Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τι να κάνω; Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Kostas_10

# 1 στις 18/5/2022
author
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 16
'Aρεσαν+: 0%

Τι να κάνω; Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με!

Είμαι 31 ετών και αυτή 29. Είμασταν μαζί περίπου 1.5 χρόνο. Είχαμε διάφορα προβλήματα όπως ζήλιες (από μεριάς της) - την οποία διόρθωσε αφού είχαμε χωρίσει για πρώτη φορά. Είχαμε συνεχώς εντάσεις (για μικρά θέματα) και καυγαδίζαμε συνεχώς. Είχαμε και οι δυο λάθη. Σε όλο αυτό, εγω έγινε πολύ τοξικός άνθρωπος και πολύ άδικος μαζί της. Την μείωνα, δεν της έδειχνα ενδιαφέρον και αγάπη κλπ. Πνιγόμουν μέσα σε όλους αυτούς τους καυγάδες αλλά και την πίεση που μου ασκούσε γενικότερα (ήταν πιεστική χωρίς λόγους) και αποφάσισα να φύγω, να χωρίσουμε. Χωρίσαμε και μετά από ένα μήνα περίπου, (και αφού μετάνιωσα για τον χωρίσμο και άδειασε το μυαλό μου και κατάλαβα πως την αγαπώ και τη θέλω στη ζωή μου όσο τίποτα άλλο στο κόσμο) την επαναπροσέγγισα. Την ρώτησα αν μιλάει με άλλο και μου είπε ναι! Προχώρησε στον πρώτο μήνα. Όταν την ρώτησα αν έκαναν σεξ μου είπε όχι. Μου είπε κιολας αυτή τη νύχτα πως θα σκεφτόταν για εμάς και μου ζήτησε χρόνο να ξεκαθαρίσει τι θέλει. Της έλεγα να συναντηθούμε και δεν ήθελε. Αφού πέρασαν 15 ημέρες περίπου (μιλάγαμε που και που και που και μου έλεγε πόσο την πλήγωσα κλπ. και έκλεγε. αλλά με τον άλλο δεν σταματούσε! το συνέχιζε!) Άρχισα να πιέζω λίγο για να μου πει τι θέλει τελικά. Αυτό πήρε ένα μήνα περίπου. Δηλάδη σκεφτόταν για έμας ενα μήνα! Τελικά μου είπε ότι θέλει να ξανα προσπαθήσουμε σιγά σιγά. Την ρώτησα τι έγινε με τον άλλο και μου είπε (εμμέσως) ότι έκαναν σεξ και προχώρησαν. Εγώ τι πρέπει να κάνω τωρα;; Μου έλεγε οτι σκεφτόταν για εμάς, την παρακαλούσα, έκλεγα, πήγαινα στο σπίτι της και αυτή έκανε σεξ με άλλο και μιλάγανε ερωτικά. Δηλαδή, μου ζήτησε χρόνο να σκεφτεί (και μου εβρισκε διάφορες δικαιολογίες οτι δεν είχε αποφασίσει, δεν είχε χρονο κλπ) αλλά το έκανε μια χαρά με τον άλλο. Δεν είναι κοροιδια όλο αυτό; δεν με κοροιδευε τοσο καιρό; Είναι σεβασμός και αγάπη αυτο; Με σεβάστηκε; Τώρα είμαστε σε φάση που θέλει να της πω εγω τι να κάνουμε. Αν θα ξανα προσπαθήσουμε ή οχι. Δεν τη βλέπω μετανιωμένη για όσα έκανε και όταν της έλεγα πως αυτό που έκανε δεν ήταν σεβαστό προς εμένα, δεν το δεχεται και πολύ! Μου λέει πως εγώ εφυγα κλπ. Το κατάλαβε πως με πλήγωσε και μου ζήτησε συγνώμη αλλά είναι και κάπως αδιάφορη ταυτόχρονα. Τι πρέπει να κάνω τώρα ρε παιδιά; Πλήγωθηκα παρα πολύ. Πως μπόρεσε μετά απο ένα μήνα; Είναι αγάπη αυτό; Πως να την ξανά εμπιστευθώ; Με είχε στο περίμενε ένα μηνα και αυτή μίλαγε και εκανε σεξ με αλλο. Σκέφτομαι τις στιγμές να κάνει σεξ με άλλον και δεν ξέρω τι να κάνω. Τι να κάνω ρε παιδία, αληθεία; 

magicbus

# 2 στις 18/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Για δώσε και ζώδια..

Μήπως βγάλουμε καμμιά άκρη...

