Εντάξει, μην μου ανησυχείς. Ο φίλος μας θα φροντίσει νάχει καλά κρυμμένα τα τιμαλφή εκείνη τη μέρα. Νο πρόμπλεμ
Τώρα για τη φασίνα, ε, αφορμής δοθείσης που λένε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 151 από Uhtred323
ελα ρε ασθενη δηλλαδη θα καλεσεις σπιτι σου αγνωστους χωρις να ξερεις τι κουμασι ειναι ο καθενας και θα εχεις και καθαρο το σπιτι για να περασετε ολοι ωραια μπραβο πολυ προχω εισαι θα εχεις σκουπισει κιολας
Έτσι πρέπει. Κιμπάρηδες γαρ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 154 από MiltosRNLI1930Δυο λεξεις πανε πακετο με τη ζωη μας στα λιμανια ! Λασπη -street και η μουχλα απο τις μοκετες στα σκοτεινα μπαρ της Αμβερσας !Δεν μιλαμε για μπαρ δημοσιων υπαλληλων με ρεφενε .Εμεις κερναγαμε και τα καδρα στους τοιχους .
Παράθεση:
Σχόλιο # 159 από EnikosΔεν εγραψα για να βοηθησω...τι να βοηθησω...στις επιλογες σου?...
Αυτο θα το εκανα με ενα πιτσιρικι του νηπιαγωγειου, οχι με εναν προχωρημενο σε ηλικια ενηλικα που το παιζει ντροπαλος σουινγκερ...
Η απαντηση στο να σου απευθυνομαι η οχι ειναι απλη...
Κατεβασε το δημοσιο θεμα σου...
ΔΕΝ βρισκεσαι σε πριβε συζητηση, με φιλους σου, για να σου λενε οτι σου ειναι ευηκοο...
σωστος ο αρχοντας
Παράθεση:
Σχόλιο # 160 από sissy108
Βασικά δυσκολεύομαι να πιστέψω τι κυκλοφορεί..!!Αλλά προσπαθώ να το παίρνω ως αστειο...!!Το στυλ του 36 χρόνου το τονίζω θεματοθετη είναι όλα τα λεφτα..!!Είναι αρκετά προκλητικός για την ηλικία του...Εμένα πιο πολύ με ενοχλησε το στυλ που γράφει πάρα το θέμα που εβαλε...Μάλλον εχει λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα του... η καλύτερα του τα έχουν λύσει άλλοι...και ψάχνει να βρει νέες συγκινησεις..γιατι από ότι φαίνεται βαριεται πια...και θέλει να γεμισει τον χρόνο του...το ότι επίσης υπάρχει μια κοπέλα... η κοπέλα του.. που μάλλον είναι και αυτή πάνω από 30 και που ψάχνει και αυτή σε αυτήν την ηλικία τέτοιες συγκινήσεις...επίσης είναι κατι με προβληματίζει..
μην λες τετοια θα σε πουν και εσενα βλακα πρεπει να εχεις open mind και προχω ιδεες
Δε με λες βρε ασθενη...
Πόσες σελίδες ακόμα θα το συζητάμε?
Πολύ μπλα μπλα , αλλά η τηγανίτα ?
Μήπως το θέμα τελικά είναι "συζήτηση για σεξ με αγνώστους" και οι άγνωστοι ήμασταν ...εμείς ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 145 από MiltosRNLI1930Nα πας μονος σου, σε σκοτεινο μπαρ στην Αχαρνων να πιεις κανα ποτο και να σου πει η Μανταμιτσα πως τσακωθηκε με την σπιτονοικοκυρα στην ταρατσα για το απλωμα ,συμφωνω .
Αλλα να παρεις στο λαιμο σου και την αλλη να ειναι υποχρεωμενη να μυριζει τη μουχλα απο τη μοκετα !Δεν παει !
εχουμε γραψει 100 απαντησεις με το εαν ο ασθενης θα κανει τριο δηλαδη εδο και μια εβδομαδα ασχολουμαστε με το τριο ενο εχουμε σοβαροτερα θεματα να συζητησουμε
στο ειπα και θα στο ξαναπο και τριο να κανεις μετα θα θες κατι αλλο τιποτα δεν θα σου ειναι αρκετο το προβλημα το εχεις εσει και βρισκεται στο μιαλο σου
Θεματοθέτη Ασθενή
Πολύ κομψά στο θέτω
Το τρίο καλό δεν θα σου βγει
Να κάνεις κουαρτέτο
(Δεν τρώμε που δεν τρώμε τηγανίτα, αντε να πιασουμε τσι μαντιναδες)
Εμ αυτό είναι το θέμα βρε Ουχτρετέτοιε μου. Να βάζεις στόχους
Παράθεση:
Σχόλιο # 169 από Uhtred323στο ειπα και θα στο ξαναπο και τριο να κανεις μετα θα θες κατι αλλο τιποτα δεν θα σου ειναι αρκετο το προβλημα το εχεις εσει και βρισκεται στο μιαλο σου
Γιαντα στου τρίου τσι χαρές
αν θάχει η κοπελιά του
φοβούμαι μη σκιαχτεί μαθές’
σα θάρθει η σειρά του.
