Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τρίο με άγνωστη / άγνωστο

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910

magicbus

# 21 στις 25/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Τι ακριβώς συμβουλή περιμένεις από εμάς...???

Αυτά τα πράγματα, αν θέλεις, απλά τα κάνεις δεν τα συζητάς...
Δοκιμάζεις και μετά αναλόγως...
Ή τα συνεχίζεις ή χτυπάς το κεφάλι σου...
Με πιο πιθανό το δεύτερο ενδεχόμενο πάντα...

Megalodondas

# 22 στις 25/5/2022
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053
'Aρεσαν+: 0%

Όποιος επέλεγε τον νόμιμο δρόμο της "αρετής" έως μεγάλη ηλικία αποζητά έπειτα τις εμπειρίες πού έχασε.. 

Άπληστος άνθρωπος, όλα θέλει να τα χωρέσει μέσα του.. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Uhtred323

ε καλα δεν θα περιμεναμε τιποτα λιγοτερο να ακουσουμε απο σενα Ό,τι συμβαίνει μεταξύ ενηλίκων κοινή συναινέσει, είναι αποδεκτό  κατι τετοιοι σαν εσενα μας εχουν φτασει μεχρι εδο 

Όλα αποκαλύπτουν την ματαιοτητα πίσω τους όταν εμμένεις σε αυτά..

Η φαντασία μας δηλώνει και την στέρηση πού εν τέλει συμπεριλαμβάνει μέσα της και την ολοκλήρωση της ανέφικτης επιθυμίας, άρα έστω και φανταστικά να "βιωνεται", πού κι αυτός είναι ο στόχος.. Η εμπειρία του άλλου!

Δεν είναι μόνο οι γάτες περίεργες.. 

Αρέσει στα μέλη Exwterikos_asthenis, alexandriani1

Helenaki4

# 23 στις 25/5/2022
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Δεν ειναι μια από τις παρερμηνείες της «ηθικής» που μετά το τρίο τινάζει τη σχέση στον αέρα .

Ακόμα πιο ανήθικο ειναι να προδίδεις κι ο άλλος να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου .

Κατα τη γνώμη μου , ειναι η γρατζουνιά στο ΕΓΩ που θα το κάνει .

Είδα πολλά ζευγάρια ως τώρα , ιδιαίτερα νεαρά , να θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο , πολλά από,αυτά το έκαναν και προοδευτικά η σχέση χάλασε και τελείωσε.

Στις νεαρές ηλικίες , το ΕΓΩ δοκιμάζεται βάναυσα και ειναι πολυ πιο ευάλωτο ακόμα . 
Μια τέτοια συνεύρεση κάνει απ? ευθείας την ερώτηση στον εραστή : 

Ποσο φιλόξενος αντέχεις να είσαι στο ίδιο σου το κρεβάτι ? 

Ποσο γερά πατάς στα πόδια σου για να βλέπεις τον έρωτα σου να τη βρισκει με ένα αλλο σώμα μπροστά στα μάτια σου ?

Θαρρω πως όταν πιστεύεις πως βρήκες το σύντροφο τη ζωή σου , δεν υπάρχει χώρος για τέτοια βίτσια .Το,απόλυτο βίτσιο σου ειναι εσυ κι εκείνος . 

Θεματοθετη , κάτι λείπει νομίζω . Καλά θα κάνετε να το σκαρωσετε το τρίο .

Κι αυτό που λείπει τσουπ θα ρθει μπροστά σας πια και δε θα μπορείτε παρα να το δείτε.

Αρέσει στα μέλη latin22, axaraktiristos και σε ακόμα 4 μέλη.

alexandriani1

# 24 στις 25/5/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

ΕΔΟ ΚΕΚΗ ΚΕΠΑΡΑΠΑΙΡΑ.

Και φαντάσου πως δεν "ακούσατε" αλλά διαβάσατε από μένα, φίλε μου. Έτσι και μ' ακούγατε κι όλας στο live αγαπητέ, δεν θα ξέρατε από πού να φύγετε. Εξώλης και προώλης λέμε. Καμμένο χαρτί. Δεν έχω πάρει απλά τον κακό το δρόμο, αλλά την κακή την λεωφόρο. Άστα, άστα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Uhtred323

ε καλα δεν θα περιμεναμε τιποτα λιγοτερο να ακουσουμε απο σενα Ό,τι συμβαίνει μεταξύ ενηλίκων κοινή συναινέσει, είναι αποδεκτό  κατι τετοιοι σαν εσενα μας εχουν φτασει μεχρι εδο 

Αρέσει στα μέλη Silektis, la-mer και σε ακόμα 3 μέλη.

spacetube

# 25 στις 25/5/2022
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 719

καλημερα στην ομορφη και "ενεργειακα" πλουσια ελευσινα.