Kostas_10

# 3 στις 18/5/2022
author
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ελλάδα

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από magicbus

Για δώσε και ζώδια..

Μήπως βγάλουμε καμμιά άκρη...

Ταύροι είμαστε και δυο...

Αρέσει στο μέλος tzoulia59

MiltosRNLI1930

# 4 στις 18/5/2022
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Περιμενε να περασουν οι εκπτωσεις Αφου κανει τα ψωνια της θα ηρεμησει και θα σε παρει τηλεφωνο .

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Persefoni__ και σε ακόμα 3 μέλη.

archagellos

# 5 στις 18/5/2022
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

man ,

τιποτα ...χαμενος κοπος ολο .
Εσυ εισαι στην κοσμαρα σου ...και δεν ξερεις τι σου γινεται ...τι θελεις ...που πας ...γιατι πας .
Η αλλη κοσμορα και αυτη 
Και τωρα εσεις οι δυο ...στα 30αντα σας ...θελετε να κανετε τι ακριβως ?
Κατσε στα αυγα σου ...ξανα σκεψου και μετα θα δεις τι θα κανεις στη ζωη σου 

Keep Walking 

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Xenia_Z και σε ακόμα 3 μέλη.

Helenaki4

# 6 στις 18/5/2022
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Οταν η αξιοπρέπεια κι ο αυτοσεβασμός έχουν πάει διακοπές , η πόρτα μένει ανοιχτή κι αλωνίζουν παντός είδους τοξικά τρωκτικά.
Κλείστε την πορτα κι αρχίστε να χτίζετε μια σχέση με τον εαυτό σας, πριν σκεφτείτε να πείτε καλημέρα σε γυναίκα.

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι η καλύτερη προξενήτρα αν ψάχνετε ζηλιάρες, κτητικές και φτηνής συμπεριφοράς γυναίκες.

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, archagellos και σε ακόμα 5 μέλη.

girl_aloud

# 7 στις 18/5/2022
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 239
Στο προφιλ σου γραφεις αιγοκερως... τεσπα, ασε τον πληγωμενο σου εγωισμο στην ακρη και δες τα πραγματα οπως ειναι. Δεν ταιριαζατε. Απο εκει απορρεουν οι συγκρουσεις, οι εντασεις, οι τσακωμοι κλπ. Επομενο ηταν να το διαλυσετε. Δεν γινεται να αγαπας και να σεβεσαι εναν ανθρωπο που διαρκως εισαι σε συγκρουση, που τον μειωνεις, τον προσβαλλεις, που υπαρχει μονιμως μια ενταση μεταξυ σας.
Αρέσει στα μέλη Uhtred323, Xenia_Z και σε ακόμα 3 μέλη.

Xenia_Z

# 8 στις 18/5/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 430
Από την αρχή ως το τέλος είχατε προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι πολύ απλά ΔΕΝ ταιριάζετε γι' αυτό και έγιναν όλα όσα έγιναν. Σε όποιον διαβάζει τα γραφόμενα σου είναι σαφές αυτό. Κακώς και τσάμπα το συνεχίζεις. Άσε τη οριστικά και προχώρα παρακάτω γιατί το μόνο που καταφέρνεις με τα πέρα δώθε είναι να χάνεις και άλλο χρόνο απο τη ζωή σου. Τώρα πρέπει να κόψεις κάθε επικοινωνία και να μη μαθαίνεις τίποτα γι'αυτή. Όχι, δεν είναι αγάπη αυτό. Δεν μπορεί να υπάρξει σχέση χωρίς εμπιστοσύνη και εσείς καταφέρατε να διαλύσετε τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Οι κατηγορίες είναι χάσιμο χρόνου. Αποδέξου ότι δεν είστε συμβατοί και προχώρα παρακάτω.
Αρέσει στα μέλη apolitiii, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 9 στις 18/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Τι του εκοψε παλι ρε φιλε...

Παλι τα ιδια δηλαδη...

