Καλησπέρα στην ομάδα,πρώτη φορά γραφω και πραγματικά θα ήθελα γνώμες κάποιου που έχει ζήσει στην ζωή του κάτι παρόμοιο.Ειμαι με τον σύντροφό μου μαζί από το σχολείο συγκεκριμένα από τα 17 και σήμερα ήμαστε 25, πριν περίπου ενάμιση χρόνο μου έκανε πρόταση και πριν ένα χρόνο έγινε ο αρραβώνας μας,συζουμε στο ίδιο σπίτι 3 χρόνια.Λιγα λόγια για την σχέση...υπάρχει σεβασμός, πίστη αλλά και αγάπη. Ας περάσουμε στα αρνητικά, μεγαλώσαμε μαζί αλλά δεν σημαίνει ότι μεγαλώσαμε το ίδιο, δεν μου καλύπτει κάποιες ανάγκες που δημιουργήθηκαν μεγαλώνοντας στην ζωή μου και ούτε εγώ κάποιες δικές του αντίστοιχα, για παράδειγμα ήθελα πολύ να κάνω κάποια ταξίδια να δω άλλους πολιτισμούς άλλες κουλτούρες και πάντα με γειώνει σε αυτό το κομμάτι με αποτέλεσμα να τα ακυρώνω όλα,έτσι τον θεωρώ μίζερο και εκείνος με θεωρεί τρελή, κανονίζοντας λοιπόν τον γάμο έκανε το μεγάλο λάθος να μην βάλει όρια στους γονείς του και μετά από πολύ υπομονή και βλέποντας ότι στο τέλος θα παντρευτώ τα πεθερικά και όχι αυτόν του έδωσα το δαχτυλίδι και είπα φεύγω! Δεν ξέρω αν το πίστευα,μάλλον όχι αλλά δεν είχε καμία αντίδραση και όλο αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι δεν ήμουν αρκετά σημαντική για εκείνον ,πέρασε και βδομάδα μάζευα τα πράγματα μου και μετά από την μια βδομάδα που ήμουν έτοιμη αντέδρασε!έκλαιγε με λυγμούς! Συζητήσαμε είπε δεν είναι ο εαυτός του και δεν ξέρει γιατί,ούτε εγώ είμαι, κάναμε λάθος που ήταν συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς χομπι παρέες όλα λαθος.Φτασαμε στο σημείο του σήμερα,ότι θα δώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας! Δεν ξέρω τι να κάνω... σοβαρός λόγος χωρίς λύση δεν υπάρχει...τον αγαπάω φυσικά και σκέφτομαι οικογένεια μαζί του ΑΛΛΑ θα νιώθουμε ποτέ πάλι το ίδιο;; ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ???
Σχετικα με τα ταξιδια σε αλλους κοζμους που λες συμφωνω ,αλλα διαφωνω με τη φιλη μου την Paralia που θελει καμπινα σε κρουαζιεροπλοιο Καραιβικης 5κλινη Ξερεις τι ειναι να κοιμασαι με αγνωστους που δεν πλενουν τα ποδια τους και κρεμμανε τις καλτσες στα καγκελα απο τα κρεβατια ?
ρε κοπελα μου αφου ηθελες πορτοφολι και ανδρα με λεφτα γιατι εμπλεξες με το παλικαρι και θα σου πο κατι αλλο εχο φιλους εδο που δουλεβουν για 500 ευρω το ιδιο και η κοπελες τους και πηγαινουν μια χαρα ταξιδια και στο εξωτερικο ιταλια,γαλλια,αγγλια οποτε αυτο το μιζερος που λες εγο το βλεπω σαν δικαιολογια
Να δώσετε λίγο χρόνο,αλλά να τον εκμεταλευτειτε εποικοδομητικά.
Θα πρότεινα,όσο είστε χωριστά (2 εβδομάδες αρκούν), να γράψετε σε ένα ωραίο χαρτάκι ,τα δέκα πρώτα όνειρα/στόχους σας για το μέλλον.
Όταν με το καλό συναντηθείτε πάλι,συγκρίνετε αυτά που έχετε γράψει.
Εάν συμπέσουν πάνω από τα μισά,δοκιμάστε το αλλά και παλι μη βιαστειτε για παιδιά.
Αν δεν υπάρχει τίποτε κοινό,διάλυσε το όμορφα και ωραία και τολμήστε να ακολουθήσετε ο καθένας τα δικά του όνειρα.
