Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από girl_aloud
Ο αερας προκαλει αναταραξεις στο νερο... στο θεμα μας τωρα, οταν καποιος σου ζηταει χωρο και χρονο, οφειλεις να το σεβαστεις κι οχι να το κλωθογυριζεις στο μυαλο σου με το τι θελει να πει, κι αν ετσι, κι αν αλλιως, κι αν αλλιωτικα και πασαλιμανιωτικα. Αν θελει, θα επικοινωνησει αυτος μαζι σου. Δεν χρειαζεται να τον πρηζεις εσυ (σαν την αλλη παραδιπλα).
girl δεν στο ειχα πασαλιμανιωτικα δικια μας εισαι
Η απόσταση καλή μου κυρία δεν είναι πάντα θανατηφόρα.
Όμως το πολυαιθυλένιο δεν θα κολλήσει εάν δεν αναμειξετε σωστά τα δύο συστατικα της ειδικής κόλλας,καταλάβατε ?
Παράθεση:
Όταν κάποιος ζητάει χρόνο!
Σχόλιο # 1 από gianna1992Όταν κάποιος σας ζητήσει χρόνο και χώρο να σκεφτει, πως αντιδράτε ; πιστευετε οτι η απόσταση μπορεί να βοηθήσει να σκεφτεί κάποιος πιο καθαρά ή θεωρείτε οτι ειναι ενας τρόπος χωρισμου; δίνετε τον χρόνο που σας έχουν ζητήσει η φευγετε ; επίσης έχει νόημα να είναι ορισμός ο χρόνος ποτ ζητάει κάποιος;
Ρε φίλε, αν είναι έτσι ας του πάρει δώρο ένα ρολεξάκι κι ας του παραχωρήσει κι ένα δωμάτιο στο διαμέρισμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Uhtred323
κοιτα δεν σημαινει οτι επειδη σου ζητησε χρονο και χωρο να σκεφτει σημαινει οτι σε παραταει οπως ειπαν καποια μελη δεν σημαινει αυτο μπορει πραγματικα να χρειαζεται λιγο χρονο μονος του να σκεφτει καποια πραγματα θα σε σου ελεγα να του δοσεις χρονο και χωρο ωστε να σκεφτει πραγματικα τι θελει δωστου λιγο χρονο και χωρο να σκεφτει και μετα απο λιγο καιρο μιλησε του να σου πει τη αποφασισε να ξεκαθαρισετε τα πραγματα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Helenaki4Αυτό που περισσότερο με ανησυχεί σε αυτό το ποστ , ειναι το λάικ του Σκορπιού ...
τα "΄θέλω λίγο χρόνο & χώρο" όπως και τα "θέλω να μείνω λίγο μόνος" έχουν ονοματεπώνυμο, σαν την Lila Pause.
Μπορεί να λέγεται πχ Λίτσα Ταδοπούλου, Πίτσα Τάδε, Κικίτσα Τρεχαγύρευε...Με τρώει το δάκτυλο να γράψω (ξανά,κάπου το είχα πει και παλαιότερα),
μην είστε απόλυτοι στην επίκληση χρόνου (και χώρου) ,δεν σημαίνει πάντα πως έχει βρεθεί αντικαταστάτης.
Υπάρχουμε κι εμείς που ζητήσαμε κάποτε χρόνο αλλά δεν μας τον έδωσαν και τώρα αναρωτιόμαστε τι στο καλό θα είχε γίνει εάν και εφόσον.
Ναι,το ομολογώ,ήθελα μόνο να σκεφτώ και να σκεφτεί κι εκείνος,αλλά,δυστυχώς το εξέλαβε ως τελεσίδικη ανακοίνωση χωρισμού.
Τα έχει αυτά η ζωη, βλέπεις τότε δεν είχα ανακαλύψει το sxeseis και τους εδώ συντρόφους για να παρω μια δεύτερη γνώμη πριν
Επίσης αρνιομουν να πάω σε ειδικό σχέσεων,αφελεστατα πίστευα πως θ με επηρεάσει να κάνω ο,τι επιτασσαν οι κοινωνικές αντιλήψεις.
Μεγάλο λάθος μου.
Ας είναι ,κάθε εμπόδιο για εμπειρία (καλή ή κακή )
η θεία alisida
γιαπουτσούκ μπυριλύ mitsotakis γιόκ ..., !
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από alisidaΜε τρώει το δάκτυλο να γράψω (ξανά,κάπου το είχα πει και παλαιότερα),
μην είστε απόλυτοι στην επίκληση χρόνου (και χώρου) ,δεν σημαίνει πάντα πως έχει βρεθεί αντικαταστάτης.