Δεν θα μακρυγορησω για να μην σε κουρασω. Ανακαλυψε μια ομορφη νεα για να κανεις σχεση μαζι της και βεβαια σταματα να βλεπεις πορνο απο το διαδυκτιο διοτι θα σου διαμορφωσει μια ασχημη οπτικη για τον ερωτα συνολικα.
Αρέσει στα μέλη saga-saga, giorgos170 και σε ακόμα 2 μέλη.

Helenaki4

# 26 στις 25/5/2022
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Παλληκαρι , αν εχεις να πεις μια γνώμη πες την απ? ευθείας στο θεματοθετη και μη χαρακτηρίζεις.

Κυρίως όμως , μην παραθέτεις παρασιτικά άλλους συνομιλητές για καταγγελτικό πηγαδάκι.

Η ανορθογραφία αντέχεται . 

Η κουλτούρα του τρόπου με τον οποίο επιχειρείς να συμμετάσχεις στη συζήτηση , όχι .

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Uhtred323

εχει ξεφευγη ελενα η κατασταση  το εχουν ριξει στης ανωμαλιες

Αρέσει στα μέλη axaraktiristos, Persefoni__ και σε ακόμα 2 μέλη.

Enikos

# 27 στις 25/5/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Σκιαχτηκαμε τωρα...και μεις και τα ζα μας...μπρρρ...

Αρέσει στα μέλη Uhtred323, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 28 στις 25/5/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Εδω λοιπόν είναι το ζουμί της δημοσίευσης ,γτι αρχικά αναρωτηθηκα για ποιο λόγο άραγε ζητάτε την άδεια μας για να βγάλετε τα ματάκια σας όπως θέλετε.

Η ντροπή λοιπόν σας εμποδίζει ?

Για ποιο πράγμα ντρέπεστε,εφόσον όλα αυτά για εσάς είναι απολύτως αποδεκτά και χωράνε ανάμεσα σας ?

Δεχομαι ότι ίσως υπάρχει ένα τέτοιο 7 ετες νταραβερι (γιατί σχέση ,δεν το λες αυτό) 

, μετά από τόσα χρόνια ακόμα δεν συγχρονιστηκατε έτσι ώστε να παρακινεί ο ένας τον άλλο σε ο,τι διστάζει ? 

Κενά πολλά βλέπω στο νταραβερακι σας και θα ήταν καλή ιδέα να τα σιαξετε όλα ,από το μικρότερο (αυτό της ασυνενοησιας σας στην κουζίνα όταν μαγειρεύετε) ,

μέχρι το μεγαλύτερο (να μη μιλάτε μεταξύ σας με υπονοούμενα,αλλά με ξεκάθαρες κουβέντες πχ :

"γλύκα,γουστάρω την ξανθούλα στο μπαρ, μπορώ να την πάρω μόνος μου για να μη σε τρέχω κι εσένα μαζί για να το παρουσιάσω κοινή απόφαση?" 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Exwterikos_asthenis

ποια θα μπορούσε να ηταν η συμβουλή σας ώστε να ξεπεράσουμε τη ντροπή 
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.
I am Not a psychotherapist :)

Paralia48

# 29 στις 25/5/2022
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Πολύ ωραίο Θέμα παληκαρι!
Καταρχή θέλετε το τρίτο πρόσωπο να είναι άντρας ή γυναίκα;
Αν θέλετε γύναίκα είναι πανεύκολο να βρείτε κάποια επί πληρωμή, Έναντι αμοιβής, μπορεί να το κάνει κάποια. Δεν ξέρω όμως και το λεσβιακό μέρος. Ρωτήστε, δε χάνετε κάτι.
Αν θέλετε άντρα, μάλλον δε θα βρείτε εύκολα επαγγελματία. 
Εσένα θα σ άρεσε με έναν ακόμη άντρα;

spacetube

# 30 στις 25/5/2022
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 719

αχ και να ηξερα το δευτερο προφιλ σου...θεε μου δωσε μου ενα σημαδι!!

