Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Vangelis.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

MiltosRNLI1930

# 21 στις 22/5/2022
author
Ανδρας / 63 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579
'Aρεσαν+: 0%

Εμεις ομως βγαλαμε τη μοδα ,παντελονια με 72.5 πλευρικες τσεπες και δυο μικρες εφεδρικες για τα 2 κινητα το ενα εκ των οποιων περνει 2 καρτες SIM η μια με αποκρυψη 

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Paralia48
Μην σαν το παίξω ξύπνια, ξέρετε πως δεν είμαι. Και γω δεν ήξερα για το Βαγγέλη ότι ήταν σύμβολο της ΝΑΣΑ και τις τόσες διακρίσεις που  μάθαμε εχθές. Ήξερα απλώς πως είναι ένας γνωστός διακεκριμένος συνθέτης και κάποια απ τα έργα του.

Όμως μου έκανε εντύπωση, χθες μισή ώρα μετά το θάνατό του, μια φίλη μου Πολωνίδα, με πήρε τηλέφωνο να μου πει, πόσο λυπήθηκε που πέθανε και το δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με όλο το βιογραφικό του. Δηλ απλός κόσμος διεθνώς τον ξέρει πολύ καλύτερα απ τον απλό μέσο Έλληνα

Αρέσει στα μέλη Paralia48, Enikos

TheSpell

# 22 στις 22/5/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αργυρούπολη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 99

"Φήμες λένε ότι ήταν ανεμβολίαστος", τη δήλωση αυτή έκανε ο συνήθης ύποπτος Άρης Πορτοσάλτε.

Αρέσει στα μέλη Enikos, MiltosRNLI1930

spacetube

# 23 στις 22/5/2022
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 719

οπως τα λες ενικε!!

στην ταινια blade runner στην τελευταια σκηνη παιζεται το " tears in rain" μια στιγμη στην ταινια που με σημαδεψε απο την ποιηση αλλα και το βαθυ της νοημα. αν εχεις την καλωσυνη [επειδη εγω δεν ξερω] να την κατεβαζες εδω για τους φιλους ισως σαν ενα φορο τιμης στον μεγαλο αυτον ελληνα και μουσικο.

ευχαριστω εκ των προτερων.

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Enikos

Βρε φιλε...τον εκανε συμβολο της η ΝΑΣΑ και η Ελλαδα, την οποια σηκωσε πολιτιστικα στα υψη, τον μετρησε με "καφεδες"?...

Αδιανοητο, τρελο, εκνευριστικο οταν δεις ποιους αγκαλιαζει αυτη η πατριδα, ποταπο κατα το ελαχιστο...

Αφηνει στο περιθωριο τον αγνο οραματιστη, διεθνους αποδοχης, Ελληνα και επιβραβευει κατι σουρκλεμεδες...

Θα μου πεις...ειχε συνθεσει και ενα 666...που αναστατωσε τους ατζεντηδες της Θεος ΑΕ...

Τα ιδια με τον Σωκρατη, τα ιδια με τον Κολοκοτρωνη, τα ιδια με τον Καζαντζακη, τα ιδια, τα ιδια, τα ιδια και το μεγεθος του θρασους τους, κατα το οποιο πρεπει και να τους "προτιμας" για τα κοινα, να ξεφευγει απο τα ορια του Γαλαξια μας...

Αρέσει στο μέλος Enikos

spacetube

# 24 στις 22/5/2022
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος

ειμαστε πολλοι απλα δεν φαινωμαστε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από MiltosRNLI1930

Tσαμπα τα γραφεις Αν το διαβασουν αλλοι δυο θα ειμαι ικανοποιημενος απο το επιπεδο 

Αρέσει στο μέλος giorgos170

spacetube

# 25 στις 22/5/2022
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος

Εχθες το απογευμα με εψαχνε η αδελφη μου..κοιμομουν με ωτασπιδες και δεν ακουγα χριστο...σε καποια στιγμη τις απαντω και μου λεει με αγωνια οτι ανησυχησε! "μπηκα και στο fb να δω αν εκανες αναρτηση σημερα για να καθυσηχασω μου λεει και δεν ειχες...υπηρχε μονο μια αναρτηση σου απο προχθες για καποιον μουσικο που πεθανε.."  σιγουρα δεν ειναι πολωνεζα αλλα την αγαπω πολυ! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Paralia48
Μην σαν το παίξω ξύπνια, ξέρετε πως δεν είμαι. Και γω δεν ήξερα για το Βαγγέλη ότι ήταν σύμβολο της ΝΑΣΑ και τις τόσες διακρίσεις που  μάθαμε εχθές. Ήξερα απλώς πως είναι ένας γνωστός διακεκριμένος συνθέτης και κάποια απ τα έργα του.

Όμως μου έκανε εντύπωση, χθες μισή ώρα μετά το θάνατό του, μια φίλη μου Πολωνίδα, με πήρε τηλέφωνο να μου πει, πόσο λυπήθηκε που πέθανε και το δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με όλο το βιογραφικό του. Δηλ απλός κόσμος διεθνώς τον ξέρει πολύ καλύτερα απ τον απλό μέσο Έλληνα

spacetube

# 26 στις 22/5/2022
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος

Ισως μια ενεση αυτοπεποιθησης για τον ιδιο,,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από TheSpell

"φήμες λένε ότι ήταν ανεμβολίαστος", τη δήλωση αυτή έκανε ο συνήθης ύποπτος Άρης πορτοσάλτε.

Enikos

# 27 στις 22/5/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Και για τον Κλαπτον, επειδη ματαιωσε καποιες συναυλιες του λογω του οτι κολλησε τον Ιο, εσπευσαν να σηκωσουν ποσα σχολια και ρεπορταζ για τον "αντιεμβολιαστη" Κλαπτον ο οποιος να νααα!!! Θεια δικη τοσα που λεει κατα των εμβολιων!!!

