Μην νομίζεις, μόλις τελειώνει η λειτουργία κι αρχίζουν το scotch αλλα λένε κι αυτοί..!
Είναι αυτός ο ριζωμενος απόηχος της απαγόρευσης πού προτρέπει να επιβληθεί ξανά..
Το γεγονός είναι πώς η ανθρωπότητα δεν θα καταστραφεί από το αχαλίνωτο σεξ και τις ερωτικές περιπτυξεις των ανθρώπων..!
Μάλλον προς κατάργηση πάει κι απ ότι βλέπω φουντώνουν οι φαντασιώσεις αντί πραγματικών γεγονότων και παιδιά κατά παραγγελία..
Με γονιδιακή επιτήρηση και διόρθωση παρακαλώ δια να μην ξεφεύγουν εις το μέλλον.. Για το καλό τους φυσικά..!
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από alexandriani1 εγώ πάλι διαβάζω κάτι για ιεραποστολικά ως μόνα ενδεδειγμένα ως ενάρετα και φυσιολογικά. Δε βαριέσαι. Ας αφήσουμε όλα τα λουλούδια ν' ανθίσουν. Ρόδα, ζουμπούλια, γαρούφαλα και κολοκυθοκορφάδες, αμέ!
Το Αγγλικο το πας καλυτερα μου φαινεται...
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Uhtred323
ρε παιδια καντε αυτα που λεει η αλεχανδρια να ειστε open mind απελευθερωμενει πλεων ζουμε στην νεα μοδα νεα εποχη NEW AGE τι αξιες εθιμα σεβασμος ευγενεια και ολα αυτα δεν εχουν πλεων σημασια ολα αυτα χαζομαρες, ειναι τωρα αυτα που εχουν σημασια ειναι να κανουμε τριο, να δεχομαστε τον πρωην να κοιμαται με την συντροφω μας και να ημαστε ολοι χαλαρα, να εχουμε σχεση αλλα να τα ριχνουμε και στον καθηγητη μας λεγομενο καβλαντα,να κοιμομαστε με παρα πολλους συντροφους αυτα ειναι ρε παιδια που πρεπει να κανουμε πλεων αυτα εχουν σημασια οποτε καντε οτι λεει η αλεχανδριανη
Τι εκανε λεει ο τεντζερης?...
Ναι... Τα Χριστούγεννα θα του λένε και τα... κα(υ/β)λαντα!
Προχώ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Uhtred323
λεγομενο καβλαντα,
Κουβέντα να γίνεται.
Μάθε το κι εσύ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από vidar70Ηeptamer, αγαπητε φιλε αυτα που γραφεις ειναι ασχετα αν δεν το ξερεις μαθε το
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από EnikosΤο Αγγλικο το πας καλυτερα μου φαινεται...
αχχααχαχ
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από EnikosΤο Αγγλικο το πας καλυτερα μου φαινεται...
και εσυ τεκνον βρουτε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Uhtred323
τα λεω φιλτατη vana αλλα φαινεται οτι ειμαι ο κακος τη υποθεσης και δεν αρεσουν αυτα που λεω
Μετα και απο την εισβολη των mrna 1,2,3,4 στην ζωη τους η κατανοηση και μια ζεστη αγκαλια απο μερους μας ειναι πλεον ηθικη υποχρεωση αλλα και προταιρεοτητα, τους το οφειλουμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Heptamer
Ναι... Τα Χριστούγεννα θα του λένε και τα... κα(υ/β)λαντα!
Προχώ!
αχχααχαχ σωστος
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από spacetubeκαι εσυ τεκνον βρουτε?
οχι ποτε
Τι σε προβληματίζει θεματοθετρια και εκπέμπεις σοσ??? Ο 35χρονος την πέφτει σε όλες σας και όποια του κατσει... ξέρει αυτός.. είναι γύπας...
Εφαρμόζει το "ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ@λος μας"...# 34 ..( Τα λέω φίλτατη Βάνα, αλλά φαίνεται ότι είμαι ο κακός της υπόθεσης, κλπ )
# 52 ... Πού κολλάει ;;;
Εξήγησε ΚΑΙ σε εμένα την γερόντισσα, να καταλάβω ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Uhtred323
οχι ποτε
στα social media