Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τρίο με άγνωστη / άγνωστο

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910

Naftali_Frenkel

# 181 στις 26/6/2022
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Κορωπί
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 16
'Aρεσαν+: 0%

Εγω θα προτεινα στον νηματοθετη και την συντροφο του να κανουν swinging με αλλο ζευγαρι και να κανουν εναλλαγη συντροφων αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ πιο δικαιος και εντιμος συμβιβασμος.

Σε ενα τριο υπαρχει το προβλημα της επιλογης του φυλου του τριτου συμμετεχοντα και ενδεχομενως αλλα θεματακια που δεν μπορω να φερω στο μυαλο μου.

Odysseas84

# 182 στις 17/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Τα υγιεί συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος για έναν άλλον άνθρωπο  τον οδηγούν στο να ψάξει η βρει έναν σύντροφο. Είναι η αγάπη, η προσφορά και το μοίρασμα...  δηλ. η έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου να προσφέρει αυτά τα υπέροχα συναισθήματά τα όμορφα, αγνά και με ανιδιοτέλεια σε κάποιον άλλον άνθρωπο σύντροφο. 

Η πίεση της μοναξιάς  η της αποκατάσταση λόγο προτύπων δε θα μπορέσει να εξελίξει μια τέτοια σχέση αν και στην πορεία μια σχέσεις που ξεκινάει με τέτοια δεδομένα δυο δρόμοι υπάρχουν  οι άνθρωποι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έχοντας ανακουφίσει αυτά τα στρεβλά συναισθήματα αρχίζουν να γνωρίζουν τον σύντροφο τους και οδηγούνται σε μια υγιή εξελικτική σχέση (λίγες πιθανότητες και ανάλογα τη συναισθηματική νοημοσύνη του) η πάνε στον άλλον δρόμο που είναι ο χωρισμός, η συγκαταβατική συμβίωση λόγο συνήθειας η ακόμα και στην τριγωνική σχέση.
 Λέγοντας τριγωνική σχέση εννοώ το όρο που χρησιμοποιεί η ψυχολογία... με παραδείγματα... Ένα ζευγάρι βγαίνει συνέχεια έξω και διασκεδάζει και περνάει αφάνταστα καλά όταν όμως δεν υπάρχει κάποια δραστηριότητα το να κάτσουν και να μιλήσουν να ανοιχτεί ο ένας στον άλλον να πει τι σκέφτεται και να εκφράσει τα συναισθήματα του δε γίνεται ποτέ...   άλλο παράδειγμα είναι τα παιδιά που μεγαλώνουν φεύγουν από το σπίτι και μένουν δυο άγνωστοι μετάξι τους... Η εκκλησία μας το έχει αποτυπώσει πολύ σωστά. Αγαπάς τα παιδιά σου γιατί είναι το απαύγασμα της αγάπης σου για τον σύντροφο σου και δε θα είχε νόημα αν δεν ήταν ο σύντροφος σου πρώτα η σχέση με τον σύντροφο σου και μετά τα παιδιά για να μπορεί να υπάρχει υγεία και να μεγαλώσουν υγιεί παιδιά.
 Κλείνοντας θα ήθελα να πω η  εξέλιξη μιας σχέσεις με βάση την αγάπη μπορεί να είναι μονό μεταξύ δυο ανθρώπων... Αν υπάρχει και τρίτος τότε ο άνθρωπος δεν μπορεί να δει τον εαυτό του στον καθρέπτη - σύντροφο του και να διορθώσει τα λάθη του και τις αδυναμίες του. Παύει να είναι θετικά εξελικτική και έχει αρχίσει να παίρνει τον κατήφορο.  Από ότι βλέπω εδώ μέσα οι περισσότεροι δε θα έβαζαν πρωταρχικά το sex που είναι και το υγείες? Τους λείπει το να ανακουφίσουν μοιράσουν τα συναισθήματα τους και να πάρουν την αποδοχή αγάπη κάποιου ανθρώπου?Σταματήστε να ονειρεύεστε το τον πρίγκιπα η την πριγκηπέσα η σχέση Θέλει τρομερή υπομονή και άνοιγμα στον άλλον, μοίρασμα μέχρι να μπορέσουν να λειανθούν οι εχμηρες ακμές μας και να ταιριάξουμε σαν κομμάτια από παζλ. Δεν υπάρχει το άλλο μισό μας το χτίζουμε. Αυτή η υπέροχη εικόνα που κάθονται δυο ηλικιωμένοι χέρι χέρι σε ένα παγκάκι έχει προέρθει με πολύ μαλλιοτράβηγμα μέσα στη ζωή.. Να πάρει πως τις έχουμε κάνει έτσι τις ζωές μας, να ζεις μέσα σε πόλεις με εκατομμύρια ανθρώπους να βλέπεις μέχρι και τα εσώρουχα του γείτονά όταν απλώνει τα ρούχα και να νιώθεις μόνος μονή...   
Τώρα για τον άνθρωπο που δημιούργησε αυτό το ποστ δεν έχω να πω πολλά... Αυτό το είδος του ανθρώπου αν το είχε κάνει θα καυχιόταν η δε θα χρειαζόταν τη γνώμη μας. Αρά απλώς ήθελε να Κάνει την πλάκα του.

