Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Vangelis.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

spacetube

# 1 στις 20/5/2022
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 719
'Aρεσαν+: 0%

Vangelis.

Eφυγε εχθες ενας μεγαλος Ελληνας συνθετης ο Βαγγελης Παπαθανασιου. Εδωσε με το εργο του μεγαλα δωρα στους ανθρωπους και ειδικα στην Ελλαδα και σε εμας τους Ελληνες. Τεραστιο ρεπερτοριο και καταξιωμενο διεθνως,  τεραστιος σε καλλιτεχνικο μεγεθος ηταν ενας αξιος πρεσβευτης για την πατριδα μας μεσω της μουσικης και της τεχνης γενικωτερα.

αιωνιος και ελλην!! 
Αρέσει στα μέλη argaard, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 3 μέλη.

Enikos

# 2 στις 20/5/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ενας, απο τους πολλους Ελληνες τον οποιο δεν τιμησε η Ελλαδα...εν ζωη...

Τωρα πιασανε στασιδι ολα τα καφενεια, (κομματα), και τον αναφερουν ως "πολυ μεγαλο"...

Θα μας πει κανενας καφενοβιος αποφτους, γιατι δεν του εδωσαν την μουσικη επιμελεια των Ολυμπιακων αγωνων που εγιναν στην ΕΛΛΑΔΑ?...

Θα στο πω εγω...Επειδη ο Ελληνας Βαγγελης, δεν ηταν κανενα τσολι να εξαργυρωνει το εργο του με "καφεδες" επι της αμοιβης που ζητησε, την οποια κιολας θα εδινε για κοινωφελεις σκοπους...

Τους ακουω να μιλανε απο χθες...και εχω σωσει ενα καφασι Βομεχ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από spacetube

Vangelis.

Eφυγε εχθες ενας μεγαλος Ελληνας συνθετης ο Βαγγελης Παπαθανασιου. Εδωσε με το εργο του μεγαλα δωρα στους ανθρωπους και ειδικα στην Ελλαδα και σε εμας τους Ελληνες. Τεραστιο ρεπερτοριο και καταξιωμενο διεθνως,  τεραστιος σε καλλιτεχνικο μεγεθος ηταν ενας αξιος πρεσβευτης για την πατριδα μας μεσω της μουσικης και της τεχνης γενικωτερα.

αιωνιος και ελλην!! 

Αρέσει στα μέλη spacetube, apolitiii

spacetube

# 3 στις 21/5/2022
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 719
#2 ενικοςΕχεις απολυτο δικιο καμμια μνεια κανενα αφιερωμα στο εργο και την ζωη του. Παντα η ελλαδα ετρωγε τα παιδια της οι σωστοι και αληθινοι πυροβολουνται ενω οι φελοι επιπλεουν..
Αρέσει στα μέλη Paralia48, Enikos

MiltosRNLI1930

# 4 στις 21/5/2022
author
Ανδρας / 63 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Ενα Panamax bulk carrier γιεπς

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Enikos

Ενας, απο τους πολλους Ελληνες τον οποιο δεν τιμησε η Ελλαδα...εν ζωη...

Τωρα πιασανε στασιδι ολα τα καφενεια, (κομματα), και τον αναφερουν ως "πολυ μεγαλο"...

Θα μας πει κανενας καφενοβιος αποφτους, γιατι δεν του εδωσαν την μουσικη επιμελεια των Ολυμπιακων αγωνων που εγιναν στην ΕΛΛΑΔΑ?...

Θα στο πω εγω...Επειδη ο Ελληνας Βαγγελης, δεν ηταν κανενα τσολι να εξαργυρωνει το εργο του με "καφεδες" επι της αμοιβης που ζητησε, την οποια κιολας θα εδινε για κοινωφελεις σκοπους...

Τους ακουω να μιλανε απο χθες...και εχω σωσει ενα καφασι Βομεχ...

Αρέσει στο μέλος Enikos

sissy108

# 5 στις 21/5/2022
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621
Όπως τα λέτε... δεν είχε ασχοληθεί ποτέ κανένας εδώ στην Ελλάδα...παρόλο την μεγάλη παγκόσμια αξια ...ελάχιστες αναφορές από τα μμε γενικά..ο ίδιος πολύ χαμηλών τόνων και πολύ μετρημένος ...μπορούσε να αποτελέσει πολύ καλό πρότυπο για τα νέα παιδιά...παρόλαυτα τίποτα...δεν σας κάνει εντύπωση??είναι μάλλον κόμπλεξ..??οι ξένοι όποιον διακεκριμένο έχουν τον προβάλουν παντού..μέσω αυτού διαφημίζονται οι ίδιοι ακόμα και μετά από 200 χρόνια...βλέπε τον Μότσαρτ τον Αϊνστάιν...τους έχουν κάνει επιχείρηση..
Αρέσει στα μέλη spacetube, Persefoni__ και σε ακόμα 2 μέλη.

MiltosRNLI1930

# 6 στις 21/5/2022
author

Εγω παντως δεν προσεξα αν ανεφεραν τιποτα στο Ρουκ-Ζουκ ?

