστοβορα επέμβαση και ισως να μην έχει και τα επιθυμητά αποτελέσματα , ... οπότε , άντε να επαναληφθεί , η ολη διαδικασία ...
Γι'αυτό και ειπα στον Δήμο ,... Τωρα πού είσαστε νέοι ...
Ειναι περιπου 40 χρονών ...μια πολύ καλή ηλικία ,και για αυτόν και φυσικά για την σύντροφό του , ...που μάλλον εκείνη αφορά το ολο θέμα ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από EnikosΑκομα και να υιοθετησεις ενα παιδι, σε μεγαλη ηλικια, δεν σε απαλλασσει της συμφορας που θα σε βρει, μολις γινει εφηβος...
Τα αλλα καλα τα λες...
Που ησουνα ομως και εχει γινει της αυτοκριτικης εδω χαμου, να εβαζες ενα χερακι?...
Εχω συμφωνησει με ολα αυτα, απλα εγραψα για τους πανω των 50 και για την προοπτικη υιοθεσιας...
Οσο για τον θεματοθετη, πραγματι, μια υιοθεσια ειναι πολλαπλως καλυτερη επιλογη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από Qwerty___55Αγαπητέ Ενικε , η εξωσωματική ειναι μια επίπονη , και κοστοβορα επέμβαση και ισως να μην έχει και τα επιθυμητά αποτελέσματα , ... οπότε , άντε να επαναληφθεί , η ολη διαδικασία ...
Γι'αυτό και ειπα στον Δήμο ,... Τωρα πού είσαστε νέοι ...
Ειναι περιπου 40 χρονών ...μια πολύ καλή ηλικία ,και για αυτόν και φυσικά για την σύντροφό του , ...που μάλλον εκείνη αφορά το ολο θέμα ..
Δεν την εφαγε τελικα? Και ζαμε σε αυτη την πλανη, τοσοι αιωναι?...
Δεν μιλας εγκαιρα και συ, δεν μιλας...
Μας κατεδαφιζεις το συστημα μας τωρα...
Μεγιστη απρεπεια!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 103 από Kristina_Βρε κιου βρε κιου
μια χαρα τα λες σημερα,,,τι επαθες???
Απο την αλλη, η αλλοι νομιζουν οτι επιχειρηματολογουν επειδη ενα παραμυθακι λεει οτι,,,ο λυκος εφαγε την κοκκινοσκουφιτσα
αβυσσος ξαναμανα
Ωραιος ο Q..
Με εξαιρετικο επιπεδο- ευρος γνωσεων και απιστευτα δομημενη και συγκροτημενη σκεψη...
Κριμα που δεν παιρνει ενα μνμ.
Μηπως περιμενετε και απαντηση απο τον θεματοθετη?
Ο Δημος εβαλε ενα θεμα τον Μαιο και δεν ξαναμπηκε στο σαιτ,και μετα απο 5 μηνες
ναμαστε παλι εδω Ανδρεα που λεει και το γνωστο τραγουδι να αρπαχτουμε αμα λαχει...
Ελλειψη θεματων γαρ..
Εχωμε απονομες αριστειων απο την Ακαδημια φιλολογιας?...
Που να ήμουνα βρε Ενικε ... βοσκούσα τα γίδια μου ...!!!
Πάντως αυτά , τα καταφέρνουν , και χωρίς εξωσωματική ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από EnikosΑκομα και να υιοθετησεις ενα παιδι, σε μεγαλη ηλικια, δεν σε απαλλασσει της συμφορας που θα σε βρει, μολις γινει εφηβος...
Τα αλλα καλα τα λες...
Αμα διαβαζω λιγο στρωτα Ελληνικος, με τασεις κατανοητου κειμενου εστω και ειρωνικου...
Το αν ειναι ειρωνικο θα το κρινει ο αποδεκτης..οχι εσυ
Εσυ τι αλλο θαλεγες;
Αγαπητε Q
Αυτα που εγραψα ειναι αυτα που πραγματικα πιστευω..
Και επιπλεον αυτων...πως εισαι ενας ευγενης ανθρωπος.
Βεβαια εχεις μια αδυναμια αλλα δεν θα την πω εδω..Εγραψα μονο τα θετικα.
Θελω ομως να σου κανω και εγω μια ερωτηση.(τοσες μου εχεις κανει.)