Αρέσει στα μέλη archagellos, spacetube

alisida

# 10 στις 18/5/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

31

και 29 

Και μετά ανατωτιεστε γιατί στα 50-55 σκέφτονται κάποιοι να κάνουν παιδιά ? 

Ολοφανερο (αν όχι και σίγουρο 100%) 

Πως πολύ απλά 

Τότε ωριμάζουν 

ΣκεφτρολΑλις 

Αρέσει στα μέλη archagellos, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

26-29-31

# 11 στις 18/5/2022
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Απαντήσεις: 3.722
Με το 31 και το 29 δεν παίζουμε, χάχα χάχα!!

Megalodondas

# 12 στις 18/5/2022
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Kostas_10

Αν δεν ανοίγετε και κοιτάζεις καχύποπτα γιατί δεν ξέρεις τι αισθάνεται ο άλλος είναι πρόβλημα.. 

Άνοιγμα παιδιά..!

Απολαύστε την ζωή χωρίς φόβο 

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Kostas_10

# 13 στις 18/5/2022
author
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ελλάδα

Δεν ξέρω τι να κάνω βρε παιδία. Την αγαπώ πολύ και έχω όνειρα μαζί της. Όμως ο,τι λάθη έκανα σε αυτή τη σχέση (και που τα κατάλαβα πλήρως και ζήτησα συγνώμη και παρακαλούσα να γυρίσει), η συμπεριφορά της δεν ήταν σωστή απέναντι μου. δεν σεβάστηκε απολύτως τίποτα. Το να έχει 1 μήνα στο "περίμενε" τον άλλο και να του βρίσκεις δικαιολογίες συνεχώς αλλά παράλληλα να κοιμάσαι και με άλλο, δεν είναι καθόλου σωστό. Οσο πληγωμένη κι αν ήταν και αν το έκανε και απο αντίδραση. Τι νομίζετε εσεις;

Έχετε δίκαιο σε όλα αυτά που λέτε πιο πάνω.. Απλά είναι όντως δύσκολο να τα αποδεχτω.. 

Enikos

# 14 στις 18/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Το ακουγε που κοπαναγε και εκαμε την κοροιδα...

Τζαμπερ στα αλαρμ...

Τα εκαμε ρυζι καρολινα τα κουζινετα τσι βασεως...

Crancase lub oil in-out differential press...0.1 bar...

Και αυτος στο μεσεντζερ με την ασυλλογιστη...

Qwerty____55

# 15 στις 18/5/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Αγαπητέ Κώστα ...δεν υπάρχει λογος να στεναχωριέσαι ...και θα σου εξηγήσω και τον λόγο .

Άφησε την , να κοιμάται , με όποιους θέλει . και οσους  θέλει ,. .και όπου θέλει .. γιατι σε σένα θα γυρίσει παλι .. και αυτό θα γίνει ... γιατί εσύ , της πήρες την .. παρθενία !!! Αυτό η γυναίκα θα το θυμάται πάντα ..

Πιστεύω να σε κάλυψα ...και πάψε να κλαίς ..!!!

Με εκτίμηση ...Q...

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Kostas_10

Δεν ξέρω τι να κάνω βρε παιδία. Την αγαπώ πολύ και έχω όνειρα μαζί της. Όμως ο,τι λάθη έκανα σε αυτή τη σχέση (και που τα κατάλαβα πλήρως και ζήτησα συγνώμη και παρακαλούσα να γυρίσει), η συμπεριφορά της δεν ήταν σωστή απέναντι μου. δεν σεβάστηκε απολύτως τίποτα. Το να έχει 1 μήνα στο "περίμενε" τον άλλο και να του βρίσκεις δικαιολογίες συνεχώς αλλά παράλληλα να κοιμάσαι και με άλλο, δεν είναι καθόλου σωστό. Οσο πληγωμένη κι αν ήταν και αν το έκανε και απο αντίδραση. Τι νομίζετε εσεις;

Έχετε δίκαιο σε όλα αυτά που λέτε πιο πάνω.. Απλά είναι όντως δύσκολο να τα αποδεχτω.. 

