Καλέ μου κύριε αυτό δεν είναι επαγγελματικές ευκαιρίες γιατί εγώ βλέποντας τον τίτλο είχα σκεφτεί να σας πω πως ακόμα και ο ψηστης που στέκεται επί δεκαωρες βάρδιες,έχει πολλές ευκαιρίες να συγκινήσει τις γυναίκες εάν φορά στενό μπλουζακι που να διαγραφει τους μύες του,πάνω από το ιδρωμενο δασυτρυχο στέρνο του.
Αλλά πού χρόνος για φλερτ όταν έχουμε το νου μας να κάνουμε οικονομία στο αραβοσιτελαιο και στα εισαγόμενα κρεμμύδια της χωριάτικης σαλάτας,καταλάβατε ?
Παράθεση:
Επαγγελματικες ευκαιριες.
Σχόλιο # 1 από spacetubeΠοιο αντρικο επαγγελμα κατα την γνωμη σας δινει τις περισσοτερες ευκαιριες για ερωτικες-σεξουαλικες εμπειριες στον κατοχο του [επαγγελματια η μη].
. . . . . . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Uhtred323
αυτος δεν επεσε απο ενα κτιριο στης αρχανες μετα το τριο που εκανε με τον ασθενη
Ε...εδω πρεπει να επεμβει ο Μιλτος, να εξηγησει περι ψηστων...
καλη μου κυρια ισως να εχετε στερηθει το αραβοσιτελαιο,ομως οι φαντασιωσεις σας ειναι τροφη για σκεψη και μαλιστα θρεπτικοτατη καταλαβατε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από AlezandraΚαλέ μου κύριε αυτό δεν είναι επαγγελματικές ευκαιρίες γιατί εγώ βλέποντας τον τίτλο είχα σκεφτεί να σας πω πως ακόμα και ο ψηστης που στέκεται επί δεκαωρες βάρδιες,έχει πολλές ευκαιρίες να συγκινήσει τις γυναίκες εάν φορά στενό μπλουζακι που να διαγραφει τους μύες του,πάνω από το ιδρωμενο δασυτρυχο στέρνο του.
Αλλά πού χρόνος για φλερτ όταν έχουμε το νου μας να κάνουμε οικονομία στο αραβοσιτελαιο και στα εισαγόμενα κρεμμύδια της χωριάτικης σαλάτας,καταλάβατε ?
για να δωσω και αραβοσιτελαιο για σκεψη [τροφη ειναι και αυτη] αφησαμε απ'εξω το συμπαθεστατο επαγγελμα των ταξιτζηδων...εκει να δειτε οργια!!
αυτο με ττους μυες με ξεπερναει δηλαδη ολες τους θελουν γυμνασμενους ,βεβαια ολοι οι γυμνασμενοι ειναι ψευτικα τους βλεπω και στα γυμναστιρια να κατεβαζουν της κρεατινες και τα στεροειδη σαν καραμελες , προτιμο να τρωω οτι γουσταρο οπως σουβλακια και να εχο ενα κανονικο σωμα παρα να ειμαι τιγκα στα αναβολικα , και προτιμο να πηγαινω πυγμαχια και να ειμαι λιγο τσαμπουκας λιγο ομως παρα να κατεβαζω τα αναβολικα σαν καραμελες στα γυμναστιρια και να φτιαχνω ψευτικους μυς
νομιζω οτι εισαι πολυ κοντα στην φαντασιωση της αλεξανδρας.η μονη διαφορα ειναι οτι εσυ δεν το τυλιγεις το πιτογυρο,το καταναλωνεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Uhtred323αυτο με ττους μυες με ξεπερναει δηλαδη ολες τους θελουν γυμνασμενους ,βεβαια ολοι οι γυμνασμενοι ειναι ψευτικα τους βλεπω και στα γυμναστιρια να κατεβαζουν της κρεατινες και τα στεροειδη σαν καραμελες , προτιμο να τρωω οτι γουσταρο οπως σουβλακια και να εχο ενα κανονικο σωμα παρα να ειμαι τιγκα στα αναβολικα , και προτιμο να πηγαινω πυγμαχια και να ειμαι λιγο τσαμπουκας λιγο ομως
παρα να κατεβαζω τα αναβολικα σαν καραμελες στα γυμναστιρια και να φτιαχνω ψευτικους μυςπαρα να κατεβαζω τα αναβολικα σαν καραμελες στα γυμναστιρια και να φτιαχνω ψευτικους μυς
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από spacetubeνομιζω οτι εισαι πολυ κοντα στην φαντασιωση της αλεξανδρας.η μονη διαφορα ειναι οτι εσυ δεν το τυλιγεις το πιτογυρο,το καταναλωνεις...
τι να κανουμε ολες μας θελουν σε αυστηρη διαιτα και να εχουμε μεγαλους μυς αλλα εγο ειμαι κατα της αυστηρης διατας οποτε παω να φαω παιδακια στα καρβουνα
το καλυτερο επαγγελμα ειναι ενα που σε θελουν ολες βοθρατζης
στα social media