Αντε να στο πω εγω...
Ισοτητα, αλλα μακρια απο δουλεια σε γιαπι...και οχι μονο...
Λιγο φλεξιμπλε ισοτητα ρε παιδι μου...
Ισα να κανωμε τον αντιλογο...ως ισοτιμοι ολοι...
Η πλακα ειναι εκει που περιγραφουν τον αντρα για κυνηγο...
Δεν μπορανε εκεινες, ως ισοτιμες, να φορτωθουνε φυσεκλικια, στολες παραλλαγης και αρβυλα εκστρατειας...διοτι δεν το επιτρεπει η μαμα φυσις...(λες και επιτρεπει να ντυνονται σα μπετατζηδες στην Πλατεια Κοτζια, το παλαι ποτε και να κραζουνε τσι κυνηγοι)...
Καμουνε τις περδικες που αποφασιζουν ποιανου η ντουφεκια θα τις λαβωσει...
Μη πω κι αλλα, γιατι οσο ναναι ειμαι και σε μια αλφα επιτηρηση...
Παράθεση:
Σχόλιο # 120 από vidar70Τωρα θελεις πραγματικα να το εξηγησουμε??? Οχι χρυση μου δεν ειναι κριτηριο το ψησιμο και της αλλης μεριας του ψαριου. Μην επιμενεις, και αν θελει η κυρια να το δει αστην να θελει. Τι σχεση εχει η ισοτητα που γραφεις μονο εσυ και οι κυριες που γραφουν εδω ισως ξερουν.
Μα τι έγινε ο θεματοθετης??? Με τις γνωματεύσεις της ιερής έδρας ξεπέρασε τις ντροπουλες???
Πάντως το καλύτερο είναι το καρεδακι... δύο ζευγάρια ... ισότητα δεν έχουμε???Στην γδ' οικουμενικη συνοδο το 1494 υπο των παπα Αλεξανδρο ΣΤ' [βοργια] αποφασισθηκε οτι δεν αποτελει αμαρτια αν ο συζυγος παρουσια της συζυγου συνουσιασθει με την κορασιδα ανηψια της αρκει να προερχεται απο την ιδια γραμμη αιματος της γυναικος του και ουχι τις δικης του..εξ'ου και η ονομασια "καθολικοι" "καθολικον πνευμα "κοκ. .Αν ειχε γινει αυτη η περιφημη ενωση των εκκλησιων δεν θα συζητουσαμε τωρα.. μας εφαγε το..ορθοδοξον πνευμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από Uhtred323κανενας ανδρας που σεβεται τον εαυτο του και την γυναικα που εχει διπλα του δεν εχει αναγκη να κανει τριο μια χαρα ικανοποιειται με την γυναικα που εχει για συντροφο του
Αχαχαχαχα πού το θυμήθηκες βρε;
Παράθεση:
https://m.youtube.com/watch?v=imjE_pGe_ZA
Σχόλιο # 106 από Helenaki4
Πανάθεμά τηνε την Έδρα πρωι πρωιμε τα @@@χάμπερα
Θεματοθετη , στο 2:40 η θρυλική Μαρία Καβογιάννη, κάνει μια ερώτηση στον αξέχαστο Χρυσομαλλη , αφού το ένα ζευγάρι έβαλε αγγελία για ομαδικό σουλουμουτουκουμ (credits : Enikos).
Δώσε βάση , εδώ ειναι η λύση στο πρόβλημα σου
Άσε το πηλοφορι (οι γυναίκες στα χωριά κάποτε σήκωναν πολύ βαρύτερα πράγματα,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), το σπορ του κρεβατιού όμως,σηκώνει ισότητα.
Και βέβαια θα υποκλινομουν ,εάν μου εφερνες ένα ,ένα μόνο μόνο ποστ μου στο οποίο να λέω πως θέλω τον άντρα κυνηγό
Παράθεση:
Σχόλιο # 121 από EnikosΑντε να στο πω εγω...
Δεν μπορανε εκεινες, ως ισοτιμες, να φορτωθουνε φυσεκλικια, στολες παραλλαγης και αρβυλα εκστρατειας...διοτι δεν το επιτρεπει η μαμα φυσις...(λες και επιτρεπει να ντυνονται σα μπετατζηδες στην Πλατεια Κοτζια, το παλαι ποτε και να κραζουνε τσι κυνηγοι)...
