Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Περιεργη σχεση

Επιλέξτε σελίδα: (1-9)
Σελίδες 123456789

Qwerty____55

# 81 στις 16/5/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447
'Aρεσαν+: 0%

Αγαπητό Μαρακι ...επέτρεψε μου  να πω ότι υποκλίνομαι στην ...ειληκρινεια σου ... καί μπραβο σου ... διοτι λες οτι  , ... την πέφτεις στον καθηγητή σου ...και επισης ,  οτι δεν ειναι δυνατόν να θεωρηθεις θυμα σεξουαλικής κακοποίησης , ..κατι που δεν μπορουσα να δω , στην αρχική μου τοποθετηση ... και αυτο προκύπτει απο το ακόλουθο ...

Λίγα λόγια για μέναΔεν ξέρω πως να ξεκινήσω. Είμαι 25 χρονών και είμαι κάτοικος του Ν. Αργολίδας και πιο συγκεκριμένα μένω στην Σκοτεινή. Είμαι εδώ γιατί με ενδιαφέρει να γνωρίσω κάποιον με ηλικία γύρω στα 18 με 73, για ερωτική σχέση χωρίς δεσμεύσεις Μου αρέσουν οι άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό, άτομα με καλό χιούμορ, τα αυθόρμητα άτομα, οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα. Αντιπαθώ τις υπερβολές γενικά, τους κυνικούς ανθρώπους, την αιματηρή δίαιτα. Να

Ευχαριστώ για δυνατότητα που ειχα  καί εγω , να συμμετάσχω στο θεμα που ανέβασες .

Με εκτίμηση ...Q...

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Marakizgi
Και φυσικα κυριε Q. του την πεφτω και αν ειναι δυνατόν δεν ειμαι θυμα σεξουαλικης κακοποιησης δηλαδη καπου ωπα με αυτα π γραφετε μερικες.επισης ορεξη ειχα να σας τρολαρω 21 ειμαι οχι 10? Ωραια εσεις που λετε προχωρα πως να προχωρήσω δηλαδη..κολλαω να του το πω ξεκαθαρα αν και αυτος μ εχει δωσει το κινητο του αλλα αποκλειεται να στειλω μηνυμα.Τι να κανω να περιμενω να μ το πει ξεκαθαρα;

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Qwerty____55

# 82 στις 16/5/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Αγαπητή Paralia ...δεν υπαρχει λογος να ρωτας , τον ...Q... , για το τι σημαίνει η λεξη .. καβλαντα ..διοτι ακόμα και να ξέρει , δεν νομιζω οτι θα σου το πει ... Όμως μπορείς να ρωτήσεις το Μαράκι ..., μιας και χρησιμοποίησε αυτην την λεξη , και φυσικα , θα μπορέσει να σου την αναλύσει , σε βάθος ..!!  Βεβαια , Θα μπορούσε κανεις να πει οτι , εισαι   αδιαβαστη , ομως ας το αγνοήσουμε .

Με εκτίμηση ...Q...

Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από Paralia48

Πώς τα σκέφτεστε ορισμένοι ώρες ώρες!

(τι θα πει καβλάντα

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Xenia_Z

# 83 στις 16/5/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 429
@ #73: Εννοώ ότι υπάρχουν ορισμένες μελέτες από Αμερική, Αυστραλία και Αγγλία που έγιναν μέσω ανώνυμων ερωτηματολογίων οι οποίες βρήκαν ότι οι άνδρες ήταν πιο πιθανό να τρολάρουν απ' ότι οι γυναίκες. Ωστόσο, για να είμαι δίκαια, δεν έχουν γίνει ακόμη αρκετές επιστημονικές μελέτες για να αποφανθεί κανείς με βεβαιότητα.

Enikos

# 84 στις 16/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ο σωμιες ειναι αφτο με τα ελατηρια?...

Αρέσει στα μέλη Uhtred323, vidar70 και σε ακόμα 3 μέλη.

Kristina_

# 85 στις 16/5/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Βρε κοντεψα να πνιγω με την ιδια την ανασα μου

Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από Helenaki4

Η ερωτική επαφή με άτομο του οποίου η ηλικία τελειώνει σε -άντα

Πχ τριάντα , σαράντα 

Στην επόμενη δεκαετία συνήθως λέγεται καβλήντα 

Τριάντα χρόνια μετά θα τη συναντήσεις είτε σαν καβλόντα , είτε (λόγω της υπερδιέγερσης του καρδιακού) ΕΚΑΒλάντα.

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

Paralia48

# 86 στις 16/5/2022
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Λοιπόν, μετά τις σχετικές επεξηγήσεις, άλλαξε το θέμα. Δεν είναι πλέον ότι ο καθηγητής σου κάνει φλερτ, αλλά ότι εσύ τον θέλεις, του κάνεις φλερτ και θέλεις καβλάντα και πώς να σε βοηθήσουμε!

