Γεια σας εχω ενα προβλημα δεν ξερω κατα ποσο μπορειτε να βοηθησετε αλλα ενας φιλος του αγοριου μου εχει προβλημα μαζι μου και δεν το λεει, τον εχω πιασει να του μιλησω εχω καταλαβει οτι οταν ειμαι στη παρεα τους ειμαι εγω το αγορι μου και οι φιλοι του αλλα αυτος ο φιλος οταν του μιλαω και μου μιλαει θα με κοιταξει λιγο και μετα θα αποφευγει την οπτικη επαφη μαζι μου ητε ειμαστε ολοι μαζι παρεα ητε μονοι μας.
Του εχω μιλησει και του εχω πει γιατι το κανεις αυτο και μου λεει το κανω οντως αυτο δεν το καταλαβαινω και τετοια εχω σκεφτει ισως και να μην αισθανεται ανετα, εχω μιλησει στο αγορι μου και λεει οτι θε του μιλησει και ετσι και συνεχιζει και το κανει.Δεν ξερω τι γινεται ουτε εχω μιλησει ασχημα η φερθω με αγενεια να του φωναξω να τον βρισω τιποτα απλα ανησυχω διοτι κανουμε παρεα πολυ καιρο, και βλεπω τετοια σταση εχω ακουσει οτι δεν εχει προβλημα μαζι μου τι τρεχει δεν ξερω εσεις γνωμη εχετε απο ολα αυτα που λεω εσεις αν το παθαινατε τι θα καταλαβαινατε και τι θα κανατε.Θες εναγωνιως να σου πουμε οτι...ψαχνεται με σενα?...
πιθανον να σε σνομπαρει και να μην σε θεωρει ισαξια για τον φιλο του,ειναι ομως ευγενικος και αποστασιοποιειται διακριτικα.
Να σταματήσει να τον παρακολουθεί γιατί θα την πάρει χαμπάρι ο δικός της και θα ζηλέψει και μετά θα μας έρθει με θέμα " σοσ ,το αγόρι μου ζηλεύει γιατί αλληλοκοιταζομαστε με τον φίλο του"
Αυτά !
Για να καταλαβω,,,ενα παιδι στην παρεα του αγοριου σου δε σε κοιταζει οσο θα θελες και συ κανεις παραπονα γι αυτο στο αγορι σου
και το αγορι σου αντι να σου πει στην καλυτερη «δεν πας καλα» και στη χειροτερη απλα να μην σου ξαναμιλησει, λεει «θα το μιλησω» (καλος μμ@@ κι αυτος!!!)
Και τωρα ρωτας αν μας συνεβαινε εμας τι θα καναμε? Δλδ για να καταλαβω ξαναμανα, τι θα ΕΚΑΝΑ αν ενας γνωστοςγνωστου δε με κοιταζε? Και παρα τις συστασεις του κοινου γνωστου μας δεν συμμορφωνοταν??? Ε τι να κανα??? Θα παιρνα το αμαξι και θα το πατουσα,,,μωρε λες εκεινος στη μονεμβασια να χε παρομοιο προβλημα???
Κοριτσο, δες το αλλιως,,,πριν να ναι αργα
Παράθεση:
Ο φιλος μου με προβληματιζει
Σχόλιο # 1 από Joanna43Γεια σας εχω ενα προβλημα δεν ξερω κατα ποσο μπορειτε να βοηθησετε αλλα ενας φιλος του αγοριου μου εχει προβλημα μαζι μου και δεν το λεει, τον εχω πιασει να του μιλησω εχω καταλαβει οτι οταν ειμαι στη παρεα τους ειμαι εγω το αγορι μου και οι φιλοι του αλλα αυτος ο φιλος οταν του μιλαω και μου μιλαει θα με κοιταξει λιγο και μετα θα αποφευγει την οπτικη επαφη μαζι μου ητε ειμαστε ολοι μαζι παρεα ητε μονοι μας.
Του εχω μιλησει και του εχω πει γιατι το κανεις αυτο και μου λεει το κανω οντως αυτο δεν το καταλαβαινω και τετοια εχω σκεφτει ισως και να μην αισθανεται ανετα, εχω μιλησει στο αγορι μου και λεει οτι θε του μιλησει και ετσι και συνεχιζει και το κανει.Δεν ξερω τι γινεται ουτε εχω μιλησει ασχημα η φερθω με αγενεια να του φωναξω να τον βρισω τιποτα απλα ανησυχω διοτι κανουμε παρεα πολυ καιρο, και βλεπω τετοια σταση εχω ακουσει οτι δεν εχει προβλημα μαζι μου τι τρεχει δεν ξερω εσεις γνωμη εχετε απο ολα αυτα που λεω εσεις αν το παθαινατε τι θα καταλαβαινατε και τι θα κανατε.