Μιας και βοσκεις γιδια λοιπον..να σε ρωτησω..( Και θα καταλαβεις πισω απο την ερωτηση τι θελω να σου πω)
Μπορεις να ξεχωρισεις ενα αρνι απο ενα κατσικι;;;
Δεν εννοω ζωντανα φυσικα.
Αλλα σφαγμενα γδαρμενα ( χωρις προβια) κρεμασμενα στο τσιγκελι του χασαπη..
Μπορεις να καταλαβεις αν ειναι αρνι η κατσικι; Και απο που;
Θελω να δω αν εισαι και πανεξυπνος γιδοβοσκος
Τεστ ευφυιας και δεξιοτητων, μεσα σε χασαπικο...(με κρυμμενα νοηματα, στο ψυγειο)...
Ναι, θελει ιδιαιτερες χρηματιστηριακς γνωσεις το να αναγνωρισεις την ειρωνεια...
Αμα το βρεις θα εισαι πανεξυπνος...σαν εμενα...ενα πραμα...
Καλή σου μερα , Παράνομε ...
Θελω να ακούσω , και τα αρνητικά μου , ...αλλα και τις αδυναμίες μου ... Μίλησε μου ελεύθερα ,...δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ,και θα σου απαντήσω με ειλικρίνεια ...
Η διαφορά σε ενα αρνί , με ενα κατσίκι.., και μάλιστα γδαρμένα ,..ειναι στο κεφάλι τους ..
Το αρνί , έχει , καμπούρα στην ρινικη χώρα ... δηλαδή απο το κούτελο μέχρι τα ρουθούνια , είναι κυρτό ...ενω το κατσίκι , δεν έχει αυτή την καμπούρα ..
Εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις , απο δύο γίδια ζωντανά , με διχως κέρατα , ποιο ειναι το αρσενικό και ποιο το θηλυκό ..!!
Επισης , την στιγμή που μόλις γεννήσει μια κατσίκα , ...μπορεις να καταλάβεις αν το μωρό , είναι αγοράκι , η , κοριτσάκι ..???
Παράθεση:
Σχόλιο # 114 από paranomosΑγαπητε Q
Αυτα που εγραψα ειναι αυτα που πραγματικα πιστευω..
Και επιπλεον αυτων...πως εισαι ενας ευγενης ανθρωπος.
Βεβαια εχεις μια αδυναμια αλλα δεν θα την πω εδω..Εγραψα μονο τα θετικα.
Θελω ομως να σου κανω και εγω μια ερωτηση.(τοσες μου εχεις κανει.)
Μιας και βοσκεις γιδια λοιπον..να σε ρωτησω..( Και θα καταλαβεις πισω απο την ερωτηση τι θελω να σου πω)
Μπορεις να ξεχωρισεις ενα αρνι απο ενα κατσικι;;;
Δεν εννοω ζωντανα φυσικα.
Αλλα σφαγμενα γδαρμενα ( χωρις προβια) κρεμασμενα στο τσιγκελι του χασαπη..
Μπορεις να καταλαβεις αν ειναι αρνι η κατσικι; Και απο που;
Θελω να δω αν εισαι και πανεξυπνος γιδοβοσκος
Και οσον αφορα στο θεμα..να πω τη γνωμη μου..
Για οσους/ες εχουν αναλογο προβλημα..
Υπαρχει και ο Dr Κρινος..
Ειναι απο τους καλυτερους .
Ας τον συμβουλευτουν..
Αγαπητέ Παράνομε , δεν πρέπει να λυπάσαι , που δεν παίρνω μηνύματα ... διότι εχω κάνει το κουμάντο μου ...!!!
Κάποτε ο αγαπημένος , Κούρκουλος , είχε πάει σε κάποια ελληνική ταινία .. Οχι αλλο κάρβουνο ..!!!
Εγώ θα πω ... Όχι αλλα μηνυματα ...!!!
Τελικά , θα χρειαστώ μια γραμματέα , για να διεκπεραιώνει , την αλληλογραφία μου ...δέχεσαι ..??!
Παράθεση:
Σχόλιο # 108 από paranomosΩραιος ο Q..
Με εξαιρετικο επιπεδο- ευρος γνωσεων και απιστευτα δομημενη και συγκροτημενη σκεψη...
Κριμα που δεν παιρνει ενα μνμ.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media