Enikos

# 16 στις 18/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Crankcase* ...για τους Αγγλομαθεις του Βαλτου...

Uhtred323

# 17 στις 19/5/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

λοιπον ας τα παρουμε ενα ενα να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα δεν νομιζο οτι στιν πραγματικοτητα αγαπιοσασταν αυτο που ειχατε δεν το αντιλαμβανομαι σαν αγαπη θα σου πω καποια πραγματακια οταν αγαπας δεν τσακωνεσαι δεν ζειλευεις δεν εχετε εντασεις και σε καμια περιπτωση δεν μειωνης τον αλλον, οσο για αυτο που λες εκανε σεξ με αλλον πειστευω οτι η κοπελα δεν σε αγαπησε πραγματικα γιατι καμια γυναικα η κανενας ανδρας δεν βιαζεται να γνωρισει καποιον αλλον σε τοσο μικρο χρωνικο διαστημα μετα απο εναν χωρισμο,αυτο που ειχατε εγο το αντιλαμβανομαι σαν μια μικρη περιπετιουλα που να σου πω και κατι δεν θα εβγαζε και πουθενα γιατι η σχεση ειχε κανταντησει τοξικη , την παρακαλούσα, έκλεγα, πήγαινα στο σπίτι της και αυτή έκανε σεξ με άλλο     δηλαδη για κατσε εσει την παρακαλαγες εκλεγες πηγαινες σπιτι της  και την εβλεπες να κανει σεξ με αλλον και εσει την θες πισω  υπαρχει κατι πολυτιμο που λεγεται ΑΝΔΡΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , σε συμβουλεβω να αφησεις πισω οτι συνεβη και να προχωρησεις στην ζωη σου μεινε μονο σου για καποιο χρονικο διαστημα να ηρεμησεις και να σκεφτεις τη συνεβη ωστε στην επομενη κοπελα που θα ερθει στην ζωη σου να μην συμβουν τα ιδια λαθη.

, σε συμβουλεβω να αφησεις πισω οτι συνεβη και να προχωρησεις στην ζωη σου μεινε μονο σου για καποιο χρονικο διαστημα να ηρεμησεις και να σκεφτεις τη συνεβη ωστε στην επομενη κοπελα που θα ερθει στην ζωη σου να μην συμβουν τα ιδια λαθη.

Uhtred323

# 18 στις 19/5/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από MiltosRNLI1930

Περιμενε να περασουν οι εκπτωσεις Αφου κανει τα ψωνια της θα ηρεμησει και θα σε παρει τηλεφωνο .

οχι μιλτο δεν το νομιζω να τον παρι τηλ θα παρει τον αλλον τον καινουργιο τηλ 

spacetube

# 19 στις 19/5/2022
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 719

να'ναι ωροσκοπος? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Kostas_10

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από girl_aloud
Στο προφιλ σου γραφεις αιγοκερως... τεσπα, ασε τον πληγωμενο σου εγωισμο στην ακρη και δες τα πραγματα οπως ειναι. Δεν ταιριαζατε. Απο εκει απορρεουν οι συγκρουσεις, οι εντασεις, οι τσακωμοι κλπ. Επομενο ηταν να το διαλυσετε. Δεν γινεται να αγαπας και να σεβεσαι εναν ανθρωπο που διαρκως εισαι σε συγκρουση, που τον μειωνεις, τον προσβαλλεις, που υπαρχει μονιμως μια ενταση μεταξυ σας.

spacetube

# 20 στις 19/5/2022
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 719

Τωρα καταλαβα γιατι ποτε καμμια δεν γυρισε πισω σε εμενα..και μου 'λεγε ο μακαριτης καλα να'ναι, "ασε τις μαντρες και ψωνισε και απο καμια αντιπροσωπεια.." 

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Qwerty___55

Αγαπητέ Κώστα ...δεν υπάρχει λογος να στεναχωριέσαι ...και θα σου εξηγήσω και τον λόγο .

Άφησε την , να κοιμάται , με όποιους θέλει . και οσους  θέλει ,. .και όπου θέλει .. γιατι σε σένα θα γυρίσει παλι .. και αυτό θα γίνει ... γιατί εσύ , της πήρες την .. παρθενία !!! Αυτό η γυναίκα θα το θυμάται πάντα ..

Πιστεύω να σε κάλυψα ...και πάψε να κλαίς ..!!!

Με εκτίμηση ...Q...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.