Αρέσει στα μέλη sissy108, Enikos

Enikos

# 7 στις 21/5/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Βρε φιλε...τον εκανε συμβολο της η ΝΑΣΑ και η Ελλαδα, την οποια σηκωσε πολιτιστικα στα υψη, τον μετρησε με "καφεδες"?...

Αδιανοητο, τρελο, εκνευριστικο οταν δεις ποιους αγκαλιαζει αυτη η πατριδα, ποταπο κατα το ελαχιστο...

Αφηνει στο περιθωριο τον αγνο οραματιστη, διεθνους αποδοχης, Ελληνα και επιβραβευει κατι σουρκλεμεδες...

Θα μου πεις...ειχε συνθεσει και ενα 666...που αναστατωσε τους ατζεντηδες της Θεος ΑΕ...

Τα ιδια με τον Σωκρατη, τα ιδια με τον Κολοκοτρωνη, τα ιδια με τον Καζαντζακη, τα ιδια, τα ιδια, τα ιδια και το μεγεθος του θρασους τους, κατα το οποιο πρεπει και να τους "προτιμας" για τα κοινα, να ξεφευγει απο τα ορια του Γαλαξια μας...

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από spacetube
#2 ενικοςΕχεις απολυτο δικιο καμμια μνεια κανενα αφιερωμα στο εργο και την ζωη του. Παντα η ελλαδα ετρωγε τα παιδια της οι σωστοι και αληθινοι πυροβολουνται ενω οι φελοι επιπλεουν..

Αρέσει στα μέλη spacetube, sissy108 και σε ακόμα 2 μέλη.

MiltosRNLI1930

# 8 στις 21/5/2022
author

Tσαμπα τα γραφεις Αν το διαβασουν αλλοι δυο θα ειμαι ικανοποιημενος απο το επιπεδο 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από spacetube

Vangelis.

αιωνιος και ελλην!! 

Αρέσει στα μέλη soyroypo, giorgos170 και σε ακόμα 2 μέλη.

MiltosRNLI1930

# 9 στις 21/5/2022
author

Γραψε

Θεμα 

Ειμαι ελευθερος και μενω και κατοικω κοινως διαμενω σε ιδιοκτητο κτημα 10 στρεμματων με ελαιοδενδρα χορτα και βοτανα με δικο μου νερο .Δεν κυκλοφορω ποτε με καφε πλαστικη σαγιοναρα και ζητω συγκατοικηση χωρις ερωτησεις αν εχω σκυλια ,γατια κομπρες και σαρκοφαγα ζωα .Ντυνομαι αξιοπρεπως κατα τους ρομαντικους περιπατους και δεν παιζω φλιμπερακια ολη μερα .
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos

Serceg

# 10 στις 21/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Η νοηση της μουσικης...

https://www.youtube.com/watch?v=3b1xJYCrKDU

Evangelos Odysseas Papathanassiou (Vangelis)

υποκλινομαι...

Serceg

# 11 στις 21/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Καλο Ταξιδι. . . . . . .

https://www.youtube.com/watch?v=cfK5d75jAZo

Vangelis - Early Years

λυπαμαι...

Enikos

# 12 στις 21/5/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Οταν θυμουνται τα κλεμμενα μαρμαρα του Παρθενωνα, για προεκλογικους σκοπους, με φτηνες δικαιο-λογιες, διχως ιχνος Ελληνικης Παιδειας, (διοτι ειναι ολοι τους αναθρεμενοι με τις αρχες του Προτεσταντισμου), χασκογελωντας στις προεκλογικες συγκεντρωσεις τους λεγοντας "τα Ελγινεια μαρμαρα"...και...

Οταν την αναδειξη των 200 ετων απο την Ελληνικη Επανασταση, την δωσανε εργολαβια στους κοτσαμπασηδες της Τουρκοκρατιας και των "ωφελιμων" της κατοχης του ΒΠΠ...

Ποιος Βαγγελης, ποιος Θανασης, ποιος Νικος, ποιος λοχιας Ιτσιος, ποια μαχη του Μαραθωνα, ποιες Θερμοπυλες κλπ κλπ κλπ κλπ?...

Εδω βρααβευουν την "ακουω και στο Τζοκερ" για την "προσφορα" της επι της μνημης μας για την ιστορια μας...την οποια αυτοι οι ιδιοι εχουν αφαιρεσει απο τα Ελληνικα σχολεια η την "επαναδιατυπωσαν"...για να μην "προκαλει"...

Τι να λεμε ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από sissy108
Όπως τα λέτε... δεν είχε ασχοληθεί ποτέ κανένας εδώ στην Ελλάδα...παρόλο την μεγάλη παγκόσμια αξια ...ελάχιστες αναφορές από τα μμε γενικά..ο ίδιος πολύ χαμηλών τόνων και πολύ μετρημένος ...μπορούσε να αποτελέσει πολύ καλό πρότυπο για τα νέα παιδιά...παρόλαυτα τίποτα...δεν σας κάνει εντύπωση??είναι μάλλον κόμπλεξ..??οι ξένοι όποιον διακεκριμένο έχουν τον προβάλουν παντού..μέσω αυτού διαφημίζονται οι ίδιοι ακόμα και μετά από 200 χρόνια...βλέπε τον Μότσαρτ τον Αϊνστάιν...τους έχουν κάνει επιχείρηση..

