Η αποκρυφη γνωση, της Βαβυλωνας, στο ζενιθ της...
Αυτο που δηλωνετε αγραμματοι, ειναι αιτιολογια της φιλιας σας?...
Μας χαλασες ολη την πλακα τωρα...
Τι τις θες τις αναγωγες, στην αναμνηση του πως σουβλιζωμε το Πασχα, τα...ακεφαλα αρνια?...
Τι την ηθελες αυτη την καταραμενη αριθμητικη, που εχει ΚΑΙ πολλαπλασιασμο?...
Δεν εισαι αθρωπος εσυ...μη μας δεις να διασκεδασουμε λιγο!!!...
Το ψαχνο το τρωει ο Νιονιος και καποιοι αλλοι της...Νεας Ιωνιας...
Εμεις δεν τρωμε βακετες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από Qwerty___55Αγαπητέ Hept..., Εχεις δει το Πάσχα , τα αρνιά , να σουβλιζονται , ακέφαλα.. ???
Εξάλλου , γιατί να κρατήσουν το κεφάλι , οι κρεοπώλες ??? ..για να το πουλήσουν , με ένα ευρώ το κιλό ???
Προτιμότερο , να το ζυγήσουν , μαζι με το σφαγείο ,...με δέκα ,..και δώδεκα ευρω το κιλό ..!!!
Επίσης πόσοι πελατες , θα βρεθούν , για να αγοράσουν ,..τα κεφάλια ???
Και οσα ζωντανά , πωλούνται ακέφαλα , ..ενα ζωα σιτεμενα ...οπου απο τα δόντια τους , καταλαβαίνει κάποιος και την ηλικία του ζώου ...!!!
Αγαπητε Q
Το πρωι που εγραψα τα σχολια μου..δεν ειδα την απαντηση σου..
Την ειδα τωρα...
Θα σου πω λοιπον.
Πως εγω ούτε σε υποτιμησα ουτε σε προσβαλα ουτε σε ειπα ποτε λιγο..
Ακριβως το αντιθετο ειπα..
Χαιρομαι που και τα κοριτσια σε βρισκουν πολυ..και σου στελνουν μνματα..γιατι εμενα οντως με βρισκουν λιγο...και δεν.
Πειτε τα μεταξυ σας
Εσυ μονο τα κοκκαλακια...
Το ψαχνο το ετρωγαν και το τρωνε αλλοι..Εγώ πάλι, είμαι σε χειρότερη μοίρα από όλους σας. Ξέρω να ξεχωρίζω το αρσενικό από το θηλυκό, δεν ξέρω όμως αν είναι αρνί, μανάρι, πρόβατο, κατσίκι, γίδι, τράγος ή κάτι άλλο με κέρατα.
Μόνο γδαρμένα.
Θα πα να μάθω χασάπης και γδάρτης έστω στα γεράματα. Να διακρίνονται από το ρινικό.
Δεν ήμουνα βοσκός, δε νόγαγα. Το "ποιμενικό ροκ" που έβαλε όμως ο Ενικός, το γνώριζα. Ήταν σε συμπύκνωση, αυτό που δεύτερη φορά εμπεδώνουμε αναλυτικά εδώ
Τελικά,
κάποιος επαΐων να απαντήσει περι του φυλου του ακέφαλου, γδαρμενου εριφιου.
Δεν σωστό να e-πικρέμονται αποριαι.
Σιγά τη γνώση πχια.
Βρε στην καλυτερη εισαι!!!
Ξεχωριζεις αυτο που πρεπει
κουδουνια θελεις να μας κρεμασουν???
οπου βλεπεις φαι κατσε τ αλλα δεν μας νοιαζουν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από Joie_De_VivreΕγώ πάλι, είμαι σε χειρότερη μοίρα από όλους σας. Ξέρω να ξεχωρίζω το αρσενικό από το θηλυκό, δεν ξέρω όμως αν είναι αρνί, μανάρι, πρόβατο, κατσίκι, γίδι, τράγος ή κάτι άλλο με κέρατα.
Μόνο γδαρμένα.
Θα πα να μάθω χασάπης και γδάρτης έστω στα γεράματα. Να διακρίνονται από το ρινικό.
