Ευτυχως, περασες...αυτο το "πονηρο" τεστακι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από Qwerty___55Καλή σου μερα , Παράνομε ...
Θελω να ακούσω , και τα αρνητικά μου , ...αλλα και τις αδυναμίες μου ... Μίλησε μου ελεύθερα ,...δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ,και θα σου απαντήσω με ειλικρίνεια ...
Η διαφορά σε ενα αρνί , με ενα κατσίκι.., και μάλιστα γδαρμένα ,..ειναι στο κεφάλι τους ..
Το αρνί , έχει , καμπούρα στην ρινικη χώρα ... δηλαδή απο το κούτελο μέχρι τα ρουθούνια , είναι κυρτό ...ενω το κατσίκι , δεν έχει αυτή την καμπούρα ..
Εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις , απο δύο γίδια ζωντανά , με διχως κέρατα , ποιο ειναι το αρσενικό και ποιο το θηλυκό ..!!
Επισης , την στιγμή που μόλις γεννήσει μια κατσίκα , ...μπορεις να καταλάβεις αν το μωρό , είναι αγοράκι , η , κοριτσάκι ..???
Παράθεση:
Σχόλιο # 120 από Qwerty___55Αγαπητέ Παράνομε , δεν πρέπει να λυπάσαι , που δεν παίρνω μηνύματα ... διότι εχω κάνει το κουμάντο μου ...!!!
Κάποτε ο αγαπημένος , Κούρκουλος , είχε πάει σε κάποια ελληνική ταινία .. Οχι αλλο κάρβουνο ..!!!
Εγώ θα πω ... Όχι αλλα μηνυματα ...!!!
Τελικά , θα χρειαστώ μια γραμματέα , για να διεκπεραιώνει , την αλληλογραφία μου ...δέχεσαι ..??!
Χαιρομαι που τελικα επιασε τοπο η συνεχης εκλιπαρηση σου για ενα μνμ
Οχι δεν δεχομαι γιατι ειμαι.αγραμματος αγαπητε Q.
Δεν μπορω τοση αλληλογραφια.
Ευχομαι παντως να γινει κατι με καποιο απο τα πολλα κοριτσια και να μη μεινεις στο τελος μονος με τις γιδες σου.
"Σε οτι αφορα"...κανονισμος αιρεσιμοτητας...
Μελετη και εξομολογηση...Ναι...και δεν μπορειτε να καμετε εξωσωματικη, με τον αλλο τον κερβερο της γνωσης...
Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από Qwerty___55
Η διαφορά σε ενα αρνί , με ενα κατσίκι.., και μάλιστα γδαρμένα ,..ειναι στο κεφάλι τους ..
Το αρνί , έχει , καμπούρα στην ρινικη χώρα ... δηλαδή απο το κούτελο μέχρι τα ρουθούνια , είναι κυρτό ...ενω το κατσίκι , δεν έχει αυτή την καμπούρα ..
Παρόλο που ως πιτσιρικας ήμουν σχεδόν παντα θεατης στις "εκτελέσεις" και συνακόλουθες εκδορές των πασης λογής σφάγιων στο χωριό,
εντούτοις, αυτή τη διαφορά στο κουτελο ουδέποτε την αντιληφθηκαν τα αθώα μου παιδικα ματια.
Ήταν απασχολημένα να καταγράφουν το μαρτυριο των σφαδαζόντων αμνοεριφίων...
Θενκς φορ δι ινφο Q.
Απαντησα με μια γραμμη και στο προηγουμενο σχολιο σου Q...αλλα για καποιο λογο η απαντηση δεν αναρτηθηκε.
Αυτο που θελω να πω παντως ειναι πως οταν σας ρωτανε κατι να μην απαντατε με βροχη ερωτησεων προκειμενου να θεσετε σε αμφισβητηση το συνομιλητη σας.