Αρέσει στα μέλη saga-saga, Persefoni__

Exwterikos_asthenis

# 31 στις 25/5/2022
author
Ανδρας / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 14
Αγαπητή Αλυσίδα.Ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά νομίζω ότι μάλλον απευθύνεται σε άλλο θέμα.(1) Δεν θέλω να "πάρω" καμία ξανθούλα μόνος μου. Αυτό δεν με ανάβει δεν αποτελεί φαντασίωση μου. Άκυρο το σχόλιο σας 100%. Είμαι σε μια ηλικία που κάτι τέτοιο πλέον δεν αποτελεί τίποτα σαν φαντασίωση. Όπως είπα στο αρχικό ποστ, φαντασίωση κοινή μας είναι να μοιράσουμε το κρεβάτι μας με κάποιον/α(2) Αν διαβάζατε όλο το κείμενο και δεν μένατε στις λέξεις, θα βλέπατε πως δεν είναι το θέμα ότι δεν αποδεχόμαστε κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχει ένα μαγκωμα στο να πάμε να το προτείνουμε σε έναν ξένο/η. Με λίγα λόγια: αν ερχόταν κάποιος/α και μας έλεγε "παιδιά ελάτε" δεν θα μας μαγκωνε κάτι (πιστεύω).(3) Το ότι μια σχέση υποβαθμίζεται σε "νταραβερι" κρίνοντας από τις σεξουαλικές τις φαντασιώσεις και μόνο , μου προκαλεί απλά και μόνο γέλιο...

vidar70

# 32 στις 25/5/2022
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Απαντήσεις: 728

Ειναι ομορφη η Ελευσινα??. Απο ποτε? Ασχετο!

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από spacetube

καλημερα στην ομορφη και "ενεργειακα" πλουσια ελευσινα.

Δεν θα μακρυγορησω για να μην σε κουρασω. Ανακαλυψε μια ομορφη νεα για να κανεις σχεση μαζι της και βεβαια σταματα να βλεπεις πορνο απο το διαδυκτιο διοτι θα σου διαμορφωσει μια ασχημη οπτικη για τον ερωτα συνολικα.

vidar70

# 33 στις 25/5/2022
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή

https://www.youtube.com/watch?v=oCEZC9w5cMc

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Enikos

Σκιαχτηκαμε τωρα...και μεις και τα ζα μας...μπρρρ...

Αρέσει στο μέλος Persefoni__

vidar70

# 34 στις 25/5/2022
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή

Οποιος δεν αντεχει να διαβαζει πολυ απλα προσπερνα τις απαντησεις.

vidar70

# 35 στις 25/5/2022
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή

Παλλικαρι να σου πω εγω απο προσωπικη αποψη.  Τριο εχω κανει , ποτε ομως ποτε με την κοπελα που ειχα σχεση. Ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο να της προτεινω κατι τετοιο ουτε αυτη. Αυτα τα καναμε με αλλες κοπελες με τις οποιες ειχαμε ανοιχτη σχεση και το γνωριζαμε. Η σχεση ειναι ιερη , η συντροφος ειναι ιερη, δεν αντεχα στην σκεψη να την δω να πηγαινει με καποιον αλλον και με τις ευλογιες μου, αυτο δεν ειναι σχεση σορρυ για μενα παντα μιλαω που δεν ειμαι τοσο προχω. Κατι ομορφιες τυπου " μεταξυ ενηλικων και με συναινεση τα κανουν ολα¨" συμβουλη σου δινω ουτε καν να το σκεφτεις. Αυτες ειναι προχω ομορφιες αλλα οταν ερθει η ωρα της πληρωμης δεν θα σου αρεσει καθολου. Εκτος και αν με την τυπισσα ειστε για να ειστε.

Αρέσει στα μέλη spacetube, girl_aloud και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 36 στις 25/5/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

1) σε ποιο θέμα δηλ απευθύνεται η απάντηση μου ?

2) φροντιστε τουλάχιστον να έχετε γερό κρεβάτι (μεταφράζεται σε γερή σχέση)

3) αν ντρέπεστε να το προτείνετε σε ξένο,προτείνετε το σε γνωστό (τι παρέα είστε εάν δεν έχετε την ίδια οπτική ζωής με τους φίλους σας και τους ίδιους ηθικούς/ανήθικους κανόνες ?