Υπάρχουμε κι εμείς που ζητήσαμε κάποτε χρόνο αλλά δεν μας τον έδωσαν και τώρα αναρωτιόμαστε τι στο καλό θα είχε γίνει εάν και εφόσον.
Ναι,το ομολογώ,ήθελα μόνο να σκεφτώ και να σκεφτεί κι εκείνος,αλλά,δυστυχώς το εξέλαβε ως τελεσίδικη ανακοίνωση χωρισμού.
Τα έχει αυτά η ζωη, βλέπεις τότε δεν είχα ανακαλύψει το sxeseis και τους εδώ συντρόφους για να παρω μια δεύτερη γνώμη πριν
Επίσης αρνιομουν να πάω σε ειδικό σχέσεων,αφελεστατα πίστευα πως θ με επηρεάσει να κάνω ο,τι επιτασσαν οι κοινωνικές αντιλήψεις.
Μεγάλο λάθος μου.
Ας είναι ,κάθε εμπόδιο για εμπειρία (καλή ή κακή )
η θεία alisida
μπραβο φιλτατη alisida ακριβος αυτης της αποψεις ειμαι και εγο οτι σου ζητησε χρονο δεν σημαινει σε παραταει η εχει αλλη αλλα μερικη δεν το καταλαβαινουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από alexandriani1Ρε φίλε, αν είναι έτσι ας του πάρει δώρο ένα ρολεξάκι κι ας του παραχωρήσει κι ένα δωμάτιο στο διαμέρισμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Uhtred323
κοιτα δεν σημαινει οτι επειδη σου ζητησε χρονο και χωρο να σκεφτει σημαινει οτι σε παραταει οπως ειπαν καποια μελη δεν σημαινει αυτο μπορει πραγματικα να χρειαζεται λιγο χρονο μονος του να σκεφτει καποια πραγματα θα σε σου ελεγα να του δοσεις χρονο και χωρο ωστε να σκεφτει πραγματικα τι θελει δωστου λιγο χρονο και χωρο να σκεφτει και μετα απο λιγο καιρο μιλησε του να σου πει τη αποφασισε να ξεκαθαρισετε τα πραγματα.
οκ ρε ασ του παρει οτι γουσταρει
εκεινα τα χρονια οι κοπελλες αργουσαν να "ολοκληρωσουν" την ερωτικη τους φυση..μετα ηλθε η μεταπολιτευση και ολα ισοπεδωθηκαν..
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Helenaki4Την πρώτη και τελευταία φορά που κάποιος μου ζήτησε χρόνο , ήταν στο Λύκειο .
Τα είχαμε φτιάξει με ένα πολυ ωραίο αγορι , τουλάχιστον τότε έτσι τον έβλεπα , αργότερα κατάλαβα οτι το πιο «γοητευτικό» του σημείο ήταν οτι το έπαιζε ο πρώτος γκόμενος του σχολείου κι εγω το είχα μασήσει
.
Εμένα με έτρωγαν τότε οι ανασφάλειες , ήμουν λιγο χοντρουλα , είχα φουλ ακμή , δε μίλαγα πολυ , έλεγα «οτι θες εσυ» .Μετά από μερικά φιλάκια είχα παραδοθεί πια σ ένα συναίσθημα που δεν ήταν έρωτας , αλλα μάλλον κάτι σε «Μα πως γύρισε αυτός ο ημίθεος να κοιτάξει εμένα»
Ε λογικό ήταν κάποια στιγμή να βαρεθεί κι αυτός να τα έχει με τη φαν του , είχε και κάτι κουκλάρες πεταχτουλες η Β τάξη , εγω δεν άφηνα και παρακάτω από φιλάκια γαρ , την έφαγα τη χυλόπιτα .
Έρχεται σ ένα διάλειμμα , μου λέει «ξερεις , είσαι πολυ καλό κορίτσι , αλλα θελω χρόνο γιατί εχω πολλά διαβάσματα και δεν προλαβαίνω» .
Απαρηγόρητη εγω πήγα στη μάνα μου
Μου λέει «δε θέλει χρόνο , δεν υπάρχουν αυτά . Θέλει να χωρίσετε , καλό ειναι να του πεις οτι του δινεις χρόνο για όλη την υπόλοιπη ζωή» .Φαρμακωθηκα , αλλα την άκουσα , δεν το σήκωσα κιόλας , μου έπεσε βαρύ και του έδωσα όλο το χρόνο .
Κι αυτός φυσικά ολως τυχαίως βρήκε χρόνο για το κορίτσι της Β Λυκείου
Αργότερα έμαθα οτι ήταν και Δίδυμος , κατάλαβες τώραπαιδικά τραύματα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media