Μονο αν μασαει η κατσικα ταραμα δεν ρωτησες η αν το κατσικακι ηταν απο εξωσωματικη.
Εισαι τοσο καχυποπτος;
Βλεπεις παντου εχθρους;
Ετσι απαντας και στα κοριτσια;
Αυτο ειναι το αρνητικο σου αγαπητε Q και δυστυχως επισκιαζει ολα τα θετικα σου στοιχεια.
Αυτα και τελος.
Φιλικα παρανομος.
Πειτε τα εσεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 125 από Heptamer
Παρόλο που ως πιτσιρικας ήμουν σχεδόν παντα θεατης στις "εκτελέσεις" και συνακόλουθες εκδορές των πασης λογής σφάγιων στο χωριό,
εντούτοις, αυτή τη διαφορά στο κουτελο ουδέποτε την αντιληφθηκαν τα αθώα μου παιδικα ματια.
Ήταν απασχολημένα να καταγράφουν το μαρτυριο των σφαδαζόντων αμνοεριφίων...
Θενκς φορ δι ινφο Q.
![]()
Δεν ειναι αυτη η βασικη διαφορα χεπτ.
Αλλου ειναι!
Δηλ. αν ειναι κρεμασμενο στο.τσιγκελι χωρις κεφαλι( το πιο συνηθες)...δεν θα ξερουμε τι θα ψωνισουμε;
Θα ζηταμε το κεφαλι;
Για το Πασχα παντως, που πουλιουνται ολοκληρα, δε μπορει κανεις να κανει λαθος.
Αν το κεφαλι λειπει, σαφως υπαρχει καποιο άλλο διαχωριστικο γνωρισμα.
Μοιρασου το.
Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από paranomos
Αλλου ειναι!
Δηλ. αν ειναι κρεμασμενο στο.τσιγκελι χωρις κεφαλι( το πιο συνηθες)...δεν θα ξερουμε τι θα ψωνισουμε;
Θα ζηταμε το κεφαλι;
Θα σου ελεγα , ...απο την πλατιά ουρα ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από paranomos
Αλλου ειναι!
Δηλ.αν ειναι κρεμασμενο στο.τσιγκελι χωρις κεφαλι( το πιο συνηθες)...δεν θα ξερουμε τι θα ψωνισουμε;
Θα ζηταμε το κεφαλι;
Αγαπητέ Bob , έχεις πολλές απορίες ,...και με αυτές θα μείνεις ...!!!
...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 127 από Bobeeras48
Ο δάσκαλος έγινε δασκάλα κ έχει κάνει εξωσωματική??? Μπα... Λάθος αντιγραφή έκανε... Η... Λες να είναι δασκάλα αντί για δάσκαλος κ ξέρει τόσα πολλα;;;.. Παρανομε... Λές η εκμάθηση που κάνει... Να φουσκώνει κ κοιλιά???![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι καθόλου καχυποψία ,...και δεν θέτω σε αμφισβήτηση τόν συνομιλητή μου ...
Απλα απαντώ , ετσι , και οπως πρέπει , ...μονο σε αυτούς , που θελουν να το παίζουν , ξύπνιοι ... υποτιμώντας τους άλλους .. !!!
Και μια λαϊκή ρήση ...
Χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις , .. σκύψε και φίλησε το ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από paranomosΑπαντησα με μια γραμμη και στο προηγουμενο σχολιο σου Q...αλλα για καποιο λογο η απαντηση δεν αναρτηθηκε.
Αυτο που θελω να πω παντως ειναι πως οταν σας ρωτανε κατι να μην απαντατε με βροχη ερωτησεων προκειμενου να θεσετε σε αμφισβητηση το συνομιλητη σας.
Μονο αν μασαει η κατσικα ταραμα δεν ρωτησες η αν το κατσικακι ηταν απο εξωσωματικη.
Εισαι τοσο καχυποπτος;
Βλεπεις παντου εχθρους;
Αυτο ειναι το αρνητικο σου αγαπητε Q και δυστυχως επισκιαζει ολα τα θετικα σου στοιχεια.