4)90% οι κουβέντες αυτές μεταξύ του ζευγαριού, γίνονται μόνο για να ανάβουν τα αίματα ,όταν έρχεται η στιγμή να γίνουν πράξεις, πατωνται φρένα και η μαγκιά κόβεται απότομα.

5)Δεν πιστεύω πως δεν μπορείτε να βρείτε ένα τρίτο άτομο ,πιστεύω πως μάλλον διαφωνείτε στο φύλο του τρίτου ατόμου 

6) σωστά,ούτε καν "νταραβερι" έχετε,γτι θα περνούσατε ζάχαρη και δεν θα είχατε προβληματιστεί τόσο πολύ για το ποιος θα σας παίρνει μάτι την ώρα που ερωτοτροπειτε 

ΑγανακtrolAlis 

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Exwterikos_asthenis
Αγαπητή Αλυσίδα.Ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά νομίζω ότι μάλλον απευθύνεται σε άλλο θέμα.(1) Δεν θέλω να "πάρω" καμία ξανθούλα μόνος μου. Αυτό δεν με ανάβει δεν αποτελεί φαντασίωση μου. Άκυρο το σχόλιο σας 100%. Είμαι σε μια ηλικία που κάτι τέτοιο πλέον δεν αποτελεί τίποτα σαν φαντασίωση. Όπως είπα στο αρχικό ποστ, φαντασίωση κοινή μας είναι να μοιράσουμε το κρεβάτι μας με κάποιον/α(2) Αν διαβάζατε όλο το κείμενο και δεν μένατε στις λέξεις, θα βλέπατε πως δεν είναι το θέμα ότι δεν αποδεχόμαστε κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχει ένα μαγκωμα στο να πάμε να το προτείνουμε σε έναν ξένο/η. Με λίγα λόγια: αν ερχόταν κάποιος/α και μας έλεγε "παιδιά ελάτε" δεν θα μας μαγκωνε κάτι (πιστεύω).(3) Το ότι μια σχέση υποβαθμίζεται σε "νταραβερι" κρίνοντας από τις σεξουαλικές τις φαντασιώσεις και μόνο , μου προκαλεί απλά και μόνο γέλιο...

Αρέσει στα μέλη stefanos_37, girl_aloud και σε ακόμα 3 μέλη.

magicbus

# 37 στις 25/5/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Δηλαδής θεματοθέτη δεν έχετε κριτήρια επιλογής...???

Όποιος έρθει και σας πει πάμε, θα πάτε...???

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Exwterikos_asthenis

Herman123

# 38 στις 25/5/2022
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 82

Θεματοφυλακας της τάξης και της ηθικής, έκφραση αυτού που δεν κάνει τίποτα διαφορετικό ή που κάνει τα πάντα...στη φαντασία του αλλά όχι στη πράξη. 

Uhtred323

# 39 στις 25/5/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Heptamer

Βαριεστε τη ζωή σας και ψάχνετε συνεχώς τρόπους να βρείτε κάτι που θα σας βγάλει από τη φλατ ερωτική σας ζωή. Που θα σας δώσει ένα ακόμη kick, μια πρόσκαιρη διαφυγή από το τέλμα σας.

Αντί για το αέναο / ρηχό κυνήγι φαντασιώσεων και σεξουαλικών ορίων ως κουρασμενοι  de Sade, μήπως να κάνατε κάτι πιο ουσιαστικό με τη σ-χεσει σας;
Και δεν εννοώ να το ρίξετε απευθειας  στο swinging.

μπαβο heptamer πες τα ανθρωπε μου 

Uhtred323

# 40 στις 25/5/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Megalodondas

Ναι αλλά δεν απαντάς ποια είναι η δική σου φαντασίωση..? 

Με άλλη μια γυναίκα η άλλον ένα άντρα? 

θα σου πω εγο στην αρχαια ρωμη η λοχαγοι οταν κανανε σεξ με μια γυναικα την ιδια στιγμη ακριβος βαζανε και εναν ανδρα να κανει σεξ στον ανδρα τιν ιδια στιγμη οποτε εισως το παλικαρι να εχει τετοια φαντασιωσει να παει με ανδρα και να τον κοιτα η κοπελα του απολυτα φυσιολογικο για το 2022

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.