Καλή συνέχεια σε όλους... 

Rocker_65

# 183 στις 21/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δείτε το μουσικά

Ακόμα και στη μουσική, το τρίο οργάνων μετά το ντουέτο, δεν κολλάει στο αυτί τόσο καλά. Καλύτερα όπως γράφει το σχόλιο #181, να πάτε κατευθείαν στο κουαρτέτο. Εκεί είναι που υπάρχει υγιής και ισότιμος ανταγωνισμός · στο τρίο αντίθετα, μπλέκουν τα πράγματα, μπερδεύονται και μπορεί να βγει μία "σούπα" που θα σας πνίξει. Ε, μετά τη μουσική δωματίου θα προχωρήσετε και στην ορχηστρική μουσική και τελικά με μία ολοκληρωμένη "συμφωνία" με πολλά όργανα (έγχορδα, πνευστά, κρουστά) θα κατακτήσετε επιτέλους την πολυπόθητη νιρβάνα.

marie_la_journaliste

# 184 στις 22/7/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

Περι φαντασιωσεων

Κι εμενα μου ανεβαζει τη σεξουαλικοτητα οταν ειμαι απο πανω του και εχω στα χερια ματσάκια απο πεντακοσαευρα και τα πεταω στον αερα! μεχρι να πεσουν στο κρεβατι και να γινουν ενα με τον ιδρωτα και τις φερομονες εχω φτασει στον έβδομο ουρανο αλλα δε μπορω να το πραγματοποιήσω...μονο φαντασιωση το χω και το γουστάρω ετσι. (Μην αρχίσετε να κραζετε εσεις οι περιεργοι τώρα... )Μερικα πραγματα καλο ειναι να μενουν μονο φαντασιωσεις γιατι μετα καλομαθαινουμε κι αν μας λειψουν νιωθουμε ενα δυσαναπληρωτο κενο.

Rocker_65

# 185 στις 23/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

# 184 Marie_la_journaliste

Όσες και να πραγματοποιήσουμε, όταν υπάρχει ισχυρή φαντασία δε μένει κενό. Πάντα υπάρχει χώρος για καινούριες. Η φαντασία ξεπερνά σε ταχύτητα και τη σκέψη ακόμα.

Enikos

# 186 στις 23/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Εμεις οι περιεργοι...ποσο να βοηθησουμε και τι να πουμε...

Μιλαει απο μονη της η φαντασιωση...

Enikos

# 187 στις 23/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Με ποσο παει δηλαδη η φαντασια και με ποσο η σκεψη...

(ας μην μιλησω για το τι ειναι φαντασια και τι ειναι σκεψη και εχωμε αλλα)...

tayri

# 188 στις 25/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Χμμ... Μπορούμε να κάνουμε μια προσωμοίωση, να εκτυπώσουμε μια βαλίτσα 500ευρα ψεύτικα. Εσύ θα φοράς ιμιτασιόν φόρεμα τουαλέτα το οποίο θα σκιστεί ολοσχερώς βεβαίως και εγώ κανονικό κοστούμι με γραββάτα

(μετά θα πρέπει να μαζέψεις το χαρτί, μην μου πέσει όλη η δουλειά μαζεμένη)

Παράθεση:
Σχόλιο # 184 από marie_la_journaliste

Περι φαντασιωσεωνΚι εμενα μου ανεβαζει τη σεξουαλικοτητα οταν ειμαι απο πανω του και εχω στα χερια ματσάκια απο πεντακοσαευρα και τα πεταω στον αερα! μεχρι να πεσουν στο κρεβατι και να γινουν ενα με τον ιδρωτα και τις φερομονες εχω φτασει στον έβδομο ουρανο αλλα δε μπορω να το πραγματοποιήσω...μονο φαντασιωση το χω και το γουστάρω ετσι. (Μην αρχίσετε να κραζετε εσεις οι περιεργοι τώρα... )Μερικα πραγματα καλο ειναι να μενουν μονο φαντασιωσεις γιατι μετα καλομαθαινουμε κι αν μας λειψουν νιωθουμε ενα δυσαναπληρωτο κενο.

Enikos

# 189 στις 25/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ακομα κανωμε τις μετρησεις των μοντελων?...

Τι θα γινει?...

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.