Καλύτερα να είστε χώρια και να ζείτε μια ζωή που θα σας γεμίσει,παρά να είστε μαζί από συνήθεια και να μείνουν απραγματοποιητα τα όσα ονειρεύεστε.
Η θεία alisida
Παράθεση:
Φτασαμε στο σημείο του σήμερα,ότι θα δώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας! Δεν ξέρω τι να κάνω... σοβαρός λόγος χωρίς λύση δεν υπάρχει...τον αγαπάω φυσικά και σκέφτομαι οικογένεια μαζί του ΑΛΛΑ θα νιώθουμε ποτέ πάλι το ίδιο;; ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ???
Σχόλιο # 1 από Melina7
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από girl_aloud
Εγω βλεπω ενα σωρο σοβαρους λογους να μην συνεχισεις με αυτον τον ανθρωπο, οπότε καλα εκανες και διελυσες τον αρραβωνα. Το λες και μονη σου ξεκαθαρα, οτι δεν σου καλυπτει καποιες αναγκες, οτι δεν μεγαλωσατε το ιδιο και ειναι πολυ λογικο... γιατι στα 25 δεν εισαι ο ιδιος ανθρωπος που εισαι στα 17. Ειχατε γνωρισει ο ενας τον αλλον σε μια ηλικια που ακομα ησασταν παιδια και εξελισσοσασταν ως ανθρωποι. Τωρα που ειστε πλεον ενηλικοι, ανακαλυπτετε οτι δεν μπορειτε να αποδεχθει ο ενας τον αλλον ετσι οπως εχει εξελιχθει, για αυτο και τα τσουγκρισατε. Μην προχωρησετε σε γαμο, εκτος αν θελετε να τρεχετε στους δικηγορους πριν την πρωτη σας επετειο.
ειναι σοβαρος λογος δεν εχο λευτα να σε παω μυκονο δηλαδη πορτοφολι ζηταει γιατι δεν δουλευει σαν πολες κοπελες
Φτιαχτηκα μολις διαβασα το νεο περιστατικο...
Αγαπητη μου , ο σύντροφός σου δεν σε πηγαίνει , στα ταξίδια που εσυ παντα ονειρευοσουν , γιατι δεν έχει την ιδια οικονομική επιφάνεια με την δικη σου η , των δικών σου ... Ειναι δηλαδή τσιγγούνης ... η , φουκαρας και ελαφρώς αφραγκος ???
...Q...
Παράθεση:
Σχέση 8 χρόνων
Σχόλιο # 1 από Melina7Καλησπέρα στην ομάδα,πρώτη φορά γραφω και πραγματικά θα ήθελα γνώμες κάποιου που έχει ζήσει στην ζωή του κάτι παρόμοιο.Ειμαι με τον σύντροφό μου μαζί από το σχολείο συγκεκριμένα από τα 17 και σήμερα ήμαστε 25, πριν περίπου ενάμιση χρόνο μου έκανε πρόταση και πριν ένα χρόνο έγινε ο αρραβώνας μας,συζουμε στο ίδιο σπίτι 3 χρόνια.Λιγα λόγια για την σχέση...υπάρχει σεβασμός, πίστη αλλά και αγάπη. Ας περάσουμε στα αρνητικά, μεγαλώσαμε μαζί αλλά δεν σημαίνει ότι μεγαλώσαμε το ίδιο, δεν μου καλύπτει κάποιες ανάγκες που δημιουργήθηκαν μεγαλώνοντας στην ζωή μου και ούτε εγώ κάποιες δικές του αντίστοιχα, για παράδειγμα ήθελα πολύ να κάνω κάποια ταξίδια να δω άλλους πολιτισμούς άλλες κουλτούρες και πάντα με γειώνει σε αυτό το κομμάτι με αποτέλεσμα να τα ακυρώνω όλα,έτσι τον θεωρώ μίζερο και εκείνος με θεωρεί τρελή, κανονίζοντας λοιπόν τον γάμο έκανε το μεγάλο λάθος να μην βάλει όρια στους γονείς του και μετά από πολύ υπομονή και βλέποντας ότι στο τέλος θα παντρευτώ τα πεθερικά και όχι αυτόν του έδωσα το δαχτυλίδι και είπα φεύγω! Δεν ξέρω αν το πίστευα,μάλλον όχι αλλά δεν είχε καμία αντίδραση και όλο αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι δεν ήμουν αρκετά σημαντική για εκείνον ,πέρασε και βδομάδα μάζευα τα πράγματα μου και μετά από την μια βδομάδα που ήμουν έτοιμη αντέδρασε!έκλαιγε με λυγμούς! Συζητήσαμε είπε δεν είναι ο εαυτός του και δεν ξέρει γιατί,ούτε εγώ είμαι, κάναμε λάθος που ήταν συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς χομπι παρέες όλα λαθος.Φτασαμε στο σημείο του σήμερα,ότι θα δώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας! Δεν ξέρω τι να κάνω... σοβαρός λόγος χωρίς λύση δεν υπάρχει...τον αγαπάω φυσικά και σκέφτομαι οικογένεια μαζί του ΑΛΛΑ θα νιώθουμε ποτέ πάλι το ίδιο;; ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ???