Πιο καλά είναι να είναι μονός αριθμός.
Πρέπει να υπάρχει και κάποιος που θα κάνει (ελεύθερο) μπανιστηρι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από apolitiiiΠάντως το καλύτερο είναι το καρεδακι... δύο ζευγάρια ... ισότητα δεν έχουμε???
Άλλωστε οι ανωμαλίες μεταξύ ενηλίκων γίνονται φυσιολογικές... έχουμε γνωμάτευση γι αυτό!!!
Κατ αρχήν ,δεν είμαι χρυσή σου
Αν σε χάλασε η λέξη ισότητα,θα τη διορθώσω με την έκφραση :" παιχνίδι με ίσους όρους,ίσες ευκαιρίες,ίσες δυνατότητες,ίσες υποχρεώσεις"
Παράθεση:
Σχόλιο # 120 από vidar70Τωρα θελεις πραγματικα να το εξηγησουμε??? Οχι χρυση μου δεν ειναι κριτηριο το ψησιμο και της αλλης μεριας του ψαριου. Μην επιμενεις, και αν θελει η κυρια να το δει αστην να θελει. Τι σχεση εχει η ισοτητα που γραφεις μονο εσυ και οι κυριες που γραφουν εδω ισως ξερουν.
H ερωτηση στο 2,40 ειναι αστοχη διοτι η διαφορα ειναι οτι αν ο "Χρυσομαλλης"τον ειχε 20cm ενω ο αλλος
12cm τοτε αρχιζουν τα οργανα...
ΥΓ. Αλλη μια ταινια με σημαντικους ηθοποιους που στηριζεται αποκλειστικα στα μπινελικια απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο...και φυσικα εσπασε τα ταμεια αφου οι συντελεστες του εχουν πιασει τον παλμο του λαου απο καιρο!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από alexandriani1Αχαχαχαχα πού το θυμήθηκες βρε;
Ο κάμερα μαν ισως .
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από Heptamer
Πρέπει να υπάρχει και κάποιος που θα κάνει (ελεύθερο) μπανιστηρι.
Καποτε, αλλα και μεχρι σημερα σε πληροφορω, γυναικες κανουν απιστευτα πραγματα και εχουν εξαιρετικες αντοχες σε τομεις που αντρες δεν τολμουν...αλλα...
Οχι οσες διαβαζω να "διαλογιζονται" μανιακα περι του φεμινιζμου και της ανισοτητας που εχει βρει μονο αυτες, λες και οι αντρες ειναι ολοι ισοι μεταξυ τους η δεν υποκεινται σε αποκλεισμους κλπ κλπ κλπ...
Οσο για τσι κυνηγοι...ε, ενταξει...δεν ειπα δα... η "Αλισιβα το και το"!...
Τιγκα σε τετοιες αναφορες ειναι το φορουμ απο εκπροσωπους του "δεν ξερω τι μου γινεται σοσ"...
Παράθεση:
Σχόλιο # 125 από alisidaΆσε το πηλοφορι (οι γυναίκες στα χωριά κάποτε σήκωναν πολύ βαρύτερα πράγματα,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), το σπορ του κρεβατιού όμως,σηκώνει ισότητα.
Και βέβαια θα υποκλινομουν ,εάν μου εφερνες ένα ,ένα μόνο μόνο ποστ μου στο οποίο να λέω πως θέλω τον άντρα κυνηγό
Πολλα θεματα , πολλα!!! Συνεχισε μονη σου να γραφεις αποψεις που ετσι ή αλλιως ειναι ασχετες. Καταλαβες απο τις απαντησεις μου οτι με χαλαει η ισοτητα. Ενταξει γελαω , μην ειστε τοσο ευαισθητες ( η ευαισθησια σε θεμαα που σας συμφερουν μονο ενταξει?)
Παράθεση:
Σχόλιο # 127 από alisidaΚατ αρχήν ,δεν είμαι χρυσή σου
Αν σε χάλασε η λέξη ισότητα,θα τη διορθώσω με την έκφραση :" παιχνίδι με ίσους όρους,ίσες ευκαιρίες,ίσες δυνατότητες,ίσες υποχρεώσεις"
Εχεις υπομονη παντως στο αναγνωριζω!!! Εγω δεν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 121 από EnikosΑντε να στο πω εγω...
. . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 132 από vidar70Εχεις υπομονη παντως στο αναγνωριζω!!! Εγω δεν...
Κατσε να δειξω γατος...
Eισαι πολυ προχω ! Αλλωστε στην πλατεια Βαθη μεγαλωσες με ψωμι και ζαχαρη ,οχι στη Φιλοθεη με βουτυρο και μελι !
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από spacetubeΣτην γδ' οικουμενικη συνοδο το 1494 υπο των παπα Αλεξανδρο ΣΤ' [βοργια] αποφασισθηκε οτι δεν αποτελει αμαρτια αν ο συζυγος παρουσια της συζυγου συνουσιασθει με την κορασιδα ανηψια της αρκει να προερχεται απο την ιδια γραμμη αιματος της γυναικος του και ουχι τις δικης του..εξ'ου και η ονομασια "καθολικοι" "καθολικον πνευμα "κοκ.
.Αν ειχε γινει αυτη η περιφημη ενωση των εκκλησιων δεν θα συζητουσαμε τωρα.. μας εφαγε το..ορθοδοξον πνευμα
Ψηφιζω Spacetube μεγαλο καθοδηγητη και δασκαλο αρκει να μην κοιμαται με ωτασπιδες και πεσει κανα ταβανι στο σομιε και τον χασουμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 133 από dimitrisx66
Πάντως ο θεματοθετης έλαβε την πληροφορία που ήθελε ( ποστ 60) και προφανώς έχει βάλει πλώρη για Αχαρνών. Μάλλον αυτός θέλει να κοσκινισει και δεν κάθεται να ζυμώνει δέκα ημέρες. Τι θα γίνει μετά; Δικό του πρόβλημα.
τι εγινε πλώρη για Αχαρνών βλεπω ξερεις καλα εκει την βγαζουμε ολοι μερα
ο θεος μαζι σου παλληκαρι μου να σε βοηθησει η παναγιτσα με οποια επιλογη και να κανεις μην το μετανοιωσεις στο τελος γιατι εχεις ακουσει που λενε μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου, ουδεν λαθος αναγνωριζεται
Μα τι λετε Μανταμ ?Μεσα στο καυσαεριο ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από squirrel-b1968Κ όμως ...υπάρχουν κ αυτού του είδους τα ζευγάρια.Μ αρέσει που πέφτετε από τα σύννεφα.
Υπάρχουν swinging bar κ ΕΝΑ ειδικά στο κέντρο που μετράει χροοονια...απορώ πως κ δεν το ξέρεις θεματοθετη δεν έψαξες να μάθεις?,εκει λοπον ζειτε την
Νirvana
σας ...πας για το ποτάκι σου με το ταίρι σου ...έχει ειδικό χώρο για να "παίξετε τα" παιχνίδια σας'...τα προχω ζευγάρια.
Κονεξαρεις γενικώς κ μετά αποκτάς κ "κάβα "η κονέ ...για τυχόν περιπετετειες κατοικον.Συνηθως αυτός ο 'κύκλος" των swingers εχει κλειστές ομάδες στο φβ...στις οποίες σε μπαζει κάποιος από τους θαμώνες του συγκεκριμένου bar,οπότε μετά όλο το παιχνίδι γίνεται από κει.
Σκεφτηκα να δώσω πρακτική συμβουλή κ γρήγορη κ όχι να κρίνω αν θα το τολμήσετε η όχι δικό σας θέμα.
Υ.Γ.1
Ο στόχος όλων των θαμώνων είναι αυτός που ζητάς οπότε δεν υπάρχουν ντροπες κλπ...όλοι παίζουν με όλους...διαλέγεις σε διαλέγουν τόσο απλά .Ηλικίες μαζεύει από 18-68...διαλέγεις κ παίρνεις.
ΥΓ2 Αν εχεις αντίληψη σου είπα εμμέσως κ το όνομα του μαγαζιού...
Υ.Γ.3 σκίουρος που κουραστηκε με αυτό το θέμα , γκουγλαρε /έμαθε /ρώτησε.
Υ.Γ.5 καλό βόλι.
Υ.Γ.6 περί ορεξεως σπανακόπιτα .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media