Αρέσει στα μέλη spacetube, sissy108

girl_aloud

# 13 στις 21/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
«Μερικα πραγματα στη ζωη γινονται μονο μια φορα. Δεν γινεται να επαναληφθουν» Αυτο απαντησε ο Vangelis οταν τον ρωτησαν γιατι δεν θα εγραφε τη μουσικη για το Blade Runner 2049.17 Μαιου 2022, ο Βαγγελης Παπαθανασιου ξεκινησε το ταξιδι του στα αστρα. Ειχε δικιο.

Paralia48

# 14 στις 21/5/2022
author
Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Μην σαν το παίξω ξύπνια, ξέρετε πως δεν είμαι. Και γω δεν ήξερα για το Βαγγέλη ότι ήταν σύμβολο της ΝΑΣΑ και τις τόσες διακρίσεις που  μάθαμε εχθές. Ήξερα απλώς πως είναι ένας γνωστός διακεκριμένος συνθέτης και κάποια απ τα έργα του.

Όμως μου έκανε εντύπωση, χθες μισή ώρα μετά το θάνατό του, μια φίλη μου Πολωνίδα, με πήρε τηλέφωνο να μου πει, πόσο λυπήθηκε που πέθανε και το δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με όλο το βιογραφικό του. Δηλ απλός κόσμος διεθνώς τον ξέρει πολύ καλύτερα απ τον απλό μέσο Έλληνα
Αρέσει στα μέλη spacetube, sissy108 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 15 στις 21/5/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

. . . . . . . .

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από MiltosRNLI1930

Γραψε

Θεμα 

Ειμαι ελευθερος και μενω και κατοικω κοινως διαμενω σε ιδιοκτητο κτημα 10 στρεμματων με ελαιοδενδρα χορτα και βοτανα με δικο μου νερο .Δεν κυκλοφορω ποτε με καφε πλαστικη σαγιοναρα και ζητω συγκατοικηση χωρις ερωτησεις αν εχω σκυλια ,γατια κομπρες και σαρκοφαγα ζωα .Ντυνομαι αξιοπρεπως κατα τους ρομαντικους περιπατους και δεν παιζω φλιμπερακια ολη μερα .

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

giorgos170

# 16 στις 21/5/2022
author
Ανδρας / 78 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

https://www.youtube.com/watch?v=GFMKZe8_0fo

Ουπς!$$$!! Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως  ..,,,:::...,,
Αρέσει στα μέλη spacetube, Enikos

Enikos

# 17 στις 21/5/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ε, εμενα δεν με αφησανε να μιλησω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από giorgos170

https://www.youtube.com/watch?v=GFMKZe8_0fo

Ουπς!$$$!! Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως  ..,,,:::...,,

Αρέσει στα μέλη giorgos170, spacetube

hornet19

# 18 στις 21/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από MiltosRNLI1930

Tσαμπα τα γραφεις Αν το διαβασουν αλλοι δυο θα ειμαι ικανοποιημενος απο το επιπεδο 

Όταν βλέπεις 10-15 να γράφουν τακτικά, και βγάζω τα διπλά νικς, τότε πόσοι τελικά να διαβάζουν τα θέματα..? Δύο, τρεις.. 25, ακόμα πιο πολλοί...??

alexandriani1

# 19 στις 21/5/2022
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Μπορείς να συμπληρώσεις "μισώ το ψέμα και την υποκρισία".

Πιάνει πάντα

Σιγουράκι

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από MiltosRNLI1930

Γραψε

Θεμα 

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

MiltosRNLI1930

# 20 στις 22/5/2022
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Enikos

Οταν θυμουνται τα κλεμμενα μαρμαρα του Παρθενωνα, για προεκλογικους σκοπους, με φτηνες δικαιο-λογιες, διχως ιχνος Ελληνικης Παιδειας, (διοτι ειναι ολοι τους αναθρεμενοι με τις αρχες του Προτεσταντισμου), χασκογελωντας στις προεκλογικες συγκεντρωσεις τους λεγοντας "τα Ελγινεια μαρμαρα"...και...

Οταν την αναδειξη των 200 ετων απο την Ελληνικη Επανασταση, την δωσανε εργολαβια στους κοτσαμπασηδες της Τουρκοκρατιας και των "ωφελιμων" της κατοχης του ΒΠΠ...

Ποιος Βαγγελης, ποιος Θανασης, ποιος Νικος, ποιος λοχιας Ιτσιος, ποια μαχη του Μαραθωνα, ποιες Θερμοπυλες κλπ κλπ κλπ κλπ?...

Εδω βρααβευουν την "ακουω και στο Τζοκερ" για την "προσφορα" της επι της μνημης μας για την ιστορια μας...την οποια αυτοι οι ιδιοι εχουν αφαιρεσει απο τα Ελληνικα σχολεια η την "επαναδιατυπωσαν"...για να μην "προκαλει"...

Τι να λεμε ...

Αρέσει στο μέλος Enikos
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.