Αυτα και τελος.
Φιλικα παρανομος.
Πειτε τα εσεις
Αγαπητέ Bob , μάθε στην ζωη σου , πάντα να μαθαίνεις κατι , αντι να φλυαρεις και να , ..αερολογεις.. !!!
...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 127 από Bobeeras48
Ο δάσκαλος έγινε δασκάλα κ έχει κάνει εξωσωματική??? Μπα... Λάθος αντιγραφή έκανε... Η... Λες να είναι δασκάλα αντί για δάσκαλος κ ξέρει τόσα πολλα;;;.. Παρανομε... Λές η εκμάθηση που κάνει... Να φουσκώνει κ κοιλιά???![]()
![]()
![]()
Αγαπητέ Παράνομε , αν προσπαθείς , με τίς ελλειπείς γνώσεις που έχεις. ... και την , καθόλου εμπειρία. ...να την πεις στον ...Q .. , θα σε πληροφορησω οτι , το πρώτο πράγμα που πρέπει να δεις είναι ,...μηπως είσαι πολύ λίγος ..!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από paranomosΑπαντησα με μια γραμμη και στο προηγουμενο σχολιο σου Q...αλλα για καποιο λογο η απαντηση δεν αναρτηθηκε.
Εισαι τοσο καχυποπτος;
Βλεπεις παντου εχθρους;
Αυτα και τελος.
Φιλικα παρανομος.
Πειτε τα εσεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 130 από HeptamerΓια το Πασχα παντως, που πουλιουνται ολοκληρα, δε μπορει κανεις να κανει λαθος.
Μοιρασου το.
Δεν τα μοιραζομαι τα μυστικα μου αγαπητε χεπτ.
Να ζητανε την κεφαλη του αμονοεριφιου επι παγκου...αλλιως να τρωνε καθε πασχα
Αγαπητέ Hept..., Εχεις δει το Πάσχα , τα αρνιά , να σουβλιζονται , ακέφαλα.. ???
Εξάλλου , γιατί να κρατήσουν το κεφάλι , οι κρεοπώλες ??? ..για να το πουλήσουν , με ένα ευρώ το κιλό ???
Προτιμότερο , να το ζυγήσουν , μαζι με το σφαγείο ,...με δέκα ,..και δώδεκα ευρω το κιλό ..!!!
Επίσης πόσοι πελατες , θα βρεθούν , για να αγοράσουν ,..τα κεφάλια ???
Και οσα ζωντανά , πωλούνται ακέφαλα , ..ενα ζωα σιτεμενα ...οπου απο τα δόντια τους , καταλαβαίνει κάποιος και την ηλικία του ζώου ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 130 από HeptamerΓια το Πασχα παντως, που πουλιουνται ολοκληρα, δε μπορει κανεις να κανει λαθος.
Μοιρασου το.
Κανένας δεν πρόκοψε , οταν νομίζει ότι έχει , μυστικά , ..και τα κρύβει απο τους άλλους ..!!!
Αυτό , λέγεται ,.. ασχετοσυνη ...!!!
Διότι αν και οι αλλοι , .. ακολουθήσουν την δική σου αποψη , .. τότε , εκείνοι , θα ειναι μια φορά στραβοί ,..ενω εσυ , θα είσαι δέκα ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 136 από paranomos
Δεν τα μοιραζομαι τα μυστικα μου αγαπητε χεπτ.
Να ζητανε την κεφαλη του αμονοεριφιου επι παγκου...αλλιως να τρωνε καθε πασχα
Η μέθη δεν εφευρίσκει τίποτε, μόνο φλυαρεί...
Φρίντριχ Σίλλερ
Μπονζουρ
Γκουγκλαρω "εκλιπαρηση" και μου βγαζει ενα μαγαζι που πουλαει γκασμαδες...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media