Eφυγε εχθες ενας μεγαλος Ελληνας συνθετης ο Βαγγελης Παπαθανασιου. Εδωσε με το εργο του μεγαλα δωρα στους ανθρωπους και ειδικα στην Ελλαδα και σε εμας τους Ελληνες. Τεραστιο ρεπερτοριο και καταξιωμενο διεθνως, τεραστιος σε καλλιτεχνικο μεγεθος ηταν ενας αξιος πρεσβευτης για την πατριδα μας μεσω της μουσικης και της τεχνης γενικωτερα.
αιωνιος και ελλην!!Ενας, απο τους πολλους Ελληνες τον οποιο δεν τιμησε η Ελλαδα...εν ζωη...
Τωρα πιασανε στασιδι ολα τα καφενεια, (κομματα), και τον αναφερουν ως "πολυ μεγαλο"...
Θα μας πει κανενας καφενοβιος αποφτους, γιατι δεν του εδωσαν την μουσικη επιμελεια των Ολυμπιακων αγωνων που εγιναν στην ΕΛΛΑΔΑ?...
Θα στο πω εγω...Επειδη ο Ελληνας Βαγγελης, δεν ηταν κανενα τσολι να εξαργυρωνει το εργο του με "καφεδες" επι της αμοιβης που ζητησε, την οποια κιολας θα εδινε για κοινωφελεις σκοπους...
Τους ακουω να μιλανε απο χθες...και εχω σωσει ενα καφασι Βομεχ...
Παράθεση:
Vangelis.
Σχόλιο # 1 από spacetubeEφυγε εχθες ενας μεγαλος Ελληνας συνθετης ο Βαγγελης Παπαθανασιου. Εδωσε με το εργο του μεγαλα δωρα στους ανθρωπους και ειδικα στην Ελλαδα και σε εμας τους Ελληνες. Τεραστιο ρεπερτοριο και καταξιωμενο διεθνως, τεραστιος σε καλλιτεχνικο μεγεθος ηταν ενας αξιος πρεσβευτης για την πατριδα μας μεσω της μουσικης και της τεχνης γενικωτερα.
αιωνιος και ελλην!!
Ενα Panamax bulk carrier γιεπς
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από EnikosΕνας, απο τους πολλους Ελληνες τον οποιο δεν τιμησε η Ελλαδα...εν ζωη...
Τωρα πιασανε στασιδι ολα τα καφενεια, (κομματα), και τον αναφερουν ως "πολυ μεγαλο"...
Θα μας πει κανενας καφενοβιος αποφτους, γιατι δεν του εδωσαν την μουσικη επιμελεια των Ολυμπιακων αγωνων που εγιναν στην ΕΛΛΑΔΑ?...
Θα στο πω εγω...Επειδη ο Ελληνας Βαγγελης, δεν ηταν κανενα τσολι να εξαργυρωνει το εργο του με "καφεδες" επι της αμοιβης που ζητησε, την οποια κιολας θα εδινε για κοινωφελεις σκοπους...
Τους ακουω να μιλανε απο χθες...και εχω σωσει ενα καφασι Βομεχ...
Εγω παντως δεν προσεξα αν ανεφεραν τιποτα στο Ρουκ-Ζουκ ?
Βρε φιλε...τον εκανε συμβολο της η ΝΑΣΑ και η Ελλαδα, την οποια σηκωσε πολιτιστικα στα υψη, τον μετρησε με "καφεδες"?...
Αδιανοητο, τρελο, εκνευριστικο οταν δεις ποιους αγκαλιαζει αυτη η πατριδα, ποταπο κατα το ελαχιστο...
Αφηνει στο περιθωριο τον αγνο οραματιστη, διεθνους αποδοχης, Ελληνα και επιβραβευει κατι σουρκλεμεδες...
Θα μου πεις...ειχε συνθεσει και ενα 666...που αναστατωσε τους ατζεντηδες της Θεος ΑΕ...