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί όπως λέει ο Μίλτος είμαι "αγνή" και ουδέποτε έκανα καβλάντα ή καβλήντα με καθηγητή. Κάποιους θαύμαζα, με γοήτευε ο τρόπος και η γνώση τους, αλλά δε σκεφτηκα ποτέ να αγγίξω κάποιον. Η προφεσσόρικη "αίγλη", που λέει η Κριστίνα, είχε μια γνωστική πλατωνική γοητεία. Δε θα την χάλαγα ποτέ.

Αφού δε σ έχει σε κάποιο μάθημα, γιατί πας στα μαθήματά του; Ή όλο το παιχνίδι γίνεται στους διαδρόμους;

Αφού σου έχει δώσει τηλέφωνο, πάρτον, τι να πω; Αλλά ξεκαθαρίζω: Δεν το εγκρίνω

Αρέσει στα μέλη alisida, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.

Paralia48

# 87 στις 16/5/2022
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από Xenia_Z
@ #73: Εννοώ ότι υπάρχουν ορισμένες μελέτες από Αμερική, Αυστραλία και Αγγλία που έγιναν μέσω ανώνυμων ερωτηματολογίων οι οποίες βρήκαν ότι οι άνδρες ήταν πιο πιθανό να τρολάρουν απ' ότι οι γυναίκες. Ωστόσο, για να είμαι δίκαια, δεν έχουν γίνει ακόμη αρκετές επιστημονικές μελέτες για να αποφανθεί κανείς με βεβαιότητα.

Ax, αμερικάνες, αυστραλέζες  και εγγλέζες δεν είναι τόσο εξελιγμένες σαν εμάς!

Εδώ ισχύουν άλλα στατιστικά

Αρέσει στο μέλος Xenia_Z

MiltosRNLI1930

# 88 στις 16/5/2022
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Δηλαδη μας μαθανε την λεξη ( ψεκαστε -τελειωσαμε ) και την χρησιμοποιουμε ευρεως .Μην μου χαλας την εικονα της αγνης Παραλιας !

Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από Paralia48

Λοιπόν, μετά τις σχετικές επεξηγήσεις, άλλαξε το θέμα. Δεν είναι πλέον ότι ο καθηγητής σου κάνει φλερτ, αλλά ότι εσύ τον θέλεις, του κάνεις φλερτ και θέλεις καβλάντα και πώς να σε βοηθήσουμε!

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί όπως λέει ο Μίλτος είμαι "αγνή" και ουδέποτε έκανα καβλάντα ή καβλήντα με καθηγητή. Κάποιους θαύμαζα, με γοήτευε ο τρόπος και η γνώση τους, αλλά δε σκεφτηκα ποτέ να αγγίξω κάποιον. Η προφεσσόρικη "αίγλη", που λέει η Κριστίνα, είχε μια γνωστική πλατωνική γοητεία. Δε θα την χάλαγα ποτέ.

Αφού δε σ έχει σε κάποιο μάθημα, γιατί πας στα μαθήματά του; Ή όλο το παιχνίδι γίνεται στους διαδρόμους;

Αφού σου έχει δώσει τηλέφωνο, πάρτον, τι να πω; Αλλά ξεκαθαρίζω: Δεν το εγκρίνω

Αρέσει στα μέλη Paralia48, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 89 στις 16/5/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από Helenaki4

Η ερωτική επαφή με άτομο του οποίου η ηλικία τελειώνει σε -άντα

Πχ τριάντα , σαράντα 

Στην επόμενη δεκαετία συνήθως λέγεται καβλήντα 

Τριάντα χρόνια μετά θα τη συναντήσεις είτε σαν καβλόντα , είτε (λόγω της υπερδιέγερσης του καρδιακού) ΕΚΑΒλάντα.

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Enikos

# 90 στις 16/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Καμετε δουλιτσα σας...δεν σας μαλωνωμε...ειμαστε στοργικοι εδω...

(Με τα καλα κοριτσια εννοειται)...

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

Herman123

# 91 στις 16/5/2022
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 82

Maraki είσαι ενήλικη, τον θες, είναι ελεύθερος.  Τις έχεις τις απαντήσεις.  Μην ακούς κανένα, άσε που θα σε περάσει και στο μάθημα.

Heptamer

# 92 στις 16/5/2022
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Εννοώ πως ο στιγματισμός είναι ανώφελος, έως αχρηστος αφου τα φαινόμενα αυτά ποτε δε θα εκλειψουν - και στην ουσία δε σκαμπαζουν από στιγματισμους. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από Kristina_

Καλε επτ, τι σοι επιχειρημα ειναι παλι τουτο??? Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγακι πλιιιζ ???

Αφουυυ ,,,ποιος και γιατι και πως θα εμπαινε στον κοπο να στιγματισει κατι αν δεν υπηρχε??? Τι δεν καταλαβαινω,,,παλι???  Μηπως εννοεις γενικα να μην στιγματιζουμε???