Αποσιωπωντας με τρομερο κροτο, το οτι ο Κλαπτον ΔΕΝ ειναι αντιεμβολιαστης, απλα εκανε απο τους πρωτους το Αστραζενεκα και ξαφνικα μετα λιγες μερες..."εχασε" τα χερια του...ουτε να αγγιξει την κιθαρα του δεν μπορουσε για παρα πολυ καιρο και...

Βγηκε δημοσια και κατηγγειλε το γεγονος, στηλιτευοντας το εμβολιο της Αστραζενεκα ως οτι εχει απιστευτες παρενεργειες σε πολυ κοσμο, πραγμα το οποιο εμαθε αφου επαθε οτι επαθε ο ιδιος και ασχοληθηκε με το θεμα...

Μπορει να του εξηγησει ΚΑΙ αυτουνου ο πρωτοψαλτης της παραμυθας των εμβολιων, τι συνεβη και αφου σακατευτηκε απο το εμβολιο ο Κλαπτον, τωρα...κολλαει και τον Ιο?...

Μπορει και να τον πει...ψεκασμενο...θα μου πεις...τι να του εξηγει τωρα του αδαη...

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από TheSpell

"Φήμες λένε ότι ήταν ανεμβολίαστος", τη δήλωση αυτή έκανε ο συνήθης ύποπτος Άρης Πορτοσάλτε.

Αρέσει στο μέλος spacetube

Enikos

# 28 στις 22/5/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

https://www.youtube.com/watch?v=k3fz6CC45ok

Οθπσ!!! Το κείμενο σας εχει ηδη αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

Enikos

# 29 στις 22/5/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

https://www.youtube.com/watch?v=5HP1DdiqaEs

Οθπσ!!! Το κείμενο σας το αναγνωριζει ολος ο πλανητης Γη...

spacetube

# 30 στις 23/5/2022
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
28# ενικοςΕυχαριστω! Απιστευτη μουσικη που ξυπνα αρχεγονες μνημες στον καθε ενα..με αυτους τους αγγελικους ηχους θα ανεβηκε η ψυχη του σε αλλους κοσμους.
Αρέσει στο μέλος Enikos

Megalodondas

# 31 στις 23/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από TheSpell

Είχε μιλήσει και νομίζω ασχοληθεί αντίθετα με την ΝΤΠ κάτι τέτοιο διάβασα, γιατί να κάνει εμβόλιο αν γνωρίζει καλά το  "παραμύθι "..

Οι ανθρώποι είναι παρανοϊκοί δολοφόνοι εμείς δεν τους βλέπουμε έτσι..

Σχεδόν καθόλου δηλαδή κι αυτό βοηθάει 

magicbus

# 32 στις 23/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τι να γράψεις για τον τεράστιο Βαγγέλη...

Το έργο του μιλούσε, μιλάει και θα μιλάει από μόνο του...
Μαζί με τον Ντέμη Ρούσσο οι καλύτεροι πρεσβευτές μας σε καλλιτεχνικό επίπεδο...

la-mer

# 33 στις 23/5/2022
author
Ανδρας gay / 76 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

Συνέθεσε και τα πασίγνωστα σήματα ειδήσεων της ΕΡΤ.

Αρέσει στα μέλη spacetube, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

Megalodondas

# 34 στις 23/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Aphrodite's child 

666

Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από magicbus

Τι να γράψεις για τον τεράστιο Βαγγέλη...

Το έργο του μιλούσε, μιλάει και θα μιλάει από μόνο του...
Μαζί με τον Ντέμη Ρούσσο οι καλύτεροι πρεσβευτές μας σε καλλιτεχνικό επίπεδο...

agnwstos_Xi

# 35 στις 23/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Οι 4 καβαλάρηδες της Αποκάλυψης...

Πάντα επίκαιρο

https://www.youtube.com/watch?v=3KCbqhJt16k

agnwstos_Xi

# 36 στις 23/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
12 O' Clock,από  το Heaven & Hell...

Μαγεία...

https://www.youtube.com/watch?v=3G6QN4H5V-k

Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

agnwstos_Xi

# 37 στις 23/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Rachel's song,από το Blade Runner...

https://www.youtube.com/watch?v=NiNL4ibrmAA

Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

agnwstos_Xi

# 38 στις 23/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αφιερωμένο στη  la-mer

https://www.youtube.com/watch?v=UdPOCQGYwrk

MiltosRNLI1930

# 39 στις 23/5/2022
author
Ανδρας / 63 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Καλα ρε ΜΑΝ ,κοιμασαι με ωτασπιδες ? Πρεπει να λαγοκοιμασαι μηπως ακουσεις τιποτα τριγμους να προλαβεις μην πεσουν οι σοβαδες απ το νταβανι επανω σου ,να τρυπωσεις κατω απο το τραπεζι .

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από spacetube

Εχθες το απογευμα με εψαχνε η αδελφη μου..κοιμομουν με ωτασπιδες και δεν ακουγα χριστο...σε καποια στιγμη τις απαντω και μου λεει με αγωνια οτι ανησυχησε! "μπηκα και στο fb να δω αν εκανες αναρτηση σημερα για να καθυσηχασω μου λεει και δεν ειχες...υπηρχε μονο μια αναρτηση σου απο προχθες για καποιον μουσικο που πεθανε.."  σιγουρα δεν ειναι πολωνεζα αλλα την αγαπω πολυ! 

Αρέσει στα μέλη Enikos, spacetube και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 40 στις 23/5/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Για τον Σωληνα αφιερωμενο...

https://www.youtube.com/watch?v=OSIr5mx3YA8

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.