Να το πω στα κυπριακά ...
Τούτη εδώ η κοπελια ζηλευκει και τον ίσκιον της και θέλει σημασίαν.
πιθανολογω
1 δεν σε εγκρινει για τον φιλο του ,
2 δεν του αρεσει που εισαι αναμεσα στην φιλια με τον φιλο του ..
Παράθεση:
Ο φιλος μου με προβληματιζει
Σχόλιο # 1 από Joanna43Γεια σας εχω ενα προβλημα δεν ξερω κατα ποσο μπορειτε να βοηθησετε αλλα ενας φιλος του αγοριου μου εχει προβλημα μαζι μου και δεν το λεει, τον εχω πιασει να του μιλησω εχω καταλαβει οτι οταν ειμαι στη παρεα τους ειμαι εγω το αγορι μου και οι φιλοι του αλλα αυτος ο φιλος οταν του μιλαω και μου μιλαει θα με κοιταξει λιγο και μετα θα αποφευγει την οπτικη επαφη μαζι μου ητε ειμαστε ολοι μαζι παρεα ητε μονοι μας.
Του εχω μιλησει και του εχω πει γιατι το κανεις αυτο και μου λεει το κανω οντως αυτο δεν το καταλαβαινω και τετοια εχω σκεφτει ισως και να μην αισθανεται ανετα, εχω μιλησει στο αγορι μου και λεει οτι θε του μιλησει και ετσι και συνεχιζει και το κανει.Δεν ξερω τι γινεται ουτε εχω μιλησει ασχημα η φερθω με αγενεια να του φωναξω να τον βρισω τιποτα απλα ανησυχω διοτι κανουμε παρεα πολυ καιρο, και βλεπω τετοια σταση εχω ακουσει οτι δεν εχει προβλημα μαζι μου τι τρεχει δεν ξερω εσεις γνωμη εχετε απο ολα αυτα που λεω εσεις αν το παθαινατε τι θα καταλαβαινατε και τι θα κανατε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Xenia_Z
Το ενδεχόμενο απλά να σε βαριέται το έχεις σκεφτεί; Γιατί ντε και καλά να πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο με τη γκόμενα του φίλου του;
θα σου πω γιατι το κανει ειναι φυσιολογικο αυτο που κανει οταν ενας ανδρας κοιτα μια γυναικα στα ματια την κοιτα επειδη ενδιαφερεται συνηθωςαυτο που κανει ειναι σωστο γιατι μπορει να γινει και παρεξηγηση φαντασου τωρα να σε κοιταει καποιος επιμονα και να ειναι φιλος σου μπορει να γινει παρεξηγηση σωστα κανει το παλλικαρι δεν εχει κατι μαζι σου απλα καταλαβενει δεν ειναι σωστο να κοιτας μες στα ματια την κοπελα του φιλου σου συνεχεια για αυτο σπαει την ματια του.
Κατ αρχήν:
ο φίλος του αγοριου σου δεν είναι / γίνεται και κατά ανάγκη και δικός σου φίλος.φοβάμαι μήπως ο τύπος γουστάρει τον φίλο σου και σε βλέπει αναγωνιστικά, οπότε του τη σπας όσο νάναι
Ακου τωρα...να βγαινεις με την παρεα και να σκαλωνεις στο ποιος σε κοιταζει, δεν σε κοιταζει και ποσο σε κοιταζει η δεν σε κοιταζει...και να το συζητας κιολας μαζι του, για να καταλαβεις τι γινεται εις αμφοτερας τας περιπτωσεις...
Βρε μην ασχολεισαι με τους φίλους του αγοριου σου, να νοιάζεσαι μόνο για την δική του συμπεριφορά, το αν
σε κοιταζει ο φίλος του ή όχι δεν θα έπρεπε να σ' ενδιαφέρει καθόλου, ούτε καν να το κάνεις θέμα...Παράθεση:
Εγώ πάλι
Σχόλιο # 16 από alexandriani1φοβάμαι μήπως ο τύπος γουστάρει τον φίλο σου και σε βλέπει αναγωνιστικά, οπότε του τη σπας όσο νάναι
στα social media