Τα ιδια με τον Σωκρατη, τα ιδια με τον Κολοκοτρωνη, τα ιδια με τον Καζαντζακη, τα ιδια, τα ιδια, τα ιδια και το μεγεθος του θρασους τους, κατα το οποιο πρεπει και να τους "προτιμας" για τα κοινα, να ξεφευγει απο τα ορια του Γαλαξια μας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από spacetube
#2 ενικοςΕχεις απολυτο δικιο καμμια μνεια κανενα αφιερωμα στο εργο και την ζωη του. Παντα η ελλαδα ετρωγε τα παιδια της οι σωστοι και αληθινοι πυροβολουνται ενω οι φελοι επιπλεουν..
Tσαμπα τα γραφεις Αν το διαβασουν αλλοι δυο θα ειμαι ικανοποιημενος απο το επιπεδο
Παράθεση:
Vangelis.
Σχόλιο # 1 από spacetubeEφυγε εχθες ενας μεγαλος Ελληνας συνθετης ο Βαγγελης Παπαθανασιου. Εδωσε με το εργο του μεγαλα δωρα στους ανθρωπους και ειδικα στην Ελλαδα και σε εμας τους Ελληνες. Τεραστιο ρεπερτοριο και καταξιωμενο διεθνως, τεραστιος σε καλλιτεχνικο μεγεθος ηταν ενας αξιος πρεσβευτης για την πατριδα μας μεσω της μουσικης και της τεχνης γενικωτερα.
αιωνιος και ελλην!!
Θεμα
Ειμαι ελευθερος και μενω και κατοικω κοινως διαμενω σε ιδιοκτητο κτημα 10 στρεμματων με ελαιοδενδρα χορτα και βοτανα με δικο μου νερο .Δεν κυκλοφορω ποτε με καφε πλαστικη σαγιοναρα και ζητω συγκατοικηση χωρις ερωτησεις αν εχω σκυλια ,γατια κομπρες και σαρκοφαγα ζωα .Ντυνομαι αξιοπρεπως κατα τους ρομαντικους περιπατους και δεν παιζω φλιμπερακια ολη μερα .Η νοηση της μουσικης...
Καλο Ταξιδι. . . . . . .
Οταν θυμουνται τα κλεμμενα μαρμαρα του Παρθενωνα, για προεκλογικους σκοπους, με φτηνες δικαιο-λογιες, διχως ιχνος Ελληνικης Παιδειας, (διοτι ειναι ολοι τους αναθρεμενοι με τις αρχες του Προτεσταντισμου), χασκογελωντας στις προεκλογικες συγκεντρωσεις τους λεγοντας "τα Ελγινεια μαρμαρα"...και...
Οταν την αναδειξη των 200 ετων απο την Ελληνικη Επανασταση, την δωσανε εργολαβια στους κοτσαμπασηδες της Τουρκοκρατιας και των "ωφελιμων" της κατοχης του ΒΠΠ...
Ποιος Βαγγελης, ποιος Θανασης, ποιος Νικος, ποιος λοχιας Ιτσιος, ποια μαχη του Μαραθωνα, ποιες Θερμοπυλες κλπ κλπ κλπ κλπ?...
Εδω βρααβευουν την "ακουω και στο Τζοκερ" για την "προσφορα" της επι της μνημης μας για την ιστορια μας...την οποια αυτοι οι ιδιοι εχουν αφαιρεσει απο τα Ελληνικα σχολεια η την "επαναδιατυπωσαν"...για να μην "προκαλει"...
Τι να λεμε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από sissy108
Όπως τα λέτε... δεν είχε ασχοληθεί ποτέ κανένας εδώ στην Ελλάδα...παρόλο την μεγάλη παγκόσμια αξια ...ελάχιστες αναφορές από τα μμε γενικά..ο ίδιος πολύ χαμηλών τόνων και πολύ μετρημένος ...μπορούσε να αποτελέσει πολύ καλό πρότυπο για τα νέα παιδιά...παρόλαυτα τίποτα...δεν σας κάνει εντύπωση??είναι μάλλον κόμπλεξ..??οι ξένοι όποιον διακεκριμένο έχουν τον προβάλουν παντού..μέσω αυτού διαφημίζονται οι ίδιοι ακόμα και μετά από 200 χρόνια...βλέπε τον Μότσαρτ τον Αϊνστάιν...τους έχουν κάνει επιχείρηση..