Να κάνεις ότι σε συμβούλεψε η θεία Αλυσίδα
Διαλύστε το.
Δεν ταιριάζετε. Τα, ζητούμενα σας δεν τέμνονται. Η δυναμική της σχέσης έφτασε στο τέλος της.
Να χαίρεστε που ξεπεράσατε την 7-ετια.
Το ότι είστε μαζι από παιδιά δε σημαίνει και στέρεα θεμέλια για το μέλλον.
Βρες κάποιον που να μπορεί να σε κατανοήσει στα θέλω σου - και να μπορεί / θέλει να τα ζήσετε παρέα.
Δεν παντρευομαστε (πάντα) τις παιδικές μας αγάπες.
βεβαια πρεπει να βρεις καποιον που εχει γεματο πορτοφολι και να μην ειναι ενας που δουλευει για 500 ευρω οπως παρα πολυ για να σε πηγαινει οπου γουσταρεις
Στην περίπτωση σας λίγη απόσταση για λίγο χρονικό διάστημα ίσως κάνει καλό...
Για να προχωρήσετε όμως ντε και καλά στο γάμο θα χρειαστεί ώριμη σκέψη και συζήτηση από τις δυο μεριές...Ενισχυτικά θα έλεγα πως ο γάμος με τις παιδικές αγάπες στατιστικά οδηγεί σε συντριπτικό ποσοστό σε αποτυχία. Και ως αποτυχία εννοώ και τον συμβιβασμό σε μια στερημένη από εμπειρίες και βαρετή ζωή.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από HeptamerΔιαλύστε το.
Δεν ταιριάζετε. Τα, ζητούμενα σας δεν τέμνονται. Η δυναμική της σχέσης έφτασε στο τέλος της.
Να χαίρεστε που ξεπεράσατε την 7-ετια.
Το ότι είστε μαζι από παιδιά δε σημαίνει και στέρεα θεμέλια για το μέλλον.Βρες κάποιον που να μπορεί να σε κατανοήσει στα θέλω σου - και να μπορεί / θέλει να τα ζήσετε παρέα.
Δεν παντρευομαστε (πάντα) τις παιδικές μας αγάπες.
Βρε θα γιομισουμε εμπειριαι στα...γεραματα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από alexandriani1Ενισχυτικά θα έλεγα πως ο γάμος με τις παιδικές αγάπες στατιστικά οδηγεί σε συντριπτικό ποσοστό σε αποτυχία. Και ως αποτυχία εννοώ και τον συμβιβασμό σε μια στερημένη από εμπειρίες και βαρετή ζωή.
οχ καρδια μου πολυ πονεμενη σε βλεπω σε αυτα που γραφεις τι εγινε καηκες απο παιδικο ερωτα μην ανυσηχεις θα βρεις κατι καλο για ολους υπαρχει κατι καλο μην το βαζεις κατο
Ο γαμος και η δημιουργια οικογενεις σημαινει οτι πρεπει να βαλεις πισω πολλα απο τα θελω σου να συμβιβαστεις και οταν νομισεις οτι εισαι ετοιμη να το κανεις αυτο τοτε αποφασισε το. Οταν ο σκοπος και η αρμονια προυποθετουν κλασσικη κιθαρα δεν γινεται να επιλεγεις να παιζεις με τα ντραμς..
Σωστος ...
Μην το βάζουμε κάτο ...Μονο πάνο ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Uhtred323
μην το βαζεις κατο
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από vanarabitΣωστος ...
Μην το βάζουμε κάτο ...Μονο πάνο ...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media