Παράθεση:
Σχόλιο # 170 από Helenaki4Θεματοθέτη Ασθενή
Πολύ κομψά στο θέτω
Το τρίο καλό δεν θα σου βγει
Να κάνεις κουαρτέτο
(Δεν τρώμε που δεν τρώμε τηγανίτα, αντε να πιασουμε τσι μαντιναδες)
Εξωτερικέ Ασθενή
Στου κουαρτέτου το χορό
Τρώγε μεζέ και πίνε
Μα αν θα διαλέξεις σερνικό
Δίδυμος να μην ειναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 172 από alexandriani1Γιαντα στου τρίου τσι χαρές
αν θάχει η κοπελιά του
φοβούμαι μη σκιαχτεί μαθές’
σα θάρθει η σειρά του.
Ετσι σε θελω...αυστηρο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 168 από Uhtred323εχουμε γραψει 100 απαντησεις με το εαν ο ασθενης θα κανει τριο δηλαδη εδο και μια εβδομαδα ασχολουμαστε με το τριο ενο εχουμε σοβαροτερα θεματα να συζητησουμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 171 από alexandriani1Εμ αυτό είναι το θέμα βρε Ουχτρετέτοιε μου. Να βάζεις στόχους
τετοιοι στοχοι να μου λοιπουν
Καλέ μου κύριε,εσείς έχετε στο παρελθόν εκπληρώσει παρόμοιες φαντασιωσεις,αλλά σας είναι πολύ δυσκολο να το μαρτυρησετε στην επίσημη σχέση σας.Εκεινη πάλι,παραμένει διστακτική γιατί πιστεύει ότι το βάρος θα σηκώσει μονη της σε μια τέτοια συνεύρεση.
Προσπαθήστε να βρειτε το θάρρος να της πείτε τις εμπειρίες σας και μην κάνετε τον ανηξερο, καταλάβατε ?
Παράθεση:
Τρίο με άγνωστη / άγνωστο
Σχόλιο # 1 από Exwterikos_asthenisΚαλησπέρα στη παρέα. Καλώς σας βρίσκω.
Ας περάσω στο θέμα. Με τη κοπέλα μου είμαστε 7 χρόνια μαζί και έχουμε μια ιδιαίτερα έντονη και ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή με πολλές εναλλαγές. Γενικά πρώτη φορά έχω σχέση που μετά από τόσα χρόνια το ενδιαφέρον δεν έχει πέσει, και το απολαμβάνουμε και οι δύο.Ένας λογος που μπορούμε να συντηρούμε αυτό το ενδιαφέρον είναι η καλή επικοινωνία των φαντασιώσεων μας. Σε έναν μεγάλο βαθμό τις έχουμε εκπληρώσει όλες. Βασικά έχουμε εκπληρώσει όλες όσες αφορούν τους δυο μας.
Παρόλα αυτά ειναι κοινή μας παραδοχή ότι μας ανάβει η ιδέα του να κάνουμε σεξ και να συμμετέχει και κάποιος τρίτος/η σε αυτό, που όμως να μην τον ξέρουμε. Είναι κάτι που μας ανάβει και τους δυο και κάθε φορά που το συζητάμε έχει πολύ έντονη επίδραση στη σεξουαλικότητα μας.
Πολλές φορές έχουμε φτάσει στο "τσακ" να το ζητήσουμε από τυχαίο κόσμο υπό συνθήκες (π.χ. μπαρ - κλάμπ, ή σε κανα δυο περιστάσεις γνωστών γνωστού κλπ) όμως πάντα μας κωλύει ..Δεν ξερω αν το έχει κανει καποιος σας και αν ναι, ποια θα μπορούσε να ηταν η συμβουλή σας ώστε να ξεπεράσουμε τη ντροπή
Επίσης νιώσατε πως -οταν το κανατε- μετά βελτιώθηκε η σεξουαλική σας ζωή ή αρχίσαν ζήλιες κλπ? Προσωπικά θεωρώ πως αν ειναι αγνωστος/η και απλα περασει μια "επισκεψη" από το κρεβάτι μας σε ενα ιδιότυπο one night stand, δεν υπαρχει λογος ζηλιας. Αλλα σιγουρα η γνώμη καποιου εμπειρου/ης θα ηταν καλυτερα.Σας ευχαριστώ πολύ
φιλε ασθενη δεν ξερω αν εχεις προχωρηση σε τριο αλλα θα σε συμβουλευα να μιλησεις με την κοπελα σου πρωτα γιατι μπορει να μην θελει
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media