. . . . . . . .
Παράθεση:
Γραψε
Σχόλιο # 9 από MiltosRNLI1930Θεμα
Ειμαι ελευθερος και μενω και κατοικω κοινως διαμενω σε ιδιοκτητο κτημα 10 στρεμματων με ελαιοδενδρα χορτα και βοτανα με δικο μου νερο .Δεν κυκλοφορω ποτε με καφε πλαστικη σαγιοναρα και ζητω συγκατοικηση χωρις ερωτησεις αν εχω σκυλια ,γατια κομπρες και σαρκοφαγα ζωα .Ντυνομαι αξιοπρεπως κατα τους ρομαντικους περιπατους και δεν παιζω φλιμπερακια ολη μερα .
Ε, εμενα δεν με αφησανε να μιλησω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από giorgos170https://www.youtube.com/watch?v=GFMKZe8_0fo
Ουπς!$$$!! Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως ..,,,:::...,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από MiltosRNLI1930Tσαμπα τα γραφεις Αν το διαβασουν αλλοι δυο θα ειμαι ικανοποιημενος απο το επιπεδο
Όταν βλέπεις 10-15 να γράφουν τακτικά, και βγάζω τα διπλά νικς, τότε πόσοι τελικά να διαβάζουν τα θέματα..? Δύο, τρεις.. 25, ακόμα πιο πολλοί...??
Μπορείς να συμπληρώσεις "μισώ το ψέμα και την υποκρισία".
Πιάνει πάντα
Σιγουράκι
Παράθεση:
Γραψε
Σχόλιο # 9 από MiltosRNLI1930Θεμα
Ειμαι ελευθερος και μενω και κατοικω κοινως διαμενω σε ιδιοκτητο κτημα 10 στρεμματων με ελαιοδενδρα χορτα και βοτανα με δικο μου νερο .Δεν κυκλοφορω ποτε με καφε πλαστικη σαγιοναρα και ζητω συγκατοικηση χωρις ερωτησεις αν εχω σκυλια ,γατια κομπρες και σαρκοφαγα ζωα .Ντυνομαι αξιοπρεπως κατα τους ρομαντικους περιπατους και δεν παιζω φλιμπερακια ολη μερα .
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από EnikosΟταν θυμουνται τα κλεμμενα μαρμαρα του Παρθενωνα, για προεκλογικους σκοπους, με φτηνες δικαιο-λογιες, διχως ιχνος Ελληνικης Παιδειας, (διοτι ειναι ολοι τους αναθρεμενοι με τις αρχες του Προτεσταντισμου), χασκογελωντας στις προεκλογικες συγκεντρωσεις τους λεγοντας "τα Ελγινεια μαρμαρα"...και...
Οταν την αναδειξη των 200 ετων απο την Ελληνικη Επανασταση, την δωσανε εργολαβια στους κοτσαμπασηδες της Τουρκοκρατιας και των "ωφελιμων" της κατοχης του ΒΠΠ...
Ποιος Βαγγελης, ποιος Θανασης, ποιος Νικος, ποιος λοχιας Ιτσιος, ποια μαχη του Μαραθωνα, ποιες Θερμοπυλες κλπ κλπ κλπ κλπ?...
Εδω βρααβευουν την "ακουω και στο Τζοκερ" για την "προσφορα" της επι της μνημης μας για την ιστορια μας...την οποια αυτοι οι ιδιοι εχουν αφαιρεσει απο τα Ελληνικα σχολεια η την "επαναδιατυπωσαν"...για να μην "προκαλει"...
Τι να λεμε ...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media