Δεν ήμουνα βοσκός, δε νόγαγα. Το "ποιμενικό ροκ" που έβαλε όμως ο Ενικός, το γνώριζα. Ήταν σε συμπύκνωση, αυτό που δεύτερη φορά εμπεδώνουμε αναλυτικά εδώ
Παράθεση:
Σχόλιο # 148 από HeptamerΤελικά,
κάποιος επαΐων να απαντήσει περι του φυλου του ακέφαλου, γδαρμενου εριφιου.
Δεν σωστό να e-πικρέμονται αποριαι.
Σιγά τη γνώση πχια.
Ο μονος αρμοδιος να απαντησει αγαπητε χεπτ περι του εριφιου που e-πικρεμεται.. .ειναι ο γιδοβοσκος.
Γελαει καλα, οποιος γελαει τελευταιος...
Το 143 απαντα στο 145..για το ψαχνο;;
Αν ναι..λαθος κανει.
Δεν τον ελεγαν νιονιο.
Νονιο ελεγαν τον τερματοφυλακα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 140 από EnikosΓκουγκλαρω "εκλιπαρηση" και μου βγαζει ενα μαγαζι που πουλαει γκασμαδες...
Παρε τοτε ενα γκασμα...και σκαψε λιγο.
Θα την βρεις
Δεν χρησιμοποιω γκασμαδες, ουτε σφυροκαλεμα...
Ειναι αλλο το πεδιο μου...
Μηπως μπορεις να μας διαφωτισεις, ως συνηθως, τι ειναι η "εκλιπαρηση", εσυ που τα χρησιμοποιεις?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 153 από paranomos
Παρε τοτε ενα γκασμα...και σκαψε λιγο.
Θα την βρεις
Οσο για τα μυστικα που δεν μοιραζομαι..
Η απαντηση ( το μεγα μυστικο πια) εδοθη με ταυτοχρονο σχολιο και τραγουδι στα μουσικα.
Ποστ.10762
Ε, θα ηταν κι αλλοι...εκει θα κανωμε διορθωσεις?...
Με τον αριθμο παρηγορεισαι?...
Επιπροσθετως, υπαρχει μια λειτουργια που λεγεται εντιτ, οταν θες να απαντησεις στις "μαγκιες" και βαριεσαι να περιμενεις τις εγκρισεις...
Περιπλοκο?...
Θα παιξωμε Τομπ Ραιδερ τωρα, για να μαθωμε τα μυστικα των γιδιωνε...
Το λες και ολοκαυτωμα...
Τα ερειπια ενος μεγαλοπρεπους τιποτα...
Η φαλκονερα της "λογικης"...
Σε κρεσεντο "ευφυιας"...
. . . . . . . .
Να βοηθήσω ???
Στην Καλαμάτα , οι ντόπιοι οταν θέλουν να ρίξουν λίπασμα στα χωράφια τους , ... λένε ... Πάω να λιπαρω. ...
Λιπαριση λοιπόν , ..ειναι η ενεργεια , η πραξη αυτή .. !!!
Εκλιπαριση τωρα .,. .. Μ άλλον , .. πηγαίνει ο ενας μπροστά και κάνει .. λιπαριση , ..ενω ο αλλος απο πίσω , εχει ενα τσουβάλι , και μαζεύει το λίπασμα που έριξε ..ο προηγούμενος .. !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 154 από EnikosΜηπως μπορεις να μας διαφωτισεις, ως συνηθως, τι ειναι η "εκλιπαρηση", εσυ που τα χρησιμοποιεις?...
Ασε τα μουσικά ...και πες την άποψη σου εδω ...!!!
Παλι καλά , που δεν έδωσες την απάντηση , στο ..fb ..!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 155 από paranomosΟσο για τα μυστικα που δεν μοιραζομαι..
Η απαντηση ( το μεγα μυστικο πια) εδοθη με ταυτοχρονο σχολιο και τραγουδι στα μουσικα.
Ποστ.10762
Για τροχονόμος ... καλός εισαι ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 152 από paranomosΤο 143 απαντα στο 145..για το ψαχνο;;
Αν ναι..λαθος κανει.
Δεν τον ελεγαν νιονιο.
Νονιο ελεγαν τον τερματοφυλακα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media