Heptamer

# 93 στις 16/5/2022
author

Όταν λέω πως τα σημερινα κοριτσοπούλα μόνο ευαίσθητα και απονήρευτα δεν είναι και πως ξέρουν ακριβώς τι κάνουν και τι θέλουν, 

με τουφεκάτε! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από Marakizgi
Αρχικα 1ον δν σπουδαζω ιεκ κομμωτικης αλλα φιλολογια 2ον ο καθηγητής δεν με εξεταζει για να παιξει καποιο ρολο στν βαθμολογια μου αρα ολα αυτα που λετε ακυραΤου αρεσω προφανως (αν θελει να κανει κατι μαζι μου δν το ξερω!!) Απ ότι καταλαβαινω κ γω περιμενει αυτος απο εμενα οπως αλλωστε ολοι οι αντρες σημερα ? και γω το μονο που κανω ειναι να τ παιζω αδιάφορη αλλα δν θέλω και να ρεζιλευτω πως να το κάνουμε. Στο κατω κατω ας έβρισκε μια δικαιολογια για να βρεθουμε οι 2 μας.(κυκλοφορώ ελάχιστα μονη χωρις καποια εστω κοπελα να είναι διπλα μου στην σχολη,συνηθως κυκλοφορώ με τν παρεα μου περιπου 5 ατομων)3ον αφήστε αυτα τα κοριτσοπουλα και μ***ςΕχω βγει και αλλες φορες με μεγαλυτερο ατομο γυρω στα 35 και πιστεψτε με δν πληγώθηκαΓιατι ακριβώς δεν εχω απαιτήσεις ουτε γάμους ουτε καν σχεση.Απλα μου αρεσει ο καθηγητης μου!!εχω ορεξη για καβλαντα και κατι παραπανω αλλα μεχρι εκεί οποτε πως να τον προσεγγίσω ;;;

Heptamer

# 94 στις 16/5/2022
author

Δεν είναι θεμα  ηττοπαθειας ή οπισθοδρόμησης. 

Μα ισχύουσας κατάστασης. 

Όλα αλλάζουν, κι όλα ίδια (στην ουσία) μένουν. 

Ο στιγματισμός δεν αποτρέπει επαναλήψεις... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από Xenia_Z
@ #63: Διαφωνώ με τη θεώρηση σου Heptamer. Θεωρώ ότι αν υιοθετούσαν όλοι αυτή την (ηττοπαθή και οπισθοδρομική κατά τη γνώμη μου) στάση οι ανθρώπινες κοινωνίες θα γίνονταν τρισχειρότερες ούτε θα είχαν συμβεί οι όποιες κατακτήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις "Δυτικές" κοινωνίες. Πιστεύω ότι αν δεν στιγματίζονταν οι αντιδεοντολογικες συμπεριφορές θα επεκτείνονταν ακόμα περισσότερο οπότε απορώ με τη συλλογική σου ότι ο στιγματισμός τους είναι άνευ σημασίας.

Xenia_Z

# 95 στις 17/5/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 429

@ #94: Διαφωνώ. Με αυτή τη λογική δε θα έπρεπε να μπαίνουν ούτε οι εγκληματίες στη φυλακή αφού συνεχίζουν να γίνονται εγκλήματα. Ο στιγματισμός δεν αποτρέπει επαναλήψεις αλλά πιστεύω ότι χωρίς αυτόν τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα.

girl_aloud

# 96 στις 17/5/2022
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 239
Αν, οπως δηλωνεις, θελεις να περασεις καλα, κοιταξε να βρεις καποιον συνομηλικο σου ή εστω πιο κοντα στην ηλικια σου, απο κατι ανωριμους 30φευγα καθηγηταδες που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι αλλη μια τρυπα στη ζωνη τους.

spacetube

# 97 στις 17/5/2022
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 719
Καντε ερωτα,αγαπησε για να αγαπηθεις,δωστε τον εαυτο σας στον αλλον χωρις ανταλλαγματα, η καθε ημερα που περνα μας κανει φτωχοτερους,το κοντερ αφαιρει με ακριβεια και τιποτα δεν ξαναγυριζει,ας χαρουμε το μεγαλο δωρο της ζωης. Αυτα ειπε ενα μπουκαλι λευκο σαββατιανο πριν ριχτει στο καδο της ανακυκλωσης..

vidar70

# 98 στις 17/5/2022
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Απαντήσεις: 728

Μονη της το σκεφτηκε? Για ρωτησε την σε παρακαλω

Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από alisida

vidar70

# 99 στις 17/5/2022
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Απαντήσεις: 728

Το τρολαρισμα ειναι κομματι της επιστημης? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από Xenia_Z

Αρέσει στο μέλος Enikos

Uhtred323

# 100 στις 17/5/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από Helenaki4

Μη βιάζεσαι βρε γλυκεια μου , 1η Ιουνίου πέφτουν οι μάσκες .

Μπα πανάθεμά σε και τσάμπα τον έπαθα τον ντουβρουτζα

δεν νομιζω ελενα θα παρουν παραταση η μασκες να με θυμιθεις 

Επιλέξτε σελίδα: (1-9)
Σελίδες 123456789
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.